πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 14:08
Εγώ πάντως για τα μαγαζιά πιστεύω ότι θα μπορούσαν να τα χωρίσουν και κατά ημέρες αφού ο ιός δεν διατηρείται επ αόριστον.Τα ίδια μαγαζιά Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή για εμβολιασμένους και Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο μικτά.Δεν ξέρω που κολλάει αυτό ή εάν δεν το σκέφθηκαν.
Αυτό ισχύει. Και αρκετά άλλα που θα μπορούσαν να γίνουν.
Πχ σε μεικτούς χώρους υποχρεωτική χρήση φίλτρων HEPA, εβδομαδιαία απολύμανση με πιστοποιητικό από εταιρεία, μη λειτουργία το ΣΚ για την αποφυγή συνωστισμού, υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης για το κατάστημα, υποχρεωτική ασφάλιση των υπαλλήλων σαν βαρέα και ανθυγιεινά κλπ.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
adon99 έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 14:23
Πραγματικη αλτρουιστικη πραξη να γινεσαι χαμστερακι και να γλιτωνουν τα συμπαθη χαμστερακια
Να βοηθάς να σταματήσει ένα κύμα που έχει κοστίσει πολλούς νεκρούς και τεράστια ζημιά στην κοινωνία. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από αυτό που κάνει ο μέσος ψεκ.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 13:58
ρε μλκες δεν καταλαβαίνετε ότι δεν μιλάμε για το αν τα εμβόλια είναι καλά ή επικίνδυνα κτλ
μιλάμε για το ζήτημα της ελεύθερης επιλογής ενός ατόμου όσον αφορά το σώμα του και την υγεία του σε μία υποτίθεται δημοκρατική κοινωνία
Δεν υπάρχει δημοκρατική κοινωνία που να αναγνωρίζει αυτό το δικαίωμα απεριόριστα, όσο κι αν θα το ήθελαν οι διάφορες ναρκισσιστικές ιδεολογίες (κυρίως φιλελέφτ και θατσερικοί).
Σε όλες τις ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ αλληλεπιδράς με άλλους και οι περισσότερες επιλογές σου τους επηρεάζουν.
Σε λίγο θα τους πεις ότι δεν έχει δικαίωμα ο εργαζόμενος σε κατάστημα υγειονομικου ενδιαφέροντος να μην κάνει ακτινογραφία όπως και τις υπόλοιπες προβλεπομενες εξετάσεις για τη θέση εργασίας του. Το ξέρουμε όλοι ότι η ακτινοβολία της ακτινογραφίας είναι βλαβερή; θα κάνω εγώ ακτινογραφία στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΩΜΑ με το ζόρι; δεν είναι ρατσιστικό αυτό; χούντα χούντα
Ασέβαστος έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 10:54
και οι ζωνες στο αυτοκινητο ειναι υποχρεωτικες. σε σπανιες περιπτωσεις ομως, οπως αν πιασεις φωτια η αν πεσεις στη θαλασσα, μπορει να αποβουν θανατηφορες, αν δεν προλαβεις να λυθεις.
πρεπει να παιρνεις αποζημιωση;
Σαφέστατα, η ζώνη ασφαλείας δεν θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική
δεν ειναι. στην επιπεδη γη.
στην στρογγυλη, ειναι. παντου. αλλα αυτοι που ζουν στη στρογγυλη δεν ξερουν.
Το ότι κάτι γίνεται παντού δεν λέει κάτι για το αν είναι σωστό ή όχι. Η σκλαβιά γινόταν παντού αλλά ήταν λάθος, ή μη δημόσια παιδεία ήταν νόρμα μέχρι 1.5 αιώνα πριν κτλ
Αυτό ακριβως λεω ρε πουστη μου τόσες μέρες, γαμω το 1 + 1 = 2
Θα μας σώσει ο εμβολιασμος του 30αρη και του 40αρη αλλα οχι ο εμβολιασμος του 60αρη και του 70αρη ?
Κι εγώ αυτό ρωτάω παίδες. Οι περισσότεροι συμφωνούμε σ' αυτό αλλά είστε σίγουροι ότι δεν θα έπαιζαν ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα για την ναζιστική επιβολή του εμβολιασμού στους μεγαλύτερους; Είστε σίγουροι ότι δεν θα άρχιζαν οι ίδιες παπαριές για ρατσιστική αντιμετώπιση των μεσήλικων και ηλικιωμένων που αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας; Είστε σίγουροι ότι δεν θα ανέφεραν τις ίδιες παπαριές για αντισυνταγματικότητα και προστασία προσωπικών ευαίσθητων δεδομένων; Και ό,τι άλλο έχει λεχθεί μέχρι τώρα.
Εγώ πάω ό,τι στοίχημα θέτε, ότι θα έλεγαν ακριβώς τα ίδια. Και ότι αυτό μπορεί να αποδειχθεί αν τελικώς εφαρμοσθεί.
Το πάτε;
Προφανώς και θα υπήρχαν τα "επιχειρήματα" για ναζιστική επιβολή εμβολιασμού στην υγειονομική βόμβα που γεμίζει τις ΜΕΘ, και προφανώς θα τους βάζαμε τα "επιχειρήματα" στον πάτο μέχρι να βγουν από το στόμα. Αυτονόητα πράγματα.
Και πως θα το έκανες αυτό; Αφού και τώρα οι μεθ με ανεμβολίαστους γεμίζουν. Τα ποσοστά των εμβολιασμένων τόσο στις μεθ όσο και στους θανάτους, είναι συντριπτικά μικρότερα αλλά κατά τα φαινόμενα δεν επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο το σκεπτικό τους.
φανταζομαι 90% των ψηφοφορων του ειναι αντιεμβολιαστες.
Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ατόμων που δεν έκαναν το εμβόλιο: αντιεμβολιαστές-τσιπάκι, αντιεμβολιαστές-το mRNA μας αλλάζει το DNA, κτλ κτλ.
Και είναι και αυτοί που λένε πως είναι πειραματικά εμβόλια, αλλά αφού τα χρειαζόμαστε λόγω επιδημίας ας τα κάνουν οι ευπαθείς ομάδες που θα έχουν το πρόβλημα σε νοσήσουν. Αυτούς δεν τους λες αντιεμβολιαστές.
Αντιεμβολιαστές είναι όσοι είναι εναντίον των εμβολίων γενικώς.
foscilis έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 10:49
Πριν δε μπορούσε να γράψει πχ αυτους που καθοντουσαν δέκα στο ίδιο τραπέζι οι οποίοι ήταν αυτομάτως παράνομοι και μόνο που υπηρχαν