ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 13:49
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ Dwarven Blacksmith stella
...στέλλα, συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και θα πρέπει να τα παιδιά σε μία ηλικία (σίγουρα όχι στα 5 όπως κάνουν κάποια σχολεία στις ΗΠΑ) να ενημερώνονται για τέτοια ζητήματα. να ενημερώνονται όμως, όχι κάτι πέρα από αυτό. δηλαδή να προβάλλεται ως πρότυπο για τα παιδιά μια τέτοια συμπεριφορά, με άλλα λόγια να ωθεί τα παιδιά να φέρονται έτσι και ας μην νιώθουν ότι θέλουν κάτι τέτοιο. αυτό συμβαίνει όταν ένα παιδί παντού βλέπει τέτοια πρότυπα (τηλεόραση, ίντερνετ, κτλ)...
ο νόμος των Ούγγρων φέρνει απαγορεύσεις μεν, ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να υπάρξει πρόνοια και αντικειμενική επιστημονική ενημέρωση περί σεξουαλικότητας σε κάποιες τάξεις του σχολείου, έτσι ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα διακρίσεων κατά ανθρώπων που έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό
αυτή είναι η άποψή μου
Αυτή η υπερ-προβολή νομίζω ότι γίνεται στα πλαίσια της "υπεραναπλήρωσης". Δηλαδή τόσα χρόνια μας είχατε στην απ'εξω, τώρα τα δίνουμε όλα.
Κι εγώ χτες κάθισα να δω λίγο Elite στο Netflix και κάπου έγκωσα με τα gay-lesbian ζευγάρια που πηδιούνται όπου σταθούν κι όπου βρεθούν. Για την συχνότητα περισσότερο, όχι επειδή έβλεπα δυο ή τρια αγόρια και όχι άνδρα με γυναίκα.
Τώρα να προβάλλεται και ως πρότυπο το ουράνιο τόξο, ε όχι. Τα περισσότερα παραδείγματα που έχουμε άλλωστε από το κοινωνικό περιβάλλον, τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος, τα ΜΜΕ κτλ είναι ετεροφυλόφιλα.
Και πάλι, ο Ορμπάν είναι φασίστας και υποκριτής. Αφενός θέλει να κερδίσει τους συντηρητικούς στις επερχόμενες εκλογές, αφετέρου θέλει να αποπροσανατολίσει σε σχέση με τα αίσχη του (λέγε με ολοκληρωτικό έλεγχο του κράτους με δικά του παιδιά, με οργανισμούς που ο ίδιος χρηματοδοτεί και βάζει τον αρραβωνιαστικό της κόρης του να τους διοικεί, μαζί με άλλους...λέγε με φίμωση των ΜΜΕ, με διώξεις δημοσιογράφων και εξοστρακισμό εφημερίδων σε γειτονικές χώρες).