!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Ελλάδα δεν υπέγραψε την κοινή δήλωση κατά της Ουγγαρίας

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Η Ελλάδα δεν υπέγραψε την κοινή δήλωση κατά της Ουγγαρίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

stella έγραψε: 25 Ιουν 2021, 13:39
Sid Vicious έγραψε: 25 Ιουν 2021, 13:36
stella έγραψε: 25 Ιουν 2021, 13:32

Ε ναι και όσοι υποστηρίζουμε την επιβίωση της Caretta Caretta θα πρέπει πρώτα να κυκλοφορούμε με καβούκι για καμιά δεκαετία και να γεννάμε αυγά στην άμμο της Ζακύνθου και μετά να μιλάμε με ειλικρίνεια.
Δηλαδη τωρα εννοεις πως θεωρεις το ειδος homo homo οτι βρισκεται σε εξαφανιση; Που ζεις; :o
Λες να ζω Ουγγαρία;

Γνώστης επί ενός αντικειμένου μπορεί να είναι και κάποιος χωρίς να έχει ιδία εμπειρία από το εν λόγω αντικείμενο. Αυτό ήταν το point μου.

Αγαπάμε χελωνίτσες, αγαπάμε λοατκι, αγαπάμε straight. Αγάπη ολούθε - πλην Ορμπάν!!!
Δεν γινεται να εισαι γνωστρια ενος αντικειμενου χωρις εμπειρια επανω σε αυτο. Και εγω καμια φορα διαβαζω για τα κβαντα αλλα δεν βγαινω να λεω πως ειμαι γνωστης κβαντομηχανικης και κβαντοφυσικης.
Οι αποψεις σου επι τους θεματος δεν προερχονται απο καποια γνωση.
Αγαπη ολουθε δεν υπαρχει, ευτυχως, θα ηταν εφιαλτικο.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Sid Vicious έγραψε: 25 Ιουν 2021, 13:45
Sid Vicious έγραψε: 25 Ιουν 2021, 13:36
Δηλαδη τωρα εννοεις πως θεωρεις το ειδος homo homo οτι βρισκεται σε εξαφανιση; Που ζεις; :o
Λες να ζω Ουγγαρία;

Γνώστης επί ενός αντικειμένου μπορεί να είναι και κάποιος χωρίς να έχει ιδία εμπειρία από το εν λόγω αντικείμενο. Αυτό ήταν το point μου.

Αγαπάμε χελωνίτσες, αγαπάμε λοατκι, αγαπάμε straight. Αγάπη ολούθε - πλην Ορμπάν!!!
Δεν γινεται να εισαι γνωστρια ενος αντικειμενου χωρις εμπειρια επανω σε αυτο. Και εγω καμια φορα διαβαζω για τα κβαντα αλλα δεν βγαινω να λεω πως ειμαι γνωστης κβαντομηχανικης και κβαντοφυσικης.
Έχεις αυτοκτονήσει ποτέ; Πώς ξέρεις ότι δεν θέλεις να το κάνεις;

Τον έχεις πάρει ποτέ (ή δώσει γουατέβερ); Πώς ξέρεις ότι δεν είναι πολύ καλύτερο από το "αγόρι πάει με κορίτσι";

Πώς γνωρίζεις ότι πονάει αν πέσεις από τον πέμπτο όροφο αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία επ' αυτού;

Το να υποστηρίζεις τους λοατκι δεν σημαίνει αυτομάτως ότι γνωρίζεις τα πάντα γι' αυτούς (ή ότι θες να τα μάθεις).

Γνώση προς το παρόν στο θέμα έχουμε για τα σκάνδαλα και τη χούντα του Ορμπάν. Με απτές αποδείξεις, όχι αερολογίες.

Κατά τα άλλα, άντε να έρθουν οι εκλογές και μακάρι ο Ουγγρικός λαός να μπορέσει να λυτρωθεί.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ Dwarven Blacksmith stella

αχάριστε, στο παιδί σου στο σπίτι σου μπορείς να διαβάζεις ό,τι θέλεις, ο νόμος του Ορμπάν αφορά τη δημόσια σφαίρα
στέλλα, συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και θα πρέπει να τα παιδιά σε μία ηλικία (σίγουρα όχι στα 5 όπως κάνουν κάποια σχολεία στις ΗΠΑ) να ενημερώνονται για τέτοια ζητήματα. να ενημερώνονται όμως, όχι κάτι πέρα από αυτό. δηλαδή να προβάλλεται ως πρότυπο για τα παιδιά μια τέτοια συμπεριφορά, με άλλα λόγια να ωθεί τα παιδιά να φέρονται έτσι και ας μην νιώθουν ότι θέλουν κάτι τέτοιο. αυτό συμβαίνει όταν ένα παιδί παντού βλέπει τέτοια πρότυπα (τηλεόραση, ίντερνετ, κτλ)
και νάνε συμφωνούμε ότι δεν θα πρέπει να γίνονται διακρίσεις και θα πρέπει να τα παιδιά να μάθουν να σέβονται όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από φύλο, φυλή, σεξουαλικό προσανατολισμό
αυτό είναι one thing
το να σέρνεις όμως παιδιά σε "pride" για παράδειγμα και να τα ντύνεις με προκλητικά ρούχα΄λες και είναι ενήλικα δεν υπηρετεί τέτοιους σκόπους, αυτό είναι indoctrination
ο νόμος των Ούγγρων φέρνει απαγορεύσεις μεν, ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να υπάρξει πρόνοια και αντικειμενική επιστημονική ενημέρωση περί σεξουαλικότητας σε κάποιες τάξεις του σχολείου, έτσι ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα διακρίσεων κατά ανθρώπων που έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό
αυτή είναι η άποψή μου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 13:49 ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ Dwarven Blacksmith stella

...στέλλα, συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και θα πρέπει να τα παιδιά σε μία ηλικία (σίγουρα όχι στα 5 όπως κάνουν κάποια σχολεία στις ΗΠΑ) να ενημερώνονται για τέτοια ζητήματα. να ενημερώνονται όμως, όχι κάτι πέρα από αυτό. δηλαδή να προβάλλεται ως πρότυπο για τα παιδιά μια τέτοια συμπεριφορά, με άλλα λόγια να ωθεί τα παιδιά να φέρονται έτσι και ας μην νιώθουν ότι θέλουν κάτι τέτοιο. αυτό συμβαίνει όταν ένα παιδί παντού βλέπει τέτοια πρότυπα (τηλεόραση, ίντερνετ, κτλ)...
ο νόμος των Ούγγρων φέρνει απαγορεύσεις μεν, ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να υπάρξει πρόνοια και αντικειμενική επιστημονική ενημέρωση περί σεξουαλικότητας σε κάποιες τάξεις του σχολείου, έτσι ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα διακρίσεων κατά ανθρώπων που έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό
αυτή είναι η άποψή μου
Αυτή η υπερ-προβολή νομίζω ότι γίνεται στα πλαίσια της "υπεραναπλήρωσης". Δηλαδή τόσα χρόνια μας είχατε στην απ'εξω, τώρα τα δίνουμε όλα.

Κι εγώ χτες κάθισα να δω λίγο Elite στο Netflix και κάπου έγκωσα με τα gay-lesbian ζευγάρια που πηδιούνται όπου σταθούν κι όπου βρεθούν. Για την συχνότητα περισσότερο, όχι επειδή έβλεπα δυο ή τρια αγόρια και όχι άνδρα με γυναίκα.

Τώρα να προβάλλεται και ως πρότυπο το ουράνιο τόξο, ε όχι. Τα περισσότερα παραδείγματα που έχουμε άλλωστε από το κοινωνικό περιβάλλον, τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος, τα ΜΜΕ κτλ είναι ετεροφυλόφιλα.

Και πάλι, ο Ορμπάν είναι φασίστας και υποκριτής. Αφενός θέλει να κερδίσει τους συντηρητικούς στις επερχόμενες εκλογές, αφετέρου θέλει να αποπροσανατολίσει σε σχέση με τα αίσχη του (λέγε με ολοκληρωτικό έλεγχο του κράτους με δικά του παιδιά, με οργανισμούς που ο ίδιος χρηματοδοτεί και βάζει τον αρραβωνιαστικό της κόρης του να τους διοικεί, μαζί με άλλους...λέγε με φίμωση των ΜΜΕ, με διώξεις δημοσιογράφων και εξοστρακισμό εφημερίδων σε γειτονικές χώρες).
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Τελικά την υπέγραψε.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Ιουν 2021, 01:30
Obi Wan Iakobi έγραψε: 24 Ιουν 2021, 01:12 Ο Κουλης αντισταθηκε αλλα υπεκυψε στις ορεξεις της ομοερωτικης φραξιας του κομματος.
Μπορεί η αντίσταση να θύμιζε διάλογο Γκουσγκούνη και καποιας συμπρωταγωνίστριας, αλλα σημασία έχει ότι αντιστάθηκε.
Κ. Μ: να σας φτιάξω ένα καφεδάκι;
Γερμανία: φτιάξε.
Κ. Μ: γιαβόλ.
...
Κ. Μ: ορίστε και το καφεδάκι σας.
Γ: ωραίος καφές, και μερακλήδικος, θα σε γαμήσω.
...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

stella έγραψε: 25 Ιουν 2021, 14:02 τα αίσχη του (λέγε με ολοκληρωτικό έλεγχο του κράτους με δικά του παιδιά, με οργανισμούς που ο ίδιος χρηματοδοτεί και βάζει τον αρραβωνιαστικό της κόρης του να τους διοικεί, μαζί με άλλους...λέγε με φίμωση των ΜΜΕ, με διώξεις δημοσιογράφων και εξοστρακισμό εφημερίδων σε γειτονικές χώρες).
Αυτά τα κάνουν οι δημοκράτες πρίν το πρωινό.
Εδώ για τον Παπαδόπουλο, που κυβερνούσε χρόνια, το μόνο που του προσάπτουν είναι ένα εξοχικό στην Πάρνηθα.

Εικόνα

Ο δε Πατακός πέθανε πάμπτωχος.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

stella έγραψε: 25 Ιουν 2021, 13:49
Sid Vicious έγραψε: 25 Ιουν 2021, 13:45

Λες να ζω Ουγγαρία;

Έχεις αυτοκτονήσει ποτέ; Πώς ξέρεις ότι δεν θέλεις να το κάνεις;

Τον έχεις πάρει ποτέ (ή δώσει γουατέβερ); Πώς ξέρεις ότι δεν είναι πολύ καλύτερο από το "αγόρι πάει με κορίτσι";

Πώς γνωρίζεις ότι πονάει αν πέσεις από τον πέμπτο όροφο αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία επ' αυτού;

Το να υποστηρίζεις τους λοατκι δεν σημαίνει αυτομάτως ότι γνωρίζεις τα πάντα γι' αυτούς (ή ότι θες να τα μάθεις).

Γνώση προς το παρόν στο θέμα έχουμε για τα σκάνδαλα και τη χούντα του Ορμπάν. Με απτές αποδείξεις, όχι αερολογίες.

Κατά τα άλλα, άντε να έρθουν οι εκλογές και μακάρι ο Ουγγρικός λαός να μπορέσει να λυτρωθεί.
Απο την μια συγκρινεις τον ντιγκινταγκισμο με αυτοκτονια και πεσιμο απο 5ο οροφο απο την αλλη τον υποστηριζεις :-?
Και ολα αυτη η θερμη υποστηριξη προς τον τοιουτισμο χωρις να εχεις εμπειρικη γνωση επι του θεματος, δηλαδη οχι μονο καταργεις καθε εννοια εξειδικευσης αλλα προχωρας αυθαιρετα και σε αντιποιηση ειδικοτητας.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Καλά Σιντ, τα χαιρετίσματά μου στον Αχιλλέα!!! :wave:
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

stella έγραψε: 25 Ιουν 2021, 14:22 Καλά Σιντ, τα χαιρετίσματά μου στον Αχιλλέα!!! :wave:
Τον τρεμετε τον Αχιλλεα Μπεο, τον Ελληνα Ορμπαν. Και ακομα δεν εχει γινει πρωθυπουργος!
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

stella έγραψε: 25 Ιουν 2021, 14:22 Καλά Σιντ, τα χαιρετίσματά μου στον Αχιλλέα!!! :wave:
Καλα, καθεσαι και απαντας σοβαρα στον σιντ?
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 13:49 ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ Dwarven Blacksmith stella

αχάριστε, στο παιδί σου στο σπίτι σου μπορείς να διαβάζεις ό,τι θέλεις, ο νόμος του Ορμπάν αφορά τη δημόσια σφαίρα
Και ποια νομιζεις οτι ειναι τα ορια του Ορμπαν και του καθε Ορμπαν? Θα ειναι αντικειμενικος οσον αφορα την ομοφυλοφιλια? Αν πχ υπαρχει σεξουαλικη διαπεδαγωγηση στα σχολεια θα αναφερεται στην ομοφυλοφιλια ως κατι φυσιολογικο? Εσυ τι πιστευεις?

Μου θυμησες τα θρησκευτικα στο σχολιο που ηταν 6 χρονια για τον χριστιανισμο και μια παραγραφος για ολες τις υπολοιπες θρησκειες.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Lord Brum έγραψε: 25 Ιουν 2021, 11:43
nyxtovios έγραψε: 25 Ιουν 2021, 00:21 Στηρίζουμε ανθρωπότητα εναντίον γενετικά εκφυλισμενων.
αυτό
δυστυχώς ως παρακλάδι του Homo sapiens έχουμε πλέον σκέτο homo
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

nyxtovios έγραψε: 25 Ιουν 2021, 15:06
Lord Brum έγραψε: 25 Ιουν 2021, 11:43
nyxtovios έγραψε: 25 Ιουν 2021, 00:21 Στηρίζουμε ανθρωπότητα εναντίον γενετικά εκφυλισμενων.
αυτό
δυστυχώς ως παρακλάδι του Homo sapiens έχουμε πλέον σκέτο homo
Εσυ εισαι πιο επικυνδος για τα παιδια απ'οτι ενας ομοφυλοφιλος.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ και κατι ακομα...

Εγω που μεγαλωσα με μεγαλυτερη αδερφη, τα μισα μου παιχνιδια ηταν οπλα και αυτοκινητακια και τα αλλα μισα κουκλες. Επαιζα και με τα δυο μια χαρα.

Πιστευεις οτι ειναι κακο που επαιζα με τις κουκλες? Και αν ναι θεωρεις πιο φυσιολογικο και υγιες να παιζει ενα αγορακι με οπλα παρα με κουκλες?

Επισης ο γειτονας εχει ενα αγορακι 3ων χρονων που ειδε ενα παιδικο και του αρεσε η ηρωιδα τοσο πολυ που ηθελε να παρει τη στολη της (φορεμα) και μερικες φορες το φοραει και ειναι μες στη καλη χαρα. Νομιζεις οτι θα επρεπε να του πουν οι γονεις του οχι?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”