https://twitter.com/EvangAntonaros/stat ... 92739?s=20
Δε ξέρω αλλά θεωρώ πιθανότερο τα περισσότερα να αφοράνε ανεμβολίαστους, και οι εμβολιασμένοι κολλάνε αλλά πολύ πιο δύσκολα απο τους ανεμβολιαστους.talaipwros έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:06δειχνει καπου ποσα απο τα κρουσματα εχουν κανει και τις 2 δοσεις;
Τι διαστρέβλωσα;hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:12Διαστρεβλώνεις τι έχω γράψει, που είναι 100% μεταφορά αυτών που ισχύουν· πουθενά δεν έχω βγάλει δικές μου θεωρίες. Αλλά δεν περιμένω τίποτα καλύτερο από κάποιον που συστηματικά διαστρεβλώνει γραφόμενα άλλων και μετά λέει χαριτολογώντας «α, ναι, δεν το είχες πει έτσι ακριβώς».Leporello έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 23:02Πρόκειται γιά τον ίδιο παραλογισμό:hellegennes έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 22:56 Ευχαριστώ για το credit, αλλά το διόρθωσα ως προς το ιστορικότερον του πράγματος.
- Ο CDC είπε ότι όσοι κάνουν το εμβόλιο πρέπει να μένουν στο σπίτι τους γιατί εξασθενεί το ανοσοποιητικό τους σύστημα.
- Ο Δαρβίνος είπε ότι ένας φθίνων πληθυσμός είναι ευνοϊκότερος γιά να αναπτύξει μεταλλάξεις που θα τον κάνουν να κυριαρχήσει.
- Κάποιοι ερευνητές βρήκαν ότι η κοινή γρίπη είναι πιό μεταδοτική από τον Covid-19 (θα βρώ κάπου το link).
Ε, όχι. Κανείς δεν τα είπε αυτά. Αυτά είναι όσα εσύ κατάλαβες.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ποιος φοβαται βρε χαμστερακιΠρετεντέρης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:37Γιατί φοβάσαι; Μια γριπουλα είναι.adon99 έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:14 Σύψας: Η μετάλλαξη Δέλτα μεταδίδεται ακόμη κι αν διασταυρωθούμε με φορέα στον δρόμο χωρίς μάσκα
Την επομενη εβδομαδα θα μαθουμε οτι μεταδιδεται και απο το τηλεφωνο
Συψακο αμα ειναι οι αγαπημενοι σου λαθρομεταναστες δεν υπαρχει θεμα ομως ε?
Λεσι
Σύψας: «Οι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από κορωνοϊό, είναι νέοι και παιδιά»να
Η πιθανότητα θετικής μετάλλαξης είναι εξαρτημένη από την πιθανότητα μετάλλαξης γενικά, τζήνιους. Δεν έχει μυαλό το DNA να σκεφτεί ωχ σκούρηναν τα πράγματα, ήρθε η ώρα για θετική μετάλλαξη.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:32Το ότι αυξάνεται η ανθεκτικότητα των μικροοργανισμών στα αντιβιοτικά είναι γεγονός και μεγάλο πρόβλημα, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μην παίρνουμε αντιβιοτικά όταν χρειάζεται. Το ίδιο ισχύει και για τα εμβόλια.Stalker έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 09:04 Καμία πιθανότητα δεν αυξάνει σε αντίξοες συνθήκες, αν ήταν έτσι δε θα είχαν νόημα οι εμβολιασμοί ή καν τα αντιβιωτικά.
Παρακάτω λες το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια. Η πιθανότητα θετικής μετάλλαξης για τον οργανισμό (που τον βοηθάει να επιβιώσει στο περιβάλλον του) αυξάνει όσο αυξάνει η εξελικτική πίεση. Η πιθανότητα μετάλλαξης γενικά είναι τυχαία, πουθενά δεν είπα ότι αυξάνεται γενικά η πιθανότητα μετάλλαξης.
1. όχι, είπα ότι η οδηγία που δίνεται είναι να μένουν σπίτι τους και σου έφερα το σχετικό του CDC. Την εξασθένηση του ανοσοποιητικού την ανέφερα για περιπτώσεις εμβολιασμένων που ξέρω ότι τους το είπε το υγειονομικό προσωπικό.Leporello έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:58 Τι διαστρέβλωσα;
Είπες ή δεν είπες ότι ο CDC είπε ότι όσοι κάνουν το εμβόλιο πρέπει να μένουν στο σπίτι τους γιατί εξασθενεί το ανοσοποιητικό τους σύστημα;
Είπες ή δεν είπες ότι η ΘτΕ λέει ότι ένας φθίνων πληθυσμός είναι ευνοϊκότερος γιά να αναπτύξει μεταλλάξεις που θα τον κάνουν να κυριαρχήσει;
Είπες ή δεν είπες ότι η κοινή γρίπη είναι πιό μεταδοτική από τον Covid-19;
Είπες ή δεν είπες το κορυφαίο πως δεν υπάρχει απόδειξη ότι στην Ελλάδα πέθανε έστω και ένας κάτω των 40 ετών;
Ε, α στο καλό!Stalker έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:02 Η πιθανότητα θετικής μετάλλαξης είναι εξαρτημένη από την πιθανότητα μετάλλαξης γενικά, τζήνιους. Δεν έχει μυαλό το DNA να σκεφτεί ωχ σκούρηναν τα πράγματα, ήρθε η ώρα για θετική μετάλλαξη.
Εσύ, Σουλιώτη μου.adon99 έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:00Ποιος φοβαται βρε χαμστερακιΠρετεντέρης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:37Γιατί φοβάσαι; Μια γριπουλα είναι.adon99 έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:14 Σύψας: Η μετάλλαξη Δέλτα μεταδίδεται ακόμη κι αν διασταυρωθούμε με φορέα στον δρόμο χωρίς μάσκα
Την επομενη εβδομαδα θα μαθουμε οτι μεταδιδεται και απο το τηλεφωνο
Συψακο αμα ειναι οι αγαπημενοι σου λαθρομεταναστες δεν υπαρχει θεμα ομως ε?
Λεσι
Σύψας: «Οι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από κορωνοϊό, είναι νέοι και παιδιά»να
Εσύ νοιάζεσαι πολύ για την τύχη των ναζί, φλάφυ μου;Fluffy έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:51 Όπως λέει και ένας ναζί, κολλάνε οι εμβολιασμένοι αλλά τι μας νοιάζει εμάς;
νοιαζόμαστε για τους συνανθρώπους μας, φτωχούς και πλουσιους στο πνευμα.
Οκ, μπορείς να το γράψεις/γράψετε όσες φορές θέλεις/θέλετε αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να πείσετε ούτε έναν.Fluffy έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:28νοιαζόμαστε για τους συνανθρώπους μας, φτωχούς και πλουσιους στο πνευμα.
Διπλή μούφα δηλαδή. Ο CDC ποτέ δεν είπε ότι οι εμβολιασμένοι και δη με δύο δόσεις πρέπει να μένουν στο σπίτι τους περισσότερο απ'ό,τι οι μη εμβολιασμένοι. Η δε ιστορία γιά την εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος δεν επιβεβαιώνεται από πουθενα. Χειρότερο: η συζήτηση επί του θέματος ξεκίνησε από την αμφισβήτηση τής μελέτης τής Μακάμπη γιατί δήθεν υπήρχε bias, καθώς οι εμβολιασμένοι έμεναν στο σπίτι τους ακολουθώντας την οδηγία που τους είχε δοθεί (!)hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:141. όχι, είπα ότι η οδηγία που δίνεται είναι να μένουν σπίτι τους και σου έφερα το σχετικό του CDC. Την εξασθένηση του ανοσοποιητικού την ανέφερα για περιπτώσεις εμβολιασμένων που ξέρω ότι τους το είπε το υγειονομικό προσωπικό.
Αυτό λέω κι'εγώ ότι είπες. Μόνο που δεν είναι αλήθεια. Ναι μεν επικρατούν ευκολότερα αν υπάρξουν ευνοϊκές μεταλλάξεις σε ένα φθίνοντα πληθυσμό, μόνο που είναι πολύ λιγότερο πιθανόν να εμφανισθούν. Αν υπάρξει πίεση, το αποτέλεσμα αυτών των δύο αντίθετων παραγόντων σε πληθυσμό που βρίσκεται σε bottleneck είναι συνήθως εξαφάνιση, όχι θρίαμβος. Φυσικά, αφού πρόκειται γιά αντίθετους παράγοντες και υπεισέρχονται τυχαίοι παράγοντες, έχει συμβεί και το αντίθετο.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:142. Είπα ότι η ΘτΕ λέει ότι σε έναν πληθυσμό που βρίσκεται σε bottleneck, είναι πιθανότερο να βρεθούν μεταλλάξεις που, λόγω της εξόντωσης του ανταγωνισμού από περιβαλλοντική πίεση, είναι πιθανότερο να εξαπλωθούν.
Ναι μόνο που εσύ το χρησιμοποιείς γιά να πείς ότι η κοινή γρίπη είναι μεταδοτικότερη από τον Covid-19, ενώ η μελέτη έλεγε ότι η μέγιστη μεταδοτικότητα των ιών τής ομάδας τής γρίπης είναι μεγαλύτερη από την μέγιστη μεταδοτικότητα τής ομάδας των κορωνοϊών.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:143. Είπα ότι η γρίπη γενικά είναι πιο μεταδοτική, σύμφωνα με μελέτη της οποίας ανέβασα και τον πίνακα και το link. Δεν είναι άποψή μου.
Επιμένεις σε αυτό, αφού σου έτριψα στην μούρη στοιχεία που δείχνουν απόλυτη συμβατότητα των ανακοινωθέντων νεκρών γιά το 2020 ηλικίας κάτω από 40 με τον αριθμό των υπερβαλλόντων νεκρών τής ίδιας ηλικιακής ομάδας γιά το 2020. Ο λόγος που δεν μπορείς εσύ να το δείς αυτό, είναι επειδή επιμένεις να μην αφαιρείς από τους νεκρούς όλων των ετών την βρεφική θνησιμότητα (ηλικίες 0-5 ετών). Ομως η βρεφική θνησιμότητα είναι άσχετη με το θέμα, αφού κανένας νεκρός από Covid-19 κάτω των 17 ετών δεν ανακοινώθηκε γιά το 2020.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:144. Αυτό σχεδόν το είπα έτσι. Είπα ότι με την επιφύλαξη πως ο ΕΟΔΥ δεν έχει εκδώσει στοιχεία που να μιλάνε συγκεκριμένα για θανάτους ΑΠΟ κορωνοϊό, αλλά αναφέρει θανάτους μόνο ΜΕ κορωνοϊό, δεν υπάρχει απόδειξη ότι πέθαναν από κορωνοϊό άτομα κάτω των 40 γιατί δεν εμφανίζεται καμμιά ανωμαλία στα πλήρη στατιστικά θνησιμότητας της ΕΛΣΤΑΤ.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.