!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ριχτε καμια ιδεα τι να κανω με τον γοη...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Ριχτε καμια ιδεα τι να κανω με τον γοη...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

vagabondo έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:55
Naida έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:52 Του λέω και Χοακιν μωάκι :p5:
Ποίος είναι ο Χοακίν;
Εγώ μόνο την Μαρία Χοακίνα ξέρω. :lol:
Δεξης ακραιος της Μπετις :011:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

sys3x έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:50
Καραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:44
sys3x έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:40

Καλή ιδέα αυτή Λίτσα πάντως, κάνουμε απόπειρα βιασμού κι αν δεν μας κάτσει τον βγάζουμε βρώμα για πούστη σε όλο το χωριό.
:g030:

Πατριαρχία Ισχυρή.
:smt023
Δηλαδη σκοπεύεις πάς στο χωριό του αλητακίου να την πέσεις στον κούκλο; Ομολογώ δε σε είχα κόψει για τέτοιον.
Όχι καλέ, αλλά δεν πρέπει να είναι και πολύ μακριά.
Για εσένα έλεγα βασικά, που παρέβλεψες τις προσκλήσεις σε βιασμό - ξες παρενόχληση και στην συνέχεια με ένα γλήγορο στο φτερό πόρισμα πρότεινες ότι είναι δυνητικά πούστης, εγώ απλά προσέθεσα να το κάναμε και βούκινο στο χωριό μπηκόζ γουάη νοτ.
:wink

*είμαι απολύτως σίγουρος ότι αντίστροφα, αν το αλητάκι μας ήτανε αλήτης, πάλι δεν θα είχες κανένα απολύτως πρόβλημα με τους έμφυλους ρόλους, ε Λίτσα;
:lol:
:wink :wink
Ναι, σίγουρα, το να του ζητήσει να βγει σε καφέ είναι βιασμός-παρενόχληση. Να τα ισοπεδώσεις όλα για να δικαιώσεις τον ακροσεξισμό σου. Εύγε.
Z
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 11:37 Τον ειδα παλι χθες στο χωριο, σαν ηθοποιος του σινεμα μου εμοιασε, με το τσιγαρο στο στομα, μαγκακι και ετσι και με ενα σακιδιο στην πλατη του, πηγαινε μαλλον να παρει αυγα απο τις κοτες του. Πηγα να πω μεσα μου "δεν πα να γ....", αλλα το βουλωσα, με τραβηξε ο ζωικος του μαγνητισμος τρελα, με εβαλε μεσα στον δικο του χωρο, με χωρεσε μεσα στον δικο του χρονο, με ελκυσε όπως ολες τις φορες που τον ειδα και με επιασε εκεινο το κουμπωμα μεσα μου και το πιασιμο μεσα στο στομαχι. Απο χθες ειμαι καπως...δεν ξερω πως να το πω και δεν ξερω τί να κανω. Ο πατερας του μου ειχε πει ότι εχει ψυχολογικα προβληματα επειδη ειναι παιδι χωρισμενων γονιων και ετσι και ότι ειναι δυσκολος να πλησιαστει. Ωραια, αν ειναι αγριμι, εγω τί μπορω να κανω; Ξερω μονο ότι ο ερωτας θεραπευει, αλλα νομιζω ότι δεν ειμαι σε θεση να θεραπευσω τιποτα καθως δεν μπορω να τον πλησιασω. Εχετε καμια εξυπνη ιδεα τι θα μπορουσα να κανω μαζι του και πως θα μπορουσα να τον πλησιασω;
Μάθε πρώτα αν είναι κι αυτός gay μη φας κάνα βρωμοσκυλο.

Πες μας και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

sys3x έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:59
Είναι θέμα κουλτούρας αγάπη μου.
Ξες ποιας κουλτούρας ε.
Ποιας κουλτούρας αγάπη μου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Καραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:02
sys3x έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:50
Καραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:44

Δηλαδη σκοπεύεις πάς στο χωριό του αλητακίου να την πέσεις στον κούκλο; Ομολογώ δε σε είχα κόψει για τέτοιον.
Όχι καλέ, αλλά δεν πρέπει να είναι και πολύ μακριά.
Για εσένα έλεγα βασικά, που παρέβλεψες τις προσκλήσεις σε βιασμό - ξες παρενόχληση και στην συνέχεια με ένα γλήγορο στο φτερό πόρισμα πρότεινες ότι είναι δυνητικά πούστης, εγώ απλά προσέθεσα να το κάναμε και βούκινο στο χωριό μπηκόζ γουάη νοτ.
:wink

*είμαι απολύτως σίγουρος ότι αντίστροφα, αν το αλητάκι μας ήτανε αλήτης, πάλι δεν θα είχες κανένα απολύτως πρόβλημα με τους έμφυλους ρόλους, ε Λίτσα;
:wink :wink
Ναι, σίγουρα, το να του ζητήσει να βγει σε καφέ είναι βιασμός-παρενόχληση. Να τα ισοπεδώσεις όλα για να δικαιώσεις τον ακροσεξισμό σου. Εύγε.
Ούουου, με τάπωσες τώρα Λίτσα.
Πάω να βρω μια τρύπα τώρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Naida έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:05
Ξες ποιας κουλτούρας ε.
Του βιαζμού, είναι η φάση που την πέφτεις σε κάποιον βίαια είτε γουστάρει είτε όχι αρκεί να είσαι Άντρας.
:D

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

sys3x έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:07
Ξες ποιας κουλτούρας ε.
Του βιαζμού, είναι η φάση που την πέφτεις σε κάποιον βίαια είτε γουστάρει είτε όχι αρκεί να είσαι Άντρας.
Ήταν βίαιο πέσιμο αυτο που περιέγραψε ο omg εννοείς; θα σου πω. Βίαιο όχι αλλά ανεπίτρεπτο ναι. Κατά την γνώμη μου,.απο την στιγμή που δεν έχεις πράσινο φως δεν μπορείς να πας να κωλοτριβεσαι στον άλλο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
sys3x

Naida έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:11

Ήταν βίαιο πέσιμο αυτο που περιέγραψε ο omg εννοείς; θα σου πω. Βίαιο όχι αλλά ανεπίτρεπτο ναι. Κατά την γνώμη μου,.απο την στιγμή που δεν έχεις πράσινο φως δεν μπορείς να πας να κωλοτριβεσαι στον άλλο.
Το να σου τρίβει τον μπούστο του κάποιος ημίγυμνος (αντίστοιχα) ναι όντως, δεν είναι βίαιο.

Εγώ είχα στο μυαλό μου την πρόταση του βαλαντώνου βέβαια αλλά δε γαμείς, σιγά.

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

sys3x έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:13
Naida έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:11

Το να σου τρίβει τον μπούστο του κάποιος ημίγυμνος (αντίστοιχα) ναι όντως, δεν είναι βίαιο.

Εγώ είχα στο μυαλό μου την πρόταση του βαλαντώνου βέβαια αλλά δε γαμείς, σιγά.
Να τον ακουμπήσει είπε. Αλλά όπως σου είπα, προσωπικά το θεωρώ ανεπίτρεπτο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλητάκι88 »

kongrosian έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:40
Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:04
vagabondo έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:01
Πότε του μίλησες τελευταία φορά;
Περυσι τον Σεπτεμβριο. Τσατιστηκα μετα, το ιδιο και αυτος και δεν ξαναμιλησαμε, μονο στον δρομο για τις κοτουλες τον πετυχαινα αλλα γυριζε αλλου το κεφαλι, το ιδιο και γω.
ίσως τον προσέγγισες άτσαλα, απότομα... ίσως λόγω των ψυχολογικών που έχει είναι ευαίσθητος και θέλει πιο ειδική αντιμετώπιση... :p2:

από εδώ και μπρος όταν είναι να τον συναντήσεις, θα φοράς φορεματάκι πολύχρωμο, κορδέλα στα μαλλιά, θα κρατάς απόσταση, θα στέκεις και θα τον χαιρετάς ανασηκώνοντας το ένα πόδι, και προτάσσοντας το χέρι και το σώμα προς το μέρος του χαριτωμένα. "έιιι Σταύροοοο, καλά;;;" θα λες... :p2:
Γω παλι ξες τι σκεφτομαι; Ότι οταν χωρισαν οι γονεις του ηταν 8 χρονων και πληγωθηκε πολυ, τσακιστηκε το μεσα του. Απο τότε ολες τις γυναικες τις βλεπει σαν σκευη ηδονης σαν να λεει στην μανα του "αυτη ειναι η αξια σου ηλιθια!"... :102:
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

omg kai 3 lol έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:48
Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:07 Τον ειδα παλι χθες στο χωριο, σαν ηθοποιος του σινεμα μου εμοιασε, με το τσιγαρο στο στομα, μαγκακι και ετσι και με ενα σακιδιο στην πλατη του, πηγαινε μαλλον να παρει αυγα απο τις κοτες του. Πηγα να πω μεσα μου "δεν πα να γ....", αλλα το βουλωσα, με τραβηξε ο ζωικος του μαγνητισμος τρελα, με εβαλε μεσα στον δικο του χωρο, με χωρεσε μεσα στον δικο του χρονο, με ελκυσε όπως ολες τις φορες που τον ειδα και με επιασε εκεινο το κουμπωμα μεσα μου και το πιασιμο μεσα στο στομαχι. Απο χθες ειμαι καπως...δεν ξερω πως να το πω και δεν ξερω τί να κανω. Ο πατερας του μου ειχε πει ότι εχει ψυχολογικα προβληματα επειδη ειναι παιδι χωρισμενων γονιων και ετσι και ότι ειναι δυσκολος να πλησιαστει. Ωραια, αν ειναι αγριμι, εγω τί μπορω να κανω; Ξερω μονο ότι ο ερωτας θεραπευει, αλλα νομιζω ότι δεν ειμαι σε θεση να θεραπευσω τιποτα καθως δεν μπορω να τον πλησιασω. Εχετε καμια εξυπνη ιδεα τι θα μπορουσα να κανω μαζι του και πως θα μπορουσα να τον πλησιασω;
Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 11:37 Μου ειπε ότι δεν επιθυμει σχεση γιατι εχει πληγωθει οποτε εμενα θα με ηθελε για 7 λεπτα, αλλα καποια αλλη φορα μου ειπε ότι νομιζει ότι εγω εχω αναγκη απο σχεση. Θελω να τον ξαναπλησιασω και να του πω ότι τον θελω και γω μονο γι αυτα τα γαμημενα 7 λεπτα. Να περιμενω να τον ξανασυναντησω τυχαια στον δρόμο, ή να παω σπιτι του να του το πω;

δεν προκειται να συνεννοηθειτε με τα λογια, μπορει να εισαι 37 κι αυτος 32 αλλα συναισθηματικα ειναι 15 οποτε φερσου αναλογα σα να αποπλανεις νεανια, την επομενη φορα λοιπον που θα συναντηθειτε φροντισε να φορας κατι προκλητικο χωρις σουτιεν,
πλησιασε τον βαλε τα καλλη σου στο οπτικο του πεδιο προτασσοντας τα επιδεικτικα, πλησιασε τον και πεστου ψυθιριστα ενα "γεια" ακουμπωντας τον με το στηθος και τα μαλλια, εν αναγκη χαιδεψε τα ή βαλε το χερι του να στα χαιδεψει

αν παραμεινει ασυγκινητος δεν υπαρχει σωτηρια, αλλα τουλαχιστον θα ξερεις
Το περιμενω αυτο πως και πως, την επομενη φορα που θα περπατησω προς το μερος του θα ειμαι καπως ετσι ντυμενη και θα προσπαθησω να τον αγγιξω, για να δουμε τί θα κανει.
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

vagabondo έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:50 Λοιπόν, θα περνάς τις μεσημεριανές ώρες έξω από το παράθυρο του δωματίου του τις μεσημεριανές ώρες φωνάζοντας: Λούγκρα! Λουύγκρα! και θα τρέχεις προς το κοτέτσι. Αν δεν είναι γκέι, θα τσατιστεί, θα σε πάρει στο κυνήγι και θα πάρεις το ποθούμενο 7λεπτο στο κοτέτσι. :lol:
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

kongrosian έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:53 τέλος πάντων. αν δεν γίνει τίποτα, έχουμε εδώ στο πχορουμ ένα σωρό παιδιά.
Ναι μωρε, ας παει στα κομματια! :smt023 :g094:
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:28

Γω παλι ξες τι σκεφτομαι; Ότι οταν χωρισαν οι γονεις του ηταν 8 χρονων και πληγωθηκε πολυ, τσακιστηκε το μεσα του. Απο τότε ολες τις γυναικες τις βλεπει σαν σκευη ηδονης σαν να λεει στην μανα του "αυτη ειναι η αξια σου ηλιθια!"... :102:
Συνηθως η στερηση της μητερας κανει το αντρα αρνητικο σε σχεσεις αγαπης

Ειναι ο φοβος της συνδεσης και η απωλεια...
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

Blackdog έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:37
Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:28

Συνηθως η στερηση της μητερας κανει το αντρα αρνητικο σε σχεσεις αγαπης

Ειναι ο φοβος της συνδεσης και η απωλεια...
Ακριβώς.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”