+ 1ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:15 Με λίγα λόγια, όποιος δεν θέλει να παραδεχθεί ότι το συντριπτικό ποσοστό αυτών που πεθαίνουν είναι ανεμβολίαστοι ηλικιωμένοι και ότι γι' αυτό ακριβώς ΠΡΕΠΕΙ να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο σ' αυτήν την ηλικιακή ομάδα (αν δεν συντρέχουν ιατρικοί λόγοι αποφυγής του) είναι κάτι χειρότερο από ψεκ. Είναι, συνειδητός συνεργός σε μία όντως επικίνδυνη θεατρική παράσταση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- nik_killthemall
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αγριόγατα. Έτσι μου αρέσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:16Δεν πρόκειται να κάνω κάποιο ριπόρτ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:12Αμάν, ούτε και ειρωνεία δεν μπορούμε να κάνουμε. Γι αυτό δικαιώνονται ως ένα σημείο οι ψεκασμενοι, από την εμβολιοσταλινικη σας ρητορική. Άιντε τώρα κάνε κάνα ριπορτ.
Και κράτα τις πουστίτσες για τη χρήση ειρωνίας για το συνάφι σου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
αυτο που θελετε να γίνει υποχρωτικό σε τρίτους και δεν θελετε να συνεισφέρετε στην επίτευξη της συλλογικής ανοσίας μπορείς να το πεις και πουστιά. (μετα συγχωρήσεως κιόλας)
- EKPLIKTIKOS
Ρε μάγκα μου εγώ το έκανα. Τέλειωσε αυτό, πάει. Μπορώ τώρα να απαιτώ να το κάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οι μπούμερς για να μειωθούν οι πιθανότητες να ψοφήσουν, να καταρρεύσει πάλι το σύστημα υγείας, να με κλείσουν μέσα, να μην πάει το παιδί μου σχολείο για άλλη μια χρονιά κτλ κτλ, ή οχι;Fluffy έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:18 αυτο που θελετε να γίνει υποχρωτικό σε τρίτους και δεν θελετε να συνεισφέρετε στην επίτευξη της συλλογικής ανοσίας μπορείς να το πεις και πουστιά. (μετα συγχωρήσεως κιόλας)
- nik_killthemall
Οχι γιατι αυτο που ζητας έχει αυξημενο πολιτικοκομματικο κόστος.EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:20Ρε μάγκα μου εγώ το έκανα. Τέλειωσε αυτό, πάει. Μπορώ τώρα να απαιτώ να το κάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οι μπούμερς για να μειωθούν οι πιθανότητες να ψοφήσουν, να καταρρεύσει πάλι το σύστημα υγείας, να με κλείσουν μέσα, να μην πάει το παιδί μου σχολείο για άλλη μια χρονιά κτλ κτλ, ή οχι;Fluffy έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:18 αυτο που θελετε να γίνει υποχρωτικό σε τρίτους και δεν θελετε να συνεισφέρετε στην επίτευξη της συλλογικής ανοσίας μπορείς να το πεις και πουστιά. (μετα συγχωρήσεως κιόλας)
Μαν, μόλις σιχαθηκα τα κομματοσκυλα χειροτερα κι απο κεινον τον αρχιστοκο τον αρνητη τον οβελιξ που πλακωνομουν μαζι του περυσι
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ρε ψεκα,δεν πολυκαταλαβαινεις,ασ το.nik_killthemall έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:13WHO lists additional COVID-19 vaccine for emergency use and issues interim policy recommendationsunder έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:03Μαλακιες γραφει.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:34
Για υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 γράφει.
Και ναι, είναι παράλογο να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί σε εφήβους και παιδιά για να καλύψουν τον κώλο των μεσήλικων και ηλικιωμένων.
Διοτι κλινη σε νοσοκομειο μπορει να πιασει και ο τριανταρης πχ ή αν δεν πιασει να κολλησει εναν εμβολιασμενο over 60 αφου ως γνωστον τα εμβολια δεν παρεχουν 100% εγγυηση οτι δεν θα κολλησεις.Γι αυτο και ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι αρμοδιοι επιστημονικοι φορεις επιμενουν στην αναγκαιοτητα να χτιστει τειχος ανοσιας με ενα 75% τουλαχιστον εμβολιασμενων.
Προτιμω λοιπον να ακουω την επιστημονικη κοινοτητα και οχι το ψεκι που φτιαχνει δικες του θεωριες μιλωντας για εμβολιο εκτακτης αναγκης.
άνοιξε τα στραβά σου ρε όργιο
Διάβασε διάμεσες ηλικίες για θανάτους και διασωληνωμένους. Θα αναλάβεις να μας πείσεις τώρα πως το σύστημα υγείας γεμίζει απο ασθενεις κοβιντ 40αρηδες, 30 αρηδες και 10χρονα.
Ανοσία θα χτιστεί αλλά όχι σε 5 μήνες, σε χρόνια !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
φυσικά, όμως δεν αρκεί. Δεν πρέπει να απαιτούμε και από την κυβέρνηση παΝΔημίας να απολυμαίνει τα νοσοκομεία, να υποχρεώνει τις επιχειρήσεις για απολύμανση τακτικά; Να μειωσει τους μαθητες ανα ταξη και πάμπολλα ακόμα μέτρα;EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:20Ρε μάγκα μου εγώ το έκανα. Τέλειωσε αυτό, πάει. Μπορώ τώρα να απαιτώ να το κάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οι μπούμερς για να μειωθούν οι πιθανότητες να ψοφήσουν, να καταρρεύσει πάλι το σύστημα υγείας, να με κλείσουν μέσα, να μην πάει το παιδί μου σχολείο για άλλη μια χρονιά κτλ κτλ, ή οχι;Fluffy έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:18 αυτο που θελετε να γίνει υποχρωτικό σε τρίτους και δεν θελετε να συνεισφέρετε στην επίτευξη της συλλογικής ανοσίας μπορείς να το πεις και πουστιά. (μετα συγχωρήσεως κιόλας)
Μην ακρωτηριάζεις όλη την προσπάθεια που πρεπει να γίνει υγειονομικά.
Συγγνωμη, θα με επιτρεψεις μια προσωπικη κρίση, εσυ φαίνεσαι απο τις τοποθετησεις σου να σιχαινεσαι πρωτα απόλα τα αντερα σου. Συγγνωμη και πάλι.nik_killthemall έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:22Οχι γιατι αυτο που ζητας έχει αυξημενο πολιτικοκομματικο κόστος.EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:20Ρε μάγκα μου εγώ το έκανα. Τέλειωσε αυτό, πάει. Μπορώ τώρα να απαιτώ να το κάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οι μπούμερς για να μειωθούν οι πιθανότητες να ψοφήσουν, να καταρρεύσει πάλι το σύστημα υγείας, να με κλείσουν μέσα, να μην πάει το παιδί μου σχολείο για άλλη μια χρονιά κτλ κτλ, ή οχι;Fluffy έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:18 αυτο που θελετε να γίνει υποχρωτικό σε τρίτους και δεν θελετε να συνεισφέρετε στην επίτευξη της συλλογικής ανοσίας μπορείς να το πεις και πουστιά. (μετα συγχωρήσεως κιόλας)
Μαν, μόλις σιχαθηκα τα κομματοσκυλα χειροτερα κι απο κεινον τον αρχιστοκο τον αρνητη τον οβελιξ που πλακωνομουν μαζι του περυσι
- nik_killthemall
Υπάρχει μεγαλύτερη πουστιά ρε τσόφλι από το αναθέτετε τη διαχείριση της πανδημίας και του εμβολιασμού στο κριτήριο : κομματικό κόστος και κομματική γραμμή ?Fluffy έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:18 αυτο που θελετε να γίνει υποχρωτικό σε τρίτους και δεν θελετε να συνεισφέρετε στην επίτευξη της συλλογικής ανοσίας μπορείς να το πεις και πουστιά. (μετα συγχωρήσεως κιόλας)
Ή μήπως η πανδημία έχει ηλικιακά ομοιογενή ποσοστά θνησιμότητας και σοβαρής νόσησης, και όχι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΗ, για να ζητάς συλλογική ομοιογένεια ? Νομίζετε πως η πανδημια εξουσιαζεται απο τις αρχές της κουμουνιστικης ισότητας ?
Πήξαμε με τη κομματική σκατίλα όλων σας
Α να χαθείς κόλακα, νομίζεις πως θα με ρίξεις με κοπλιμένταFluffy έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:25Συγγνωμη, θα με επιτρεψεις μια προσωπικη κρίση, εσυ φαίνεσαι απο τις τοποθετησεις σου να σιχαινεσαι πρωτα απόλα τα αντερα σου. Συγγνωμη και πάλι.nik_killthemall έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:22Οχι γιατι αυτο που ζητας έχει αυξημενο πολιτικοκομματικο κόστος.EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:20
Ρε μάγκα μου εγώ το έκανα. Τέλειωσε αυτό, πάει. Μπορώ τώρα να απαιτώ να το κάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οι μπούμερς για να μειωθούν οι πιθανότητες να ψοφήσουν, να καταρρεύσει πάλι το σύστημα υγείας, να με κλείσουν μέσα, να μην πάει το παιδί μου σχολείο για άλλη μια χρονιά κτλ κτλ, ή οχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 04 Ιούλ 2021, 14:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Υποχρεωτικος εμβολιασμος δεν μπορει να γινει.Ειναι αντισυνταγματικος.
Θα υπαρξουν συνεπειες στους ανεμβολιαστους.Τοσο απλο.
Και στο ηλικιωμενο ψρκι και στο νεαρο ψεκι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- nik_killthemall
είτε μιλάς είτε κλάνεις ένα και το αυτό, τη μια μλκια μετα την αλλη λεςunder έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:27 Υποχρεωτικος εμβολιασμος δεν μπορει να γινει.Ειναι αντισυνταγματικος.
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... iasmo-prin
https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/n ... -2020.html
Τι συγχώρεση βρε παπάρα;Fluffy έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:18 αυτο που θελετε να γίνει υποχρωτικό σε τρίτους και δεν θελετε να συνεισφέρετε στην επίτευξη της συλλογικής ανοσίας μπορείς να το πεις και πουστιά. (μετα συγχωρήσεως κιόλας)
Όσοι δεν τολμούν να κατονομάσουν την κατηγορία των "τρίτων" είναι ήδη σχωρεμένοι λόγω ιδεολογικής δειλίας και βλακείας.
Ψαράδες στα ρηχά νερά, είστε όλοι.
Γελοίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
under έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:27 Υποχρεωτικος εμβολιασμος δεν μπορει να γινει.Ειναι αντισυνταγματικος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπορεί να κυκλοφορούν περισσότερο απ'όσο θα έπρεπε, αλλά και πάλι δεν κυκλοφορούν όσο οι νεώτεροι.ST48410 έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:43Χωρίς στοιχεία και μόνο από προσωπική παρατήρηση. Όσοι είναι πολύ μεγάλοι (συνήθως άνω των 80) και σε κατάσταση τέτοια που να εξαρτώνται από τα νεότερα μέλη της οικογένειας, απομονώθηκαν και προστατεύτηκαν. Όσους όμως τους βαστάνε ακόμα τα πόδια τους (είτε λόγω μικρότερης ηλικίας είτε λόγω καλύτερης φυσικής κατάστασης) τους βλέπεις συνεχώς έξω σε λαϊκές, καφενεία, πάρκα και ΜΜΜ. Κυκλοφορούν πολύ περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε.Leporello έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:25 - Οσοι ζουν στις πόλεις, έχουν μικρότερη κινητικότητα από τους νεώτερους και επομένους έχουν μικρότερη πιθανότητα και να κολλήσουν (εκτός από ενδοοικογενειακή μόλυνση) και να μεταδώσουν.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- EKPLIKTIKOS
https://www.efsyn.gr/ellada/ygeia/27126 ... piagogeionunder έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 14:27 Υποχρεωτικος εμβολιασμος δεν μπορει να γινει.Ειναι αντισυνταγματικος.
Το παιδί μου μια χαρά εμβολιάζεται υποχρεωτικά. Μην παρεξηγηθώ, θα εμβολιαζοταν έτσι κ αλλιώς. Αλλά αν μπορεί να είναι υποχρεωτικό για το παιδί μου, μπορεί και για τους εσχατογερους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 952 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις