Πτυχίο πήρες τουλάχιστον,ή τζάμπα τα λεφτά ;Daje έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:18Aν υπολογισεις οτι εζησα και καποια χρονια πιτσιρικας Ιταλια, ναι πες το κι ετσι.BigChiefWahoo έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:03aka Αιώνιος Φοιτητής στην Αιώνια Πόλη.Daje έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:27
ΛΑΤΙΝ εγραψα. Ειμαι μεσα οτι κι αν γινει.
Εγω ειμαι πραγματικος δασκαλος, οχι σικε σαν εκεινον που σας εχει βρει μικρα και σας κοροιδευει.
Εγω εχω γραψει χιλιομετρα στα ευρωπαικα γηπεδα.
Εγω στο Ρομα-Ιντερ 4-5 με τον Ρολαντο ημουν μεσα, εσυ ησουν?
Ησουν μεσα μηπως με Μπαλμπο, Φονσεκα, Πετρουτσι και λοιπους ξυλοκοπους? Εγω ημουν μεσα φιλε.
Οποτε σεβασμος.
Με Σλαβια βροχη καρεκλοποδαρα στο ολιμπικο ησουν μεσα? Εγω ημουν.
Ειναι αναμφισβητητα η 2η πατριδα μου.
Σε καποια φαση της ζωης μου μιλαγα καλυτερα τα ιταλικα απο τα ελληνικα. Μετα η ζωη με οδηγησε μακρια απο εκει.
Τωρα κατεληξα να μιλαω με εσας τους πλεμπαιους γιατι εχω μπαναριστει απο το 90% των ιταλικων φορουμ λογω προπαγανδας pro greece.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA EURO 2020/1
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: UEFA EURO 2020/1
- BigChiefWahoo
Αυτό μάλιστα.Daje έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:25 Σκεφτομουν αν πρεπει ν'ακολουθησω στοιχηματικα το σημαδι της Ραφαελα Καρα.
Οι 2 αγαπημενες χωρες της Ραφαελα ηταν η Ιταλια και η Ισπανια.
Η Ραφαελα μας αφησε χθες.
Αρα, μηπως το ματς θα ερθει Χ στην κανονικη διαρκεια και θα προκριθει τελικα η Ιταλια στην παραταση ή στα πεναλτυ?
Τέτοιον τρόπο σκέψης τον εγκρίνω.
Οιωνοί,αριθμοί,σύμβολα,έτσι πρέπει να εκπαιδευτούμε να σκεφτόμαστε
Πηρα φιλαρα μου.BigChiefWahoo έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:28Πτυχίο πήρες τουλάχιστον,ή τζάμπα τα λεφτά ;Daje έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:18Aν υπολογισεις οτι εζησα και καποια χρονια πιτσιρικας Ιταλια, ναι πες το κι ετσι.
Σε καποια φαση της ζωης μου μιλαγα καλυτερα τα ιταλικα απο τα ελληνικα. Μετα η ζωη με οδηγησε μακρια απο εκει.
Τωρα κατεληξα να μιλαω με εσας τους πλεμπαιους γιατι εχω μπαναριστει απο το 90% των ιταλικων φορουμ λογω προπαγανδας pro greece.
Μην ανησυχεις καθολου για μενα.
Του 18,5 μαθητης στο σχολειο μια ζωη.
Γαμουσα κι εδερνα.
Ασχολεισου με τις δικες σου επιδοσεις ΠΑΛΙΟΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ ΒΥΖΑΡΟΥ ΣΠΑΝΙΟΛΑ!
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
τιτανοτεράστιο παικτούρι
κακά τα ψέματα, κάθε Σουδαμερκάνος υπερπαίκτης οφείλει να έχει οργώσει στο Καμπιονάτο, αλλιώς δεν νοείται ούτε ως Σουδαμερκάνος, ούτε ως υπερπαίκτης
στο ζήτημα αυτό τα αποδέλοιπα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν πιάνουν μία, τι να λέμε τώρα;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
ωχ, να διαγραφεί το ανωτέρω ποστ μου
ο Φορλάν ΔΕΝ όργωσε στην Ίντερ...
ο Φορλάν ΔΕΝ όργωσε στην Ίντερ...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- BigChiefWahoo
Daje έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:39Πηρα φιλαρα μου.BigChiefWahoo έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:28Πτυχίο πήρες τουλάχιστον,ή τζάμπα τα λεφτά ;Daje έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:18
Aν υπολογισεις οτι εζησα και καποια χρονια πιτσιρικας Ιταλια, ναι πες το κι ετσι.
Μην ανησυχεις καθολου για μενα.
Του 18,5 μαθητης στο σχολειο μια ζωη.
Γαμουσα κι εδερνα.
Ασχολεισου με τις δικες σου επιδοσεις ΠΑΛΙΟΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ ΒΥΖΑΡΟΥ ΣΠΑΝΙΟΛΑ!
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ!
το 'γραψες τυχαία ή επειδή σου 'χω πει ότι ήμουν από τους πρώτους στη χώρα που είδα το Κόμπρα;Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 23:41Ναι αλλά ως Κομπρετι γαμησε; η οχι;Tarkovsky έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 15:15Cavaliere έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 14:15 Μπλοκάρει η βρεταννική Κυβέρνηση τους εισερχόμενους φαν των άλλων χωρών. Θα πανε όσοι είχαν φροντίσει να κάνουν καραντίνα, και όσοι ζουν στο Η.Β.. Ο αγώνας αποκτά χαρακτήρα Βέρμαχτ-μεγάλη απόδραση των έντεκα.![]()
![]()
ναι, αλλά Ντοναρούμας είναι ανώτερο τέρμα από Σταλόνε
έντιτ: για ηθοποιός δεν το συζητάμε καν![]()
![]()
πρώτη μέρα, πρώτη προβολή στις 10 το πρωί (!!!) σε κεντρικό αθηναϊκό σινέ, με είχε βάλει το γκομενάκι να κάνουμε σκασιαρχείο για να δει τη Νίλσεν
γκομενάκι το οποίο και τελικά ΔΕΝ μου 'κατσε, άσε μέγα προεφηβικό δράμα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ας κανουμε ενα ευχαριστο διαλλειμα με τον αγωνα που στοιχειωνει τα βραδια του φιλου μου ΚοκορραΚόκκορας έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:12 να περασει ο οποιοσδηποτε εκτος απο τους ισπανους και τους ιταλους
Winter is coming
Σήμερα, ας νικήσει ο καλύτερος.
Τώρα με ξενέρωσες. Σε είχα για τυπάκλα και μού βγήκες σπασικλάκι.
Αλλά ξέρω ότι έτσι τα λες, αν ήσουν καλός μαθητής δεν θα πήγαινες Ιταλία για σπουδές.
Mην το ψαχνεις. Ημουν γαμιας σου λεω.
Ημουν του 18 - 18,5 χωρις να διαβαζω (μονο ο αθλητισμος και τα μουνια με ενδιεφεραν - παρεπιπτοντως δεν τα πηγα καλα σε κανεναν απο τους 2 τομεις που με ενδιεφεραν...)
Αν διαβαζα θα ημουν του 19,5.
υ.γ. Το πως προεκυψε Ιταλια ειναι πιο συνθετο.
Οχι Ρε, θυμάμαι που μου το είχες πει.Tarkovsky έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:56το 'γραψες τυχαία ή επειδή σου 'χω πει ότι ήμουν από τους πρώτους στη χώρα που είδα το Κόμπρα;![]()
πρώτη μέρα, πρώτη προβολή στις 10 το πρωί (!!!) σε κεντρικό αθηναϊκό σινέ, με είχε βάλει το γκομενάκι να κάνουμε σκασιαρχείο για να δει τη Νίλσεν
γκομενάκι το οποίο και τελικά ΔΕΝ μου 'κατσε, άσε μέγα προεφηβικό δράμα![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΕΛΑ ΡΕ ΕΡΜΗ ΓΑΜΙΑ !!!!!
ΕΧΕΙ ΜΑΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
ΕΧΕΙ ΜΑΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
Χωρις φορ οι Ισπανοι 4-6-0
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 3 Απαντήσεις