!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Σκατά στο κεφάλι ,δε φταίνε αυτοί. Εσείς τους εκθρέψατε και γράφουν στα φόρα.
Μακάρι να ήταν όπως τα λες, αυτό θα ήταν τέλειο.
Αλλά ήδη ανακοίνωσαν πως αναγκάζουν συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών να εμβολιαστούν και στον Ιδιωτικό Τομέα εκβιάζουν τους υπαλλήλους τους αλλιώς θα τους απολύσουν (αυτό με τις ευλογίες του Μπουμπούκου και κανα-δυο άλλων που είπαν πως φυσικά και ο εργοδότης έχει το δικαίωμα να απαιτεί εμβολιασμένους υπαλλήλους ... το είπαν όμως, δεν το θεσμοθέτησαν, άρα επίσημα δεν έχουν ευθύνες).
Και από "τον παππού και τη γιαγιά", τώρα πρέπει να εμβολιαστούν και τα ανήλικα για να προστατεύσουν τους ... εμβολιασμένους γονείς τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 01 Ιούλ 2021, 20:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σε 3χρονο με υδροκήλη το χειρουργείο ακυρώθηκε 3 φορές.The Age of Aquarius έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 19:00Και από που και ως που θα πρέπει τα νοσοκομεία να ασχολούνται με τα χειρουργεία για περιστατικά που οφείλονται στο κάπνισμα, στην παχυσαρκία, στο πιοτό, την καθιστική ζωή, κτλπGherschaagk έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 18:44 Να απασχολούνται ολόκληρα νοσοκομεία με κοβιντιασμένους με αποτέλεσμα να ακυρώνονται χειρουργεία ή να υπολειτουργούν άλλες μονάδες κι όποιος ζήσει.
Προσωπική ευθύνη για όλους, όχι μόνο για τους κοβιντιασμένους.
Ούτε ένα ευρώ για ασφαλιστικές εισφορές. Όχι στην καθολική ασφάλιση
Όσοι δεν έχουν λεφτά για περίθαλψη ας κόπιαζαν παραπάνω στη ζωή τους να αποκτούσαν
Κάποιοι έχουν καρκίνο, κάποιοι καρδιά, κάποιοι σπάνε το πόδι τους κατεβαίνοντας την σκάλα.
Όσο για τα λεφτά, πάντα θα έχεις λιγότερα από κάποιους άλλους και κάποια στιγμή θα σε περάσουν ένα χέρι, επειδή δεν έχεις τα απαιτούμενα φράγκα, και θα είναι ασάλιωτο. Μην το λες έτσι απλά αυτό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
αν έχει ευθύνη π.χ. οδηγεί μεθυσμένος ισχύει. Εφόσον ο παπαρας που δεν εμβολιάζεται προτίμησε να μην ακολουθήσει τις επίσημες οδηγίες αλλά να το ρισκάρει ας υποστεί και τις συνέπειες. Δεν έκανε ότι μπορούσε για να προστατέψει τον εαυτό του, ας πληρώσει από την τσέπη του το αποτέλεσμα της ηλιθιότητάς του, ή ακόμη και με τη ζωή του. Καλό θα κάνει στον τόπο να μειωθούν έστω και μεσω φυσικής εξόντωσης οι ψεκεςhellegennes έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 18:49Κι εγώ πληρώνω την οδύνη να χτυπήσεις το παιδί μου με το αυτοκίνητό σου. Απαιτώ να σου απαγορευτεί να οδηγείς, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να χτυπήσεις κάποιον. Να παίρνεις αποκλειστικά ΜΜΜ ή να κυκλοφορείς με τα πόδια, με πατίνι ή με ποδήλατο.Alphabet έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 17:29 Πληρωνω και εξτρα φορους αλλα κυριως πληρωνω την αγωνια και την οδυνη να κολλησει το παιδι μου απο τον ηλιθιο πατερα του φιλου του που δεν εκανε εμβολιο.
Επίσης δεν έχω όρεξη να πληρώνω την νοσηλεία σου σε περίπτωση που χτυπήσεις μόνο εσύ.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ύπουλο χτύπημα αλλά στηρίζωΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 18:53Όσο υπάρχουν αρχαία και θρησκευτικά στα σχολεία αντί να διδάσκονται μόνο μαθηματικά και στατιστική, αυτά τα χάλια θα αντιμετωπίζομεOtto Weininger έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 17:51Σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις τι σημαίνει η φράση "κολλάει και μεταδίδει πολύ πολύ δυσκολότερα";
Και αν βιάζεται μπορεί να σε χτυπήσει, και αν έχει κάνει κακή συντήρηση το αυτοκίνητο (λάστιχα) μπορεί να σε χτυπήσει, και ακόμα και από κακιά στιγμή μπορεί να σε χτυπήσει. Αρα ν' απαγορευτεί η οδήγηση τελείως.Lord Brum έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 19:09αν έχει ευθύνη π.χ. οδηγεί μεθυσμένος ισχύει. Εφόσον ο παπαρας που δεν εμβολιάζεται προτίμησε να μην ακολουθήσει τις επίσημες οδηγίες αλλά να το ρισκάρει ας υποστεί και τις συνέπειες. Δεν έκανε ότι μπορούσε για να προστατέψει τον εαυτό του, ας πληρώσει από την τσέπη του το αποτέλεσμα της ηλιθιότητάς του, ή ακόμη και με τη ζωή του. Καλό θα κάνει στον τόπο να μειωθούν έστω και μεσω φυσικής εξόντωσης οι ψεκεςhellegennes έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 18:49Κι εγώ πληρώνω την οδύνη να χτυπήσεις το παιδί μου με το αυτοκίνητό σου. Απαιτώ να σου απαγορευτεί να οδηγείς, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να χτυπήσεις κάποιον. Να παίρνεις αποκλειστικά ΜΜΜ ή να κυκλοφορείς με τα πόδια, με πατίνι ή με ποδήλατο.Alphabet έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 17:29 Πληρωνω και εξτρα φορους αλλα κυριως πληρωνω την αγωνια και την οδυνη να κολλησει το παιδι μου απο τον ηλιθιο πατερα του φιλου του που δεν εκανε εμβολιο.
Επίσης δεν έχω όρεξη να πληρώνω την νοσηλεία σου σε περίπτωση που χτυπήσεις μόνο εσύ.
Πρόσεχε τα λόγια σου.Καλό θα κάνει στον τόπο να μειωθούν έστω και μεσω φυσικής εξόντωσης οι ψεκες
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
κώλντρον - ελληγενής πολύ γερό ζεύγος
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Το 3χρονο έχει μάνα και πατέρα. Δεν είναι δική μου δουλειά.Gherschaagk έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 19:08 Σε 3χρονο με υδροκήλη το χειρουργείο ακυρώθηκε 3 φορές.
Κάποιοι έχουν καρκίνο, κάποιοι καρδιά, κάποιοι σπάνε το πόδι τους κατεβαίνοντας την σκάλα.
Όσο για τα λεφτά, πάντα θα έχεις λιγότερα από κάποιους άλλους και κάποια στιγμή θα σε περάσουν ένα χέρι, επειδή δεν έχεις τα απαιτούμενα φράγκα, και θα είναι ασάλιωτο. Μην το λες έτσι απλά αυτό.
Κι αν κατέβαινε κάποιος τη σκάλα πιλαλώντας είναι δικό του πρόβλημα.
Οι κοβιντιασμένοι είναι μόνο ένα μικρό πρόβλημα σε σχέση με τους υπόλοιπους των οποίων οι παθήσεις/προβλήματα οφείλονται αποκλειστικά σε κακή δική τους συμπεριφορά.
Είναι γελοίο και εξαιρετικά αυταρχικό να εστιάζετε σε αυτούς και να βγαίνουν όλοι οι άλλοι που γονατίζουν το σύστημα δεκαετίες τώρα λάδι
καμία αντίρηση μη σου πως όποιος χτυπάει με τη μηχανή χωρίς κράνος ή όποιος οδηγός ή επιβάτης τραυματίζεται και δεν φορούσε ζώνη να πληρώνει από την τσέπη του τη νοσηλεία. Δεν θα πληρώνουμε οι υπόλοιποι τον μαλάκα που θεωρεί σημαντικότερο να μην του χαλάσει το μαλλί ή να μην τον ενοχλεί η ζώνη από το να μειώσει την πιθανότητα να χυθούν τα μυαλά του στην άσφαλτο αν του τύχει κάτι.The Age of Aquarius έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 19:00Και από που και ως που θα πρέπει τα νοσοκομεία να ασχολούνται με τα χειρουργεία για περιστατικά που οφείλονται στο κάπνισμα, στην παχυσαρκία, στο πιοτό, την καθιστική ζωή, κτλπGherschaagk έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 18:44 Να απασχολούνται ολόκληρα νοσοκομεία με κοβιντιασμένους με αποτέλεσμα να ακυρώνονται χειρουργεία ή να υπολειτουργούν άλλες μονάδες κι όποιος ζήσει.
Προσωπική ευθύνη για όλους, όχι μόνο για τους κοβιντιασμένους.
Ούτε ένα ευρώ για ασφαλιστικές εισφορές. Όχι στην καθολική ασφάλιση
Όσοι δεν έχουν λεφτά για περίθαλψη ας κόπιαζαν παραπάνω στη ζωή τους να αποκτούσαν
Και για τους καπνιστές το ίδιο. Τριπλό μπαιπας ή καρκίνος πνευμόνων σε χρόνιο καπνιστή να μην πληρώνεται από καμία ασφάλεια, το αυτό και για ασθένειες λόγω αλκκολισμούς. Ό,τι προκαλεί κάποιος μόνος του στον εαυτό του να το πληρώνει από την τσέπη του.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Τυχεροί πάντως πάντως οι εμβολιασθέντες,μπορούνε να πάνε στο Πουκέτ
https://www.protothema.gr/world/article ... si-pouket/
Εμείς άντε να φτάσουμε μέχρι το Πήλιο
Εμείς άντε να φτάσουμε μέχρι το Πήλιο
Λυπάμαι είσαι καθυστερημένος ,ηλίθιος και ψέκας. Σε βάζω ιγκνορ.Lord Brum έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 19:09αν έχει ευθύνη π.χ. οδηγεί μεθυσμένος ισχύει. Εφόσον ο παπαρας που δεν εμβολιάζεται προτίμησε να μην ακολουθήσει τις επίσημες οδηγίες αλλά να το ρισκάρει ας υποστεί και τις συνέπειες. Δεν έκανε ότι μπορούσε για να προστατέψει τον εαυτό του, ας πληρώσει από την τσέπη του το αποτέλεσμα της ηλιθιότητάς του, ή ακόμη και με τη ζωή του. Καλό θα κάνει στον τόπο να μειωθούν έστω και μεσω φυσικής εξόντωσης οι ψεκεςhellegennes έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 18:49Κι εγώ πληρώνω την οδύνη να χτυπήσεις το παιδί μου με το αυτοκίνητό σου. Απαιτώ να σου απαγορευτεί να οδηγείς, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να χτυπήσεις κάποιον. Να παίρνεις αποκλειστικά ΜΜΜ ή να κυκλοφορείς με τα πόδια, με πατίνι ή με ποδήλατο.Alphabet έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 17:29 Πληρωνω και εξτρα φορους αλλα κυριως πληρωνω την αγωνια και την οδυνη να κολλησει το παιδι μου απο τον ηλιθιο πατερα του φιλου του που δεν εκανε εμβολιο.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ναι,είναι γερή ομάδα κόντρα στο αντίπαλον δέος Πρετεντέρης - Λόρδος Μπάμιας.
Εξελίσσεται σε ντέρμπυ.
Με το καλό να πάνε στο Πουκέτ.BigChiefWahoo έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 19:16 Τυχεροί πάντως πάντως οι εμβολιασθέντες,μπορούνε να πάνε στο Πουκέτ
Εμείς άντε να φτάσουμε μέχρι το Πήλιο![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
υπάρχουν πράγματα που είναι 100% στον έλεγχο σου όπως το αν θα πιεις ή όχι, αν θα κάνεις εμβόλιο ή όχι, αν θα ξεκινησεις τα ναρκωτικά ή το κάπνισμα ή όχι και άλλα που τα ελέγχεις ελάχιστα ή καθόλου, π.χ. αν θα έχεις άγχος, αν θα βιάζεσαι, αν είσα κουρασμένος κλπ. Για τα πρώτα η προσωπική ευθύνη είναι 100%. Θα υποστήριζα ακόμα και τη διακοπη χρηματοδότησης κέντρων απεξα΄ρτησης ναρκομανών αν δεν μιλούσαμε για άτομα που στο μεγαλύτερο ποσοστό τους έκαναν την ηλίθια επιλογή τους όντας ανήλικα.Kauldron έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 19:13Και αν βιάζεται μπορεί να σε χτυπήσει, και αν έχει κάνει κακή συντήρηση το αυτοκίνητο (λάστιχα) μπορεί να σε χτυπήσει, και ακόμα και από κακιά στιγμή μπορεί να σε χτυπήσει. Αρα ν' απαγορευτεί η οδήγηση τελείως.Lord Brum έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 19:09αν έχει ευθύνη π.χ. οδηγεί μεθυσμένος ισχύει. Εφόσον ο παπαρας που δεν εμβολιάζεται προτίμησε να μην ακολουθήσει τις επίσημες οδηγίες αλλά να το ρισκάρει ας υποστεί και τις συνέπειες. Δεν έκανε ότι μπορούσε για να προστατέψει τον εαυτό του, ας πληρώσει από την τσέπη του το αποτέλεσμα της ηλιθιότητάς του, ή ακόμη και με τη ζωή του. Καλό θα κάνει στον τόπο να μειωθούν έστω και μεσω φυσικής εξόντωσης οι ψεκεςhellegennes έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 18:49
Κι εγώ πληρώνω την οδύνη να χτυπήσεις το παιδί μου με το αυτοκίνητό σου. Απαιτώ να σου απαγορευτεί να οδηγείς, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να χτυπήσεις κάποιον. Να παίρνεις αποκλειστικά ΜΜΜ ή να κυκλοφορείς με τα πόδια, με πατίνι ή με ποδήλατο.
Πρόσεχε τα λόγια σου.Καλό θα κάνει στον τόπο να μειωθούν έστω και μεσω φυσικής εξόντωσης οι ψεκες
εσύ κάνε εμβόλιο για να σε βάλει και ο χαρος στο ιγκνορ.Στύγιος έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 19:17Λυπάμαι είσαι καθυστερημένος ,ηλίθιος και ψέκας. Σε βάζω ιγκνορ.Lord Brum έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 19:09αν έχει ευθύνη π.χ. οδηγεί μεθυσμένος ισχύει. Εφόσον ο παπαρας που δεν εμβολιάζεται προτίμησε να μην ακολουθήσει τις επίσημες οδηγίες αλλά να το ρισκάρει ας υποστεί και τις συνέπειες. Δεν έκανε ότι μπορούσε για να προστατέψει τον εαυτό του, ας πληρώσει από την τσέπη του το αποτέλεσμα της ηλιθιότητάς του, ή ακόμη και με τη ζωή του. Καλό θα κάνει στον τόπο να μειωθούν έστω και μεσω φυσικής εξόντωσης οι ψεκεςhellegennes έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 18:49
Κι εγώ πληρώνω την οδύνη να χτυπήσεις το παιδί μου με το αυτοκίνητό σου. Απαιτώ να σου απαγορευτεί να οδηγείς, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να χτυπήσεις κάποιον. Να παίρνεις αποκλειστικά ΜΜΜ ή να κυκλοφορείς με τα πόδια, με πατίνι ή με ποδήλατο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 940 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-