Γουάου. Φοβερό τσιτάτο.
Αυτά να τα βλέπουν οι ΨΕΚ φασίστες ,εμβολιολάγνοι.
Τέλος η ανοχή , είστε άξιοι της μοίρας σας οι ψεκ σκατόψυχοι εμβολιασμένοι. Δε σας λυπάμαι πλέον.
Γουάου. Φοβερό τσιτάτο.
προς το παρόν απολαμβάνω την ελευθερία που μου παρέχει άλλο προιόν της Pfizer
Γω πάγκο έκανα απ τα 15-18 , παράλληλα έπαιζα στο εφηβικό του ΓΣΛ μπάσκετ απ' τα 12.nik_killthemall έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:30Στύγιος έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:23nik_killthemall έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:16
Κούλαρε μαν ... Εγώ παίζω σε άλλη κατηγορία. Αν ήσουν γκόμενα με βυζιά και ήθελα να σε ρίξω και είμασταν και 20 χρόνια πριν θα έλεγα κι εγώ επιδόσεις δείχνοντας φωτογραφίες αζαράκη ...
![]()
Τι λε ρε παίκτη; Δε με λε, έχεις ρίξει πολλές έτσι ή μαζεύεις χλέπες;![]()
![]()
Μη κομπλεξάρεσαι ρε μαν ... Είχα πάρει μια φορά μαζί μου έναν γνωστό που έκανε πάγκο 100 κιλά σα κι εσε, σε 8ωρη πεζοπορία 16km και καθαρή υψομετρική ανάβαση 1500 μέτρα (Ταϋγετος) και κόντεψε να μας μείνει από οξυγόνα. Του λέω αν θέλεις να ξανάρθεις θα κόψεις τον πάγκο ... Παίζω σε άλλη κατηγορία σε λέω, δεν έχουμε οβερλαπ που λένε.
Masonic hand και Ηλιακές Ακτίνες.
"ποιοST48410 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 02:40
παρέχει 4 εμβόλια δωρεάν και ο καθένας αποφασίζει ελεύθερα και χωρίς καμία διαφημιστικού τύπου πίεση ή χειραγώγηση αν θέλει να κάνει και πιο.
Εξζάκλυethereal έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 02:52
σου δείχνουν έναν Πετράκο για να νιώσεις εσύ καλά, τους δείχνουν μια Παγώνη για να νιώσουν εκείνοι καλά, αλλά όταν ιδιοκτήτης ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ λέει ότι θα γαμήσει όποιον πειράξει ανεμβολίαστο κοιτάνε απ' την άλλη. Και κάτσε εσύ να τρώγεσαι με το κάθε κομματόσκυλο.
Διότι είναι δικός τους (και αυτός)ST48410 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 03:02Συμφωνώ. Ο συγκεκριμένος για τον εαυτό του έχει κατοχυρώσει ενός είδους ακαταλόγιστο με επανειλημμένες ανάρμοστες συμπεριφορές (το video που τρέχει με μεγάλες ταχύτητες πχ, δε λέω για τα γηπεδικά βρισίδια). Δεν ξέρω γιατί τον χαϊδεύουν τόσο.ethereal έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 02:52 Αντιθέτως, σου δείχνουν έναν Πετράκο για να νιώσεις εσύ καλά, τους δείχνουν μια Παγώνη για να νιώσουν εκείνοι καλά, αλλά όταν ιδιοκτήτης ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ λέει ότι θα γαμήσει όποιον πειράξει ανεμβολίαστο κοιτάνε απ' την άλλη. Και κάτσε εσύ να τρώγεσαι με το κάθε κομματόσκυλο.
Τι εννοείς να τα βλέπουν; Αυτοί ασκούν την προσπάθεια για να σας σώσουν.
Γνήσιοι ηλίθιοι δεν υπάρχουν; Όλοι βαλτοί είναι; Σήμερα με τα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι και τίποτα σπουδαίο να κάνει κάποιος ντόροBigChiefWahoo έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:48 Εξζάκλυ![]()
Ο Πετράκος και ο κάθε Πετράκος είναι η λεγόμενη (πληρωμένη φυσικά) controlled opposition από τις PTB,όπως συμβαίνει με κάθε μεγάλο γεγονός.
Λίγοι το αντιλαμβάνονται και για το λόγο αυτό οι κοινωνίες μας παραμένουν προβατοποιημένες,όπως ακριβώς τους βολεύει δηλαδή.
Φυσικά και υπάρχουν.Εμείς,που τασσόμαστε με την μία ή την άλλη πλευρά.
Ασέβαστος,Πασιφάη,Λεγεών,talaipwros,foscilis etc, approve this (post)georgebi έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:46
Από την άλλη όμως, επειδή υπάρχουν και πολλές ενστάσεις, νομίζω ότι για εμάς (σημ.: την Εκκλησία) επειδή έχουμε φορτωθεί πολύ και κατακρινόμαστε από όλους, περπατάμε σε τεντωμένο σκοινί και αν μπούμε σ’ αυτή τη λογική, τελικά θα μείνουμε μόνοι μας στις εκκλησίες χωρίς κανέναν πιστό”, πρόσθεσε ο κ. Γεώργιος.
Αυτό βρίσκεται σε εφαρμογή εδώ και χρόνια.EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:23 Θα γίνω αρνητής της καθαριότητας στο σαντουιτσαδικο κ μετά το σκούπισμα του κωλου θα σας φτιάχνω σαντουιτσακι χωρίς γάντια.