!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είπε και κάτι σωστό! Μητσοτάκης: «Δεν μπορούν και δεν πρέπει να πάνε όλοι στο πανεπιστήμιο»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Εμπεδοκλής

Re: Είπε και κάτι σωστό! Μητσοτάκης: «Δεν μπορούν και δεν πρέπει να πάνε όλοι στο πανεπιστήμιο»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

SuperRogue έγραψε: 29 Ιουν 2021, 19:08
Ίακχος έγραψε: 29 Ιουν 2021, 12:43 Ειμαι πολιτικός μηχανικός. Αυτή τη στιγμή στον κλάδο μου βρίσκει εργασία στην Ελλάδα μόνο 1 στους 5 απόφοιτους πολυτεχνείου. Οι υπόλοιποι ή μεταναστεύουν ή αλλάζουν επάγγελμα. Δεν είναι κρίμα να ξοδεύονται χρόνος και χρήμα για σπουδές που δεν ανταποκρίνονται στη ζήτηση της *αγοράς εργασίας?
*ελληνικής αγοράς εργασίας. Δεν ξέρω με ποιες προοπτικές μεγαλώνει κάποιος παιδιά στην Ελλάδα, για να μείνουν στην Ελλάδα. Αγορά εργασίας εδώ σημαίνει τουρισμός. Αυτά.
Ο τουρισμός έχει λεφτά και για τους πολιτικούς μηχανικούς. Μιλάμε για airbnb, ξενοδοχεία, τουριστικές υποδομές, ανακαινίσεις κάθε χρόνο. Μην κλαίγεστε...
Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Re: Είπε και κάτι σωστό! Μητσοτάκης: «Δεν μπορούν και δεν πρέπει να πάνε όλοι στο πανεπιστήμιο»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς »

Ναιδα μου, κούκλα μου,

Ας μην μιλήσουμε για... Πρυτάνεις. Ή έστω, κοσμητορες.
:lol:
μακρυά απο κουκυά
Εμπεδοκλής

Ίακχος έγραψε: 29 Ιουν 2021, 19:03
Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Ιουν 2021, 18:03
Ίακχος έγραψε: 29 Ιουν 2021, 13:55

Είσαι εκτός πραγματικότητας.
Eδώ έχω φτιάξει ένα site για το γραφείο μου και μου στέλνουν συνέχεια βιογραφικά. Χωρίς να ζητάω υπάλληλο, εδώ δε μπορώ να συντηρήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου.
Πόσα βγάζεις καθαρά, πόσα δηλώνεις και πόσα είναι τα μαύρα. Είναι ρητορικές ερωτήσεις αλλά αν πιστεύαμε τις φορολογικές δηλώσεις του καθενός θα έπρεπε ο μισός πληθυσμός να ζει σε παράγκες...
Δουλεύω για να πληρώνω φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Καθαρά δε μένει τίποτα για την οικογένεια. Μετανιώνω που δε μετανάστευσα. Πουλάω την ακίνητη περιουσία μου για να επιβιώσω. Κάποτε θα τελειώσουν και αυτά και δεν ξέρω τι θα γίνει.
Γιατί δε σε πιστεύω; Παίζει να τη διπλασίασε κιόλας. Μόνον αν στα τρώνε γυναίκες, τζόγος και ποτά παίζει να εχεις πουλήσει.

Έχω τεράστιες επαφές με πολιτικούς μηχανικούς του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού και μιλάμε για λεφτά, όχι αστεία.
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Ιουν 2021, 20:32
Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Ιουν 2021, 18:03

Πόσα βγάζεις καθαρά, πόσα δηλώνεις και πόσα είναι τα μαύρα. Είναι ρητορικές ερωτήσεις αλλά αν πιστεύαμε τις φορολογικές δηλώσεις του καθενός θα έπρεπε ο μισός πληθυσμός να ζει σε παράγκες...
Δουλεύω για να πληρώνω φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Καθαρά δε μένει τίποτα για την οικογένεια. Μετανιώνω που δε μετανάστευσα. Πουλάω την ακίνητη περιουσία μου για να επιβιώσω. Κάποτε θα τελειώσουν και αυτά και δεν ξέρω τι θα γίνει.
Γιατί δε σε πιστεύω; Παίζει να τη διπλασίασε κιόλας. Μόνον αν στα τρώνε γυναίκες, τζόγος και ποτά παίζει να εχεις πουλήσει.

Έχω τεράστιες επαφές με πολιτικούς μηχανικούς του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού και μιλάμε για λεφτά, όχι αστεία.
Δεν πρέπει να έχεις επαφές με ΕΕ μελετητές πολιτικούς μηχανικούς.
1 Κατάρρευση οικοδομής
2 Κατάργηση ελάχιστων αμοιβών μηχανικών και εξευτελισμός τους
3 Δε γίνονται δημόσια έργα.
Βάλε και ότι φορολογούμαι με τεκμήρια και ΕΝΦΙΑ και θα δεις την εικόνα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Ίακχος έγραψε: 29 Ιουν 2021, 20:58

Δεν πρέπει να έχεις επαφές με ΕΕ πολιτικούς μηχανικούς.
1 Κατάρρευση οικοδομής
Φορολογείσαι με ενφια γιατί έχεις περιουσία. Εγώ που δεν έχω κ μένω στο ενοίκιο δεν έχω τέτοια προβλήματα, αν θες ανταλλάζουμε :102:
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Θα ήθελα να μου πείτε γιατί σβήσατε το σχόλιο μου για τον αριστερό που πήγε έξω και έγινε δεξιός ουσιαστικά, αν και δεν το παραδέχεται, αποφεύγει τα παλιά συντρόφια και έχει κόψει και τις πολιτικές αναρτήσεις στα social media.
Ποιον κανόνα παραβίασε το συγκεκριμένο σχόλιο;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιουν 2021, 21:00

Δεν πρέπει να έχεις επαφές με ΕΕ πολιτικούς μηχανικούς.
1 Κατάρρευση οικοδομής
Φορολογείσαι με ενφια γιατί έχεις περιουσία. Εγώ που δεν έχω κ μένω στο ενοίκιο δεν έχω τέτοια προβλήματα, αν θες ανταλλάζουμε :102:
Δηλαδή εμείς οι ΑΙΝΕΙΑΝ που έχουμε και περιουσία ζε ακίνητα και υψηλές συντάξεις από το δημόσιο και εισόδημα από αλλού ...τι φταίμε; :a040:
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

dtri2020 έγραψε: 29 Ιουν 2021, 20:08 Σου τα χάρισε κανένας τα πανεπιστήμια και νομίζεις πως μπορείς να τα κάνεις ότι θέλεις;

Διαταγές και κουμάντα μπορείς να κάνεις μόνο στα χωράφια του μπαμπά σου! Όχι σε δημόσιους χώρους και όχι ενάντια σε εκλεγμένους ανθρώπους, όπως ο πρύτανης στην δυγκεκριμένη περίπτωση!
Η χειροτερη παραταξη ανεκαθεν ηταν η ΔΑΠ. Με αυτην δεν εχετε προβλημα γλυφτες του κουλη
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Εμένα στο ενοίκιο στο Μαρούσι, αλλά με την κρίση δεν είχα να το πληρώσω και μένω στο εξοχικό μου στη Ραφήνα. Καθημερινά κάνω τη διαδρομή Ραφήνα Εξάρχεια και είναι σκότωμα. Το ΕΝΦΙΑ, εκτός από τα βασικά σπίτι Γραφείο και σπίτι στο χωριό, είναι από κάτι καταστήματα της συζύγου σε υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας που μας μένουν ξενοικιαστα και μόνο για σκότωμα είναι
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Ιουν 2021, 20:29
SuperRogue έγραψε: 29 Ιουν 2021, 19:08
Ίακχος έγραψε: 29 Ιουν 2021, 12:43 Ειμαι πολιτικός μηχανικός. Αυτή τη στιγμή στον κλάδο μου βρίσκει εργασία στην Ελλάδα μόνο 1 στους 5 απόφοιτους πολυτεχνείου. Οι υπόλοιποι ή μεταναστεύουν ή αλλάζουν επάγγελμα. Δεν είναι κρίμα να ξοδεύονται χρόνος και χρήμα για σπουδές που δεν ανταποκρίνονται στη ζήτηση της *αγοράς εργασίας?
*ελληνικής αγοράς εργασίας. Δεν ξέρω με ποιες προοπτικές μεγαλώνει κάποιος παιδιά στην Ελλάδα, για να μείνουν στην Ελλάδα. Αγορά εργασίας εδώ σημαίνει τουρισμός. Αυτά.
Ο τουρισμός έχει λεφτά και για τους πολιτικούς μηχανικούς. Μιλάμε για airbnb, ξενοδοχεία, τουριστικές υποδομές, ανακαινίσεις κάθε χρόνο. Μην κλαίγεστε...
λολ φυσικά, συμφωνώ απόλυτα! πίστεψε με έχω γνωρίσει τρομερά καλά πόσο κλαψιάρηδες και πόσο κλίκα είναι οι πολιτικοί μηχανικοί. το σχόλιο μου ήταν γενικό για την μετανάστευση και το "ξόδεμα χρόνου" για σπουδές. χρόνος που ξοδεύεις για να φύγεις από την ελλάδα δεν είναι σπαταλημένος χρόνος.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Juno έγραψε: 29 Ιουν 2021, 21:04 Θα ήθελα να μου πείτε γιατί σβήσατε το σχόλιο μου για τον αριστερό που πήγε έξω και έγινε δεξιός ουσιαστικά, αν και δεν το παραδέχεται, αποφεύγει τα παλιά συντρόφια και έχει κόψει και τις πολιτικές αναρτήσεις στα social media.
Αυτή η ιστορία με ενδιαφέρει. Κρίμα που δεν την παρακολούθησα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εμπεδοκλής

Δεν πρέπει να έχεις επαφές με ΕΕ μελετητές πολιτικούς μηχανικούς.
1 Κατάρρευση οικοδομής

Για ποια κατάρευση της οικοδομής μιλάς ρε τύπε; Μιλάς με όρους 2012. Σήμερα, ανά δεύτερο τετράγωνο βλέπεις έργα, από σπίτια και ανακαινίσεις έως δημόσια έργα και δρόμους...
Οι πολιτικοί μηχανικοί παίρνουν πολλά. Περισσότερα από όσα πρέπει. Για μια υπογραφή του πενταλέπτου τσιμπάνε από 50 έως 150 ευρώ.
Δημόσια έργα γίνονται και πολλά.

Ενφια δεν έχουν μόνο οι πολιτικοί μηχανικοί. Όλοι όσοι έχουνε περιουσία τον πληρώνουμε. Έ, κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες;
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ίακχος έγραψε: 29 Ιουν 2021, 21:09 Εμένα στο ενοίκιο στο Μαρούσι, αλλά με την κρίση δεν είχα να το πληρώσω και μένω στο εξοχικό μου στη Ραφήνα. Καθημερινά κάνω τη διαδρομή Ραφήνα Εξάρχεια και είναι σκότωμα. Το ΕΝΦΙΑ, εκτός από τα βασικά σπίτι Γραφείο και σπίτι στο χωριό, είναι από κάτι καταστήματα της συζύγου σε υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας που μας μένουν ξενοικιαστα και μόνο για σκότωμα είναι
Μας δουλεύεις ρε; Κατάστημα, εξοχικά, σπίτια στο χωριό. Μήπως είσαι κκες;
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

nyxtovios έγραψε: 29 Ιουν 2021, 23:13
Ίακχος έγραψε: 29 Ιουν 2021, 21:09 Εμένα στο ενοίκιο στο Μαρούσι, αλλά με την κρίση δεν είχα να το πληρώσω και μένω στο εξοχικό μου στη Ραφήνα. Καθημερινά κάνω τη διαδρομή Ραφήνα Εξάρχεια και είναι σκότωμα. Το ΕΝΦΙΑ, εκτός από τα βασικά σπίτι Γραφείο και σπίτι στο χωριό, είναι από κάτι καταστήματα της συζύγου σε υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας που μας μένουν ξενοικιαστα και μόνο για σκότωμα είναι
Μας δουλεύεις ρε; Κατάστημα, εξοχικά, σπίτια στο χωριό. Μήπως είσαι κκες;
Σπίτι - Εξοχικό
Σπίτι στο χωριό
Γραφείο
Καταστήματα.

Άτιμη Κρίση... :e040:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

AlienWay έγραψε: 29 Ιουν 2021, 22:43
Juno έγραψε: 29 Ιουν 2021, 21:04 Θα ήθελα να μου πείτε γιατί σβήσατε το σχόλιο μου για τον αριστερό που πήγε έξω και έγινε δεξιός ουσιαστικά, αν και δεν το παραδέχεται, αποφεύγει τα παλιά συντρόφια και έχει κόψει και τις πολιτικές αναρτήσεις στα social media.
Αυτή η ιστορία με ενδιαφέρει. Κρίμα που δεν την παρακολούθησα.
Εδώ ήταν με τη μολότοφ στο χέρι, η οικογένεια έχασε την περιουσία χωρίς να φταίνε, από την περιγραφή τουλάχιστον, πήγε έξω να βοηθήσει να ξελασπώσουν και έγινε άνθρωπος. Τώρα μένει σε προάστιο και σκέφτεται ιδιωτικό για το πιτσιρίκι.Του θυμίζεις τα παλιά, κάνει μια γκριμάτσα και λέει "εεε".
Παλιά είχα κατέβει και εγώ σε μια πορεία κατά των μνημονίων, τον είδε ένας αστυνομικός, του είπε "πάλι εσύ ρε;" και αυτός εξαφανίστηκε.
Τουλάχιστον είναι αξιοπρεπής και δεν μας πρήζει για κανέναν αγώνα πια.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”