Στοχεύουν στην οικογένεια και στον λευκό άντρα χριστιανό (το πλούσιος που βάζουν είναι σάλτσα), τί δεν καταλαβαίνεις;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:17 άρα γυναικοκτονία είναι ένας όρος που δεν αναφέρεται γενικά στις δολοφονίες κατά γυναικών αλλά σε δολοφονίες που έγιναν με συγκεκριμένο κίνητρο, σωστά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
- hellegennes
Μπορείς να δεθείς μόνος σου, απλά όχι αρκετά σφιχτά για να είναι πειστικό ότι σε έδεσαν.Jack Shephard έγραψε: 18 Ιουν 2021, 11:38 Η απορία που έχει μείνει: αν υποθέσουμε ότι ο ισχυρισμός του πως δεν είχε συνεργό ισχύει, πως δέθηκε μόνος του;
Άντε με δυσκολία να δέσεις τα χέρια σου πισθάγκωνα. Προσωπικά δε μπορώ να το κάνω ούτε αυτό. Έτσι παρουσιάστηκε; Και το παρουσίασε αυτό ως δουλειά επαγγελματιών;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αυτό το αστείο με τους δικαστές Ντρεντ των φυλακών πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Διότι απλά δεν ισχύει.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Ιουν 2021, 09:48Ναι ρε τύπε, οι κατάδικοι στις φυλακές είναι Άγγελοι Κυρίου που φροντίζουν να ικανοποιήσουν το δικό σου αίσθημα δικαίου.Ναύτης έγραψε: 18 Ιουν 2021, 09:02
"Για πάντα μαζί", έγραφε ο καριόλης ρε!
Πού ξέρεις, μπορεί στις φυλακές που θα πας, κάποιος να φροντίσει γι' αυτό.![]()
Δεν είναι έτσι απλά Βαντονε. Θα γίνει βαλλιστική όπλων και σφαιρών. Τι θα το κάνει το όπλο με το οποίο θα αυτοτραυματιστει; Θα δουν γωνία τραυματος/απόσταση όπλου-πληγής. Μη σου πω ότι θα είναι πιο εύκολο για τους μπάτσοι να τον δέσουν.vantono έγραψε: 18 Ιουν 2021, 11:30 Ο τύπος δολοφόνησε με ένα μαξιλάρι, και σκαρφίστηκε ολόκληρη ιστορία με ληστείες κτλ. Ούτε που θέλω να φανταστώ τι θα σκαρφιζόταν αν είχαμε ελευθερη οπλοκατοχή, και ειχε και όπλο/α στη διάθεσή του. Αφού την καθάριζε, καθόλου απίθανο να έκανε και το σπίτι σουρωτήρι απο ράντομ πυροβολισμούς (και από 2-3 διαφορετικά όπλα) και μια και τόσο ψυχοπαθής, να έριχνε κι εναν ξώφαλτσο αυτοπυροβολισμό στο πόδι του και να έστηνε κυριολεκτικά το τέλειο έγκλημα.
Άσε που με νόμιμη οπλοκατοχή θα το βρίσκανε σε 13 λεπτά εκτός και είχε "μαύρο" όπλο που μαντεψε... μπορείς και τώρα
Ρε παψτε ρε μλκς και πεινάω τώρα.Cavaliere έγραψε: 18 Ιουν 2021, 11:38Καλά, αγαπημένο γιουβαρλάκι, θα συμμορφωθώ, αφού επιμένεις. Δεν θα επιμείνω.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2021, 11:32Γλυκό μου ντολμαδάκι σε λάθος νήμα τα λες και μιλάω σοβαρά.Cavaliere έγραψε: 18 Ιουν 2021, 11:31 Γλυκό μου αγιόλι, εγώ ξέρω σε ποιούς τα λέω, και αυτοί ξέρουν.
Σωστός ο Οττο. Έτσι ακριβώς. Εντωμεταξύ τους πήρε μόνο 37 μερες να ξεστομισουν το........ "γυναικοκτονια"Otto Weininger έγραψε: 18 Ιουν 2021, 12:02Cavaliere έγραψε: 18 Ιουν 2021, 11:21 Τι έγινε, ταραμάδες; Δεν ήταν μετανάστες, λαθροσαβούρες, μουσουλμάνοι υπάνθρωποι; Τελικά ήταν αεροπόρος, οικογενειάρχης, Έλληνας, πατέρας; Τι μου λέτε;
![]()
Οι όροι αυτοί υποδηλώνουν τη σχέση θύματος-δράστη. Καμία σχέση με τη μπούρδα το.... γυναικοκτονια.Beria έγραψε: 18 Ιουν 2021, 12:04 ο φόνος του πατρός ονομάζεται πατροκτονία και ο φόνος παιδιού ονομάζεται παιδοκτονία (αιώνες τώρα)
σαχλαμάρηδες!
Έτσι ακριβώς. Όταν φτάσει η ώρα της κάλπης τότε.... ΝΔ.Cavaliere έγραψε: 18 Ιουν 2021, 12:13Τι να πάρει; Αφού όλοι τους ψηφίζουν τον βουλευτή του πεθερού από τις Κροκεές. Σιγά μην έχουν τ΄αρχίδια να φηφίσουν μικρό κόμμα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Cecily Anne
Άμα με φάει ληστής στο δρόμο δεν είναι. Άμα με φάει ο άντρας μου σπίτι είναι. Άμα είμαι λεσβία και με φάει η γυναίκα μου δεν ξέρω, πρέπει να το διευκρινίσω.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:17 άρα γυναικοκτονία είναι ένας όρος που δεν αναφέρεται γενικά στις δολοφονίες κατά γυναικών αλλά σε δολοφονίες που έγιναν με συγκεκριμένο κίνητρο, σωστά;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το έχω αναφέρει και πριν. Η "γυναικοκτονία" είναι νεολογισμός της πολιτικής λοξότητας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Είστε ταγάρια. Χρειάζεται χρόνος για να αναλυθούν τα ηλεκτρονικά στοιχεία αν δεν είναι άμεσα προσπελάσιμα. Πολύ CSI βλέπετε. Κάποια πράγματα θέλουν χρόνο. Δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν σαν ύποπτο με όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που έχουν ειπωθεί, γιατί τίποτα εκτός από τα ηλεκτρονικά ίχνη που βρέθηκαν δεν είναι ενοχοποιητικό στοιχείο.nowhere έγραψε: 18 Ιουν 2021, 11:50λύθηκε 40 μέρες μετά,ενώ υποτίθεται ότι τον είχαν καταλάβει από την πρώτη στιγμή,με στοιχεία που είχαν από τις πρώτες μέρες και του δώσαν και το παιδί γι αυτό το διάστημα.σαίνιαRocco Siffredi έγραψε: 18 Ιουν 2021, 11:42 Η υπόθεση με όσα βγαίνουν μοιάζει ψιλοφαρσα ότι δεν λύθηκε σε λίγες μέρες και πρόλαβε και τα 40 ο τυπος
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
talaipwros
Αμα φας τον αντρα σου σπίτι ειναι ανδροκτονια;Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:24Άμα με φάει ληστής στο δρόμο δεν είναι. Άμα με φάει ο άντρας μου σπίτι είναι. Άμα είμαι λεσβία και με φάει η γυναίκα μου δεν ξέρω, πρέπει να το διευκρινίσω.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:17 άρα γυναικοκτονία είναι ένας όρος που δεν αναφέρεται γενικά στις δολοφονίες κατά γυναικών αλλά σε δολοφονίες που έγιναν με συγκεκριμένο κίνητρο, σωστά;
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Με ΟΑΝΝΗΣΟΕΟ δικαστή, η δολοφονία του σκύλου θα ήταν ελαφρυντικό για τον Μπάμπη μας.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2021, 12:17 Εν τω μεταξύ, αν σκότωνε όντως εν βρασμώ πόσο να καθόταν μέσα με πρότερο έντιμο βίο και τέτοια; Θα έπιανε 6ετία; Ίσως να έκανε ο σκύλος τη διαφορά. Πού είναι κι αυτός ο Alajwn όταν τον χρειάζεσαι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
- Cecily Anne
Κατόρθωμα, δεν τρώγεται με τίποτα.talaipwros έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:25Αμα φας τον αντρα σου σπίτι ειναι ανδροκτονια;Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:24Άμα με φάει ληστής στο δρόμο δεν είναι. Άμα με φάει ο άντρας μου σπίτι είναι. Άμα είμαι λεσβία και με φάει η γυναίκα μου δεν ξέρω, πρέπει να το διευκρινίσω.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:17 άρα γυναικοκτονία είναι ένας όρος που δεν αναφέρεται γενικά στις δολοφονίες κατά γυναικών αλλά σε δολοφονίες που έγιναν με συγκεκριμένο κίνητρο, σωστά;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σε αυτο θα συμφωνησω εν μερη με την δικηγορο του κουφοντινα. Οι συγγενεις των θυματων μπορουν να μιλανε, πρεπει να σεβομαστε τον πονο τους κτλ αλλα δεν ειναι δικαστες και οι ποινες δεν πρεπει να επιβάλλονται με γνωμονα την ικανοποιηση τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:20Σωφρονισμός είναι η μετάνοια για το έγκλημα. Πολλοί αποφυλακισμένοι δεν εγκληματούν, όχι γιατί μετάνοιωσαν αλλά επειδή ξέρουν ότι πλέον είναι αντικείμενο παρατήρησης και επιτήρησης. Κάτι που δεν συνέβαινε πριν το πρώτο τους έγκλημα. Δεν έχουν πλέον τις ίδιες δυνατότητες, που είχαν πριν εγκληματήσουν.gassim έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:03 Επισης αν το γεγονος οτι ενας αποφυλακισμενος δεν επαναλαμβανει το εγκλημα του, δεν ειναι σωφρονισμος, τοτε τι ειναι ο σωφρονισμος;
Αυτό δεν σημαίνει κάτι.
Και είναι απολύτως παρανοϊκό, να αποτελεί προτεραιότητα η δεύτερη, τρίτη και εικοστή ευκαιρία για τον οποιονδήποτε και να αγνοείται παντελώς το θύμα, που του αφαιρέθηκε παντελώς η δυνατότητα για άλλη ευκαιρία. Και φυσικά των συγγενών του.
Κατά τα άλλα, σαφώς και υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των φόνων εν βρασμώ από τις δολοφονίες. Η δολοφονία συνεπάγεται σχεδιασμό, προμελέτη, ψύχραιμο νου.
Επισης υποτιθεται οτι αποφυλακιζονται οσοι, εφοσον εκτισουν ενα μεγαλο μερος της ποινης τους, δειχνουν ειλικρινη μεταμελεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 18 Ιουν 2021, 15:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- hellegennes
Και της μητρός ονομάζεται μητροκτονία, αλλά όροι ανδροκτονία και γυναικοκτονία δεν υπήρχαν ποτέ, γιατί δεν σημαίνουν τίποτα ουσιώδες.Beria έγραψε: 18 Ιουν 2021, 12:04ο φόνος του πατρός ονομάζεται πατροκτονία και ο φόνος παιδιού ονομάζεται παιδοκτονία (αιώνες τώρα)Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιουν 2021, 11:59μηπως να τα ξεχωρισουμε και σε νεαροκτονια, μεσηλικοκτονια κλπ αναλογα με την ηλικια; ψηλοκτονια κοντοκτονια; χοντροκτονια; καραφλοκτονια;Βλήμα έγραψε: 18 Ιουν 2021, 10:46 Kauldron και Ασέβαστος σας επιστρέφω την ερώτηση: αν υπήρχε όρος που να χαρακτηρίζει τις γυναίκες που σκοτώνουν τους συζύγους τους για να φύγουν με τον γκόμενο ή για να του πάρουν τα χρήματα, θα είχατε τις ίδιες ενστάσεις;
Η ανδροκτονία φαντάζει γελοία λέξη κυρίως διότι δεν υπάρχει τόσο επαναλαμβανόμενο μοτίβο στα εγκλήματα με γυναίκες θύτες και άνδρες θύματα όπως στις γυναικοκτονίες.
για τα ζωα να εχουμε κανισοκτονια και ροντβαιλεροκτονια;![]()
σαχλαμάρηδες!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Ο Μπαλάσκας είπε ότι πρώτη φορά χρησιμοποιούνται ο μετρητής παλμών και βημάτων σε εξιχνίαση δολοφονίας και ότι πρωτοπόρησαν.hellegennes έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:25Είστε ταγάρια. Χρειάζεται χρόνος για να αναλυθούν τα ηλεκτρονικά στοιχεία αν δεν είναι άμεσα προσπελάσιμα. Πολύ CSI βλέπετε. Κάποια πράγματα θέλουν χρόνο. Δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν σαν ύποπτο με όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που έχουν ειπωθεί, γιατί τίποτα εκτός από τα ηλεκτρονικά ίχνη που βρέθηκαν δεν είναι ενοχοποιητικό στοιχείο.nowhere έγραψε: 18 Ιουν 2021, 11:50λύθηκε 40 μέρες μετά,ενώ υποτίθεται ότι τον είχαν καταλάβει από την πρώτη στιγμή,με στοιχεία που είχαν από τις πρώτες μέρες και του δώσαν και το παιδί γι αυτό το διάστημα.σαίνιαRocco Siffredi έγραψε: 18 Ιουν 2021, 11:42 Η υπόθεση με όσα βγαίνουν μοιάζει ψιλοφαρσα ότι δεν λύθηκε σε λίγες μέρες και πρόλαβε και τα 40 ο τυπος
-
talaipwros
Ναι, διοτι δειχνουν την σχεση θυτη θύματος.Beria έγραψε: 18 Ιουν 2021, 12:04ο φόνος του πατρός ονομάζεται πατροκτονία και ο φόνος παιδιού ονομάζεται παιδοκτονία (αιώνες τώρα)Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιουν 2021, 11:59μηπως να τα ξεχωρισουμε και σε νεαροκτονια, μεσηλικοκτονια κλπ αναλογα με την ηλικια; ψηλοκτονια κοντοκτονια; χοντροκτονια; καραφλοκτονια;Βλήμα έγραψε: 18 Ιουν 2021, 10:46 Kauldron και Ασέβαστος σας επιστρέφω την ερώτηση: αν υπήρχε όρος που να χαρακτηρίζει τις γυναίκες που σκοτώνουν τους συζύγους τους για να φύγουν με τον γκόμενο ή για να του πάρουν τα χρήματα, θα είχατε τις ίδιες ενστάσεις;
Η ανδροκτονία φαντάζει γελοία λέξη κυρίως διότι δεν υπάρχει τόσο επαναλαμβανόμενο μοτίβο στα εγκλήματα με γυναίκες θύτες και άνδρες θύματα όπως στις γυναικοκτονίες.
σαχλαμάρηδες!
Το γυναικοκτονία είναι μια σαχλαμάρα και μιση, εκτος αν ο δολοφονος μπει σε μοναστήρι και αρχισει να σφαζει καλόγριες επειδή ειναι σπορά της Εύας ξερω γω, αφήνοντας ζωντανους οσους καλογερους βρει μπροστα του.
Νομίζω ότι ο όρος γυναικοκτονία υποβαθμίζει την σημαντικότητα της πράξης. Ανθρωποκτονία είναι, μιλάμε για τον μισό πληθυσμό της γης που είναι άνθρωποι, δεν έχει σχέση με την πατροκτονία, παιδοκτονία που χρησιμοποιούνται σαν προσδιοριστικό αυτών των ανθρωποκτονιών, σαν συντόμευση.
Διάβαζα πριν από μήνες την ανάρτηση ενός βουλευτή στο fb. "Άκουσα για μερικές γυναικοκτονίες" έγραφε. Λες και δεν τον αφορούσε, λες και είμαστε ισλαμική χώρα. Αν έλεγε "άκουσα για μερικές ανθρωποκτονίες" δεν ακούγεται αλλιώς;
Υπάρχουν άλλοι όροι για να περιγράψουμε την ανθρωποκτονία στην πλούσια γλώσσα μας.
Διάβαζα πριν από μήνες την ανάρτηση ενός βουλευτή στο fb. "Άκουσα για μερικές γυναικοκτονίες" έγραφε. Λες και δεν τον αφορούσε, λες και είμαστε ισλαμική χώρα. Αν έλεγε "άκουσα για μερικές ανθρωποκτονίες" δεν ακούγεται αλλιώς;
Υπάρχουν άλλοι όροι για να περιγράψουμε την ανθρωποκτονία στην πλούσια γλώσσα μας.
- Cecily Anne
Από ό,τι βλέπω τώρα και η πρώτη χρήση του όρου έγινε από φεμινίστρια κάπου το 70κάτι για να περιγράψει εγκλήματα κατά των γυναικών, εξαιτίας του φύλου τους.talaipwros έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:29Ναι, διοτι δειχνουν την σχεση θυτη θύματος.Beria έγραψε: 18 Ιουν 2021, 12:04ο φόνος του πατρός ονομάζεται πατροκτονία και ο φόνος παιδιού ονομάζεται παιδοκτονία (αιώνες τώρα)Ασέβαστος έγραψε: 18 Ιουν 2021, 11:59
μηπως να τα ξεχωρισουμε και σε νεαροκτονια, μεσηλικοκτονια κλπ αναλογα με την ηλικια; ψηλοκτονια κοντοκτονια; χοντροκτονια; καραφλοκτονια;
σαχλαμάρηδες!
Το γυναικοκτονία είναι μια σαχλαμάρα και μιση, εκτος αν ο δολοφονος μπει σε μοναστήρι και αρχισει να σφαζει καλόγριες επειδή ειναι σπορά της Εύας ξερω γω, αφήνοντας ζωντανους οσους καλογερους βρει μπροστα του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 18 Ιουν 2021, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
-
- 1122 Απαντήσεις