!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
o Δημοπουλος της αντισυμβατικης ιατρικης ειναι 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Όχι ρε...μπιπ ( έχω λάβει επιτίμιο να μη βρίζω) 2.30 ώρες βίντεο , δεν παλεύεται
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Με λίγα λόγια,δεν ξέρεις να χειρίζεσαι ένα πληκτρολόγιο κινητού,αλλά εμείς είμαστε οι βλάκεςΠρετεντέρης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:08Σοφή η μαλακία σου, το κινητό γαρ.
- BigChiefWahoo
Γιατί,ενδιαφέρεσαι ;Πρετεντέρης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:10Κηραλοιφές έχετε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:02BigChiefWahoo έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:00 Στύγιος,μη μασάς,έχουμε καλή άκρη για προμήθεια προϊόντων και μάλιστα,βιολογικών![]()
![]()
Εγω φίλε δεν είμαι ειδικός στις επιδημίες και δεν έχω το επιστημονικό υπόβαθρο να αμφισβητώ την επίσημη επιστημονική κοινότητα. Αν μου πουν οτι προέρχεται απο νυχτερίδα, θα πω οτι προέρχεται απο νυχτερίδα, αν μετά πουν κάναμε λάθος προέρχεται απο εργαστήριο θα πω έκαναν λάθος και προέρχεται απο εργαστήριο. Ετσι λειτουργεί η επιστήμη γενικά, με παραδοχή των λαθών, επανεκτιμήσεις και έρευνα. Τίποτα το παράξενο.BigChiefWahoo έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:05Και μόνο που τους πίστεψες,φτάνει.gassim έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:04για βρες μου ενα πόστ που να αμφισβητώ την επίσημη θέση των ειδικών και να λεω τις δικές μου θεωρίες.
Με τις νυχτερίδες,καλά τα πάμε ;![]()
Αν τώρα εσύ έχεις κάποια εσωτερική ανάγκη να παριστάνεις τον ειδικό στα φόρουμς και παίρνεις κάποια χαρά απο το να λες σε αγνώστους "σας τα έλεγα εγω" συνέχισε να κάνεις μαντεψιές και μπορεί που και που η μια μπαρούφα απο τις 100 που αμολάς να επαληθεύεται.
Εμένα δεν μου λέει κάτι αυτό και κατά την γνώμη μου καλό θα ήταν να το ψάξεις γιατί έχεις αυτή την ανάγκη.
- Eθνικοκοινωνιστης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 13 Ιούλ 2021, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- BigChiefWahoo
Οργανώνεται καλή κατάσταση,μακριά από την πόληΣτύγιος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:07Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:02BigChiefWahoo έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:00 Στύγιος,μη μασάς,έχουμε καλή άκρη για προμήθεια προϊόντων και μάλιστα,βιολογικών![]()
![]()
![]()
![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτα παντα σε συνδυασμο με εμβολιασμο βεβαια 
προσωπικα θα πηγαινα σερβια για το σπουτνικ
προσωπικα θα πηγαινα σερβια για το σπουτνικ
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πως του την εφερες ετσι δασκαλε 
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία άσκησε σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη

https://www.efsyn.gr/politiki/antipolit ... thypoyrgos
«ούτε με το βούρδουλα, ούτε με φιλοδώρημα» θα πετύχουμε.
«η αντιπολίτευση συνολικά διατήρησε μία πολύ υπεύθυνη στάση»
«μονάχα δείχνει το δάχτυλο στους πολίτες»
τα προνόμια των εμβολιασμένων θα πυροδότησουν «μεγάλη ένταση» στην κοινωνία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 13 Ιούλ 2021, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
- Eθνικοκοινωνιστης
με την υγειονομικη ταξη ειμαστε,οχι με τις μιζες που θελει να παρει ο εφιαλτακης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- BigChiefWahoo
Εγώ πάλι φίλε μου,βλέπω να μου κουνάει το χέρι και να είναι μέρος του προβλήματος ένας υπάνθρωπος,που λέγεται Γεωργιάδης,ο οποίος αποδεδειγμένα γλείφει εκεί που έφτυνε.gassim έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 16:14
Εγω φίλε δεν είμαι ειδικός στις επιδημίες και δεν έχω το επιστημονικό υπόβαθρο να αμφισβητώ την επίσημη επιστημονική κοινότητα. Αν μου πουν οτι προέρχεται απο νυχτερίδα, θα πω οτι προέρχεται απο νυχτερίδα, αν μετά πουν κάναμε λάθος προέρχεται απο εργαστήριο θα πω έκαναν λάθος και προέρχεται απο εργαστήριο. Ετσι λειτουργεί η επιστήμη γενικά, με παραδοχή των λαθών, επανεκτιμήσεις και έρευνα. Τίποτα το παράξενο.
Αν τώρα εσύ έχεις κάποια εσωτερική ανάγκη να παριστάνεις τον ειδικό στα φόρουμς και παίρνεις κάποια χαρά απο το να λες σε αγνώστους "σας τα έλεγα εγω" συνέχισε να κάνεις μαντεψιές και μπορεί που και που η μια μπαρούφα απο τις 100 που αμολάς να επαληθεύεται.
Εμένα δεν μου λέει κάτι αυτό και κατά την γνώμη μου καλό θα ήταν να το ψάξεις γιατί έχεις αυτή την ανάγκη.
Αν αυτός είναι άντρας με παντελόνια,που λέει την αλήθεια,εγώ είμαι ο κλασσικός Πάπας.
Επιλέγω να μην πιστεύω έναν αποδεδειγμένο ψεύτη (και να ήταν ο μοναδικός ! όλοι αυτοί αλλάζουν γνώμη κάθε λεπτό).
Αν εσύ νιώθεις αυτή την ανάγκη,να πιστεύεις τα λόγια ενός ελεεινού ψεύτη,τότε θα σε συμβουλέψω κι εγώ να το κοιτάξεις.
Και αν δεν βλέπεις πως ό,τι γίνεται αυτή τη στιγμή,γίνεται από την αγωνία κάποιων άπληστων να οικονομήσουν ακόμη περισσότερα,εις βάρος της χώρας και των ανθρώπων της,τότε θα σε συμβούλευα να κάνεις ασκήσεις να ανεβάσεις περισσότερο την ικανότητα αντίληψής σου.
Και που' σαι,όλοι αυτοί,όπως επίσης εγώ κι εσύ,στον τάφο θα τα πάρουμε όλα.Εσύ εμβολιασμένος,εγώ ανεμβολίαστος,αλλά στάνταρ,στον τάφο.
Μήπως πιστεύεις ότι θα σε γλυτώσουν και από αυτό ;
Μόνο γιά το κοινόβιο εννοείς.
Δεν θα το αναγνωρίσει κανείς ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- BigChiefWahoo
Σ' εμένα έφερε ; Δεν έλαβα τίποτα.
Όσα βιολογικά θέλει θα του δώσω,ας είναι και μπολιασμένος.
Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές,δείχνουμε ανωτερότητα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις