!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Ελλάδα δεν υπέγραψε την κοινή δήλωση κατά της Ουγγαρίας

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Re: Η Ελλάδα δεν υπέγραψε την κοινή δήλωση κατά της Ουγγαρίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:14
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:01

Ναι εγω αν ειχα αγορακι και ηθελε. Και θα του μαθαινα να αντιμετωπιζει τους κομπλεξικους οπως τους αρμοζει οπως κανω τωρα με τη κορη μου.

Αφυσικο και ανωμαλο ειναι να ασχολεισαι και να χαλιεσαι με το τι φοραει καποιος ενω δε σου πεφτει κανενας λογος.
Έχω λιιιιίγο καλύτερες κεραίες από σένα για τις βαθιά ριζωμένες συντηρητικές απόψεις.

Οπότε, άσε τα θεωρητικά νιανιανια και τις προοδευτικές λεοντές, ένας ακόμη "εξελιγμένος" παλαιοπασόκος, είσαι καλό μου.
Κεραιες εχεις σιγουρα.

Τωρα, σε αυτο που ρωτησες σου απαντησα. Το οτι δε σου αρεσε η απαντηση δε σημαινει απολυτως τιποτα.

Ειναι σα να σε ρωταω αν εισαι χαζη και οταν μου απαντας οχι να σου λεω "Χαχα, ελα τωρα. Αφου εισαι χαζη"
Νομίζω ότι ό,τι και να απαντήσεις εδώ δεν έχει κανένα νόημα.

Γω έχω σταματήσει την ανατροφοδότηση στο γατί.

Είναι μια νοσηρή περίπτωση παιδισμού. Το γατί θα πει οτιδήποτε παρανοικό για να σε προσβάλει και να ενοχλήσει προσωπικά. Πχώρουμ είναι αυτό. Δεν έχει τρόπους και είναι κρίμα για γριά γυναίκα.

Γω πάντως αν ο γιος μου μου έλεγε ότι είναι κοριτσάκι θα τον πήγαινα σε ψυχολόγο.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ναι αλλά είσαι επικίνδυνος για τα παιδιά που μου είπε και ένας επιστήμονας πιο πριν
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Τώρα αυτές οι εικόνες είναι φυσιολογικές;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 25 Ιουν 2021, 18:35
και άλλος επικίνδυνος
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Από τα κάτω, αυτά είναι τα κακά της εκπαίδευσης που παρέχει το κεντρικό κράτος αγνοώντας την τοπική αυτοδιοίκηση και τον πολίτη: όταν η κυβέρνηση είναι φιλική προς τις απόψεις μας κι επιβάλει διδακτέα ύλη που μας αρέσει ή απαγορεύει διδακτέα ύλη που δεν μας αρέσει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν το έργο παίζεται ανάποδα, σκούζουμε.

Από τα πάνω, είναι φανερό ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ενοχλείται από το αυτοδιοίκητο των επαρχιών της σε τομείς όπως η περίθαλψη ("δημόσια υγεία") και η εκπαίδευση ("δημόσια παιδεία") ιδίως όταν οι επαρχίες έχουν την ενοχλητική τάση να μην κινούνται εντός γραμμής. Όπως μιμηθήκαμε τους Αμερικανούς ανακαλύπτοντας εκ των υστέρων "ιδρυτές της Ε.Ε." (ελληνιστί founding fathers), ίσως κάποιοι θέλουν να τους μιμηθούμε χονδροειδώς και ως προς τον εμφύλιο πόλεμό τους. Χρειάζονται και οι "κακοί" για να προχωρήσει η ενοποίηση και να δοθεί η κατάλληλη αφορμή για άρση της αρχής της ομοφωνίας σε ολοένα και περισσότερα ζητήματα.

Προσωπικά καταλαβαίνω ότι στην Ουγγαρία εκφράζουν ανοιχτά αυτό που σκέφτεται σημαντικό μέρος του κόσμου και σε πολλές άλλες χώρες, την ανησυχία τους για την τάση υπερσεξουαλικοποίησης των κοινωνικών ηθών. Η υποχρέωση ανοιχτής και ενθουσιώδους αποδοχής της ομοφυλοφιλίας και της τρανς ιδεολογίας ("τα φύλα είναι αποκλειστικά κοινωνική κατασκευή!"), όχι απλώς η ανοχή τους, καθώς και το σταδιακό άνοιγμα της συζήτησης για τη σεξουαλικότητα των παιδιών είναι χαρακτηριστικά αυτής της τάσης και στην πράξη συχνά εκδηλώνονται ταυτόχρονα ως "δικαίωμα έκφρασης των παιδιών". Φυσικά, όπως κάνουν όλοι οι φανατικοί, η αντίθεση στην πλύση εγκεφάλου ερμηνεύεται σκόπιμα ως συλλογικό μίσος ως προς τους ανθρώπους που είναι ομοφυλόφιλοι ή τρανς, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε σε σκιάχτρα τύπου "θα απαγορευτούν σειρές όπως τα Φιλαράκια".

Φυσικά, καταλαβαίνω και αυτούς που θέλουν τα παιδιά τους να λάβουν τέτοιου είδους εκπαίδευση, γι' αυτό η παιδεία πρέπει να μείνει όσο γίνεται πιο μακριά από τον άμεσο κεντρικό προγραμματισμό του ευρωκράτους και των κεντρικών κυβερνήσεων γενικά. Μόνο έτσι θα μπορούμε να έχουμε πραγματικό πλουραλισμό και δυνατότητα επιλογής.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Rakomelofronas έγραψε: 25 Ιουν 2021, 19:03 ίσως κάποιοι θέλουν να τους μιμηθούμε χονδροειδώς και ως προς τον εμφύλιο πόλεμό τους.
Ο εμφύλιος στην Αμερική δεν έγινε για τους ομοφυλόφιλους αλλά για τους μαύρους.Όσο και να προσπαθήσουν σε χώρες ευρωπαικές που δεν είχαν αποικίες σαν την Ουγγαρία ή την Ελλάδα το BLM είναι άνευ αντικειμένου.
Από την άλλη η προβολή της ομοφυλοφιλίας έχει σχέση και με την αντίθετη στάση του Πούτιν.Κάποιοι στην Αμερική νομίζουν ότι θα ξαναπαίξουν το παιγνίδι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ψυχρού πολέμου με τη σημερινή Ρωσία με αφορμή τους ομοφυλόφιλους.Αλλά δεν βγαίνει εύκολα διότι τα ανθρώπινα δικαιώματα επί κομμουνισμού αφορούσαν την πλειοψηφία του πληθυσμού που ταυτιζόταν με αυτά και όχι μειοψηφίες.
Ο Όρμπαν τώρα είναι ιδιότυπο ουγγρικό κόλπο που μόνο μέσα από την ιστορία της Ουγγαρίας μπορεί να γίνει αντιληπτός.Το παίζει δεξιός Ανδρέας την εποχή του μεταψυχροπολέμου,χωρίς να φεύγει από ΕΕ και ΝΑΤΟ επειδή δεν τον συμφέρει κινείται σε διάφορους τομείς επιδεικτικά φιλορωσικά από την αντιγραφή ρωσικών νόμων για την ομοφυλοφιλία ως τα εμβόλια Σπούτνικ που παραγγέλλει.
Ο πραγματικός λόγος που τα κάνει όλα αυτά - και αυτό το ξέρουν όλα τα υπουργεία Εξωτερικών - είναι ότι η Δύση αποφάσισε να μην επανορθώσει τις "αδικίες" που έπαθε η Ουγγαρία πηγαίνοντας με τους χαμένους σε δύο παγκόσμιους πολέμους με αποτέλεσμα να χάσει εδάφη και να έχει μειονότητες σε Ρουμανία και Σερβία.Ειδικά το γεγονός ότι οι Αμερικάνοι υποστήριξαν όλες τις μειονότητες στη Σερβία αλλά όχι την ουγγρική όταν τη βομβάρδιζαν τους έχει ενοχλήσει.
Έχει κατασκευάσει ένα ιδιότυπο αφήγημα που τον βολεύει - η εξέγερση κατά των Σοβιετικών το 1956 είναι εθνική εορτή αλλά διακινείται η θεωρία ότι τότε καταπιεστές ήσαν οι Σοβιετικοί αλλά τώρα η ΕΕ και οι Ρώσοι οι καλοί. :D
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:43
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:10
Αλλα σχετικα με τις ερωτησεις που σου εκανα και δεν απαντησες... Εγω που επαιζα με οπλα σημαινει οτι τωρα ειμαι δολοφονος? Εγω που επαιζα με κουκλες σημαινει οτι εγινα γκει?
σου απάντησα
άλλο να παίζει αυθόρμητα ένα αγοράκι με κούκλες και άλλο να του πιπιλίζεις το μυαλό ότι πρέπει να παίζει με κούκλες
είπα και παραπάνω, για μένα τέτοια θέματα δεν πρέπει να θίγονται σε τόσο μικρές ηλικίες
σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σε μεγαλύτερες ηλικίες σε ένα αντικειμενικό μάθημα χωρίς lgbtq υπερήρωες και τέτοια
πήγαν να βάλουν την πουστοδιαπαιδαγώγηση σαν μάθημα σε παιδιά δημοτικού στην Αγγλία και αντέδρασαν οι μουσουλμάνοι γονείς οι οποίοι αρνήθηκαν αν στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο για εκείνες τις ώρες και απέκλεισαν τα σχολεία διαδηλώνοντας κατά της πουστροποίησης. Πρώτη και τελευταία φορά που αναφώνησα δόξα τω Αλλαχ. Φυσικά το υπουργείο παιδειάς υποχώρησε με τους πουν και ισλαμοφοβικούς αλλά είπαν ότι το κάνουν γι ανα σιγήσουν τα πνεύαματα και το πρόγραμμα πουστροποίησης θα εφαρμοστεί κανονικά του χρόνου. Γκιόζηδες
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 25 Ιουν 2021, 18:35
μην είσαι οπισθοδρομικός και μην αυτοπεριορίζεσαι στην ετεροκανονικότητα. Κάλλιο να είσαι οπισθογεμής
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Lord Brum έγραψε: 25 Ιουν 2021, 19:37
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:43
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 17:10
Αλλα σχετικα με τις ερωτησεις που σου εκανα και δεν απαντησες... Εγω που επαιζα με οπλα σημαινει οτι τωρα ειμαι δολοφονος? Εγω που επαιζα με κουκλες σημαινει οτι εγινα γκει?
σου απάντησα
άλλο να παίζει αυθόρμητα ένα αγοράκι με κούκλες και άλλο να του πιπιλίζεις το μυαλό ότι πρέπει να παίζει με κούκλες
είπα και παραπάνω, για μένα τέτοια θέματα δεν πρέπει να θίγονται σε τόσο μικρές ηλικίες
σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σε μεγαλύτερες ηλικίες σε ένα αντικειμενικό μάθημα χωρίς lgbtq υπερήρωες και τέτοια
πήγαν να βάλουν την πουστοδιαπαιδαγώγηση σαν μάθημα σε παιδιά δημοτικού στην Αγγλία και αντέδρασαν οι μουσουλμάνοι γονείς οι οποίοι αρνήθηκαν αν στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο για εκείνες τις ώρες και απέκλεισαν τα σχολεία διαδηλώνοντας κατά της πουστροποίησης. Πρώτη και τελευταία φορά που αναφώνησα δόξα τω Αλλαχ. Φυσικά το υπουργείο παιδειάς υποχώρησε με τους πουν και ισλαμοφοβικούς αλλά είπαν ότι το κάνουν γι ανα σιγήσουν τα πνεύαματα και το πρόγραμμα πουστροποίησης θα εφαρμοστεί κανονικά του χρόνου. Γκιόζηδες
Υπάρχει πνευματικός εκφυλισμός σίγουρα και πολύ φοβάμαι και σωματικός πλέον
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

nyxtovios έγραψε: 24 Ιουν 2021, 22:52
:fp:
ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Lord Brum έγραψε: 25 Ιουν 2021, 19:37
Δεν εχετε καμια απολυτως διαφορα με τον Ισις και τους Ταλιμπαν οσων αφορα τα δικαιωματα των Λοτκι.Ακριβως τις ιδιες πεποιθησεις μοιραζεστε.Το μισος σας προς αυτους σας ενωνει. :102:
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 21:28 λολ φερέφωνα
https://twitter.com/LambrosG/status/1408477274005966856
ωνσγ :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 21:28 λολ φερέφωνα
https://twitter.com/LambrosG/status/1408477274005966856
!

ΕΛΕΟΣ!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις