!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA EURO 2020/1
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: UEFA EURO 2020/1
Η απώλεια του Σπινατσόλα είναι ένα σοβαρό θέμα για την Ιταλία. Την Ισπανία που είδαμε μέχρι τώρα στο euro πάντως την έχει.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ναι, κριμα.
Ο Σπινα ανεβαινε,πιεζε και γενικα οργωνε την πλευρα, ενω ο Εμερσον που θα παιξει τωρα (και αυτος της Ρομα παλια...) ειναι πιο αμυντικογενης παικτης.
Γενικα, εως τωρα, ολα πηγαινουν τελεια για τους αγγλους.
Ο Σπινα ανεβαινε,πιεζε και γενικα οργωνε την πλευρα, ενω ο Εμερσον που θα παιξει τωρα (και αυτος της Ρομα παλια...) ειναι πιο αμυντικογενης παικτης.
Γενικα, εως τωρα, ολα πηγαινουν τελεια για τους αγγλους.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δεν με ενδιαφερει ο τελικος. Θα ασχοληθουμε με την Αγγλια απο αυριο, αν περασουμε.
Προς το παρον εχουμε ωραιο ντερμπι με την Ισπανια που υπαρχει αλληλοεκτιμηση και δεν ειναι κομπλεξικοι τυποι οπως οι βορειοευρωπαιοι.
Προς το παρον εχουμε ωραιο ντερμπι με την Ισπανια που υπαρχει αλληλοεκτιμηση και δεν ειναι κομπλεξικοι τυποι οπως οι βορειοευρωπαιοι.
Winter is coming
Ετσι.
Θα το ηθελε και η Ραφαελα να γινει ετσι αφου αγαπουσε την Ισπανια πολυ.
Να γινει ενας δικαιος αγωνας και να περασουμε εμεις.
Θα το ηθελε και η Ραφαελα να γινει ετσι αφου αγαπουσε την Ισπανια πολυ.
Να γινει ενας δικαιος αγωνας και να περασουμε εμεις.
Αυτη τη στιγμη βρεχει στο Λονδινο και εχει 20 βαθμους.
Την ωρα του αγωνα δινει 16 βαθμους χωρις βροχη.
Την ωρα του αγωνα δινει 16 βαθμους χωρις βροχη.
Μεγαλη αγωνια.
Ειμαι ετοιμος λες και θα ξεκινησει σε 5 λεπτα
Ειμαι ετοιμος λες και θα ξεκινησει σε 5 λεπτα
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
alekhine έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 13:55wooded glade έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 04:49 Στην εθνική πάνε μόνο μπρέξια - ή οι αντίστοιχοι του κυβερνώντος κόμματος. Στο Ντα Λουζ παραδείγματος χάριν ποτέ δεν θα πήγαινε συριζαίος ή αν ήταν κυβέρνηση ο Τσίπρας ποτέ δεν θα πήγαινε νέος δημοκράτης.![]()
- BigChiefWahoo
Σαν τον Τσίρο κανείςTarkovsky έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 15:15Cavaliere έγραψε: 05 Ιούλ 2021, 14:15 Μπλοκάρει η βρεταννική Κυβέρνηση τους εισερχόμενους φαν των άλλων χωρών. Θα πανε όσοι είχαν φροντίσει να κάνουν καραντίνα, και όσοι ζουν στο Η.Β.. Ο αγώνας αποκτά χαρακτήρα Βέρμαχτ-μεγάλη απόδραση των έντεκα.![]()
![]()
ναι, αλλά Ντοναρούμας είναι ανώτερο τέρμα από Σταλόνε
έντιτ: για ηθοποιός δεν το συζητάμε καν![]()
- BigChiefWahoo
Σωστός.
Συμφωνώ ότι θα αποκλειστούν,αλλά στηρίζουμε όλοι Φούρια Ρόχα,γιατί μας έχουν πρήξει ολίγον τον πέοντα με την Ιταλία.
Όχι ότι δεν τους γουστάρω και αυτούς,αλλά νισάφι με την σούπερ ομάδα.Μια καλή και σοβαρή ομάδα είναι,χωρίς όμως Ντελ Πιέρο,χωρίς Μπάτζιο,χωρίς Τόττι,χωρίς Ινζάγκι,χωρίς Μαλντίνι,χωρίς Κοστακούρτα,χωρίς Πίρλο και Καναβάρο.
Μια καλή ομάδα.
- BigChiefWahoo
aka Αιώνιος Φοιτητής στην Αιώνια Πόλη.Daje έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:27ΛΑΤΙΝ εγραψα. Ειμαι μεσα οτι κι αν γινει.
Εγω ειμαι πραγματικος δασκαλος, οχι σικε σαν εκεινον που σας εχει βρει μικρα και σας κοροιδευει.
Εγω εχω γραψει χιλιομετρα στα ευρωπαικα γηπεδα.
Εγω στο Ρομα-Ιντερ 4-5 με τον Ρολαντο ημουν μεσα, εσυ ησουν?
Ησουν μεσα μηπως με Μπαλμπο, Φονσεκα, Πετρουτσι και λοιπους ξυλοκοπους? Εγω ημουν μεσα φιλε.
Οποτε σεβασμος.
Με Σλαβια βροχη καρεκλοποδαρα στο ολιμπικο ησουν μεσα? Εγω ημουν.
- BigChiefWahoo
Είναι ΣΤΗ-ΜΕ-ΝΟΠρετεντέρης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:38Μια χαρά κηδεία μπορούν να κάνουν οι Βίκινγκ στους Αγγλοσάξονες.
Κατάλαβέ το.
Ούτε εμένα μου αρέσει,αλλά θα το καταπιώ.
Σήμερα, ας κερδίσει το ποδόσφαιρο.
Αύριο, ας χάσει η Αγγλία
Αύριο, ας χάσει η Αγγλία
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Στημένο να το πάρει η Αγγλία; Θα συμφωνήσω, γιατί ο δρόμος της Αγγλίας προς τον τελικό είναι γελοίος συγκρινόμενος με τον άλλο φιναλίστ, όπου έγινε σφαγή.BigChiefWahoo έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:06Είναι ΣΤΗ-ΜΕ-ΝΟΠρετεντέρης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:38Μια χαρά κηδεία μπορούν να κάνουν οι Βίκινγκ στους Αγγλοσάξονες.
Κατάλαβέ το.
Ούτε εμένα μου αρέσει,αλλά θα το καταπιώ.
Πάντως, νομίζω ότι η Ιταλία μπορεί να τους κερδίσει.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Aν υπολογισεις οτι εζησα και καποια χρονια πιτσιρικας Ιταλια, ναι πες το κι ετσι.BigChiefWahoo έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 18:03aka Αιώνιος Φοιτητής στην Αιώνια Πόλη.Daje έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:27ΛΑΤΙΝ εγραψα. Ειμαι μεσα οτι κι αν γινει.
Εγω ειμαι πραγματικος δασκαλος, οχι σικε σαν εκεινον που σας εχει βρει μικρα και σας κοροιδευει.
Εγω εχω γραψει χιλιομετρα στα ευρωπαικα γηπεδα.
Εγω στο Ρομα-Ιντερ 4-5 με τον Ρολαντο ημουν μεσα, εσυ ησουν?
Ησουν μεσα μηπως με Μπαλμπο, Φονσεκα, Πετρουτσι και λοιπους ξυλοκοπους? Εγω ημουν μεσα φιλε.
Οποτε σεβασμος.
Με Σλαβια βροχη καρεκλοποδαρα στο ολιμπικο ησουν μεσα? Εγω ημουν.
Ειναι αναμφισβητητα η 2η πατριδα μου.
Σε καποια φαση της ζωης μου μιλαγα καλυτερα τα ιταλικα απο τα ελληνικα. Μετα η ζωη με οδηγησε μακρια απο εκει.
Τωρα κατεληξα να μιλαω με εσας τους πλεμπαιους γιατι εχω μπαναριστει απο το 90% των ιταλικων φορουμ λογω προπαγανδας pro greece.
Σκεφτομουν αν πρεπει ν'ακολουθησω στοιχηματικα το σημαδι της Ραφαελα Καρα.
Οι 2 αγαπημενες χωρες της Ραφαελα ηταν η Ιταλια και η Ισπανια.
Η Ραφαελα μας αφησε χθες.
Αρα, μηπως το ματς θα ερθει Χ στην κανονικη διαρκεια και θα προκριθει τελικα η Ιταλια στην παραταση ή στα πεναλτυ?
Οι 2 αγαπημενες χωρες της Ραφαελα ηταν η Ιταλια και η Ισπανια.
Η Ραφαελα μας αφησε χθες.
Αρα, μηπως το ματς θα ερθει Χ στην κανονικη διαρκεια και θα προκριθει τελικα η Ιταλια στην παραταση ή στα πεναλτυ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 3 Απαντήσεις