Σιγά που θα σου δώσω και αναφορά, για τον τρόπο που αγαπώ και τιμώ την Πατρίδα μου. Ρε άει παραπέρα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 12:42παπάρια τιμάτε και αγαπάτε αν φοβάστε να δηλώσετε εθνικιστέςΠασιφάη έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 12:32Για να'χουμε καλό ρώτημα, ρε παπαγαλάκι. Εμείς που δεν είμεθα Εθνομηδενιστές, ούτε Εθνικιστές, απλά αγαπούμε και τιμούμε τούτο το ταλαιπωρημένο ριζιμιό λιθάρι που λέγεται Ελλάδα, κατα πού θα πρέπει να σιάξουμε; Διότι στα σκατά αποκλείεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πανικός στα επιτελεία των συστημικών κομμάτων! Ένας στους δύο Αθηναίους θα ψηφίσει Κασιδιάρη!!!
Re: Πανικός στα επιτελεία των συστημικών κομμάτων! Ένας στους δύο Αθηναίους θα ψηφίσει Κασιδιάρη!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 10 Ιούλ 2021, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Re: Πανικός στα επιτελεία των συστημικών κομμάτων! Ένας στους δύο Αθηναίους θα ψηφίσει Κασιδιάρη!!!
Εντάξει, λογικό είναι να ψηφίσουν ένας στους δύο Αθηναίους τον Κασι.
Βγήκε δήμαρχος με μεγάλη ευκολία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 12:47 Εντάξει, λογικό είναι να ψηφίσουν ένας στους δύο Αθηναίους τον Κασι.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ μια παρατήρηση έκανα, δεν ζήτησα αναφοράΠασιφάη έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 12:45Σιγά που θα σου δώσω και αναφορά, για τον τρόπο που αγαπώ και τιμώ την Πατρίδα μου. Ρε άει παραπέρα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 12:42παπάρια τιμάτε και αγαπάτε αν φοβάστε να δηλώσετε εθνικιστέςΠασιφάη έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 12:32
Για να'χουμε καλό ρώτημα, ρε παπαγαλάκι. Εμείς που δεν είμεθα Εθνομηδενιστές, ούτε Εθνικιστές, απλά αγαπούμε και τιμούμε τούτο το ταλαιπωρημένο ριζιμιό λιθάρι που λέγεται Ελλάδα, κατα πού θα πρέπει να σιάξουμε; Διότι στα σκατά αποκλείεται.![]()
πρόσεχε μόνο μη δηλώσεις εθνικίστρια και σε κακολογήσουν οι απάτριδες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Όταν ξέρεις τι πρεσβεύεις, έχοντας σταθερή θέση και άποψη στα τεκταινόμενα, δεν σ'ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί που ενδεχομένως λάβεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:01εγώ μια παρατήρηση έκανα, δεν ζήτησα αναφοράΠασιφάη έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 12:45Σιγά που θα σου δώσω και αναφορά, για τον τρόπο που αγαπώ και τιμώ την Πατρίδα μου. Ρε άει παραπέρα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 12:42
παπάρια τιμάτε και αγαπάτε αν φοβάστε να δηλώσετε εθνικιστές![]()
- Golden Age
Ό, τι δηλαδή οι Αθηναίοι είναι ικανοποιημένοι με τον μεγάλο περίπατο και τα λαμόγια της αντιπολίτευσης που στηρίζουν και τον πολυπολιτισμό που τους έχει ρημάξει και δεν ψηφίζουν Κας.Highlander έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 11:58 Ο Μπογδάνος προσπαθεί να προμοταρει κασιδιαρη ο οποίος άμα ξανακατέβει σε δημοτικές στην Αθήνα με το ζόρι θα πάρει 5% και θα είναι κι ευχαριστημένος. Δεν πέφτω από τα σύννεφα.![]()
- Golden Age
Μα και το κόμμα Κασιδιάρη δεν είναι κάποιο αρτιριοσκληρωτικό ιδεολογικό κόμμα.Πασιφάη έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 12:32Για να'χουμε καλό ρώτημα, ρε παπαγαλάκι. Εμείς που δεν είμεθα Εθνομηδενιστές, ούτε Εθνικιστές, απλά αγαπούμε και τιμούμε τούτο το ταλαιπωρημένο ριζιμιό λιθάρι που λέγεται Ελλάδα, κατα πού θα πρέπει να σιάξουμε; Διότι στα σκατά αποκλείεται.
Αλλά ούτε που ασχολήθηκες... Για 'σένα είναι ένας "σκοτεινός δρακονιανός" που νομίζεις ότι για λογαριασμό κάποιων συμφερόντων δεν θέλει να φοράς αρχαίους ΕΛ μανδύες.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
O Κασιδιάρης σαν Αλγερινος μοιαζει
- Highlander
Αν θυμάμαι καλά έλεγες ότι ο Κασιδιάρης θα περάσει στον δεύτερο γύρο και ο Μπακογιάννης θα είναι νεροβραστη αντιπολίτευση στη δημαρχία τουGolden Age έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:12Ό, τι δηλαδή οι Αθηναίοι είναι ικανοποιημένοι με τον μεγάλο περίπατο και τα λαμόγια της αντιπολίτευσης που στηρίζουν και τον πολυπολιτισμό που τους έχει ρημάξει και δεν ψηφίζουν Κας.Highlander έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 11:58 Ο Μπογδάνος προσπαθεί να προμοταρει κασιδιαρη ο οποίος άμα ξανακατέβει σε δημοτικές στην Αθήνα με το ζόρι θα πάρει 5% και θα είναι κι ευχαριστημένος. Δεν πέφτω από τα σύννεφα.![]()
Εγώ από την άλλη που ζω στην Αθήνα έλεγα ότι οριακά θα πάρει διψήφιο και θα είναι πέμπτος, και επιβεβαιώθηκα.
Δεν ψηφίζουν για άλλους λόγους, όχι γιατί τρελαίνονται με τον Μπακογιάννη. Κυρίως για το παρελθόν του στην ΧΑ. Αν είχε μυαλό ο Κασιδιάρης θα είχε κάνει δικό του κόμμα από το 13. Τώρα είναι καμμένο χαρτί.Golden Age έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:12Ό, τι δηλαδή οι Αθηναίοι είναι ικανοποιημένοι με τον μεγάλο περίπατο και τα λαμόγια της αντιπολίτευσης που στηρίζουν και τον πολυπολιτισμό που τους έχει ρημάξει και δεν ψηφίζουν Κας.Highlander έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 11:58 Ο Μπογδάνος προσπαθεί να προμοταρει κασιδιαρη ο οποίος άμα ξανακατέβει σε δημοτικές στην Αθήνα με το ζόρι θα πάρει 5% και θα είναι κι ευχαριστημένος. Δεν πέφτω από τα σύννεφα.![]()
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- Highlander
Στην Αθήνα ψηφίζουμε μονο Νάσο Ηλιόπουλο από δω και μπρος 
Η μάχη των πουθεναδων έγινε το νήμα
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- Highlander
17% πήρε με λίγους μόνο μήνες στην επίσημη πολιτική σκηνή και πολύ πάνω αποσο του έδιναν οι δημοσκοπήσεις
- Golden Age
Τον ψήφιζε κόσμος όταν ήταν στη ΧΑ και δεν θα τον ψηφίσει τώρα; Το κόμμα του έχει οργανωθεί και ανοίγεται στην κοινωνία. Ο κόσμος βλέπει τα πρόσωπα και βλέπει αξιόλογα πρόσωπα. Αυτή τη φορά όσοι στρέφονται προς εκεί, δεν στρέφονται απο αγανάκτιση ή ως κόμμα διαμαρτυρίας.Kolovrat έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:22Δεν ψηφίζουν για άλλους λόγους, όχι γιατί τρελαίνονται με τον Μπακογιάννη. Κυρίως για το παρελθόν του στην ΧΑ. Αν είχε μυαλό ο Κασιδιάρης θα είχε κάνει δικό του κόμμα από το 13. Τώρα είναι καμμένο χαρτί.Golden Age έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:12Ό, τι δηλαδή οι Αθηναίοι είναι ικανοποιημένοι με τον μεγάλο περίπατο και τα λαμόγια της αντιπολίτευσης που στηρίζουν και τον πολυπολιτισμό που τους έχει ρημάξει και δεν ψηφίζουν Κας.Highlander έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 11:58 Ο Μπογδάνος προσπαθεί να προμοταρει κασιδιαρη ο οποίος άμα ξανακατέβει σε δημοτικές στην Αθήνα με το ζόρι θα πάρει 5% και θα είναι κι ευχαριστημένος. Δεν πέφτω από τα σύννεφα.![]()
Οκ, δηλώνω εθνικίστρια κι έχω γραμμένους τόσο τους "απάτριδες" όσους και όσους "πατριώτες" νομίζουν ότι μπορούν να κτίσουν Παρθενώνες σήμερα με βροντώδεις πορδές.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 13:01εγώ μια παρατήρηση έκανα, δεν ζήτησα αναφοράΠασιφάη έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 12:45Σιγά που θα σου δώσω και αναφορά, για τον τρόπο που αγαπώ και τιμώ την Πατρίδα μου. Ρε άει παραπέρα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 12:42
παπάρια τιμάτε και αγαπάτε αν φοβάστε να δηλώσετε εθνικιστές![]()
Πρόκειται να αλλάξει κάτι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση