Νομίζω ότι ό,τι και να απαντήσεις εδώ δεν έχει κανένα νόημα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:27Κεραιες εχεις σιγουρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:14Έχω λιιιιίγο καλύτερες κεραίες από σένα για τις βαθιά ριζωμένες συντηρητικές απόψεις.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:01
Ναι εγω αν ειχα αγορακι και ηθελε. Και θα του μαθαινα να αντιμετωπιζει τους κομπλεξικους οπως τους αρμοζει οπως κανω τωρα με τη κορη μου.
Αφυσικο και ανωμαλο ειναι να ασχολεισαι και να χαλιεσαι με το τι φοραει καποιος ενω δε σου πεφτει κανενας λογος.
Οπότε, άσε τα θεωρητικά νιανιανια και τις προοδευτικές λεοντές, ένας ακόμη "εξελιγμένος" παλαιοπασόκος, είσαι καλό μου.
Τωρα, σε αυτο που ρωτησες σου απαντησα. Το οτι δε σου αρεσε η απαντηση δε σημαινει απολυτως τιποτα.
Ειναι σα να σε ρωταω αν εισαι χαζη και οταν μου απαντας οχι να σου λεω "Χαχα, ελα τωρα. Αφου εισαι χαζη"
Γω έχω σταματήσει την ανατροφοδότηση στο γατί.
Είναι μια νοσηρή περίπτωση παιδισμού. Το γατί θα πει οτιδήποτε παρανοικό για να σε προσβάλει και να ενοχλήσει προσωπικά. Πχώρουμ είναι αυτό. Δεν έχει τρόπους και είναι κρίμα για γριά γυναίκα.
Γω πάντως αν ο γιος μου μου έλεγε ότι είναι κοριτσάκι θα τον πήγαινα σε ψυχολόγο.