!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ.. Μόνο καθήμενοι και με αποστάσεις θα επιτρέπονται στους covid free χώρους, χαχαχα
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
-
talaipwros
μια χαρα, χωρις τους ψεκ να μολυνουν με την παρουσια τους το χωρο, θα ειναι σαν παραδεισοςCitroenakias έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:10 ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ.. Μόνο καθήμενοι και με αποστάσεις θα επιτρέπονται στους covid free χώρους, χαχαχα
- EKPLIKTIKOS
Έχω δεύτερο ζευγάρι, πάντα, στη μπαγκαζιερα. Αλλά όχι επειδή φοβάμαι το πρόστιμο, μπορεί να σπάσουν τα γυαλιά μου ή να χάσω κάνα φακό. Δεν ξέρω το όριο ποιο είναι, φαντάζομαι αν στην εξέταση για την έκδοση του διπλώματος έχεις μυωπία θα αναγράφεται.hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:00Ποιο είναι το όριο για δίπλωμα και πόσο έχεις; Έχεις δεύτερο ζευγάρι μαζί σου; Αναγράφεται στο δίπλωμά σου;EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:23 Αλλιώς θα αρχίσω κ γω να το παίζω αρνητής της μυωπίας άμα λάχει να ούμε κ να οδηγαω χωρίς γυαλιά ή φακούς κ όποιον πάρει ο χάρος.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Παράδεισος είναι αυτόtalaipwros έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:13μια χαρα, χωρις τους ψεκ να μολυνουν με την παρουσια τους το χωρο, θα ειναι σαν παραδεισοςCitroenakias έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:10 ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ.. Μόνο καθήμενοι και με αποστάσεις θα επιτρέπονται στους covid free χώρους, χαχαχα

Εσύ σαν παππουδι που είσαι απλά κάτσε να κουνάς το μπεγλερι σου, χοχοχοχο
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- hellegennes
Το δίπλωμά σου γράφει πάνω ότι έχεις μειωμένη οπτική οξύτητα; Δεν μου απάντησες πόση μυωπία έχεις. Θα μου πεις, είναι προσωπικό σου ιατρικό δεδομένο, αλλά θαρρώ πως είσαι της άποψης να ξέρουμε τα ιατρικά δεδομένα που έχουν επίπτωση στο κοινωνικό σύνολο και το πόση μυωπία έχεις ανήκει σ' αυτά. Άλλωστε γι' αυτό δεν το έφερες σαν αντιπαράδειγμα;EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:13Έχω δεύτερο ζευγάρι, πάντα, στη μπαγκαζιερα. Αλλά όχι επειδή φοβάμαι το πρόστιμο, μπορεί να σπάσουν τα γυαλιά μου ή να χάσω κάνα φακό. Δεν ξέρω το όριο ποιο είναι, φαντάζομαι αν στην εξέταση για την έκδοση του διπλώματος έχεις μυωπία θα αναγράφεται.hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:00Ποιο είναι το όριο για δίπλωμα και πόσο έχεις; Έχεις δεύτερο ζευγάρι μαζί σου; Αναγράφεται στο δίπλωμά σου;EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:23 Αλλιώς θα αρχίσω κ γω να το παίζω αρνητής της μυωπίας άμα λάχει να ούμε κ να οδηγαω χωρίς γυαλιά ή φακούς κ όποιον πάρει ο χάρος.
Συμφωνείς να αναγράφεται στο παρμπρίζ ή κάπου αλλού εμφανώς και με μεγάλα γράμματα «έχω μυωπία Χ βαθμών»;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
talaipwros
στην αγγλια ετσι ειμαστε, εσυ σαν ψεκ κατσε κλειδωμενος στο ημιυπογειο σου χαχαχαCitroenakias έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:18Παράδεισος είναι αυτόtalaipwros έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:13μια χαρα, χωρις τους ψεκ να μολυνουν με την παρουσια τους το χωρο, θα ειναι σαν παραδεισοςCitroenakias έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:10 ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ.. Μόνο καθήμενοι και με αποστάσεις θα επιτρέπονται στους covid free χώρους, χαχαχα
[img]https://i.postimg.cc/g0Nq4ZRG/depo ... .jpg[/img]
Εσύ σαν παππουδι που είσαι απλά κάτσε να κουνάς το μπεγλερι σου, χοχοχοχο
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Όχι.hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:07Όπως έχουν κλείσει στο παρελθόν τόσα και τόσα γηροκομεία όπου πέθαναν μαζικά γέροντες από γρίπη.talaipwros έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:54 οι εργαζομενοι στα γηροκομειο ειναι υποχρεωμενοι να κανουν το εμβολιο για να μην δολοφονησουν τους εξασθηνεμενους εμβολιασθεντες γερνοτες, που παρα το εμβολιο εχουν πιθανοτητα να κολλησουν ( αν βρεις καλυτερο εμβολιο φερτο γρηγορα να το κανουμε, αυτο που εχουμε δουλευει καλα αν ολοι εμβολιαστουν)
το γηροκομειο το οποιο δεν θα υποχρεωσει τους εργαζομενους του να κανουν το εμβολιο, θα κλεισει στην πρωτη καταγγελια συγγενη νεκρου γεροντα απο κοβιντ.
Α, κάτσε. Δεν έχει κλείσει ποτέ γηροκομείο για τέτοιον λόγο.
Ο εμβολιασμός για γρίπη ΔΕΝ ήταν υποχρεωτικός.
Θες να πεις ότι, αν ήσουν ιδιόκτητης γηροκομείου και μετά τα χθεσινά μέτρα πέθαινε κάποιος γέρος, επειδή κάποιος εργαζόμενος ήταν ανεμβολίαστος, θα ήσουν ΟΚ;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Βαριέμαι να το ψάξω. Αν έχεις κάποιο σχετικό στοιχείο, πες το μας.hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:09Θα πρέπει να είναι τα πρώτα εμβόλια στην ιστορία που το πετυχαίνουν αυτό. Seems legit.Πρετεντέρης έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:04 Υπάρχει ενα 10-15% που έχει νοσήσει και έχει ανοσία για κάποιο διάστημα. Νομίζω όμως ότι τα αντισωματά τους δεν είναι τόσο πολλά και δε διατηρούνται για τόσο διάστημα όσο των εμβολιασμένων.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Γιατί αυτό; Ο σκοπός των εμβολίων είναι ο εμβολιασμένος να νοσήσει (να φτιάξει αντισώματα) χωρίς τα συμπτώματα που μπορεί να τον στείλουν.Πρετεντέρης έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:04 Υπάρχει ενα 10-15% που έχει νοσήσει και έχει ανοσία για κάποιο διάστημα. Νομίζω όμως ότι τα αντισωματά τους δεν είναι τόσο πολλά και δε διατηρούνται για τόσο διάστημα όσο των εμβολιασμένων.
Γιατί να έχει λιγότερα αντισώματα αν νοσήσει κανονικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Το δίπλωμα στις περιπτώσεις που έχει δείξει κάτι τέτοιο το οφθαλμολογικό τεστ αναγράφει τον κωδικό 01 που σημαίνει "υποχρεωτικά οδήγηση με γυαλιά ή φακούς επαφής". Επίσης αν πέρασες το οφθαλμολογικό τεστ αλλά απέκτησες προβλήματα όρασης αργότερα και οδηγείς χωρίς γυαλιά και προκαλέσεις ατύχημα, σε γαμάνε.hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:19 Το δίπλωμά σου γράφει πάνω ότι έχεις μειωμένη οπτική οξύτητα;
Με δυο λόγια υπάρχει όντως υποχρέωση να φοράς γυαλιά για να οδηγείς (παρ' όλο που έχεις δικαίωμα να μη φοράς γυαλιά γενικώς), υπάρχει όντως υποχρέωση να το λέει αυτό το δίπλωμά σου εφόσον το υπέδειξε η υποχρεωτική ιατρική εξέταση και για άλλη μια φορά έχεις γελοιοποιηθεί.
- Πρετεντέρης
Μην ανησυχείς, εσύ θα είσαι κλεισμένος σπίτι σου χαχαχα.Citroenakias έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:10 ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ.. Μόνο καθήμενοι και με αποστάσεις θα επιτρέπονται στους covid free χώρους, χαχαχα
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- EKPLIKTIKOS
Δεν έχω πρόβλημα να σου πω, απλά το ξεχασα. Έχω γύρω στους 4 βαθμούς μυωπία κ στα 2 ματια, κ περίπου 2 βαθμούς αστιγματισμό, επίσης κ στα δύο μάτια. Ναι όταν έχεις μυωπία γράφει κάτι τύπου "υποχρεουται να φοράει γυαλιά κ να φέρει κ 2ο ζευγάρι" τουλάχιστον στο παλιό δίπλωμα τύπου χάρτινο τρίπτυχο που έχω εγώ, δεν ξέρω στο καινούργιο.hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:19
Το δίπλωμά σου γράφει πάνω ότι έχεις μειωμένη οπτική οξύτητα; Δεν μου απάντησες πόση μυωπία έχεις. Θα μου πεις, είναι προσωπικό σου ιατρικό δεδομένο, αλλά θαρρώ πως είσαι της άποψης να ξέρουμε τα ιατρικά δεδομένα που έχουν επίπτωση στο κοινωνικό σύνολο και το πόση μυωπία έχεις ανήκει σ' αυτά. Άλλωστε γι' αυτό δεν το έφερες σαν αντιπαράδειγμα;
Συμφωνείς να αναγράφεται στο παρμπρίζ ή κάπου αλλού εμφανώς και με μεγάλα γράμματα «έχω μυωπία Χ βαθμών»;
Δε θεωρώ προφανώς παράλογη την υποχρέωσή μου να φοράω γυαλιά κ να έχω 2ο ζευγάρι μαζί, ούτε με ενοχλεί να αναγράφεται στο δίπλωμα οδήγησης για τυχόν έλεγχο. Πού θες να καταλήξεις δεν έχω καταλάβει
- hellegennes
Όχι, ακούγεται γενικά αυτό, αλλά είναι απλώς μια αντιεπιστημονική πίπα χωρίς απόδειξη. Όταν σε τόσες δεκαετίες εμβολιασμού έχει βρεθεί ότι ο οργανισμός παράγει καλύτερες αντιδράσεις από φυσική νόσηση, θα ήταν παράξενο να εμφανίζονταν ξαφνικά εμβόλια με ελάχιστη ανάπτυξη που όλως τυχαίως παράγουν καλύτερη αντίδραση από φυσική νόσηση.Πρετεντέρης έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:26Βαριέμαι να το ψάξω. Αν έχεις κάποιο σχετικό στοιχείο, πες το μας.hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:09Θα πρέπει να είναι τα πρώτα εμβόλια στην ιστορία που το πετυχαίνουν αυτό. Seems legit.Πρετεντέρης έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:04 Υπάρχει ενα 10-15% που έχει νοσήσει και έχει ανοσία για κάποιο διάστημα. Νομίζω όμως ότι τα αντισωματά τους δεν είναι τόσο πολλά και δε διατηρούνται για τόσο διάστημα όσο των εμβολιασμένων.
Φυσικά για να ελεγχθεί αυτό θα πρέπει να δούμε τι ποσοστό εμβολιασμένων έχει νοσήσει και τι ποσοστό ατόμων μόνο με φυσική ανοσία έχει ξανανοσήσει, στις ίδιες ηλικιακές ομάδες, για ίδιες χρονικές περιόδους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Δεν το έχω πάνω μου να το πάρω φωτο, αλλά βρήκα ένα
https://www.toufexis.gr/greeceandgermany/diploma/
Ίσως για το 2ο ζευγάρι το έλεγε το δίπλωμα για 50αρι που είχα βγάλει στην τροχαία το κάποτε, δε θυμάμαι
https://www.toufexis.gr/greeceandgermany/diploma/
Ίσως για το 2ο ζευγάρι το έλεγε το δίπλωμα για 50αρι που είχα βγάλει στην τροχαία το κάποτε, δε θυμάμαι
Ψεκες εμεις αλλα οχι οι διοργανωτες του μεγαλυτερου κορωνοπαρτι στη χωρα.
viewtopic.php?f=29&t=32581
.
viewtopic.php?f=29&t=32581
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 940 Προβολές