Τα 'χετε παίξει ΤΕΛΕΙΩΣ έτσι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:42 Ενημερώθηκαμε και από τον ειδικο για την πανδημία οδοντίατρο πανό καλούδα, πως από ότι γράφει κάποια... Στέλλα ιακωβιδου (εγώ την Χριστίνα ιακωβιδου θυμάμαι την οδοντίατρο με κάπως ανεβαστικη νοσταλγική ερλι 00ς διάθεση) όλα τα νοσοκομεία ανά την επικράτεια είναι γεμάτα από θύματα του Εμβολίου, και ο τσιοδρας καθώς περπατούσε ανέμελος πάνω στα ετοιμοθάνατα κορμιά που είχαν στοιβαχτει στους διαδρόμους του αττικον , καποιος τόλμησε να να ψελλίσει κάτι εναντίον του πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, με αποτέλεσμα να γίνει θηρίο ο ακαταδιωχτος δυνάστης, να ξερίζωσει το κεφάλι του άτυχου πλην αφελή θύματος της προπαγάνδας συνάνθρωπου μας, και να αρχίσει τα σουτ και τα γκελακια στους διαδρόμους. Τώρα αν το πήρε για να παίζουν και μονακια στην επιτροπή για να χαλαρώσουν πριν δεχτούν την κατσαδα από τον γκειτς πως δεν προχωράει ο εμβολιασμός, και οι ξύπνιοι καταφερτζηδες Έλληνες πάλι δεν τιθασευονται, η πληροφορία ελέγχεται.
Ένα ριπορτ πλιζ.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5362322744
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ψάχνω αλαφιασμένος εξήντα σελίδες να δω πώς διάολο μπήκαν οι δεινόσαυροι στην κουβέντα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Καλή μου, δε διαφωνούμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:40Αυτό ισχύει και για τους παπούδες και τις μάνες.Πρετεντέρης έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:36 Ρε συ, και εγώ ανήκω σε μη ευπαθή ομάδα και το έκανα το εμβόλιο. Εσύ που δεν το έκανες, δεν μπορείς να μολύνει τον παππού η τη μάνα σου;
Πρέπει να καταλάβουμε ΌΛΟΙ ότι έχουμε πόλεμο και ότι καθήκον μας είναι να εμβολιαστούν. Ο μη εμβολιασμός είναι καθαρά εγωιστική πράξη.
Γιατί το εμβόλιο γίνεται για να αποφευχθεί η βαριά νόσηση, οι εμβολιασμένοι (έστω και σε μικρότερο βαθμό) συνεχίζουν να μεταδίδουν τον ιό.
Να σοβαρευτούμε λίγο, έτσι;
Όμως, ο ανεμβολίαστος νεαρός μπορεί να κολλήσει τον εμβολιασμενο μεγαλύτερο οικείο του, πράγμα που είναι επικίνδυνο για τον δεύτερο, ίσως και για τον πρώτο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε τα αυτονόητα. Η προσπάθεια πρέπει να είναι συνολική. Όσο περισσότεροι εμβολιαστούν, τόσο το καλύτερο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Οργισμένος
Τι να κλασουν επιστημονικες κλινικες μελετες μπρος στον καθε ψεκα της πλακας;;;nik_killthemall έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:39Νομίζω πως καταλαβαίνουμε οι λίγοι λογικοί που έχουμε απομείνει, πως τελικά οι ψεκ είναι εξίσου επικινδυνοι με τα γλοιώδη κομματοσκυλα κάθε προέλευσης που θα ακολουθήσουν κατά γράμμα σαν ορκ ό,τι παπαριά τους υπαγορέψει ο σάρουμαν στο κόμμα τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:34Για υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 γράφει.under έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:23 Ο αλλος μας πρηζει τα παπακια για υποχρεωτικο εμβολιασμο χωρις να το εχει κανει ο ιδιος ;
Τι ανωμαλοι κυκλοφορουν διπλα μας ρε ;
Και ναι, είναι παράλογο να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί σε εφήβους και παιδιά για να καλύψουν τον κώλο των μεσήλικων και ηλικιωμένων.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Με σειρά μεταλλάξεων της συζήτησης.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:49 Ψάχνω αλαφιασμένος εξήντα σελίδες να δω πώς διάολο μπήκαν οι δεινόσαυροι στην κουβέντα
Εξελικτικός διάλογος.
- EKPLIKTIKOS
Εγώ το έχω κάνει. Το λιγότερο επικίνδυνο ευτυχώς, το άστρα, χάρη στα μπαρμπαδια που δεν το ήθελαν. Και τις δύο δόσεις. Άλλη μια θυσία για να σώσω τους σκατογερους πασοκτζηδες μαλακες που χρεοκωπησαν τη χώρα. Αλλά δε θα θυσιάσω κ τ παιδί μου για τη γενιά του πολυτεχνείου. Να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά στο κεφάλι τους κ να τσακιστουν να κάνουν το εμβόλιο χθες γιατί η φασουλα τελείωσε, όποιος ζήσει έζησε από δω κ πέρα. Ούτε μισό δάκρυ για ανεμβολιαστους μπουμερς. Θρηνούμε μόνο τα αθώα θύματα, όσους δεν προλαβαν τα εμβόλια, και τον 1μιση χρόνο που χαρίσαμε στους θειους για να κάνουν τώρα τις παπιες
Καλέ μου, φρόντισε λοιπόν να εμβολιαστούν οι παπούδες και μανάδες που κινδυνεύουν από μόλυνση και μετά κάνε κριτική στους υπόλοιπους.Πρετεντέρης έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:50Καλή μου, δε διαφωνούμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:40Αυτό ισχύει και για τους παπούδες και τις μάνες.Πρετεντέρης έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:36 Ρε συ, και εγώ ανήκω σε μη ευπαθή ομάδα και το έκανα το εμβόλιο. Εσύ που δεν το έκανες, δεν μπορείς να μολύνει τον παππού η τη μάνα σου;
Πρέπει να καταλάβουμε ΌΛΟΙ ότι έχουμε πόλεμο και ότι καθήκον μας είναι να εμβολιαστούν. Ο μη εμβολιασμός είναι καθαρά εγωιστική πράξη.
Γιατί το εμβόλιο γίνεται για να αποφευχθεί η βαριά νόσηση, οι εμβολιασμένοι (έστω και σε μικρότερο βαθμό) συνεχίζουν να μεταδίδουν τον ιό.
Να σοβαρευτούμε λίγο, έτσι;
Όμως, ο ανεμβολίαστος νεαρός μπορεί να κολλήσει τον εμβολιασμενο μεγαλύτερο οικείο του, πράγμα που είναι επικίνδυνο για τον δεύτερο, ίσως και για τον πρώτο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε τα αυτονόητα. Η προσπάθεια πρέπει να είναι συνολική. Όσο περισσότεροι εμβολιαστούν, τόσο το καλύτερο.
Γιατί ειλικρινά έχω βαρεθεί με το απυρόβλητο των "ευπαθών" που δεν εννοούν να παραδεχθούν ότι είναι ευπαθείς και απαιτούν από όλους τους άλλους να καλύψουν τον ευαίσθητο αλλά ανυπότακτο κώλο τους.
Άι σιχτίρ στην τελική με τον κάθε ανυπότακτο αλλά σεβάσμιο παπάρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μένει να δούμε εάν ο χελιγκίνς θα έχει την μοίρα των βροντόσαυρων μετά τη συνάντηση με τον μετεωρίτη φοσίληstavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:50Με σειρά μεταλλάξεων της συζήτησης.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:49 Ψάχνω αλαφιασμένος εξήντα σελίδες να δω πώς διάολο μπήκαν οι δεινόσαυροι στην κουβέντα
Εξελικτικός διάλογος.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Καλό.stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:43Είπαμε, εσύ είσαι ειδική κατηγορία.Πρετεντέρης έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:36 Ρε συ, και εγώ ανήκω σε μη ευπαθή ομάδα και το έκανα το εμβόλιο. Εσύ που δεν το έκανες, δεν μπορείς να μολύνει τον παππού η τη μάνα σου;
Αν, στη θεωρητική περίπτωση, σου έλεγε ο Πολάκης ως υπουργός υγείας ότι πρέπει να κάνεις το εμβόλιο, τώρα θα ήσουν στα κάγκελα.
![]()
Ο Πολακης είναι ικανός να είναι διασωληνωμενος στη ΜΕΘ και να ζητάει αποδείξεις ότι τα εμβόλια είναι ακίνδυνα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
μιλας για εμβολιο εκτακτης αναγκης και δεν θελεις να το κανεις εσυ αλλα μονο οι αλλοι.nik_killthemall έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:27Τράβα ρε κομματικό τσιμπιρδόνι να πάρεις το ζιρο σιξτι της εβδομαδας ... μερικα τσοφλια στη θεση των ζαιων ειστε τπτ περισσοτερο.under έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:23 Ο αλλος μας πρηζει τα παπακια για υποχρεωτικο εμβολιασμο χωρις να το εχει κανει ο ιδιος ;
Τι ανωμαλοι κυκλοφορουν διπλα μας ρε ;
Ψεκι επιπεδου Πολακη.Γτπκ δηλαδη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- nik_killthemall
"Η δυνατοτητα ανταποκρισης στον ιο θα παει απο το 80% στο 95 % (0,15 φορές πανω) αλλά ο πολλαπλασιασμός του ιου θα πέσει απο τις 5.000 φορές στις 500 (μείωση 10 φορές κάτω)"stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:33Ο σταβ έγραψε ότι όσο δεν εμβολιάζονται όλοι στην Ελλάδα τόσο μειώνεται η συνολική άμυνα της κοινωνίας απέναντι στα μιρκόβια, και τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να αναπαραχθεί μία μετάλλαξη και να μεταδοθεί.nik_killthemall έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:24Καμιά αντίρρηση, δεν διαφωνω με αυτή την οπτική, η εντελώς αποπροσανατολιστική αυτή κατεύθυνση (όπως το 95% των αποπροσανατολισμών που γίνονται εδώ) έγινε από τον σταβ που υπονόησε πως αν δεν εμβολιαστούν οι νεοι στην Ελλαδα των 5 εκ. ανεμβολιαστων θα πήξουμε στις μεταλλάξεις ...foscilis έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:10 Ο ιος δε θελει κατι. Απλα μεταλλασσεται στην τυχη καθως αναπαραγεται. Οσο πιο δυσκολο το περιβαλλον τοσο πιο απιθανο να αναπαραχθει (και αρα να μεταλλαχθει) ο ιος. Αν βγει μια μεταλλαξη που νικαει τα εμβολια δε σημαινει οτι δε θα την ειχες χωρις εμβολια. Ισα ισα, πιθανοτατα θα την ειχες πολυ νωριτερα και πολυ πιο ευκολα. Αυτα ειναι βασικα πραγματα.
Αν μέσα σε κάθε οργανισμό αντιμετωπίζεται ταχύτερα και αποδοτικότερα ένας ιός, τότε σαφώς και αναπαράγεται εσωτερικά δυσκολότερα, αλλά και μεταδίδεται εξωτερικά δυσκολότερα.
Αν είσαι νέος κι έχεις πχ. 80% δυνατότητα ανταπόκρισης στον ιό, τότε είσαι σαφώς ασφαλέστερος αν φτάσεις στο 95%. Για εσένα και φυσικά για τους γύρω σου. Αν αντί να πολλαπλασιαστεί ένας ιός κατά 5000 φορές, πολλαπλασιαστεί κατά 500, μειώνεις τις πιθανότητες να εμφανιστεί μετάλλαξη (μικρότερο στατιστικό δείγμα εμφάνισης της μετάλλαξης σε αναπαραγωγή του ιού) και φυσικά να επιβιώσει αυτή η μετάλλαξη.
τάδες έφη σταβ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Το Άστρα, επιπλέον, δεν αλλάζει το DNA.EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:53Εγώ το έχω κάνει. Το λιγότερο επικίνδυνο ευτυχώς, το άστρα, χάρη στα μπαρμπαδια που δεν το ήθελαν. Και τις δύο δόσεις. Άλλη μια θυσία για να σώσω τους σκατογερους πασοκτζηδες μαλακες που χρεοκωπησαν τη χώρα. Αλλά δε θα θυσιάσω κ τ παιδί μου για τη γενιά του πολυτεχνείου. Να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά στο κεφάλι τους κ να τσακιστουν να κάνουν το εμβόλιο χθες γιατί η φασουλα τελείωσε, όποιος ζήσει έζησε από δω κ πέρα. Ούτε μισό δάκρυ για ανεμβολιαστους μπουμερς. Θρηνούμε μόνο τα αθώα θύματα, όσους δεν προλαβαν τα εμβόλια, και τον 1μιση χρόνο που χαρίσαμε στους θειους για να κάνουν τώρα τις παπιες
Και δεν μαγνητίζει κέρματα στο μπράτσο.
Και δεν έχει τσιπάκι. Αλλά και να έχει, είναι παλαιάς τεχνολογίας. Outdated. Δεν λειτουργεί με νέα remote cotrolling software.
Και άλλα πολλά.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:53Εγώ το έχω κάνει. Το λιγότερο επικίνδυνο ευτυχώς, το άστρα, χάρη στα μπαρμπαδια που δεν το ήθελαν. Και τις δύο δόσεις. Άλλη μια θυσία για να σώσω τους σκατογερους πασοκτζηδες μαλακες που χρεοκωπησαν τη χώρα. Αλλά δε θα θυσιάσω κ τ παιδί μου για τη γενιά του πολυτεχνείου. Να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά στο κεφάλι τους κ να τσακιστουν να κάνουν το εμβόλιο χθες γιατί η φασουλα τελείωσε, όποιος ζήσει έζησε από δω κ πέρα. Ούτε μισό δάκρυ για ανεμβολιαστους μπουμερς. Θρηνούμε μόνο τα αθώα θύματα, όσους δεν προλαβαν τα εμβόλια, και τον 1μιση χρόνο που χαρίσαμε στους θειους για να κάνουν τώρα τις παπιες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δύο παραδείγματα έδωσα βρε Νικ. Δεν κάθισα να κάνω διατριβή σε μαθηματικά περί γεωμετρικής προόδου.nik_killthemall έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:56"Η δυνατοτητα ανταποκρισης στον ιο θα παει απο το 80% στο 95 % (0,15 φορές πανω) αλλά ο πολλαπλασιασμός του ιου θα πέσει απο τις 5.000 φορές στις 500 (μείωση 10 φορές κάτω)"stavmanr έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:33Ο σταβ έγραψε ότι όσο δεν εμβολιάζονται όλοι στην Ελλάδα τόσο μειώνεται η συνολική άμυνα της κοινωνίας απέναντι στα μιρκόβια, και τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να αναπαραχθεί μία μετάλλαξη και να μεταδοθεί.nik_killthemall έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:24
Καμιά αντίρρηση, δεν διαφωνω με αυτή την οπτική, η εντελώς αποπροσανατολιστική αυτή κατεύθυνση (όπως το 95% των αποπροσανατολισμών που γίνονται εδώ) έγινε από τον σταβ που υπονόησε πως αν δεν εμβολιαστούν οι νεοι στην Ελλαδα των 5 εκ. ανεμβολιαστων θα πήξουμε στις μεταλλάξεις ...
Αν μέσα σε κάθε οργανισμό αντιμετωπίζεται ταχύτερα και αποδοτικότερα ένας ιός, τότε σαφώς και αναπαράγεται εσωτερικά δυσκολότερα, αλλά και μεταδίδεται εξωτερικά δυσκολότερα.
Αν είσαι νέος κι έχεις πχ. 80% δυνατότητα ανταπόκρισης στον ιό, τότε είσαι σαφώς ασφαλέστερος αν φτάσεις στο 95%. Για εσένα και φυσικά για τους γύρω σου. Αν αντί να πολλαπλασιαστεί ένας ιός κατά 5000 φορές, πολλαπλασιαστεί κατά 500, μειώνεις τις πιθανότητες να εμφανιστεί μετάλλαξη (μικρότερο στατιστικό δείγμα εμφάνισης της μετάλλαξης σε αναπαραγωγή του ιού) και φυσικά να επιβιώσει αυτή η μετάλλαξη.
τάδες έφη σταβ
Το νόημα το έπιασες ή ακόμα πασχίζεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 04 Ιούλ 2021, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
65% ειναι υπερ των προνομιων στους εμβολιασμενους και περιορισμους στους ανεμβολιαστους.Αυτο ειναι το ακροατηριο της ΝΔ σε οτι αφορα στα της πανδημιας.Πρετεντέρης έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:33Είπαμε, πολιτικό κόστος που κάνει τζιζ. Εδώ οι ζαιοι δεν τα έβαλαν με την εκκλησία, θα το κάνει η ΝΔ;Οργισμένος έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:24Γιατι δεν κλεισανε οι εκκλησιες;;under έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:19 Τα ψεκια ΔΕΝ ειναι ακροατηριο της ΝΔ.Ακομα και υποχρεωτικο να το εκανε χωρις να ενδιαφερεται για το Συνταγμα,δεν θα ειχε πολιτικο κοστος.
Ποιοι πηγαινανε εκκλησιες μεσω πανδημιας;;;
Τι εκαμε ο π-θ γιαυτο;
Οι υπουργοι;;
Η ΝΔ;;
ΤΙΠΟΤ δεν κανανε παρα μονο αφηνανε τους ψεκες ΤΟΥΣ να εξαπλωνουν την θανατηφορο ιωση και να σκοτωνουν κοσμο και κοσμακι.
Μια χαρα ψεκες εχει και η ΝΔ στο ακροατηριο της.
Ευλογειτε.![]()
Μην κανετε ασκοπους υπολογισμους.Στο 65% απευθυνεται η ΝΔ και στο 35 ολοι οι αλλοι.
Μονο κερδος θα εχει λοιπον.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 952 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις