!!! DEVELOPMENT MODE !!!

38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:34 Μιλάμε για βιασμο που έχει συντελεσθει, η προτεραιότητα μου θα έπρεπε να είναι να πω " α γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο του;". Σοβαρά τώρα; Σαφώς και είναι προτεραιότητα μου η καταδίκη του βιαστή. Και αυτή θα έπρεπε να είναι γενικότερα της κοινωνίας. Γιατί άμα αρχίζουμε τα "αα το θυμα τα θελε ο κωλος της αφου πήγε σπίτι του"όλο και πιο άνετα θα νιώσει ο πάσα ένας ότι έχει δίκιο να προχωρήσει σε μη συναινετικό σεξ γιατί τα θέλει ο κωλος της.
Αν έχει συντελεσθεί, προφανώς προτεραιότητα είναι η καταδίκη. Συμφωνούμε και πάμε παρακάτω.
Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:34 Είναι απλό βρε συ, εσείς προσπαθείτε να καταδείξετε την ευθύνη του θυματος που δεν πρόσεξε. Εγώ δεν διερωτάμαι καν αν πήγε σπίτι του, αν μπήκε στο αυτοκίνητο του, αν φορούσε μίνι ή περπατούσε σε σκοτεινό δρόμο. Αυτά είναι άσχετα με τον βιασμό.Δεν καταλαβαίνω καν γιατί μπαίνουν στην συζήτηση. Πως γίνεται να υπάρχει η ερώτηση "γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο του" όταν μιλάμε για ένα θύμα βιασμού; Δηλαδή με ποια λογική γίνεται αυτή η ερώτηση και μπαίνει στο καδρο αυτή η παράμετρος και μετά λέτε α την ευθύνη του βιασμου την έχει ο βιαστής. Ε τότε τι σκατα αναφερόμαστε σε προσωπικές ευθύνες του θυματος;
Αν εννοείς ότι προσπαθούμε να καταδείξουμε αυτή την ευθύνη προκειμένου να έχει ελαφρυντικά ο βιαστής κάνεις λάθος. Όσο με αφορά και όσο καταλαβαίνω και τους περισσότερους χρήστες που απάντησαν σοβαρά.

Κοίτα στην πράξη το πράγμα είναι λίγο πιο σύνθετο. Βγαίνει μια γυναίκα και καταγγέλλει βιασμό και αρκετές φορές ο άνδρας το αρνείται και λέει ότι πήγε με τη θέλησή της. Εμείς ως τρίτοι δεν έχουμε τρόπο να ξέρουμε ποιος λέει αλήθεια και συχνά ούτε ο ιατροδικαστής μπορεί να καταλήξει με βεβαιότητα. Οπότε όλα τα άλλα πράγματα που λες ότι είναι άσχετα με τον βιασμό θα ψαχθούν στο δικαστήριο προκειμένου να φανεί αν έγινε η πράξη συναινετικά ή όχι. Άρα ενώ έχεις δίκιο στο ότι αν ο άλλος έχει σκοπό να βιάσει, πιθανόν να το κάνει ανεξάρτητα από την συμπεριφορά της κοπέλας, πολλά από όσα προηγήθηκαν μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον της. Γιατί και το να καταδικάσει το δικαστήριο κάποιον αν υπάρχουν αμφιβολίες δεν θα ήταν σωστό.
Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:34 Για ένα θύμα βιασμού που δεν μπήκε στο αυτοκίνητο και πήγε να μπει στο σπίτι της και της επιτέθηκε τι διαφορά έχει; τι θα ρωτήσεις εκεί; πόσο αργά γύρναγε σπίτι της;
Εδώ είναι δύσκολο να έχει δικαιολογίες ο θύτης
Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:34 Με λίγα λόγια έναν άντρα που γνωρίσαμε και μας αρέσει δεν μπορούμε να πάμε μια βόλτα μαζί του πρέπει να προστατεύτουμε, με τον φίλο μας δεν μπορούμε να μείνουμε μόνες μαζί τους πρέπει να προστατεύτουμε, με τον συνάδελφο μας δεν μπορούμε να μείνουμε μόνες μαζί του πρέπει να προστατεύτουμε, με τον ιερέα δεν μπορούμε να μείνουμε μόνες μαζί του πρέπει να προστατεύτουμε, με τον δάσκαλο δεν μπορούμε να μείνουμε μόνες μαζί του πρέπει να προστατεύτουμε, στο πατέρα, θείο, γείτονα δεν μπορούμε να μείνουμε μόνες μαζί του πρέπει να προστατεύτουμε, νδεν πρέπει να περπατάμε το βράδυ μονες μας πρέπει να προστατευτούμε.
Δεν θα σου πω κάτι σε αυτό. Σκέψου τι θα συμβούλευες αν είχες κόρη ή ανιψιά έφηβη.
Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:34 Γιατί αν δεν προστατεύτουμε θα πέσει η ερώτηση, μα καλά και αυτή τι έκανε εκεί μόνη της; μα καλά και αυτή γιατί πήγε; μα καλά και αυτή δεν καταλαβε τόσο καιρό τι ήταν αυτός; μα καλά δεν ήξερε δεν έπρεπε να μείνει στο γραφείο ως αργά μόνη της με έναν άντρα; μα καλά δεν είδε τα σημάδια; μα καλά αυτή γιατί ήπιε; κτλ κτλ
Μία γυναίκα που φέρεται με κάποια αφέλεια σε αυτά τα ζητήματα, δυστυχώς θα αντιμετωπιστεί με δυσπιστία. Γιατί σου θυμίζω δεν είναι αυταπόδεικτος ένας βιασμός. Ο τρίτος χωρίς να είναι μπροστά καλείται να βγάλει συμπεράσματα. Είναι σαν να χτυπήσω κάποιον με το αμάξι ενώ οδηγώ συγκεντρωμένος ή μιλάω στο κινητό. Στην δεύτερη περίπτωση θα με αντιμετωπίσουν ως ανεύθυνο που πήγαινα γυρεύοντας ενώ πραγματικά δεν έχω σε καμία περίπτωση πρόθεση να χτυπήσω κάποιον. Απλά στην δεύτερη είμαι αδιάφορος ή βλάκας. Μπορεί κανείς να μη μου το συγχωρήσει ακόμα κι αν το έκανα μόνο μία φορά γιατί περίμενα ένα εξαιρετικό τηλεφώνημα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:01 Ναι τα δίνω οκ. Να πάω ή κινδυνεύω να βιαστώ;
Κινδυνεύεις λιγότερο. Και μπορείς να περιορίσεις τον κίνδυνο κι άλλο.
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

ST48410 έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:04
Δεν κινδυνεύει σχεδόν καθόλου αν πει στον μέλλοντα βιαστή ότι έχει δώσει στοιχεία και διεύθυνση, που και με ποιον βρίσκεται.

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:30 Ωραία, πάμε μια; γυναίκα γνωρίζει τύπο, της προτείνει να πάει σπίτι του, της αρέσει και λεει γιατί όχι μ' αρέσει ας πάω. Φτάνουν, σπίτι του αρχίζουν χαμουρεματακι, ο τύπος γίνεται κάπως κριπι, πιεστικος, η κοπέλα αρχίζει να μην αισθάνεται καλά και προσπαθεί να μειώσει την ένταση. Αυτός δεν πτοείται και συνεχίζει
Του λέει η κοπέλα
"ξέρεις κάτι; δεν νιώθω πολύ καλά, ας το αφήνουμε άλλη μέρα"
"όχι έλα αφού το θες" και συνεχίζει
"μπα άστο, άλλη φορά που θα είμαι πιο πολύ σε mood ζαλίζομαι λίγο "
"έλα ξέρω το παίζεις δύσκολη όλες οι γυναίκες το μας παίζετε δύσκολες"
"όχι αλήθεια δεν θέλω, καλύτερα να φύγω."
"δεν μπορείς να φύγεις έτσι όπως με έκανες τώρα"
"μα δεν θέλω σου λέω" και τον σπρώχνει.
Την ακινητοποιεί
"άμα δεν ήθελες δεν θα ερχόσουν εδώ"
"άσε με να φύγω σε παρακαλω"
της κλείνει το στόμα, προσπαθεί να ξεφύγει, δεν τα καταφέρνει και εν τέλει διεισδύει παρά την θέληση της. Αφού τελειώσει την απελευθερωνει και φεύγει.
Δύο ερωτήματα
Α) είναι βιασμός;
Β) ποια η ευθύνη της;
α) ναι.
β) ελαχιστη. σχεδον μηδενικη. ισως δεν επρεπε να παει στο σπιτι καποιου που μολις γνωρισε, αλλα αυτο εχει να κανει και με τις υπολοιπες συνθηκες της γνωριμιας. ας πουμε ειναι καπως μεγαλυτερη αν ηταν παντελως αγνωστος σε αγνωστο τοπο, και καπως μικροτερη αν ηταν γνωστος της παρεας η με καποιον τροπο ειχε μια σχετικα καλη εικονα για το ποιον του.

ειναι και θεμα τυχης, αν θα πεσεις στον μαλακα (τσογλανο, σκατοπουστα, μην κολλησουμε στη λεξη) με την πρωτη, η αν γενικα το εχει συνηθειο να πηγαινει για χαμουρεμα με αγνωστους και μετα να τους παραταει και να φευγει. δεν ειναι καλο συνηθειο, καποια στιγμη θα κατσει και η στραβη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ST48410 έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:52 Μοιάζει σε όλες αυτές τις συζητήσεις να είναι προτεραιότητά σου η καταδίκη του βιαστή και όχι η προστασία της γυναίκας.
αυτο.

σαν να θελει να ειναι jailbait. να ριξει το κορμι της βορα στα νυχια καθε ανωμαλου, με απωτερο σκοπο να τον βγαλει απο την κυκλοφορια, εστω θυσιαζοντας τον εαυτο της. :102:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:55
ST48410 έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:54
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:52 Και υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που θεωρούν εμένα τον ΑΙΝΕΙΑΝ ως το μεγαλύτερο ΤΡΟΛ .
:roll:
Εσύ προσπαθείς σε κάθε θέμα. Η Naida έχει κολλήσει στο συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον δεν τρολάρει.
Τελικά ΔΕΝ είναι ο ΑΙΝΕΙΑΝ το μεγαλύτερο ΤΡΟΛ εδώ μέσα .
:a040:
οχι ρε , με τιποτα.

καποιες στιγμες πλησιαζεις να γινεις το πιο κακης ποιοτητας τρολ, αλλα σου παιρνει το χρυσο ο γενιας.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

O I έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:24 και πάλι ρωτάς τα ίδια στους ίδιους ρε Νάντια.. :lol:
οχι ρε, εγινε τετοιο πραμα; πως και δεν πηρα χαμπαρι;

και που λες βιρνα, η καθαριστρια.... :003:

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Ένα μπέρδεμα με τις λέξεις που γίνεται εδώ μέσα είναι το εξής
Εχω ευθύνη για κάτι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φταιω
Άλλο πράγμα το έχω ευθύνη άλλο το είναι ένοχος
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ST48410 έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:01
Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:34 Μιλάμε για βιασμο που έχει συντελεσθει, η προτεραιότητα μου θα έπρεπε να είναι να πω " α γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο του;". Σοβαρά τώρα; Σαφώς και είναι προτεραιότητα μου η καταδίκη του βιαστή. Και αυτή θα έπρεπε να είναι γενικότερα της κοινωνίας. Γιατί άμα αρχίζουμε τα "αα το θυμα τα θελε ο κωλος της αφου πήγε σπίτι του"όλο και πιο άνετα θα νιώσει ο πάσα ένας ότι έχει δίκιο να προχωρήσει σε μη συναινετικό σεξ γιατί τα θέλει ο κωλος της.
Αν έχει συντελεσθεί, προφανώς προτεραιότητα είναι η καταδίκη. Συμφωνούμε και πάμε παρακάτω.
Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:34 Είναι απλό βρε συ, εσείς προσπαθείτε να καταδείξετε την ευθύνη του θυματος που δεν πρόσεξε. Εγώ δεν διερωτάμαι καν αν πήγε σπίτι του, αν μπήκε στο αυτοκίνητο του, αν φορούσε μίνι ή περπατούσε σε σκοτεινό δρόμο. Αυτά είναι άσχετα με τον βιασμό.Δεν καταλαβαίνω καν γιατί μπαίνουν στην συζήτηση. Πως γίνεται να υπάρχει η ερώτηση "γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο του" όταν μιλάμε για ένα θύμα βιασμού; Δηλαδή με ποια λογική γίνεται αυτή η ερώτηση και μπαίνει στο καδρο αυτή η παράμετρος και μετά λέτε α την ευθύνη του βιασμου την έχει ο βιαστής. Ε τότε τι σκατα αναφερόμαστε σε προσωπικές ευθύνες του θυματος;
Αν εννοείς ότι προσπαθούμε να καταδείξουμε αυτή την ευθύνη προκειμένου να έχει ελαφρυντικά ο βιαστής κάνεις λάθος. Όσο με αφορά και όσο καταλαβαίνω και τους περισσότερους χρήστες που απάντησαν σοβαρά.

Κοίτα στην πράξη το πράγμα είναι λίγο πιο σύνθετο. Βγαίνει μια γυναίκα και καταγγέλλει βιασμό και αρκετές φορές ο άνδρας το αρνείται και λέει ότι πήγε με τη θέλησή της. Εμείς ως τρίτοι δεν έχουμε τρόπο να ξέρουμε ποιος λέει αλήθεια και συχνά ούτε ο ιατροδικαστής μπορεί να καταλήξει με βεβαιότητα. Οπότε όλα τα άλλα πράγματα που λες ότι είναι άσχετα με τον βιασμό θα ψαχθούν στο δικαστήριο προκειμένου να φανεί αν έγινε η πράξη συναινετικά ή όχι. Άρα ενώ έχεις δίκιο στο ότι αν ο άλλος έχει σκοπό να βιάσει, πιθανόν να το κάνει ανεξάρτητα από την συμπεριφορά της κοπέλας, πολλά από όσα προηγήθηκαν μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον της. Γιατί και το να καταδικάσει το δικαστήριο κάποιον αν υπάρχουν αμφιβολίες δεν θα ήταν σωστό.
Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:34 Για ένα θύμα βιασμού που δεν μπήκε στο αυτοκίνητο και πήγε να μπει στο σπίτι της και της επιτέθηκε τι διαφορά έχει; τι θα ρωτήσεις εκεί; πόσο αργά γύρναγε σπίτι της;
Εδώ είναι δύσκολο να έχει δικαιολογίες ο θύτης
Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:34 Με λίγα λόγια έναν άντρα που γνωρίσαμε και μας αρέσει δεν μπορούμε να πάμε μια βόλτα μαζί του πρέπει να προστατεύτουμε, με τον φίλο μας δεν μπορούμε να μείνουμε μόνες μαζί τους πρέπει να προστατεύτουμε, με τον συνάδελφο μας δεν μπορούμε να μείνουμε μόνες μαζί του πρέπει να προστατεύτουμε, με τον ιερέα δεν μπορούμε να μείνουμε μόνες μαζί του πρέπει να προστατεύτουμε, με τον δάσκαλο δεν μπορούμε να μείνουμε μόνες μαζί του πρέπει να προστατεύτουμε, στο πατέρα, θείο, γείτονα δεν μπορούμε να μείνουμε μόνες μαζί του πρέπει να προστατεύτουμε, νδεν πρέπει να περπατάμε το βράδυ μονες μας πρέπει να προστατευτούμε.
Δεν θα σου πω κάτι σε αυτό. Σκέψου τι θα συμβούλευες αν είχες κόρη ή ανιψιά έφηβη.
Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:34 Γιατί αν δεν προστατεύτουμε θα πέσει η ερώτηση, μα καλά και αυτή τι έκανε εκεί μόνη της; μα καλά και αυτή γιατί πήγε; μα καλά και αυτή δεν καταλαβε τόσο καιρό τι ήταν αυτός; μα καλά δεν ήξερε δεν έπρεπε να μείνει στο γραφείο ως αργά μόνη της με έναν άντρα; μα καλά δεν είδε τα σημάδια; μα καλά αυτή γιατί ήπιε; κτλ κτλ
Μία γυναίκα που φέρεται με κάποια αφέλεια σε αυτά τα ζητήματα, δυστυχώς θα αντιμετωπιστεί με δυσπιστία. Γιατί σου θυμίζω δεν είναι αυταπόδεικτος ένας βιασμός. Ο τρίτος χωρίς να είναι μπροστά καλείται να βγάλει συμπεράσματα. Είναι σαν να χτυπήσω κάποιον με το αμάξι ενώ οδηγώ συγκεντρωμένος ή μιλάω στο κινητό. Στην δεύτερη περίπτωση θα με αντιμετωπίσουν ως ανεύθυνο που πήγαινα γυρεύοντας ενώ πραγματικά δεν έχω σε καμία περίπτωση πρόθεση να χτυπήσω κάποιον. Απλά στην δεύτερη είμαι αδιάφορος ή βλάκας. Μπορεί κανείς να μη μου το συγχωρήσει ακόμα κι αν το έκανα μόνο μία φορά γιατί περίμενα ένα εξαιρετικό τηλεφώνημα.
Συγνώμη βρε συ αλλά τι συζητάμε τόσες σελίδες; αν είναι δύσκολο να αποδειχθεί ένας βιασμός; γιατί δεν είδα κανέναν να ασχοληθεί με αυτό το κομμάτι. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Για αυτό είναι αρμόδια τα δικαστήρια και οι ειδικοί.
Μιλάμε για περιπτώσεις βιασμού. Το όλο "παιχνίδι" της ευθύνης του θυματος είναι για βιασμούς που έχουν συντελεστεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:34

Μιλάμε για βιασμο που έχει συντελεσθει, η προτεραιότητα μου θα έπρεπε να είναι να πω " α γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο του;". Σοβαρά τώρα; Σαφώς και είναι προτεραιότητα μου η καταδίκη του βιαστή. Και αυτή θα έπρεπε να είναι γενικότερα της κοινωνίας. Γιατί άμα αρχίζουμε τα "αα το θυμα τα θελε ο κωλος της αφου πήγε σπίτι του"όλο και πιο άνετα θα νιώσει ο πάσα ένας ότι έχει δίκιο να προχωρήσει σε μη συναινετικό σεξ γιατί τα θέλει ο κωλος της.
προτεραιοτητα ολων, ειναι να μην συντελεστει ο βιασμος. δευτερευον να κρεμασουμε τον βιαστη με τα αρχιδια στο στομα.

εσενα προτεραιοτητα σου ειναι να τον κρεμασουμε. και ακομη και αφου τον εχουμε να κουνιεται ελαφρα απο το αερακι κατω απο το χοντρο κλαρι του πλατανου, να μην πιασουμε το θυμα να του εξηγησουμε τι μαλακιες εκανε, για να προσεχει κι αυτο και οι φιλες της στο μελλον. οχι, να του λεμε ολα καλως καμωμενα, προχωρα οπως εισαι,κι αν σε ξαναβιασουν δεν τρεχει τιποτα, εχει κι αλλα κλαρια ο πλατανος.

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:14
O I έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:24 και πάλι ρωτάς τα ίδια στους ίδιους ρε Νάντια.. :lol:
οχι ρε, εγινε τετοιο πραμα; πως και δεν πηρα χαμπαρι;

και που λες βιρνα, η καθαριστρια.... :003:
:smt005: :smt005: :smt005:

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:04
Από που το συμπέρανες ότι κινδυνεύω λιγότερο; :D

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:59
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:55
Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:43

Με λίγα λόγια ΓΑΛΗ η περίπτωση Τοπαλουδη ήταν δύο μαλακες και μια ανευθύνη κοπέλα;

Υγ διαπιστώνω ότι οι φεμινιστριες είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σου, άρα σε καλό δρόμο είναι :D
Με λίγα λόγια, έχεις απίστευτο θράσος και μηδενική συναίσθηση συσχετισμών.

Αλλά για να το ξεκαθαρίσω, η περίπτωση Τοπαλούδη ήταν μία αφελής κοπέλα που όντως πλήρωσε με τη ζωή της την αφέλεια της. Και οι δύο μαλάκες, δεν ήταν απλά δύο μαλάκες αλλά δύο δίποδα, στα οποία αξίζουν πραγματικά ισόβια. Το ίδιο δίποδα είναι και όσοι ψάχνουν δικαιολογίες για αυτά τα δύο άτυχα παιδγιά. Σαφές ή να το ζωγραφίσω;

Μα γιατί μηδενική συναίσθηση συσχετισμών;
αφού γνωριζόντουσαν και πήγε μαζί τους στο σπίτι.
Όπως στην περίπτωση του αυτοκινήτου που σου είχα αναφέρει και μου είπες ότι ο τύπος που θα βίαζε την κοπέλα, θα ήταν ο μαλακας που όλοι γνωρίζουμε έναν.
Τι διαφορά έχει; επειδή την σκότωσαν;
Ε ναι ρε συ, ψιλοπράγματα δηλαδή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:47
Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:45
Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:15

Ναι το πρόβλημα ξεκινάει από εκεί που τον λες μαλακα. Δεν είναι μαλακας.
ναι τωρα κι εσυ, εκει κολλησες. καθικι, ανωμαλος, μουνοπανο, εγκληματιας, οτι θες. δηλαδη το θεμα ειναι αν θα χρησιμοποιησω λιγο η πολυ υποτιμητικο χαρακτηρισμο; οτι μου βγει σε καθε ποστ λεω, συνηθως λεω πολυ χειροτερα, δεν ειμαι και του κατηχητικου.
Βιαστής είναι, πες το μην ντρέπεσαι. Ο μαλακας είναι λέξη χωρίς βάρος.
βαριεμαι να χρησιμοποιω συνεχεια την ιδια λεξη, αν εχεις προσεξει. στις περισσοτερες αναφορες μου ριχνω καποιο μπινελικι αντι να πω "βιαστης"

το να ντρεπομαι δεν ειναι μεσα στις υπερδυναμεις μου. :102:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:21
Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 17:34

Μιλάμε για βιασμο που έχει συντελεσθει, η προτεραιότητα μου θα έπρεπε να είναι να πω " α γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο του;". Σοβαρά τώρα; Σαφώς και είναι προτεραιότητα μου η καταδίκη του βιαστή. Και αυτή θα έπρεπε να είναι γενικότερα της κοινωνίας. Γιατί άμα αρχίζουμε τα "αα το θυμα τα θελε ο κωλος της αφου πήγε σπίτι του"όλο και πιο άνετα θα νιώσει ο πάσα ένας ότι έχει δίκιο να προχωρήσει σε μη συναινετικό σεξ γιατί τα θέλει ο κωλος της.
προτεραιοτητα ολων, ειναι να μην συντελεστει ο βιασμος. δευτερευον να κρεμασουμε τον βιαστη με τα αρχιδια στο στομα.

εσενα προτεραιοτητα σου ειναι να τον κρεμασουμε. και ακομη και αφου τον εχουμε να κουνιεται ελαφρα απο το αερακι κατω απο το χοντρο κλαρι του πλατανου, να μην πιασουμε το θυμα να του εξηγησουμε τι μαλακιες εκανε, για να προσεχει κι αυτο και οι φιλες της στο μελλον. οχι, να του λεμε ολα καλως καμωμενα, προχωρα οπως εισαι,κι αν σε ξαναβιασουν δεν τρεχει τιποτα, εχει κι αλλα κλαρια ο πλατανος.
Συγνώμη που θα στο πω αλλά αν λέτε περί ευθύνης του θυματος που μπήκε στο αυτοκίνητο, δεν κρέματς τον βιαστή από τα @@, τον βάζετε κάθετε και του λέτε περίμενε μπρο, μπορεί να σε βρίσουμε λίγο να μη φανούμε μαλακες αλλά θα σου ελαφρύνουμε λίγο την θέση. Αφού από μόνη της ήρθε.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”