Ναι ρε τύπε, αλλά το μαγαζί είναι γεμάτο αυτήν την στιγμή. Έλεγε λίγο αργότερα αν θέλετε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 16:46Δηλαδή το face control είναι παράνομο;hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 15:32
Ναι, σε μεθυσμένους και σε όσους κάνουν φασαρία. Δεν προβλέπει κάτι άλλο ο νόμος.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Ναι, έχουμε τα συστήματα επιτήρησης, αλλά αυτά αποτελούν απλώς πεδίο αναφοράς, δεν πρόκειται για επιβεβαιωμένες παρενέργειες, θανάτους, κτλ, και πάλι τα περισσότερα δεν αναφέρονται πουθενά. Ποιος από 'δώ μέσα έχει αναφέρει σε σύστημα επιτήρησης ή οπουδήποτε τι παρενέργειες είχε;ST48410 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:56 Η κατάσταση είναι ενδιάμεση. Ναι, δεν έχεις επιτήρηση με επιστημονικές διαδικασίες της πλειοψηφίας των εμβολιασμένων αλλά έχεις αναφορές από δεκάδες κράτη και τις υπηρεσίες τους για παρενέργειες. Το έχεις δοκιμάσει σε διαφορετικές φυλές, κλίματα και ανθρώπους με διαφορετικές συνήθειες, φαρμακευτική αγωγή ή διατροφή. Δεν είναι αμελητέο αυτό. Όλο και κάποια αξία θα έχει το feedback που λαμβάνουν.
Ακόμη όμως και απ' αυτά που έχουν αναφερθεί στα συστήματα επιτήρησης, δεν προκύπτει ότι το ρίσκο αξίζει για νεαρά άτομα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε, δεν τους πήρα τηλέφωνο να αναφέρω ότι έκανα δέκατα τη δεύτερη μέρα. Αν όμως είχα κάτι σοβαρότερο θα ενημέρωνα και θα επέμενα να καταγραφεί.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 22:05 Ναι, έχουμε τα συστήματα επιτήρησης, αλλά αυτά αποτελούν απλώς πεδίο αναφοράς, δεν πρόκειται για επιβεβαιωμένες παρενέργειες, θανάτους, κτλ, και πάλι τα περισσότερα δεν αναφέρονται πουθενά. Ποιος από 'δώ μέσα έχει αναφέρει σε σύστημα επιτήρησης ή οπουδήποτε τι παρενέργειες είχε;
Δεν μπορώ να το εκτιμήσω αυτό. Γενικά είμαι της λογικής ότι θα έπρεπε να πιεστούν περισσότερο οι μεγάλες ηλικίες αν ισχύει ότι κάτι τέτοιο θα απάλλασσε τα παιδιά από την ανάγκη εμβολιασμού.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 22:05 Ακόμη όμως και απ' αυτά που έχουν αναφερθεί στα συστήματα επιτήρησης, δεν προκύπτει ότι το ρίσκο αξίζει για νεαρά άτομα.
- hellegennes
Ο daje έβγαλε δερματική αλλεργία. Ρώτα τον αν ενημέρωσε κάποιον.ST48410 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 22:10Ε, δεν τους πήρα τηλέφωνο να αναφέρω ότι έκανα δέκατα τη δεύτερη μέρα. Αν όμως είχα κάτι σοβαρότερο θα ενημέρωνα και θα επέμενα να καταγραφεί.hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 22:05 Ναι, έχουμε τα συστήματα επιτήρησης, αλλά αυτά αποτελούν απλώς πεδίο αναφοράς, δεν πρόκειται για επιβεβαιωμένες παρενέργειες, θανάτους, κτλ, και πάλι τα περισσότερα δεν αναφέρονται πουθενά. Ποιος από 'δώ μέσα έχει αναφέρει σε σύστημα επιτήρησης ή οπουδήποτε τι παρενέργειες είχε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
ψέματα! αφού είναι σαν το ενεργειακό ποτό Hell και δεν υπάρχει καμμία επαγρύπνιση.GoBack έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:47 Φλεβαρη πεθαναν οι πρωτοι ηλικιωμενοι στο Ισραηλ απο ανακοπη μετα το εμβολιο.
5 μηνες μετα
https://www.cnbc.com/2021/06/26/fda-add ... cines.html
hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:39
Πες μου ποιες είναι οι παρενέργειες του ενεργειακού ποτού Hell. Παγκοσμίως πρέπει να έχουν καταναλωθεί μέχρι τώρα πάνω από 1 τρισεκατομμύριο κουτάκια.
Η δοκιμή στην επιστήμη απαιτεί μια διαδικασία παρακολούθησης. Η κατανάλωση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- hellegennes
Σωστά, μιλάμε για επαγρύπνηση, όχι αστεία. 6 μήνες πριν βγήκε το εμβόλιο, 1 μήνα μετά οι συγκεκριμένες παρενέργειες και 5 μήνες αργότερα θυμήθηκαν να το βάλουν στις αντενδείξεις.Bill Hicks έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 06:46ψέματα! αφού είναι σαν το ενεργειακό ποτό Hell και δεν υπάρχει καμμία επαγρύπνιση.GoBack έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:47 Φλεβαρη πεθαναν οι πρωτοι ηλικιωμενοι στο Ισραηλ απο ανακοπη μετα το εμβολιο.
5 μηνες μετα
https://www.cnbc.com/2021/06/26/fda-add ... cines.html
hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:39
Πες μου ποιες είναι οι παρενέργειες του ενεργειακού ποτού Hell. Παγκοσμίως πρέπει να έχουν καταναλωθεί μέχρι τώρα πάνω από 1 τρισεκατομμύριο κουτάκια.
Η δοκιμή στην επιστήμη απαιτεί μια διαδικασία παρακολούθησης. Η κατανάλωση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλο ειναι να σταματησουμε να τρωμε,να πινουμε και να παιρνουμε φαρμακα γιατι μπορει να εχουν παρενεργειες.
Καλου-κακου,κρατηστε και την αναπνοη σας.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
ΝΑΙ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 16:46Δηλαδή το face control είναι παράνομο;hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 15:32
Ναι, σε μεθυσμένους και σε όσους κάνουν φασαρία. Δεν προβλέπει κάτι άλλο ο νόμος.
![]()
Η επιλεκτική μεταχείριση των πελατών εμπίπτει στα άρθρα περί διακρίσεων.
Το είχα ξαναβάλει στον Χελετζέ όταν έγραφε κάτι ανοησίες για δικαιώματα καταστηματαρχών.
http://www.elliniko-fenomeno.gr/2019/04 ... %8C%CF%81/
Ο καταστηματάρχης οφείλει να εξυπηρετεί όλους το ίδιο, χωρίς διακρίσεις.
Αν για κάποιο λόγο θεωρεί ότι το κατάστημα έχει γεμίσει, απλά απαγορεύει την είσοδο σε όλους τους πελάτες που περιμένουν στην είσοδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 09 Ιούλ 2021, 13:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
talaipwros
https://www.theguardian.com/world/2021/ ... in-englandFirst year of pandemic claimed lives of 25 young people in England
Analysis, showing 4% of 5,830 children hospitalised in 12 months to February entered ICU wards, could inform vaccine policy
Linda Geddes and Ben Quinn
Fri 9 Jul 2021 06.00 BST
During the first year of the pandemic 25 children and teenagers died as a direct result of Covid-19 in England and about 6,000 were admitted to hospital, according to the most complete analysis of national data on the age group to date.
Ναι αλλα αν κανει μελανια στο μπουτι το παιδί;
- hellegennes
Εσύ έλεγες ανοησίες. Εγώ έλεγα για το δικαίωμα του καταστήματος να αρνηθεί την είσοδο σε άτομο που είναι μεθυσμένο, απρεπώς ενδεδυμένο ή προκαλεί φασαρία ή αρνείται τα μέτρα ασφαλείας του καταστήματος*. Αυτά ισχύουν.stavmanr έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:59ΝΑΙ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 16:46Δηλαδή το face control είναι παράνομο;hellegennes έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 15:32
![]()
Το είχα ξαναβάλει στον Χελετζέ όταν έγραφε κάτι ανοησίες για δικαιώματα καταστηματαρχών.
* αρκεί αυτά τα μέτρα να μην είναι αυστηρά πέραν πάσης λογικής, να μην προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και να μην απαιτούν χρηματοοικονομικό κόστος από τον πελάτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έγραφες πολλές περισσότερες ανοησίες. Τώρα πια τις έχεις συμμαζέψει ως προς εκείνη τη συζήτηση. Σε λίγο καιρό θα συμμαζέψεις και τις ανοησίες που γράφεις κι εδώ. Ο εγωισμός εμφανίζει μία διαφορά φάσης με τη σύνεση.hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 13:32(...) Εγώ έλεγα για το δικαίωμα του καταστήματος να αρνηθεί την είσοδο σε άτομο που είναι μεθυσμένο, απρεπώς ενδεδυμένο ή προκαλεί φασαρία ή αρνείται τα μέτρα ασφαλείας του καταστήματος*. Αυτά ισχύουν.stavmanr έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:59ΝΑΙ.
* αρκεί αυτά τα μέτρα να μην είναι αυστηρά πέραν πάσης λογικής, να μην προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και να μην απαιτούν χρηματοοικονομικό κόστος από τον πελάτη.
Η απάντηση στο ερώτημα του EKPLIKTIKOS νομίζω ότι δόθηκε.
- hellegennes
Εσένα περίμενε για να την δώσεις, που έχεις γράψει ό,τι μαλακία φανταστεί κανείς περί δικαίου, όλα λάθος. Ευτυχώς που δεν είσαι δικηγόρος, θα ψοφούσες από την πείνα.
Την απάντηση την πήρε πριν ασχοληθείς. Έτσι κι αλλιώς η δική σου απάντηση είναι λανθασμένη, όπως είχαμε δει σε εκείνο το νήμα με τις παπαριές που έγραφες.
Την απάντηση την πήρε πριν ασχοληθείς. Έτσι κι αλλιώς η δική σου απάντηση είναι λανθασμένη, όπως είχαμε δει σε εκείνο το νήμα με τις παπαριές που έγραφες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν σου απαγορεύει κανείς να κάνεις κακές επιλογές για την υγεία σου. Όπως δεν σου απαγορεύει να τρως γύρους και γαριδάκια, δεν σου απαγορεύει να κάνεις και το εμβόλιο. Υπ' ευθύνη σου είναι, μεγάλο παιδί είσαι.Thor έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 12:53 Καλο ειναι να σταματησουμε να τρωμε,να πινουμε και να παιρνουμε φαρμακα γιατι μπορει να εχουν παρενεργειες.
Αυτό που συζητάμε είναι ο πρηξαρχιδισμός και τα μέτρα και οι διακρίσεις στην λογική ότι «δεν έχουν βρεθεί σοβαρές επιπτώσεις από τον γύρο, από εδώ και πέρα θα είστε όλοι υποχρεωμένοι να τρώτε και θα χωρίσουμε τα μαγαζιά σε γυροφάγους και γυροαρνητές».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε ένα δημόσιο διάλογο, η ερώτηση απευθύνεται προς όλους.
Αν διαφωνείς κι έχεις άλλη οπτική, κατάθεσέ την.
Το μουλάρωμα δεν βοηθά τις συζητήσεις.
- hellegennes
Συμφωνώ. Θα ήταν καλό λοιπόν να μην ποστάρεις καν, γιατί όλα σου τα ποστ είναι προϊόν μουλαρώματος από νομικές γνώσεις που νομίζεις πως έχεις και τις πετάς χωρίς προειδοποίηση ότι δεν έχεις σχέση με νομικά, παραπληροφορώντας κόσμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις