!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ριχτε καμια ιδεα τι να κανω με τον γοη...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Ριχτε καμια ιδεα τι να κανω με τον γοη...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:27
Juno έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:25
Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 11:37 Τον ειδα παλι χθες στο χωριο, σαν ηθοποιος του σινεμα μου εμοιασε, με το τσιγαρο στο στομα, μαγκακι και ετσι και με ενα σακιδιο στην πλατη του, πηγαινε μαλλον να παρει αυγα απο τις κοτες του. Πηγα να πω μεσα μου "δεν πα να γ....", αλλα το βουλωσα, με τραβηξε ο ζωικος του μαγνητισμος τρελα, με εβαλε μεσα στον δικο του χωρο, με χωρεσε μεσα στον δικο του χρονο, με ελκυσε όπως ολες τις φορες που τον ειδα και με επιασε εκεινο το κουμπωμα μεσα μου και το πιασιμο μεσα στο στομαχι. Απο χθες ειμαι καπως...δεν ξερω πως να το πω και δεν ξερω τί να κανω. Ο πατερας του μου ειχε πει ότι εχει ψυχολογικα προβληματα επειδη ειναι παιδι χωρισμενων γονιων και ετσι και ότι ειναι δυσκολος να πλησιαστει. Ωραια, αν ειναι αγριμι, εγω τί μπορω να κανω; Ξερω μονο ότι ο ερωτας θεραπευει, αλλα νομιζω ότι δεν ειμαι σε θεση να θεραπευσω τιποτα καθως δεν μπορω να τον πλησιασω. Εχετε καμια εξυπνη ιδεα τι θα μπορουσα να κανω μαζι του και πως θα μπορουσα να τον πλησιασω;
Εσύ είσαι ελεύθερη;
Για να ξέρω τι να απαντήσω.
Ναι ρε, ελευθερη και ωραια. :8)
Λοιπόν σε τέτοιους τύπους αρέσουν τα απλά πράγματα.
Από την άλλη αν καταλάβουν πως τους παρακολουθείς φρικάρουν, όπως όλοι μας δηλαδή, αλλά αυτοί φρικάρουν πιο εύκολα και πιο επιθετικά.
..........
..........
ΥΓ: Τώρα διάβασα και τα υπόλοιπα και διορθώνω.
Αν εχετε ήδη μιλήσει και είπε πως δεν θέλει σχέση, δεν μπορείς να επιμείνεις. Ειδικά αυτός, όπως τον περιγράφεις ανήκει στην κατηγορία ανθρώπων που αν πιέσεις δεν θα πάρεις ποτέ τιποτα από αυτούς. Απλώς κάνετε παρέα με μεγάλη προσοχή μην κολλήσετε στην friend zone.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 14 Ιούλ 2021, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλητάκι88 »

Juno έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:40
Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:27
Juno έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:25

Εσύ είσαι ελεύθερη;
Για να ξέρω τι να απαντήσω.
Ναι ρε, ελευθερη και ωραια. :8)
Λοιπόν σε τέτοιους τύπους αρέσουν τα απλά πράγματα.
Από την άλλη αν καταλάβουν πως τους παρακολουθείς φρικάρουν, όπως όλοι μας δηλαδή, αλλά αυτοί φρικάρουν πιο εύκολα και πιο επιθετικά.
Πρόσεξε λοιπόν τις κινήσεις του, χωρίς όμως να το καταλάβει, για να δεις πώς θα τον πλησιάσεις, πχ τι μπορείς να τον ρωτήσεις για αρχή και ξεκίνα. Αρκεί αυτό που θα κάνεις να φαίνεται απλό και αβίαστο.
SOS! Να έχεις εξασφαλίσει πως θα ξανασυναντηθείτε, πχ αν έχει κάποιο στέκι, να πηγαίνεις εκεί πριν του μιλήσεις, μην σκεφτεί "ωχ και εδώ ήρθε;"
Το κρατω και αυτο. Πες λίγο, παιζει κανενα ρόλο σε ολα αυτα η ηλικια; Είναι 32 και ειμαι 37, μηπως με βλεπει μεγαλη;
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

Καμια ελπις, καταλαβα. Ωραια λοιπον, παιρνω τον κομπο στο στομαχι μου και φευγω, να παει να γ...θει. Χεστηκα.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:45 Πες λίγο, παιζει κανενα ρόλο σε ολα αυτα η ηλικια; Είναι 32 και ειμαι 37, μηπως με βλεπει μεγαλη;
100%
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Juno

Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:45 Το κρατω και αυτο. Πες λίγο, παιζει κανενα ρόλο σε ολα αυτα η ηλικια; Είναι 32 και ειμαι 37, μηπως με βλεπει μεγαλη;
Μην το κρατάς, δεν είχα διαβάσει πως έχετε μιλήσει. Διόρθωσα το post, αν θέλεις ξαναδές το.

Αυτή η διαφορά δεν είναι διαφορά ούτε για εμένα που έχω κόλλημα σχετικά με το θέμα. Σίγουρα αυτός δεν το σκέφτεται καν, αν είναι όπως τον έχεις περιγράψει και αν στο πει, κάτι άλλο τρέχει και δεν θέλει να το πει.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:34
Naida έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:32Μα 7'?
Οταν ηταν φοιτητης, στο Φυσικο Ιωαννινων, ειχε μια σχεση και πληγωθηκε και απο τοτε θελει μονο επτα λεπτα.
Πες του ο χρόνος είναι σχετικός.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

Juno έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:49
Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:45 Το κρατω και αυτο. Πες λίγο, παιζει κανενα ρόλο σε ολα αυτα η ηλικια; Είναι 32 και ειμαι 37, μηπως με βλεπει μεγαλη;
Μην το κρατάς, δεν είχα διαβάσει πως έχετε μιλήσει. Διόρθωσα το post, αν θέλεις ξαναδές το.

Αυτή η διαφορά δεν είναι διαφορά ούτε για εμένα που έχω κόλλημα σχετικά με το θέμα. Σίγουρα αυτός δεν το σκέφτεται καν, αν είναι όπως τον έχεις περιγράψει και αν στο πει, κάτι άλλο τρέχει και δεν θέλει να το πει.
Επεμενα λίγο και μιλησα ξανα με τον πατερα του και του ειπα, "σιγα μην εχει προβλημα ο Σταυρος που μου λες", εννοω ψυχολογικο, αλλα ο πατερας του επεμενε και αυτος ότι ΕΧΕΙ ψυχολογικα και μου ειπε, "πως και δεν το καταλαβες;" Σκεφτομαι ότι αν όντως αληθευει τότε εχω να κανω με εναν ψυχασθενη ομορφαντρα αλλα δεν ειμαι γιατρος ουτε ειδικος για να τον αναλαβω!...Δυσκολα τα πραγματα σε τετοιες περιπτωσεις.
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

Naida έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:52
Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:34
Naida έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:32Μα 7'?
Οταν ηταν φοιτητης, στο Φυσικο Ιωαννινων, ειχε μια σχεση και πληγωθηκε και απο τοτε θελει μονο επτα λεπτα.
Πες του ο χρόνος είναι σχετικός.
:lol: Ωραιο.
Άβαταρ μέλους
Juno

Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:52 Επεμενα λίγο και μιλησα ξανα με τον πατερα του και του ειπα, "σιγα μην εχει προβλημα ο Σταυρος που μου λες", εννοω ψυχολογικο, αλλα ο πατερας του επεμενε και αυτος ότι ΕΧΕΙ ψυχολογικα και μου ειπε, "πως και δεν το καταλαβες;" Σκεφτομαι ότι αν όντως αληθευει τότε εχω να κανω με εναν ψυχασθενη ομορφαντρα αλλα δεν ειμαι γιατρος ουτε ειδικος για να τον αναλαβω!...Δυσκολα τα πραγματα σε τετοιες περιπτωσεις.
Αν είπε ψυχολογικά και όχι ψυχιατρικά, όλοι έχουμε λίγο πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 14 Ιούλ 2021, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

πριν κάποιες ώρες πόσταρα αυτό,φαίνεται προοριζόταν για σενα
"Συγχρονικότης,μια αναίτια αρχη σύνδεσης"

"I'm pouring it out
I'm pouring it down
And I think he's listening
My God, he's listening
As the lights of the city flash by
On an endless night
I think I'm getting too high

Hey, you're a little young
But I'd likе to use you to fill the void
I'd like to usе you to not be alone anymore
To not be alone anymore"

μη τα πιέζεις άλλο, θα δείξει :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Who is The 4th man την 14 Ιούλ 2021, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

τι θα γίνει αν βαρεθείς στο πεντάλεπτο?είναι μαλακία να δεσμευτείς σε μια πολύλεπτη σχέση
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:39
Naranjita έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:30
Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:28

Κι αυτο το σκεφτηκα, να κανει καμια μαλακια τετοια, ποιος με ξεπλενει μετα εμενα...
στις μικρες κοινωνιες καλο ειναι να μην παιρνεις τετοιες πρωτοβουλιες γιατι δεν αργουν να κρεμασουν κουδουνια....

σκασε κανα χαμογελο οταν τον βλεπεις και μεχρι εκει. ασε τον αντρα να παρει πρωτοβουλια...

και αυτα τα περι ισοτητας και τα λοιπα δεν ισχυουν στα χωρια.
Εισαι κοντα στην δικη μου σκεψη.
κατοικώ σε μικρή πόλη. :g030:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
rednick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από rednick »

απο οτι καταλαβα ο γοης ειναι χαλβας ενω ο πατερας ειναι αλανι ,παρε τον δευτερο για να προσεγγισεις τον πρωτο.
Άβαταρ μέλους
Αλητάκι88

rednick έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 13:47 απο οτι καταλαβα ο γοης ειναι χαλβας ενω ο πατερας ειναι αλανι ,παρε τον δευτερο για να προσεγγισεις τον πρωτο.
Αν δεν εχει τα ψυχολογικα του, οντως είναι χαλβας και μαλακισμενος και μακαρι να το ηξερα να τον εβριζα και να ησυχαζα, αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Οντως ο πατερας ειναι αλανι και γοητευτικος, αλλα μολις του ειπα να κανουμε μια σχεση ολοκληρωμενη που να την μαθει ολο το χωριο και να ειμαι σαν γυναικα του στην θεση της γυναικας του, μου ειπε ότι πανω απο ολα βαζει τον Σταυρο!!!!!!! Και δεν θελει να τον πληγωσει αλλο, φτανει τότε όταν χωρισε. Μου προσφερει μια ερωτικη σχεση με τα ολα της, αλλα χωρις την επισημοποιηση...Τετοια που δεν γουσταρω. Εγω θελω καποιος να με γουσταρει και να το φωναζει, όχι κρυφα και τετοιες μαλακιες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

nowhere έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 13:22 τι θα γίνει αν βαρεθείς στο πεντάλεπτο?είναι μαλακία να δεσμευτείς σε μια πολύλεπτη σχέση
:smt005:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”