Πάνας έγραψε: 14 Αύγ 2018, 22:15
Έλα ρε χαλάρωσε... τι να έκαναν δηλαδή αφού τους φερόντουσαν σαν εγκληματίες; Εσύ τι θα έκανες, θα το έπαιζες ζαν κλώντ βαντάμ;
ψηλά το κεφάλι κι ας έτρωγες μπουκέτο λάιβ
πόσες ευκαιρίες έχεις στη ζωή σου να ακούσεις την ανάσα της Ιστορίας?
Η προφανής εξήγηση είναι ότι στο στρατό δεν τους εκπαίδευσε κανείς για το τι να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να ανατρέξουν σε ότι θυμούνταν από τηλεοπτικά πλάνα δικαστηρίων.
Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά δύσκολο.
There are decades where you fuck around and days where you find out
waldorf έγραψε: 14 Αύγ 2018, 22:10
Και εθνομηδενιστή με έχετε πει και αναρχοκουμμούνι με έχετε πει (οκ κοντά είστε) και προδότη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, αλλά την αμαρτία μου θα την πω.
Το χάρηκα που αποφυλακίστηκαν αυτοί οι δύο.
Αν τους αξίζουν τιμές ήρωα;Σίγουρα όχι.
Αν πρέπει να παραμείνουν στο στράτευμα ή να γίνουν καστανάδες;Μάλλον προς το καστανάδες είμαι,αλλά δεν έχει και κανά βάρος η γνώμη μου.
Πάντως χάρηκα ειλικρινά.
Εκει που κρυβουν το προσωπο τους ειναι απο τις πρωτες στιγμες,σωστα;
και λογικα ισως δεν ξερουν ας πουμε τι θα συμβει,
και πανω απο ολα τι λεγεται για εκεινους στην Ελλαδα κτλ
Eπειδη οι στρατιωτες δεν απελευθερώθηκαν απο το δικαστηριο αλλα προφανώς με ανωθεν εντολη θα πρεπει να εξεταστουν τα κινητρα που τους οδηγησαν σε μια τετοια εντολη.
Ο Ερντογάν θέλει να μπει στο μάτι του Τραμπ (του στυλ αφηνω ελευθερους τους Ελληνες αλλα τον δικο σου τον πάστορα θα τον χωσω βαθυτερα) ή εχει κατι αλλο στο μυαλο του?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
George_V έγραψε: 14 Αύγ 2018, 22:35
Eπειδη οι στρατιωτες δεν απελευθερώθηκαν απο το δικαστηριο αλλα προφανώς με ανωθεν εντολη θα πρεπει να εξεταστουν τα κινητρα που τους οδηγησαν σε μια τετοια εντολη.
Ο Ερντογάν θέλει να μπει στο μάτι του Τραμπ (του στυλ αφηνω ελευθερους τους Ελληνες αλλα τον δικο σου τον πάστορα θα τον χωσω βαθυτερα) ή εχει κατι αλλο στο μυαλο του?
Επειδή δε μπορεί κανείς να ξέρει, ας σταλεί ένα μήνυμα στους στρατιωτικούς να κάνουν παρέα στον πάστορα μέχρι να εξακριβωθούν τα πραγματικά κίνητρα.