ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιουν 2021, 14:46σταβ σε θεωρώ σοβαρό συνομιλιτή, μη μου γράφεις βλακίες τώρα σε παρακαλώstavmanr έγραψε: 18 Ιουν 2021, 14:20Αριστερός κι ο πιλότος, μάλλον...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Μάιος 2021, 11:53 κάπου εδώ να θυμήσουμε ότι στις περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες των σπιτιών/θύματα τόλμησαν να αντιδράσουν και να αμυνθούν, έβγαιναν οι γνωστοί αριστεροί και έλεγαν πως η ανθρώπινη ζωή ήταν πιο σημαντική από την ιδιοκτησία και ότι το θύμα της ληστείας δε μπορεί να προβλέψει τις προθέσεις του ληστή, οπότε το να τον πυροβολήσεις είναι ακραίο και εγκληματικό και λοιπές ΜΑΛΑΚΙΕΣ
εαν ποτέ εγώ βρεθώ ο μη γένοιτο σε αυτή τη θέση θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να προστατεύσω το σπίτι μου και την οικογένειά μου, κι ας πεθάνω στη προσπάθεια. ή εγώ ή αυτοί
αλλά να κάτσω και να κάνω ότι κοιμάμαι δεν πρόκειται
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τρόμος στα Γλυκά Νερά από ληστές: Στραγγάλισαν την γυναίκα και έδεσαν τον σύζυγο!
-
talaipwros
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Παντως με αυτα που διαβάζω δεξια και αριστερά με αφορμή αυτη την υπόθεση, ευτυχως δεν είναι ελεύθερη η οπλοφορια
Re: Τρόμος στα Γλυκά Νερά από ληστές: Στραγγάλισαν την γυναίκα και έδεσαν τον σύζυγο!
nyxtovios έγραψε: 18 Ιουν 2021, 14:55ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιουν 2021, 14:46σταβ σε θεωρώ σοβαρό συνομιλιτή, μη μου γράφεις βλακίες τώρα σε παρακαλώ![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- hellegennes
Μαλακίες PR των Ηνωμένων Εθνών και του ΠΟΥ, που δεν προκύπτουν από επιστήμη, αλλά από αγράμματους PR μαλάκες.
Ας δούμε τώρα και τι ισχύει στην πραγματικότητα, ας πούμε στην Ελλάδα:
Θύματα ανθρωποκτονιών:
Άνδρες 93,4% - γυναίκες 6,6% (2010)
Παγκοσμίως η αναλογία είναι 80% vs 20%.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν νομιζω οτι οποιαδηποτε δολοφονια εν ψυχρω συνεπαγεται ψυχικη νοσο. Οι δολοφονοι που οδηγουνται στην φυλακη εχουν εξετασθει απο ειδικους που εκριναν οτι ο ενοχος πρεπει να παει φυλακή και οχι σε ψυχιατρειο.hellegennes έγραψε: 18 Ιουν 2021, 14:49Αυτό δεν συνεπάγεται σωφρονισμό. Πολλοί δολοφόνοι σκοτώνουν μόνο μία φορά, πιαστούν ή όχι. Δεν είναι όλοι οι δολοφόνοι σίριαλ κίλερς. Και τώρα μιλάς για μετά την φυλακή, όπου μπορεί να έχουν περάσει ένα σημαντικό μέρος της ζωής τους, να έχουν πάρει αγωγή που να τους έχει μετατρέψει λίγο-πολύ σε φυτά, κτλ.gassim έγραψε: 18 Ιουν 2021, 12:03Ωστόσο υπάρχουν αρκετά παραδείγματα δολοφόνων που μετά την φυλακή δεν ξανασκότωσαν.hellegennes έγραψε: 18 Ιουν 2021, 03:28
Αυτό είναι το σύγχρονο νόημα της φυλάκισης, αλλά είναι κόνσεπτ που προέκυψε από κοινωνική φιλοσοφία και όχι επιστημονικά δεδομένα ούτε από λογική. Δηλαδή σωφρονισμός μπορεί να υφίσταται στην κλοπή, αλλά στον τεμαχισμό της γυναίκας σου σίγουρα δεν υφίσταται σωφρονισμός στην πραγματικότητα. Είναι μια φιλοσοφική μαλακία.
Π.χ. έχω πελάτη από το ψυχιατρείο που είναι μέσα γιατί σκότωσε την σπιτονοικοκυρά του (με μαχαίρι). Τον βλέπεις και λες «τι καλός και αγαθός και ήσυχος ανθρωπάκος». Δεν μοιάζει καν για άτομο που έχει ψυχικό πρόβλημα. Φαίνεται σαν ένα καλοκάγαθο ανθρωπάκι, που ίσως έτρωγε τραμπουκισμό στο σχολείο. Μόνο μία φορά σκότωσε. Κάθε φορά που τον βλέπω μού λέει ότι ο δικηγόρος του είναι στο τσακ να τον βγάλει έξω, ότι βγαίνει την επόμενη εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι έχει δικηγόρο. Το φαντάζεται. Το μυαλό του πρέπει να έχει γίνει κουρκούτι από τα φάρμακα.
Επίσης, κάποιοι επικίνδυνοι αποφυλακισμένοι βρίσκονται υπό παρακολούθηση. Πάντως το κόνσεπτ του σωφρονισμού δεν έχει προκύψει από επιστημονική διαδικασία. Είναι μια αστήρικτη ιδέα που έχουμε, βασισμένη στην φιλοσοφική θεώρηση ότι η τιμωρία λειτουργεί σωφρονιστικά. Μόνο που αυτό το κόνσεπτ λειτουργεί για βασικά πράγματα. Δηλαδή μαθαίνεις να αποφεύγεις πράγματα που έχουν άμεσες συνέπειες, όπως να βάλεις το χέρι σου στην φωτιά ή να ακουμπάς αιχμηρά αντικείμενα. Ειδικά για πράγματα που έχουν να κάνουν με βλάβη στην λειτουργία του εγκεφάλου, δεν βγάζει καν νόημα ο σωφρονισμός.
Δεν μιλάμε τώρα για φόνο εξ αμελείας ή οποιαδήποτε αποτρόπαια πράξη έγινε υπό την επήρεια ουσιών. Άντε να βάλεις μέσα και την δολοφονία εν βρασμώ. Μιλάμε για δολοφονία εν ψυχρώ, βιασμό, βασανισμό.
Επισης αν το γεγονος οτι ενας αποφυλακισμενος δεν επαναλαμβανει το εγκλημα του, δεν ειναι σωφρονισμος, τοτε τι ειναι ο σωφρονισμος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 18 Ιουν 2021, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο οχλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει.talaipwros έγραψε: 18 Ιουν 2021, 14:56 Παντως με αυτα που διαβάζω δεξια και αριστερά με αφορμή αυτη την υπόθεση, ευτυχως δεν είναι ελεύθερη η οπλοφορια
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
να πως διοχετεύεται το δηλητήριο στην ελληνική κοινωνία
- hellegennes
Εννοείται ότι συνεπάγεται ψυχική νόσο, απλά οι ειδικοί κρίνουν αν είναι τέτοια που να δικαιολογεί εγκλεισμό σε ψυχιατρικό ίδρυμα αντί φυλακή. Θα πρέπει να θεωρηθεί ότι έχει το «ακαταλόγιστο», όχι απλώς ότι είναι ψυχοπαθής (έλλειψη ενσυναίσθησης). Ότι δηλαδή δεν έχει αντίληψη του τι κάνει, σαν να είναι υπό την επήρεια ουσιών.gassim έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:03 Δεν νομιζω οτι οποιαδηποτε δολοφονια εν ψυχρω συνεπαγεται ψυχικη νοσο. Οι δολοφονοι που οδηγουνται στην φυλακη εχουν εξετασθει απο ειδικους που εκριναν οτι ο ενοχος πρεπει να παει φυλακή και οχι σε ψυχιατρειο.
Επισης αν το γεγονος οτι ενας αποφυλακισμενος δεν επαναλαμβανει το εγκλημα του, δεν ειναι σωφρονισμος, τοτε τι ειναι ο σωφρονισμος;
Σωφρονισμός είναι όταν μια τιμωρία -ή οι συνέπειες των πράξεών σου- σε αλλάζει, σε μεταμορφώνει. Ο σωφρονισμένος δεν θα ξαναπροβεί σε εγκληματική συμπεριφορά, αλλά είναι υποσύνολο αυτών που δεν θα προβούν σε εγκληματική συμπεριφορά ξανά. Και δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα τρόπος να το ξέρεις από πριν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 18 Ιουν 2021, 14:50Γιατί;

- hellegennes
Όχι, γιατί υπάρχει κείμενη ευρωπαϊκή νομοθεσία.Japetus έγραψε: 18 Ιουν 2021, 09:59 Λέτε να γίνει αυτό αφορμή για άρση απορρήτου και να μπουκάρουν στο εξής οι αστυνομικοί με κάμερες gopro όπως ξένοι συνάδελφοί τους, όταν δέχονται κλήση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
άρα γυναικοκτονία είναι ένας όρος που δεν αναφέρεται γενικά στις δολοφονίες κατά γυναικών αλλά σε δολοφονίες που έγιναν με συγκεκριμένο κίνητρο, σωστά;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
talaipwros
Γυναικοκτονια ειναι ενας ηλιθιος όρος, δειγμα τις ζουμερομιλενιαλ κουλτουραςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:17 άρα γυναικοκτονία είναι ένας όρος που δεν αναφέρεται γενικά στις δολοφονίες κατά γυναικών αλλά σε δολοφονίες που έγιναν με συγκεκριμένο κίνητρο, σωστά;
Περιμένεις σοβαρή απάντηση; και από ποιόν;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:17 άρα γυναικοκτονία είναι ένας όρος που δεν αναφέρεται γενικά στις δολοφονίες κατά γυναικών αλλά σε δολοφονίες που έγιναν με συγκεκριμένο κίνητρο, σωστά;
Σωφρονισμός είναι η μετάνοια για το έγκλημα. Πολλοί αποφυλακισμένοι δεν εγκληματούν, όχι γιατί μετάνοιωσαν αλλά επειδή ξέρουν ότι πλέον είναι αντικείμενο παρατήρησης και επιτήρησης. Κάτι που δεν συνέβαινε πριν το πρώτο τους έγκλημα. Δεν έχουν πλέον τις ίδιες δυνατότητες, που είχαν πριν εγκληματήσουν.gassim έγραψε: 18 Ιουν 2021, 15:03 Επισης αν το γεγονος οτι ενας αποφυλακισμενος δεν επαναλαμβανει το εγκλημα του, δεν ειναι σωφρονισμος, τοτε τι ειναι ο σωφρονισμος;
Αυτό δεν σημαίνει κάτι.
Και είναι απολύτως παρανοϊκό, να αποτελεί προτεραιότητα η δεύτερη, τρίτη και εικοστή ευκαιρία για τον οποιονδήποτε και να αγνοείται παντελώς το θύμα, που του αφαιρέθηκε παντελώς η δυνατότητα για άλλη ευκαιρία. Και φυσικά των συγγενών του.
Κατά τα άλλα, σαφώς και υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των φόνων εν βρασμώ από τις δολοφονίες. Η δολοφονία συνεπάγεται σχεδιασμό, προμελέτη, ψύχραιμο νου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Ιουν 2021, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
-