Άντε, ρε. Είπαν ότι θα κάνουνε λοκντάουν μόνο για όσους πιστεύουν πίπες περί ανοσίας αγέλης και εμβολιάζονται ενώ δεν ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου;Πρετεντέρης έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 15:53 Η διαφορά είναι ότι το λοκντάουν θα το τρώνε στη μάπα μόνο οι ψέκες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- hellegennes
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Από τα μαθηματικά.Πρετεντέρης έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 21:11Πώς προκύπτει αυτό;GoBack έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 21:08Ξερω οτι θα σε σοκαρει αυτο που θα σου πω τωρα,αλλα ενας 40αρης υγιης ανεμβολιαστος συνεχιζει να κινδυνευει λιγοτερο απο εναν 65αρη ευτραφη εμβολιασμενο.Πρετεντέρης έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 21:04
Ενδιαφέροντα όλα αυτά, αλλά το λοκντάουν δεν είναι διάκριση, αλλά προστασία για τους ανεμβολίαστους. Οι εμβολιασμενοι που δεν κινδυνεύουν, γιατί να μπουν σε λοκντάουν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όχι, έκανες το εμβόλιο γιατί φοβήθηκες. Είναι θεμιτό να φοβάται κανείς και ανθρώπινο. Αλλά μην πας να το παίξεις αλτρουιστής γιατί δεν πείθεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Περισσότερο με έκθεση ιδεών μοιάζει.hellegennes έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 01:53Από τα μαθηματικά.Πρετεντέρης έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 21:11Πώς προκύπτει αυτό;GoBack έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 21:08
Ξερω οτι θα σε σοκαρει αυτο που θα σου πω τωρα,αλλα ενας 40αρης υγιης ανεμβολιαστος συνεχιζει να κινδυνευει λιγοτερο απο εναν 65αρη ευτραφη εμβολιασμενο.
- hellegennes
Μπράβο, την είπες την εξυπνάδα σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό, περισσότερο με έκθεση ανίδεων μοιάζει.
Έλα Πρετ... Αν είχαμε Σύριζα στην κυβέρνηση κατά το ξέσπασμα της πανδημίας θα ήσουν αντιεμβολιαστής.Πρετεντέρης έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 22:57Ρε μαστορα, επειδή σκεφτομαι τον συνάνθρωπο, έκανα εμβόλιο.Kauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 22:23Ρε μπαγλαμά, μια χαρά υπέγραψα το χαρτί οτι είχα αρνητικό. Έκανα κιόλας, και βγήκε αρνητικό, αλλά αμα ήθελα δεν έκανα, και απλά υπέγραφα το χαρτί. Αλλά επειδή εγώ δεν είμαι σαν και 'σενα, και σκέφτομαι και τον συνάνθρωπό μου, το έκανα το τέστ.Πρετεντέρης έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 21:34
Σε ζήτησε ο Παππάς να σε δει. Λεφτά για το ραπίντ έχεις;![]()
Άσε εμένα που εμβολιαστηκα να πάθω κακό από το εμβόλιο και ειλικρινά εύχομαι να μην παρακαλάς για ΜΕΘ εσύ η κάποιος οικείος σου.
Την αλήθεια, λέγε.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Το λοκντάουν θα αφορά τους ανεμβολίαστους. Αυτοί κινδυνεύουν.hellegennes έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 01:46Άντε, ρε. Είπαν ότι θα κάνουνε λοκντάουν μόνο για όσους πιστεύουν πίπες περί ανοσίας αγέλης και εμβολιάζονται ενώ δεν ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου;Πρετεντέρης έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 15:53 Η διαφορά είναι ότι το λοκντάουν θα το τρώνε στη μάπα μόνο οι ψέκες.
Για πες μας την επιστημονική σου άποψη για την ανοσία της αγέλης.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Είμαι σε ηλικία που δεν κινδυνεύω και δεν έχω υποκείμενο νόσημα. Το εμβόλιο το έκανα και για μένα και για να απαλλαγούμε ΟΛΟΙ από τις καραντίνες, τις μάσκες και για να μην έχουμε περιορισμούς τους οποίους η οικονομία, η παιδεία, η υγεία δεν αντέχουν. Δε με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν.hellegennes έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 01:59Όχι, έκανες το εμβόλιο γιατί φοβήθηκες. Είναι θεμιτό να φοβάται κανείς και ανθρώπινο. Αλλά μην πας να το παίξεις αλτρουιστής γιατί δεν πείθεις.
Εσύ έκανες εμβόλιο; Για ποιους λόγους έκανες ή δεν έκανες;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Κάνεις λάθος. Τους ψέκες τους έζησα στο σχολείο των παιδιών μου φέτος. Έλεγαν απίστευτες μαλακίες: ότι ο Χαρδαλιάς έκανε δομές που θα μαζεύει τα παιδιά που νοσούν, ότι η μπατονέτα του τεστ είναι υγρή και άρα μολυσμένη, ότι η μάσκα είναι επικίνδυνη για την υγεία, ότι η δήλωση του τεστ είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Κόβω το κεφάλι μου ότι ΔΕΝ έκαναν σελφ τεστ στα παιδιά τους και ότι δεν το δήλωναν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.stavmanr έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 03:22Έλα Πρετ... Αν είχαμε Σύριζα στην κυβέρνηση κατά το ξέσπασμα της πανδημίας θα ήσουν αντιεμβολιαστής.Πρετεντέρης έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 22:57Ρε μαστορα, επειδή σκεφτομαι τον συνάνθρωπο, έκανα εμβόλιο.Kauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 22:23
Ρε μπαγλαμά, μια χαρά υπέγραψα το χαρτί οτι είχα αρνητικό. Έκανα κιόλας, και βγήκε αρνητικό, αλλά αμα ήθελα δεν έκανα, και απλά υπέγραφα το χαρτί. Αλλά επειδή εγώ δεν είμαι σαν και 'σενα, και σκέφτομαι και τον συνάνθρωπό μου, το έκανα το τέστ.
Την αλήθεια, λέγε.![]()
Δυστυχώς, ο Σύριζα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την πανδημία. Το κόμμα που έχει τον Πολάκη στέλεχος. Αλήθεια, η αντιπολίτευση σε άλλες χώρες τι στάση κράτησε;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Ακόμα και έτσι να είναι, το εμβόλιο πρέπει να γίνει και σε αυτούς, όχι γιατί κινδυνεύουν, αλλά για να σπάσει ο κύκλος της μετάδοσης.hellegennes έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 01:53Από τα μαθηματικά.Πρετεντέρης έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 21:11Πώς προκύπτει αυτό;GoBack έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 21:08
Ξερω οτι θα σε σοκαρει αυτο που θα σου πω τωρα,αλλα ενας 40αρης υγιης ανεμβολιαστος συνεχιζει να κινδυνευει λιγοτερο απο εναν 65αρη ευτραφη εμβολιασμενο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
ουδεις τοτε.
θεος δεν υπαρχει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Έχεις δει με τα ίδια σου τα μάτια ότι δεν υπάρχει;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Θα περνάει το λεωφορείο από κάθε στάση, θα ελέγχονται όλοι από τον οδηγό αν είναι εμβολιασμενοι η όχι, και αν δεν είσαι, θα σου πουν περίμενε το επόμενο. Στο μετρό φαντάζομαι αν πας να μπεις μέσα στο βαγόνι ανεμβολιαστους, θα σε χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα μόλις πατήσεις το πόδι σου. Προσπαθούν να ανταγωνιστουν τους ψεκασμενους στις μαλακιες; γιατί το έχουν χάσει το παιχνίδι εξ αρχής, άδικα προσπαθούν.Το ενδεχόμενο να υπάρξουν συρμοί ή δρομολόγια στα μέσα μαζικής μεταφοράς μόνο για εμβολιασμένους έθεσε επί τάπητος ο καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής στο ΕΚΠΑ, Γιάννης Τούντας, στο πλαίσιο σειράς μέτρων που πρότεινε για την αντιμετώπιση της μετάλλαξης Δέλτα και την ενίσχυση του εμβολιασμού προς επίτευξη τείχους ανοσίας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 952 Προβολές
-