το αλτερ εγκο του μπιλ γκειτς
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Lord Brum έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 19:02η έμφαση στο ζώα, καιρός να λέμε τα πράγματα με το όνομά τουςelchav έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 18:19τι γράφεις πάλι;Αρίστος έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 18:00
Με αυτη τη λογικη κι εσυ αν τρως κοκκινο κρεας η ζαχαρη η πινεις αλκοολ βοηθας να κινουνται στην καταναλωση ουσιες που σκοτωνουν νεοτερους.
.
ακόμα κι αν ήταν έτσι, εγώ προσωπικά τρέφομαι με τα παραπάνω στο ελάχιστο
ακόμα κι αν δεν το έκανα, δεν θα είχα τις πιθανότητες ανεμβολίαστου μπούμερ να μπω εντατική μαζί με άλλα 2.000 ανεμβολίαστα ζώα που μαθηματικά θα οδηγήσουν σε κατάρρευση το σύστημα υγείας
ούτε η παχυσαρκία, ούτε ο αλκοολισμός οδηγούν σε ξαφνικό μπούκωμα των εντατικών, οπότε ΜΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανάμεσα στους 10 που δεν έχουν εμβολιστεί κατά του κορωνοϊού
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... -den-ehoyn
.
- Bill Hicks
Κορωνοϊός, Αποκάλυψη και λύτρωση

Ο Παύλος στην επιστολή του προς Θεσσαλονικείς γράφει ότι η ρωμαϊκή αυτοκρατορία λειτουργεί ως ένας κατέχων [ii], δηλαδή ως μία εξουσία που αποκρύπτει την υφιστάμενη πραγματικότητα της αποκάλυψης. Όμως, η αποκάλυψη σύμφωνα με αυτόν αντιστοιχεί την ίδια στιγμή στην Παρουσία [iii], η οποία αποτελεί τον δεύτερο ερχομό του Χριστού. Η κατάρρευση της αυτοκρατορίας είναι η αποκάλυψη, αλλά είναι επίσης και η αποκάλυψη της λύτρωσης.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
likosmokeses
Επιτέλους, πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός κράτους εκκλησίας. Να μην επεμβαίνει σε θέματα πολιτικής η εκκλησία.
Εκκλησία προσπάθησε να τους πείσεις να εμβολιαστούν.

Εκκλησία προσπάθησε να τους πείσεις να εμβολιαστούν.
- hellegennes
Το λες σαν να είναι κάποια τρομερή αποκάλυψη. Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή και το ξέρουμε, όπως ξέρουμε ότι αυτή η στιγμή μπορεί να είναι αύριο ή σε 5 λεπτά. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα;George_V έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 10:24Aριβως το ιδιο ελεγε και ο μακαριτης ο πατέρας μου.Αρίστος έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:21 Ξεκολλα, εχω 5 χρονια να αρρωστησω και ειμαι ολη την μερα στον ηλιο, αν σε 10 χρονια αποκτησω υποκειμενα νοσηματα ισως κανω Sputnik.
.
Και ενα βράδυ παρτον κατω.
Δεν πηγε απο κορωνοιο αλλα απο καρδια εν τουτοις ομως τηρουμενων των αναλογιων ακριβώς τα ιδια ελεγε. Ηταν γερός σαν ταυρος, γεματος ενεργεια, ειχε 5-6 χρονια να παρει ακομα και ντεπον (ουτε ειχε κρυολογησει καν) αλλα μια νυχτα ανεχωρησε για την Ανω Ιερουσαλημ.
Οποτε προσεχε τι λες Αριστο. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου φέρει. Εσυ μπορει να λες οτι εισαι υγιης αλλα κουφια η ωρα να υπαρχει ηδη κατι και να σε τρωει ειτε λεγεται κορωνοιος ειτε κατι αλλο να χτυπησω ξυλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Να κάνεις το εμβόλιο για να μην πεθάνεις από Κορωνοιο.hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 01:54Το λες σαν να είναι κάποια τρομερή αποκάλυψη. Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή και το ξέρουμε, όπως ξέρουμε ότι αυτή η στιγμή μπορεί να είναι αύριο ή σε 5 λεπτά. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα;George_V έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 10:24Aριβως το ιδιο ελεγε και ο μακαριτης ο πατέρας μου.Αρίστος έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:21 Ξεκολλα, εχω 5 χρονια να αρρωστησω και ειμαι ολη την μερα στον ηλιο, αν σε 10 χρονια αποκτησω υποκειμενα νοσηματα ισως κανω Sputnik.
.
Και ενα βράδυ παρτον κατω.
Δεν πηγε απο κορωνοιο αλλα απο καρδια εν τουτοις ομως τηρουμενων των αναλογιων ακριβώς τα ιδια ελεγε. Ηταν γερός σαν ταυρος, γεματος ενεργεια, ειχε 5-6 χρονια να παρει ακομα και ντεπον (ουτε ειχε κρυολογησει καν) αλλα μια νυχτα ανεχωρησε για την Ανω Ιερουσαλημ.
Οποτε προσεχε τι λες Αριστο. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου φέρει. Εσυ μπορει να λες οτι εισαι υγιης αλλα κουφια η ωρα να υπαρχει ηδη κατι και να σε τρωει ειτε λεγεται κορωνοιος ειτε κατι αλλο να χτυπησω ξυλο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Κυβερνητικό ζωοΑρίστος έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 21:02Lord Brum έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 19:02η έμφαση στο ζώα, καιρός να λέμε τα πράγματα με το όνομά τουςelchav έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 18:19
τι γράφεις πάλι;
ακόμα κι αν ήταν έτσι, εγώ προσωπικά τρέφομαι με τα παραπάνω στο ελάχιστο
ακόμα κι αν δεν το έκανα, δεν θα είχα τις πιθανότητες ανεμβολίαστου μπούμερ να μπω εντατική μαζί με άλλα 2.000 ανεμβολίαστα ζώα που μαθηματικά θα οδηγήσουν σε κατάρρευση το σύστημα υγείας
ούτε η παχυσαρκία, ούτε ο αλκοολισμός οδηγούν σε ξαφνικό μπούκωμα των εντατικών, οπότε ΜΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανάμεσα στους 10 που δεν έχουν εμβολιστεί κατά του κορωνοϊού
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... -den-ehoyn
.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Covid-19
2019
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ = ΕΤΟΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΕΝΝΕΑ = 2050
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Κατέρρευσε 20χρονη στην Κρήτη μετά από Pfizer – Μολύνθηκε με COVID -19 ο Κ.Δρούλιας δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό του!
Δύσκολες στιγμές περνά από τα ξημερώματα της Παρασκευής μια 20χρονη κοπέλα στα Χανιά, καθώς κατέληξε στο Νοσοκομείο μετά τον εμβολιασμό της για τον κορωνοϊό.
Όπως αναφέραμε νωρίτερα και περίπου ένα τέταρτο αφού έκανε το εμβόλιο της Pfizer, την Πέμπτη, η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε.
Στενό συγγενικό της πρόσωπο που ήταν μπροστά στο συμβάν, την μετέφερε άμεσα σε κέντρο υγείας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ωστόσο, όπως ανέφερε συγγενής της, η κοπέλα χρειάστηκε πάνω από 5 λεπτά για να συνέλθει ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο λιποθυμικά επεισόδια. Οι σφυγμοί της καρδιάς της έπεσαν και έκανε ανησυχητική βραδυκαρδία.
«Είναι 20 χρονών! Δεν είχε προβλήματα υγείας, πήγαινε γυμναστήριο κάθε μέρα», δηλώνει σοκαρισμένο στενό συγγενικό της πρόσωπο.
Μετά από αυτό κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.
Δεν έχει αποσαφηνιστεί τί ακριβώς προκάλεσε αυτό που έπαθε η κοπέλα, και αν είχε κάποιο υποκείμενο πρόβλημα υγείας.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουν οι συγγενείς από τους γιατρούς, οι εξετάσεις της μέχρι στιγμής είναι καλές αλλά θα χρειαστεί να γίνουν κι άλλες. Υπάρχει ενδεχόμενο μάλιστα, να χρειαστεί αυτές να γίνουν σε νοσηλευτικό ίδρυμα στο Ηράκλειο.
Σε ένα άλλο συμβάν με το ίδιο σκεύασμα ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δρούλιας μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ενημέρωσε πως αν και πλήρως εμβολιασμένος εδώ και 2,5 μήνες βρέθηκε τώρα θετικός στον κορωνοϊό αντιμετωπίζοντας συμπτώματα όπως ο πυρετός και πόνοι στα κόκκαλα.
«Θέλω να σας πω ότι ο κορωνοϊός και η μετάλλαξή του κολλάει και τους εμβολιασμένους.
Είχα έναν ενδοιασμό αν έπρεπε να κάνω το βίντεο ή όχι. Πριν από δυόμιση μήνες εμβολιάστηκα πλήρως με το εμβόλιο της Pfizer και πήρα και πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Παρόλα αυτά προχθές ξεκίνησαν οι κομμάρες, πόνοι στα κόκκαλα, πονόλαιμος και καταρροή. Έκανα self test και μοριακό και βγήκαν θετικά. Ο πυρετός έχει πάει στο 38.3 και θέλω να σας πω ότι ο κορωνοιος και η μετάλλαξή του κολλάει και τους εμβολιασμένους. Οφείλεται να το γνωρίζετε και να προστατέψετε τους εαυτούς σας και τους οικείους σας» είπε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.
«Εγώ τώρα θεωρητικά ύστερα από αυτό μπορώ να κινούμαι ελεύθερα στα νυχτερινά κέντρα με το πιστοποιητικό εμβολιασμού και οπουδήποτε άλλου θα είναι μόνο για εμβολιασμένους δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούν οι άλλοι δίπλα μου (ηρεμήστε έχω Covid αλλά έχω κάνει εμβόλιο)
Επίσης η λογική ότι το μαγαζί θα έχει μόνο εμβολιασμένους για να μην γίνεται εξάπλωση του ιού από τους ανεμβολίαστους καταλαβαίνεται ότι είναι η χειρότερη ΑΝΟΗΣΙΑ που έχω ακούσει από την στιγμή που εγώ είμαι εμβολιασμένος και το κόλλησα και το μεταδίδω…. Α και κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω όταν λένε ότι ο εμβολιασμένος δεν θα έχει συμπτώματα ή αν έχει θα είναι ήπια εννοούν το 38.3 τον πόνο στα Κόκκαλα τον πονόλαιμο την καταρροή ήπια ??? ΗΠΙΑ??», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης του.
https://www.pronews.gr/ygeia/1001661_ka ... oylias-dyo
.
Δύσκολες στιγμές περνά από τα ξημερώματα της Παρασκευής μια 20χρονη κοπέλα στα Χανιά, καθώς κατέληξε στο Νοσοκομείο μετά τον εμβολιασμό της για τον κορωνοϊό.
Όπως αναφέραμε νωρίτερα και περίπου ένα τέταρτο αφού έκανε το εμβόλιο της Pfizer, την Πέμπτη, η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε.
Στενό συγγενικό της πρόσωπο που ήταν μπροστά στο συμβάν, την μετέφερε άμεσα σε κέντρο υγείας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ωστόσο, όπως ανέφερε συγγενής της, η κοπέλα χρειάστηκε πάνω από 5 λεπτά για να συνέλθει ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο λιποθυμικά επεισόδια. Οι σφυγμοί της καρδιάς της έπεσαν και έκανε ανησυχητική βραδυκαρδία.
«Είναι 20 χρονών! Δεν είχε προβλήματα υγείας, πήγαινε γυμναστήριο κάθε μέρα», δηλώνει σοκαρισμένο στενό συγγενικό της πρόσωπο.
Μετά από αυτό κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.
Δεν έχει αποσαφηνιστεί τί ακριβώς προκάλεσε αυτό που έπαθε η κοπέλα, και αν είχε κάποιο υποκείμενο πρόβλημα υγείας.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουν οι συγγενείς από τους γιατρούς, οι εξετάσεις της μέχρι στιγμής είναι καλές αλλά θα χρειαστεί να γίνουν κι άλλες. Υπάρχει ενδεχόμενο μάλιστα, να χρειαστεί αυτές να γίνουν σε νοσηλευτικό ίδρυμα στο Ηράκλειο.
Σε ένα άλλο συμβάν με το ίδιο σκεύασμα ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δρούλιας μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ενημέρωσε πως αν και πλήρως εμβολιασμένος εδώ και 2,5 μήνες βρέθηκε τώρα θετικός στον κορωνοϊό αντιμετωπίζοντας συμπτώματα όπως ο πυρετός και πόνοι στα κόκκαλα.
«Θέλω να σας πω ότι ο κορωνοϊός και η μετάλλαξή του κολλάει και τους εμβολιασμένους.
Είχα έναν ενδοιασμό αν έπρεπε να κάνω το βίντεο ή όχι. Πριν από δυόμιση μήνες εμβολιάστηκα πλήρως με το εμβόλιο της Pfizer και πήρα και πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Παρόλα αυτά προχθές ξεκίνησαν οι κομμάρες, πόνοι στα κόκκαλα, πονόλαιμος και καταρροή. Έκανα self test και μοριακό και βγήκαν θετικά. Ο πυρετός έχει πάει στο 38.3 και θέλω να σας πω ότι ο κορωνοιος και η μετάλλαξή του κολλάει και τους εμβολιασμένους. Οφείλεται να το γνωρίζετε και να προστατέψετε τους εαυτούς σας και τους οικείους σας» είπε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.
«Εγώ τώρα θεωρητικά ύστερα από αυτό μπορώ να κινούμαι ελεύθερα στα νυχτερινά κέντρα με το πιστοποιητικό εμβολιασμού και οπουδήποτε άλλου θα είναι μόνο για εμβολιασμένους δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούν οι άλλοι δίπλα μου (ηρεμήστε έχω Covid αλλά έχω κάνει εμβόλιο)
Επίσης η λογική ότι το μαγαζί θα έχει μόνο εμβολιασμένους για να μην γίνεται εξάπλωση του ιού από τους ανεμβολίαστους καταλαβαίνεται ότι είναι η χειρότερη ΑΝΟΗΣΙΑ που έχω ακούσει από την στιγμή που εγώ είμαι εμβολιασμένος και το κόλλησα και το μεταδίδω…. Α και κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω όταν λένε ότι ο εμβολιασμένος δεν θα έχει συμπτώματα ή αν έχει θα είναι ήπια εννοούν το 38.3 τον πόνο στα Κόκκαλα τον πονόλαιμο την καταρροή ήπια ??? ΗΠΙΑ??», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης του.
https://www.pronews.gr/ygeia/1001661_ka ... oylias-dyo
.
ειναι δεμα δυνατοτητων.Αρίστος έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 14:37 Aν κοιταζα το συμφερον μου θα εγλειφα τη ΝΔ ή το βαθυ ΠΑΣΟΚ (σημερα ειναι ενα και το αυτο). Και σιγουρα θα ημουν παπαγαλος της πολιτικης ορθοτητας, των ανοιχτων συνορων και των γκέι δικαιωματων. Θα ημουν μελος μαλιστα και σε καποια ΜΚΟ και θα ζουσα ζωη χαρισαμενη.
.
δεν εχεις την ικανοτητα να κοροιδεψεις στοιχειωδως μορφωμενους πολιτες, οπως μπορουν οι πρωτοκλασσατοι δημοσιογραφοι.
μπορεις να τα καταφερεις μονο με αμορφωτους ψεκες. οποτε αυτος ειναι ο στοχος σου. εισαι ενας wannabe χιος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Υπάρχει ειδικό νήμα viewtopic.php?f=16&t=29425&hilit=Kent+Hovind#p1803999
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Και το εμβόλιο του έμπολα για να μην πεθάνω από έμπολα.George_V έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 02:29Να κάνεις το εμβόλιο για να μην πεθάνεις από Κορωνοιο.hellegennes έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 01:54 Το λες σαν να είναι κάποια τρομερή αποκάλυψη. Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή και το ξέρουμε, όπως ξέρουμε ότι αυτή η στιγμή μπορεί να είναι αύριο ή σε 5 λεπτά. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ασέβαστος έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 08:46ειναι δεμα δυνατοτητων.Αρίστος έγραψε: 12 Ιούλ 2021, 14:37 Aν κοιταζα το συμφερον μου θα εγλειφα τη ΝΔ ή το βαθυ ΠΑΣΟΚ (σημερα ειναι ενα και το αυτο). Και σιγουρα θα ημουν παπαγαλος της πολιτικης ορθοτητας, των ανοιχτων συνορων και των γκέι δικαιωματων. Θα ημουν μελος μαλιστα και σε καποια ΜΚΟ και θα ζουσα ζωη χαρισαμενη.
.
δεν εχεις την ικανοτητα να κοροιδεψεις στοιχειωδως μορφωμενους πολιτες, οπως μπορουν οι πρωτοκλασσατοι δημοσιογραφοι.
μπορεις να τα καταφερεις μονο με αμορφωτους ψεκες. οποτε αυτος ειναι ο στοχος σου. εισαι ενας wannabe χιος.
Το να παιξεις την κασετα των ανοιχτων συνορων, των αναξιοπαθουντων Αφγανων λαθρο και των δικαιωματων των τρανς δεν απαιτει ιδιαιτερη νοημοσυνη.
.
Leporello έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 08:49Υπάρχει ειδικό νήμα viewtopic.php?f=16&t=29425&hilit=Kent+Hovind#p1803999
Και οσοι ακουγαν BBC επι Κατοχης ψεκες λεγοντουσαν απο την κυβερνηση Τσολακογλου γιατι θεωρουνταν μεγιστη ψεκια να πιστευεις πως το Τριτο Ραιχ μπορει να χασει τον πολεμο. Μετα ομως ειχαμε Νυρεμβεργη και κρεμαλες.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-