Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:05
Θα ομολογήσω σε πρώτη φάση ότι ήθελα να δω να γίνεται της προβολής το κάγκελο σε τούτο το νήμα. Όλοι δείχνουν ακριβώς τις αδυναμίες τους εδώ μέσα. Αν και αυτό δεν ήταν το ζητούμενο αλλά κάτι δευτερεύον.
Γιατί μας αδικείς έτσι ρε συ "Γενιά της Αμαρτίας";
Εγώ που στα κομμάτια σου έδειξα τέτοιου είδους αδυναμία; Ένα σχόλιο έκανα επί το προκείμενο και μάλιστα δεν έλαβα απάντηση
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Θα ομολογήσω σε πρώτη φάση ότι ήθελα να δω να γίνεται της προβολής το κάγκελο σε τούτο το νήμα. Όλοι δείχνουν ακριβώς τις αδυναμίες τους εδώ μέσα. Αν και αυτό δεν ήταν το ζητούμενο αλλά κάτι δευτερεύον.
Εγώ που στα κομμάτια σου έδειξα τέτοιου είδους αδυναμία; Ένα σχόλιο έκανα επί το προκείμενο και μάλιστα δεν έλαβα απάντηση
.,
Εσύ δε χαρακτήρισες.
Η απάντηση είναι ότι εσύ μπορείς να φανταστείς ό,τι θες και να το μοιραστείς!
.,
Εσύ δε χαρακτήρισες.
Η απάντηση είναι ότι εσύ μπορείς να φανταστείς ό,τι θες και να το μοιραστείς!
Προτιμώ να μη φαντάζομαι αλλά να συμπεραίνω από τα στοιχεία που μου δίνει ο συνομιλητής μου όταν μου ζητάει να συμπεράνω γι' αυτόν
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άκουσε, κάπου στο Δημοτικό, ότι ο Οδυσσέας χρησιμοποίησε το Κανένας κι ότι ήταν πολυμήχανος και φαντάστηκε ότι χρησιμοποιώντας αντίστοιχα ονόματα θα αντιγράψει και την εξυπνάδα του...
Bazoomba έγραψε: 28 Ιουν 2021, 11:41
σε τα μας θα πουλησει πνευμα ομως; Αφου εμεις ξερουμε αυτο που οι αλλοι οχι..ξες αυτο..εεε μην με κανεις να το πω τωρα...αφου ξες...
γουινκ γουινκ
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 26 Ιουν 2021, 16:29
Θα θελα να μάθω πως φαίνομαι από τα γραπτά μου εδώ μέσα.
Σίγουρα το γράψιμό μου δίνει μια εντυπώση.
Έχω απορία.
Ξέρω έως έναν βαθμό τον εαυτό μου αλλά θα θελα μια αντικειμενική γνώμη.
Για να σας βοηθήσω θέλω ίσως έναν ψυχολογικό χαρακτηρισμό και με αιτιολογία πάντα. Ή έστω μια εικασία για το πως μπορεί να είμαι στην πραγματική ζωή. Βρείτε τους χαρακτηρισμούς μόνοι σας.
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 26 Ιουν 2021, 16:29
Θα θελα να μάθω πως φαίνομαι από τα γραπτά μου εδώ μέσα.
Σίγουρα το γράψιμό μου δίνει μια εντυπώση.
Έχω απορία.
Ξέρω έως έναν βαθμό τον εαυτό μου αλλά θα θελα μια αντικειμενική γνώμη.
Για να σας βοηθήσω θέλω ίσως έναν ψυχολογικό χαρακτηρισμό και με αιτιολογία πάντα. Ή έστω μια εικασία για το πως μπορεί να είμαι στην πραγματική ζωή. Βρείτε τους χαρακτηρισμούς μόνοι σας.
Δεν μπορείς να του χρεώνεις κυριολεκτικώς το νικ του που μπορεί να είναι από σαρκασμός μέχρι μάσκα σε πάρτυ μεταμφιεσμένων ή tribute σε αγαπημένο ήρωά του
Δεν υπερασπίζεις τον εαυτό σου έτσι, δείχνεις έλλειψη
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν μπορείς να του χρεώνεις κυριολεκτικώς το νικ του που μπορεί να είναι από σαρκασμός μέχρι μάσκα σε πάρτυ μεταμφιεσμένων ή tribute σε αγαπημένο ήρωά του
Δεν υπερασπίζεις τον εαυτό σου έτσι, δείχνεις έλλειψη
Απλά παίζω με την έλλειψη προσωπικότητας (άρα ανωριμότητα) του εν λόγω πχωρουμίτη
Ούτε θυμάμαι τι ποστάρει για να ασχοληθώ με το ποιόν του