Ίσως αλλά δε δίνω τα προσωπικά μου στοιχεία.Naranjita έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:04 γενναίο.
εκθέτεις τον εαυτό σου και ζητάς την άποψη του κάθε crazy fuck που μπαίνει εδώ μέσα και ξερνάει την μιζέρια του πάνω σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως θα με χαρακτηρίζατε;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Πως θα με χαρακτηρίζατε;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
δεν έχει σημασία. ουτε αυτοι τα δινουν. κρυβομαστε ολοι πισω απο προσωπεια και θεωρουμε οτι μπορουμε να λέμε τον άλλον μαλακα και ενα σωρο αλλα πραγματα χωρις συνεπειες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:06Ίσως αλλά δε δίνω τα προσωπικά μου στοιχεία.Naranjita έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:04 γενναίο.
εκθέτεις τον εαυτό σου και ζητάς την άποψη του κάθε crazy fuck που μπαίνει εδώ μέσα και ξερνάει την μιζέρια του πάνω σου.
στην προκειμένη, έγινες στοχος για βελάκια. ε καποιος θα πετυχει bulls eye τυχαια ή οχι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Γενιά της Αμαρτίας
Θα μπορούσε αλλά δε χαλιέμαι. Έχω issues αλλά και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, δε μολύνομαι.Naranjita έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:09δεν έχει σημασία. ουτε αυτοι τα δινουν. κρυβομαστε ολοι πισω απο προσωπεια και θεωρουμε οτι μπορουμε να λέμε τον άλλον μαλακα και ενα σωρο αλλα πραγματα χωρις συνεπειες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:06Ίσως αλλά δε δίνω τα προσωπικά μου στοιχεία.Naranjita έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:04 γενναίο.
στην προκειμένη, έγινες στοχος για βελάκια. ε καποιος θα πετυχει bulls eye τυχαια ή οχι.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Τότε η Μικροαστική Καταστροφή είναι βέβαιη...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Γενιά της Αμαρτίας
Ρε άχρηστε μίλα ελληνικά.
Δυστυχώς θα συμφωνήσω και δυστυχώς δεν θα σε πάρει στα σοβαρά ή θα αμυνθεί ή θα απωθήσει το "κατηγορητήριο"ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:00 Μέσες άκρες στα έχω γράψει πολύ καιρό τώρα.
Αβαθής, αμετροεπής, επιπόλαιος, ομφαλοσκοπικός.
Δεν έχεις βρει τρόπο να διεισδύσεις στις στιβάδες εκείνες του Είναι σου, από όπου θα μπορούσαν να αναδειχθούν ενδεχόμενες δυναμικές διεργασίες, ώστε να διαμορφώσεις σπονδυλική στήλη, κριτήρια και σκοπούς ζωής.
Αναλίσκεσαι νυχθημερόν σαν ένα ματαιόσπουδο κεράκι που περιμένει να το ανάψει κάποιος περαστικός σε ξωκλήσι όπου δεν πατάει κανείς…
Χώρα στο μυαλό σου –αρκεί να το επανεφεύρεις…
Μου θυμίζει πολύ έναν φίλο μου που τσακωνομαστε καθημερινώς και που θέλει να βγάλει γρήγορα πολλά λεφτά από την μουσική χωρίς να την αγαπάει και να της αφοσιώνεται.
Παίρνω πολύ στα σοβαρά τον Γενιά και με έχει εξαντλήσει ψυχολογικώς.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Γενιά της Αμαρτίας
Τι συμφωνείς μωρέ και συ με την παρανοική γραφή του καθενός. Όποιος πάει να χρησιμοποιήσει δική του διάλεκτο στο πχώρουμ και δε μιλάει απλά ελληνικά είναι τραγικός, μίζερος και του έχει κάνει μεγάλη ζημιά το πχώρουμ. Είναι τόσο αξιολύπητος που πρέπει να τον γράφω.Μπίστης έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:28Δυστυχώς θα συμφωνήσω και δυστυχώς δεν θα σε πάρει στα σοβαρά ή θα αμυνθεί ή θα απωθήσει το "κατηγορητήριο"ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:00 Μέσες άκρες στα έχω γράψει πολύ καιρό τώρα.
Δεν έχεις βρει τρόπο να διεισδύσεις στις στιβάδες εκείνες του Είναι σου, από όπου θα μπορούσαν να αναδειχθούν ενδεχόμενες δυναμικές διεργασίες, ώστε να διαμορφώσεις σπονδυλική στήλη, κριτήρια και σκοπούς ζωής.
Αναλίσκεσαι νυχθημερόν σαν ένα ματαιόσπουδο κεράκι που περιμένει να το ανάψει κάποιος περαστικός σε ξωκλήσι όπου δεν πατάει κανείς…
Χώρα στο μυαλό σου –αρκεί να το επανεφεύρεις…
Μου θυμίζει πολύ έναν φίλο μου που τσακωνομαστε καθημερινώς και που θέλει να βγάλει γρήγορα πολλά λεφτά από την μουσική χωρίς να την αγαπάει και να της αφοσιώνεται.
Παίρνω πολύ στα σοβαρά τον Γενιά και με έχει εξαντλήσει ψυχολογικώς.
Γω σου χω πει ότι τα αγαπάω όλα αυτά που κάνω. Προφανώς αναφέρεσαι στο άλλο νήμα και σου το υπενθυμίζω.
Μια χαρά μη χαλιέσαι για μένα.
- kongrosian
συμπάσχω λίγο.Μπίστης έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:28 Παίρνω πολύ στα σοβαρά τον Γενιά και με έχει εξαντλήσει ψυχολογικώς.
έτσι μου έρχεται να του πιάσω προσωπική κουβέντα με π.μ. να δω αν θα συμπεριφέρεται όπως και στα διάφορα νήματα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:25Τα καλά προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις.Στύγιος έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:17ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2021, 20:00 Μέσες άκρες στα έχω γράψει πολύ καιρό τώρα.
Χώρα στο μυαλό σου –αρκεί να το επανεφεύρεις…![]()
![]()
![]()
Αν δεν άνοιγε το νήμα ο γουοναμπί χειριστικός (τρομάρα του) γενιάς δεν θα διαβάζαμε αυτό από τον Παγχρήστο.
"Χτυπάει η καμπάνα που δεν πιστεύεις πια, σε ξένη αυλή συνομιλείς με το φεγγάρι.."
- Γενιά της Αμαρτίας
Μεις θα τα πιούμε μια μέρα άμα θες.kongrosian έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:36συμπάσχω λίγο.Μπίστης έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:28 Παίρνω πολύ στα σοβαρά τον Γενιά και με έχει εξαντλήσει ψυχολογικώς.
έτσι μου έρχεται να του πιάσω προσωπική κουβέντα με π.μ. να δω αν θα συμπεριφέρεται όπως και στα διάφορα νήματα.![]()
- kongrosian
εσύ είσαι το Αλητάκι88 ρε;
- Γενιά της Αμαρτίας
Όχι δε χρειάζομαι γω κλώνους
Το γω είναι κληρονομιά του πχώρουμ
Αν έχεις συμπάθεια και όρεξη προσπάθησε.kongrosian έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:36συμπάσχω λίγο.Μπίστης έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:28 Παίρνω πολύ στα σοβαρά τον Γενιά και με έχει εξαντλήσει ψυχολογικώς.
έτσι μου έρχεται να του πιάσω προσωπική κουβέντα με π.μ. να δω αν θα συμπεριφέρεται όπως και στα διάφορα νήματα.![]()
Εμένα με έχει ξεζουμίσει ψυχικώς ο φίλος μου που του μοιάζει
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν του μοιάζω!Μπίστης έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:40Αν έχεις συμπάθεια και όρεξη προσπάθησε.kongrosian έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:36συμπάσχω λίγο.Μπίστης έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:28 Παίρνω πολύ στα σοβαρά τον Γενιά και με έχει εξαντλήσει ψυχολογικώς.
Εμένα με έχει ξεζουμίσει ψυχικώς ο φίλος μου που του μοιάζει![]()
Σου εξήγησα
- kongrosian
ναι αμέ, γιατί όχι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:37Μεις θα τα πιούμε μια μέρα άμα θες.kongrosian έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:36συμπάσχω λίγο.Μπίστης έγραψε: 26 Ιουν 2021, 21:28 Παίρνω πολύ στα σοβαρά τον Γενιά και με έχει εξαντλήσει ψυχολογικώς.