Μόνο που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει ποσοστά από τις εκλογές και έπειτα. Παγκόσμια πρωτοτυπία.Highlander έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:2717% πήρε με λίγους μόνο μήνες στην επίσημη πολιτική σκηνή και πολύ πάνω αποσο του έδιναν οι δημοσκοπήσεις![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πανικός στα επιτελεία των συστημικών κομμάτων! Ένας στους δύο Αθηναίους θα ψηφίσει Κασιδιάρη!!!
Re: Πανικός στα επιτελεία των συστημικών κομμάτων! Ένας στους δύο Αθηναίους θα ψηφίσει Κασιδιάρη!!!
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- Highlander
Re: Πανικός στα επιτελεία των συστημικών κομμάτων! Ένας στους δύο Αθηναίους θα ψηφίσει Κασιδιάρη!!!
Έχει μεγάλη επιτυχία, παίρνει 1%Golden Age έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:28Τον ψήφιζε κόσμος όταν ήταν στη ΧΑ και δεν θα τον ψηφίσει τώρα; Το κόμμα του έχει οργανωθεί και ανοίγεται στην κοινωνία. Ο κόσμος βλέπει τα πρόσωπα και βλέπει αξιόλογα πρόσωπα. Αυτή τη φορά όσοι στρέφονται προς εκεί, δεν στρέφονται απο αγανάκτιση ή ως κόμμα διαμαρτυρίας.Kolovrat έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:22Δεν ψηφίζουν για άλλους λόγους, όχι γιατί τρελαίνονται με τον Μπακογιάννη. Κυρίως για το παρελθόν του στην ΧΑ. Αν είχε μυαλό ο Κασιδιάρης θα είχε κάνει δικό του κόμμα από το 13. Τώρα είναι καμμένο χαρτί.Golden Age έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:12
Ό, τι δηλαδή οι Αθηναίοι είναι ικανοποιημένοι με τον μεγάλο περίπατο και τα λαμόγια της αντιπολίτευσης που στηρίζουν και τον πολυπολιτισμό που τους έχει ρημάξει και δεν ψηφίζουν Κας.
- Highlander
Δεν είναι. Πολλές κυβερνήσεις έχουν ενισχυθεί από τον covid.Kolovrat έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:30Μόνο που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει ποσοστά από τις εκλογές και έπειτα. Παγκόσμια πρωτοτυπία.Highlander έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:2717% πήρε με λίγους μόνο μήνες στην επίσημη πολιτική σκηνή και πολύ πάνω αποσο του έδιναν οι δημοσκοπήσεις![]()
Και μην μπερδεύεις τις δημοτικές με τις βουλευτικές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 10 Ιούλ 2021, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οσο σιγουρη ειχε τη δημαρχια στις τελευταιες εκλογες αλλο τοσο εχει και τους ψηφους τωρα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Golden Age
Στα δημοτικά είναι διαφορετικά τα πράγματα. Και μιλάμε ακόμη για μη πολιτικοποιημένη περίοδο.Highlander έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:30Έχει μεγάλη επιτυχία, παίρνει 1%Golden Age έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:28Τον ψήφιζε κόσμος όταν ήταν στη ΧΑ και δεν θα τον ψηφίσει τώρα; Το κόμμα του έχει οργανωθεί και ανοίγεται στην κοινωνία. Ο κόσμος βλέπει τα πρόσωπα και βλέπει αξιόλογα πρόσωπα. Αυτή τη φορά όσοι στρέφονται προς εκεί, δεν στρέφονται απο αγανάκτιση ή ως κόμμα διαμαρτυρίας.Kolovrat έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:22
Δεν ψηφίζουν για άλλους λόγους, όχι γιατί τρελαίνονται με τον Μπακογιάννη. Κυρίως για το παρελθόν του στην ΧΑ. Αν είχε μυαλό ο Κασιδιάρης θα είχε κάνει δικό του κόμμα από το 13. Τώρα είναι καμμένο χαρτί.![]()
- Highlander
Ναι γι αυτό είπα ότι θα πάρει το πολύ 5% και θα είναι χαρούμενος.Golden Age έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:33Στα δημοτικά είναι διαφορετικά τα πράγματα. Και μιλάμε ακόμη για μη πολιτικοποιημένη περίοδο.Highlander έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:30Έχει μεγάλη επιτυχία, παίρνει 1%Golden Age έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:28
Τον ψήφιζε κόσμος όταν ήταν στη ΧΑ και δεν θα τον ψηφίσει τώρα; Το κόμμα του έχει οργανωθεί και ανοίγεται στην κοινωνία. Ο κόσμος βλέπει τα πρόσωπα και βλέπει αξιόλογα πρόσωπα. Αυτή τη φορά όσοι στρέφονται προς εκεί, δεν στρέφονται απο αγανάκτιση ή ως κόμμα διαμαρτυρίας.![]()
Για τις βουλευτικές θα έλεγα ότι θα πάρει το πολύ 1,5% και θα είναι και χαρούμενος
- Golden Age
Υπάρχουν στελέχη της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ που αποχωρούν απο το κόμμα τους και προσχωρούν στο κόμμα Κασιδιάρη.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:29Οκ, δηλώνω εθνικίστρια κι έχω γραμμένους τόσο τους "απάτριδες" όσους και όσους "πατριώτες" νομίζουν ότι μπορούν να κτίσουν Παρθενώνες σήμερα με βροντώδεις πορδές.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:01εγώ μια παρατήρηση έκανα, δεν ζήτησα αναφοράΠασιφάη έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 12:45
Σιγά που θα σου δώσω και αναφορά, για τον τρόπο που αγαπώ και τιμώ την Πατρίδα μου. Ρε άει παραπέρα.![]()
πρόσεχε μόνο μη δηλώσεις εθνικίστρια και σε κακολογήσουν οι απάτριδες
Πρόκειται να αλλάξει κάτι;![]()
Προφανώς το να θέλεις να στραφείς σε μια εθνική δύναμη και να μην αναλώνεις την πολτική σου δραστηριότητα στην εξυπηρέτηση τριτοκοσμικών λαμόγιων που καταχωρούν επι χρήμασι κρατικές διαφημίσεις στο μπλογκ του μένιου ή σε νεκραναστημένα αρχαιοπεριοδικά κολλητών του Λαλιώτη, δεν είναι κάτι το..."βροντώδες".
Τον ψήφιζε όσο η ΧΑ ήταν στα πάνω της. Απ' την στιγμή που πήρε την κάτω βόλτα, συμπαρέσυρε μαζί της και όποια δημοτικότητα είχε ο Κασιδιάρης. Μέχρι 1% πιάνει πλέον στις δημοσκοπήσεις, άντε να πάρει και 2 λέω εγώ. Τα εφταρια της ΧΑ πάντως δεν θα τα ξαναδεί.Golden Age έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:28Τον ψήφιζε κόσμος όταν ήταν στη ΧΑ και δεν θα τον ψηφίσει τώρα; Το κόμμα του έχει οργανωθεί και ανοίγεται στην κοινωνία. Ο κόσμος βλέπει τα πρόσωπα και βλέπει αξιόλογα πρόσωπα. Αυτή τη φορά όσοι στρέφονται προς εκεί, δεν στρέφονται απο αγανάκτιση ή ως κόμμα διαμαρτυρίας.Kolovrat έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:22Δεν ψηφίζουν για άλλους λόγους, όχι γιατί τρελαίνονται με τον Μπακογιάννη. Κυρίως για το παρελθόν του στην ΧΑ. Αν είχε μυαλό ο Κασιδιάρης θα είχε κάνει δικό του κόμμα από το 13. Τώρα είναι καμμένο χαρτί.Golden Age έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:12
Ό, τι δηλαδή οι Αθηναίοι είναι ικανοποιημένοι με τον μεγάλο περίπατο και τα λαμόγια της αντιπολίτευσης που στηρίζουν και τον πολυπολιτισμό που τους έχει ρημάξει και δεν ψηφίζουν Κας.
Εδιτ: για βουλευτικές μιλάμε έτσι; Στον δήμο μπορεί να φτάσει και 4-5%
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolovrat την 10 Ιούλ 2021, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- Aprilianos
Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν ο Κασιδιάρης βγάλει δημοτικούς συμβούλους. Όσο για τους τουρκοζαιους είναι καταδικασμένοι να είναι πελάτες των νεοδημοκρατων μιας και ο δικαιωματισμος τους δεν ενδιαφέρει κανένα. Στις μεθεπόμενες εκλογές η ακροδεξιά θα συναγωνίζεται σε ψήφους το ΣΥΡΙΖΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aprilianos την 10 Ιούλ 2021, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Στο 3%?Aprilianos έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:37 Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν ο Κασιδιάρης βγάλει δημοτικούς συμβούλους. Όσο για τους τουρκοζαιους είναι καταδικασμένοι να είναι πελάτες των νεοδημοκρατων μιας και ο δικαιωματισμο τους δεν ενδιαφέρει κανένα. Στις μεθεπόμενες εκλογές η ακροδεξιά θα συναγωνίζεται σε ψήφους το ΣΥΡΙΖΑ
Γιατι και ο ΣΥΡΙΖΑ για κει το παει μεσοπροθεσμα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
George_V έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:39Στο 3%?Aprilianos έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:37 Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν ο Κασιδιάρης βγάλει δημοτικούς συμβούλους. Όσο για τους τουρκοζαιους είναι καταδικασμένοι να είναι πελάτες των νεοδημοκρατων μιας και ο δικαιωματισμο τους δεν ενδιαφέρει κανένα. Στις μεθεπόμενες εκλογές η ακροδεξιά θα συναγωνίζεται σε ψήφους το ΣΥΡΙΖΑ

- Highlander
Aprilianos έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:37 Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν ο Κασιδιάρης βγάλει δημοτικούς συμβούλους. Όσο για τους τουρκοζαιους είναι καταδικασμένοι να είναι πελάτες των νεοδημοκρατων μιας και ο δικαιωματισμος τους δεν ενδιαφέρει κανένα. Στις μεθεπόμενες εκλογές η ακροδεξιά θα συναγωνίζεται σε ψήφους το ΣΥΡΙΖΑ
- Golden Age
Στις δημοτικές δεν είναι έτσι.Highlander έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:33Ναι γι αυτό είπα ότι θα πάρει το πολύ 5% και θα είναι χαρούμενος.Golden Age έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:33Στα δημοτικά είναι διαφορετικά τα πράγματα. Και μιλάμε ακόμη για μη πολιτικοποιημένη περίοδο.
Για τις βουλευτικές θα έλεγα ότι θα πάρει το πολύ 1,5% και θα είναι και χαρούμενος
Για τις εθνικές βιάζεσαι... Αν θες τη γνώμη μου, αυτή είναι να μην κατέβει καν σε αυτές τις εκλογές. Να "κάνει χώρο" σε άλλους τώρα. Να ασχοληθεί με την περαιτέρω δικτύωση του κόμματος στην ελληνική κοινωνία και να κατέβει στις επόμενες, όπου θα έχει μεγάλη επιτυχία και ισχυρή βάση. Αλλά απο την άλλη δεν μπορείς να αφήσεις έναν πολιτικό αγώνα. Αλλά και τώρα να κατέβει, καλά θα τα πάει. Απλώς, θέλω πρώτα να έχει ολοκληρωμένο κομματικό μηχανισμό, πέραν εκλογικών συγκυριών.
- Aprilianos
5 με 7%. Και όταν αναφέρομαι στην ακροδεξιά εννοώ τον Κασιδιάρη. Ο Βελόπουλος είναι ένας λαϊκιστής πρώην πασοκος δίχως αναφορές στην 21η Απριλίου.George_V έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:39Στο 3%?Aprilianos έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:37 Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν ο Κασιδιάρης βγάλει δημοτικούς συμβούλους. Όσο για τους τουρκοζαιους είναι καταδικασμένοι να είναι πελάτες των νεοδημοκρατων μιας και ο δικαιωματισμο τους δεν ενδιαφέρει κανένα. Στις μεθεπόμενες εκλογές η ακροδεξιά θα συναγωνίζεται σε ψήφους το ΣΥΡΙΖΑ
- Highlander
Back to reality.George_V έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:39Στο 3%?Aprilianos έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:37 Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν ο Κασιδιάρης βγάλει δημοτικούς συμβούλους. Όσο για τους τουρκοζαιους είναι καταδικασμένοι να είναι πελάτες των νεοδημοκρατων μιας και ο δικαιωματισμο τους δεν ενδιαφέρει κανένα. Στις μεθεπόμενες εκλογές η ακροδεξιά θα συναγωνίζεται σε ψήφους το ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ από το 2012 και μετά δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από το 20% (παρά λίγο να πέσει το 2016). Τώρα βρίσκεται στο 27%
https://www.politico.eu/europe-poll-of-polls/greece/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση