!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Κύμα χωρίς εμβόλια VS κύμα με εμβόλια

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

killzone έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 23:03 τωρα μαλιστα εμαθα για μια νεα μεταλλαξη κολομβιας (καπα) που δεν προστατευεται απο εμβολια :lol:
Και τέταρτη δόση λοιπόν!

Εντωμεταξύ μάθατε πως έγινε πρόταση στην Παγώνη να συμμετάσχει στο Dancing with the stars; :smt005:
Εδώ μου λένε πως συμφώνησε, ξέρει κανείς κάτι;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Πρετεντέρης έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 23:18
Juno έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 22:12
Πρετεντέρης έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 20:58 Ας μας εξηγήσει κάποιος: ποια η διαφορά του εμβολίου που σου δημιουργεί αντισώματα από το φάρμακο αντισωμάτων;
Το φάρμακο αντισωμάτων το παίρνεις επειδή νοσείς, άρα το σώμα βιώνει το stress της ασθένειας (πυρετός κτλ).
Παλιά είχε τεθεί σαν υπόθεση αιτίας των αυτοανοσων το ότι μεγαλώνουμε σε αποστειρωμένο περιβάλλον και από μικρά χαπακωνόμαστε με τη μία για τα πάντα. Έτσι το σώμα δεν στρεσσάρεται και όταν αυτό συμβεί τελικά (κάποια λοίμωξη, άγχος στη δουλειά, δύο δουλειές, εγκυμοσύνη), το σώμα δεν το αναγνωρίζει και στρέφεται εναντίον του εαυτού του. :102:
Μικρή άκουγα τους μεγάλους να λένε για μικρά παιδιά "άστο να φτιάξει αντισώματα).

Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά το να φτιάξεις αντισώματα μετά από ασθένεια, είναι πιο φυσικός τρόπος ανοσίας από ένα κομμάτι του όποιου ιού. Αρκεί να μην έχεις πεθάνει μέχρι τότε βέβαια.
Και ποιος σου εγγυάται ότι είναι ασφαλές το φάρμακο, ενώ το εμβόλιο όχι; Αντισώματα δημιουργούν και τα δύο.

Έχε υπόψη ότι τα αντισώματα από φυσική ανοσία καταστρεφονται πολύ γρηγορότερα από αυτά του εμβολίου.
Υπάρχει εδω και δεκαετίες δοκιμασμένο φάρμακο αντισωμάτων και λέγεται αντιτετανικός ορός. Το ξέρω γιατί το έχω πάρει αρκετές φορές μικρή γιατί ήμουν ζιζάνιο και είχα τους γονείς μου στην τσίτα. Δεν έπαθα τίποτα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Arisvilla έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 23:28 . Πως εξηγούν το γεγονός οτι μόνο στη χώρα μας παίζει αυτή η προσπάθεια με εκβιασμούς και μέτρα διαχωρισμού να ωθήσουν με το ζόρι τον κόσμο να εμβολιαστεί?
Σε πολλές χώρες γίνονται αυτά, ΗΠΑ, Αγγλία, Αυστραλία κ.α.. δεν είναι ελληνική πατέντα, κατά πάσα πιθανότητα από αλλού την ξεπατικωσαν
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Juno έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 00:01 Υπάρχει εδω και δεκαετίες δοκιμασμένο φάρμακο αντισωμάτων και λέγεται αντιτετανικός ορός. Το ξέρω γιατί το έχω πάρει αρκετές φορές μικρή γιατί ήμουν ζιζάνιο και είχα τους γονείς μου στην τσίτα. Δεν έπαθα τίποτα.
:smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 23:55 Κύμα χωρίς εμβόλια VS κύμα με εμβόλια

Εικόνα
Μεγάλη επιτυχία που το τωρινό κύμα έχει λιγότερες νοσηλείες και θανάτους ενώ το προηγούμενο ήταν τον χειμώνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Ουτε ψωμι ουτε νερο στον εκαστοτε ψεκαδιώτη . :lol:
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Τα εμβολια δεν ειναι επαρκως δοκιμασμενα, και ουτε οι γιατροι ξερουν να ενημερωσουν υπευθυνα κα προσωπικα
Ο κοσμος ειδε τις παρενεργειες που δεν ειναι λιγες. Απο την αλλη ειδε οτι πολυς κοσμος περασε τον κορονοιο με λιγο πυρετο και καραντινα για μια εβδομαδα.
Ειναι λογικο να ειναι επιφυλακτικοι με το εμβολιο και να περιμενουν λιγο καιρο ακομα. Ουτως ή αλλως τα κρουσματα πεφτουνε
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 00:09
Otto Weininger έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 23:55 Κύμα χωρίς εμβόλια VS κύμα με εμβόλια

Εικόνα
Μεγάλη επιτυχία που το τωρινό κύμα έχει λιγότερες νοσηλείες και θανάτους ενώ το προηγούμενο ήταν τον χειμώνα.
Ξερεις ότι σε συμπαθώ. Γι'αυτό και άφησα επί της ουσίας ασχολίαστο αυτό που έγραψες για τις μεταλλάξεις. Αλλά, και συ δεν έχεις φρένο :003:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Juno έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 00:01
Πρετεντέρης έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 23:18
Juno έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 22:12
Το φάρμακο αντισωμάτων το παίρνεις επειδή νοσείς, άρα το σώμα βιώνει το stress της ασθένειας (πυρετός κτλ).
Παλιά είχε τεθεί σαν υπόθεση αιτίας των αυτοανοσων το ότι μεγαλώνουμε σε αποστειρωμένο περιβάλλον και από μικρά χαπακωνόμαστε με τη μία για τα πάντα. Έτσι το σώμα δεν στρεσσάρεται και όταν αυτό συμβεί τελικά (κάποια λοίμωξη, άγχος στη δουλειά, δύο δουλειές, εγκυμοσύνη), το σώμα δεν το αναγνωρίζει και στρέφεται εναντίον του εαυτού του. :102:
Μικρή άκουγα τους μεγάλους να λένε για μικρά παιδιά "άστο να φτιάξει αντισώματα).

Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά το να φτιάξεις αντισώματα μετά από ασθένεια, είναι πιο φυσικός τρόπος ανοσίας από ένα κομμάτι του όποιου ιού. Αρκεί να μην έχεις πεθάνει μέχρι τότε βέβαια.
Και ποιος σου εγγυάται ότι είναι ασφαλές το φάρμακο, ενώ το εμβόλιο όχι; Αντισώματα δημιουργούν και τα δύο.

Έχε υπόψη ότι τα αντισώματα από φυσική ανοσία καταστρεφονται πολύ γρηγορότερα από αυτά του εμβολίου.
Υπάρχει εδω και δεκαετίες δοκιμασμένο φάρμακο αντισωμάτων και λέγεται αντιτετανικός ορός. Το ξέρω γιατί το έχω πάρει αρκετές φορές μικρή γιατί ήμουν ζιζάνιο και είχα τους γονείς μου στην τσίτα. Δεν έπαθα τίποτα.
Μπορει να ησουν η σουλντουκω που χτυπαγε
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 00:05
Arisvilla έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 23:28 . Πως εξηγούν το γεγονός οτι μόνο στη χώρα μας παίζει αυτή η προσπάθεια με εκβιασμούς και μέτρα διαχωρισμού να ωθήσουν με το ζόρι τον κόσμο να εμβολιαστεί?
Σε πολλές χώρες γίνονται αυτά, ΗΠΑ, Αγγλία, Αυστραλία κ.α.. δεν είναι ελληνική πατέντα, κατά πάσα πιθανότητα από αλλού την ξεπατικωσαν
Μπα δεν νομίζω να ισχύουν αυτά που ανακοίνωσαν σήμερα και χθες σε ΗΠΑ, Αγγλία και Αυστραλία. Μόνο σε Ρωσία πάνε να κάνουν κάτι ανάλογο που γίνεται εδώ.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

hellegennes έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 00:09

Εικόνα
Δεν θυμάμαι να σε πείραξε ο διαφορετικός καιρός όταν συνέκρινες τις καμπύλες πτώσης στο Ισραήλ ανάμεσα στο δεύτερο κύμα (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος) και στο τρίτο (Ιανουάριος - Φεβρουάριος)
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 00:09 Μεγάλη επιτυχία που το τωρινό κύμα έχει λιγότερες νοσηλείες και θανάτους ενώ το προηγούμενο ήταν τον χειμώνα.
Αν η εικόνα είναι ίδια το επόμενο φθινόπωρο θα συμφωνήσουμε ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Leporello έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 00:34 Δεν θυμάμαι να σε πείραξε ο διαφορετικός καιρός όταν συνέκρινες τις καμπύλες πτώσης στο Ισραήλ ανάμεσα στο δεύτερο κύμα (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος) και στο τρίτο (Ιανουάριος - Φεβρουάριος)
Γιατί να με πειράξει; Οι κορωνοϊοί είναι εποχικοί, με περίοδο δράσης παρόμοια της γρίπης. Αυξάνεται διαρκώς η δραστηριότητά τους μεταξύ Οκτωβρίου-Μαρτίου. Δεν υπάρχει κάποιο φρένο μέσα στον χειμώνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ST48410 έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 00:43
hellegennes έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 00:09 Μεγάλη επιτυχία που το τωρινό κύμα έχει λιγότερες νοσηλείες και θανάτους ενώ το προηγούμενο ήταν τον χειμώνα.
Αν η εικόνα είναι ίδια το επόμενο φθινόπωρο θα συμφωνήσουμε ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά;
Αποτελεσματικά σε κάποιον βαθμό δεν θα μπορούσαν να μην είναι. Το ερώτημα είναι πόσο αποτελεσματικά. Σίγουρα όχι όσο διαφημίστηκαν.

Κανονικά, αν είχαν ονομαστική αποτελεσματικότητα 90%+, θα έπρεπε με την επίτευξη τοίχους αγέλης (που λογικά δεν είναι πάνω από το 70%) να μειώνεται η δραστηριότητα κοντά στο 99%.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”