Στύγιος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:59
Το αυτό και για μένα στη Σουηδία.Μακαρίτης θείος μετανάστης , ξαδέρφες τρεις, σπίτια για φιλοξενία σε Γκέτεμποργκ και Στοκχόλμη υπάρχουν...
Σε όποια χώρα μας δέχεται,αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.
Κανένα πρόβλημα.
Βέβαια,ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.
Υπάρχει η πεποίθηση ότι δεν θα αντιδράσει κανείς.
Δύο πράγματα δεν μπορείς να στερήσεις στον νεο-έλληνα : την εργασιακή του θεσάρα (ειδικά σε δομές υγείας,όπου μιλάμε σχεδόν για δημόσιο) και τη θέση πάρκινγκ ακριβώς κάτω ή έξω από το σπίτι του.
Συνδυάζω το γεγονός ότι σχεδόν όλοι όσοι ξέρω και που εργάζονται σε νοσοκομεία δεν έχουν σκοπό να εμβολιαστούν,με το ότι θα χάσουν τη θέση τους ή δεν θα πληρώνονται αν δεν το κάνουν και λέω ότι
Θα Χυθεί Αίμα
Ακόμη πιο αστείο (αλλά και τραγικό) είναι το γεγονός πως η επανάστα ναούμ',θα ξεκινήσει ακριβώς από αυτά τα άτομα που σήμερα πανηγυρίζουν επειδή κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους.
Ήδη έχω κάνει εικόνα τον Πρετεντέρης,λυσσασμένο,μέσα σε αφρούς στα οδοφράγματα να ουρλιάζει ΜΑΣΚΑ ΦΟΡΕΣΑ,ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑ,757 ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ,ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΚΩΛΟ ΝΑ ΜΕ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ;;
Μένουν σε αυτό που συμβαίνει σήμερα και δεν έχουν πάρει χαμπάρι καν τη σφαλιάρα που έρχεται και θα σαρώσει τα πάντα.
Δεν πειράζει,ο Χρόνος θα αποφανθεί ποιος θα δικαιωθεί και ποιος όχι.