Kauldron έγραψε: 14 Αύγ 2018, 21:06
Αν τα πράγματα έγιναν όπως τα είπανε στην Τουρκία, δηλαδή "οι Τούρκοι μου είπαν οτι είμαι σε τουρκικό έδαφος, πήρα τον διοικητή μου τηλέφωνο και του είπα "θα παραδοθώ"", είναι για ΠΑΡΑ πολλά Φ.
Και τι έπρεπε να κάνουν; Εσύ τι θα έκανες;
Πήγαινε πίσω κάποια μέτρα καλύπτοντας τους Τούρκους με το όπλο σου (σε καμία περίπτωση μη το κατεβάζεις), και κάλεσε ενισχύσεις (ασύρματο είχανε).
Ο ίδιος είχε πεί οτι παραδόθηκε χωρίς καν να του ζητηθεί, απλά είπανε οι Τούρκοι φαντάροι οτι ενημέρωσαν τους Τζαντιρμάδες. Ο Τούρκος και στην Κέρκυρα να είσαι, τουρκικό έδαφος θα την πεί.
Πάνας έγραψε: 14 Αύγ 2018, 21:14
Δαφνοστέφανο δεν πρόκειται να τους βάλω αλλά δεν μπορώ να τους κατηγορήσω κιόλας, μιλάμε για ενέδρα.
Ναι, είναι ένα σενάριο και το σέβομαι. Οι ίδιοι, όμως, από ότι καταλαβαίνω παραδέχονται είσοδό τους σε εχθρικό έδαφος, λόγω βλακείας, αποπροσανατολισμού κλπ. Δεν λέω κάτι παραπάνω, ότι είναι ανίκανοι για στρατό είπα, βάσει των δικών τους λεγομένων.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Spiros252 έγραψε: 14 Αύγ 2018, 21:18
Τί εμφάνιση έπρεπε να έχουν;
Ψηλά το κεφάλι όπως ήταν στις επόμενες εμφανίσεις με τα πολιτικά τους, δεν ειναι πρεζεμποροι και εγκληματίες να φοράνε κουκούλες, να τους τρέχουν και να σκύβουν και κρύβουν πρόσωπα με τις στολές του ΕΣ και τα εθνόσημο. Άθελα και απερίσκεπτα συμμετείχαν σε ψυχολογική επιχείρηση και επίδειξη ισχύος των απέναντι.
Δαφνοστέφανο δεν πρόκειται να τους βάλω αλλά δεν μπορώ να τους κατηγορήσω κιόλας, μιλάμε για ενέδρα.
Ναι, είναι ένα σενάριο και το σέβομαι. Οι ίδιοι, όμως, από ότι καταλαβαίνω παραδέχονται είσοδό τους σε εχθρικό έδαφος, λόγω βλακείας, αποπροσανατολισμού κλπ. Δεν λέω κάτι παραπάνω, ότι είναι ανίκανοι για στρατό είπα, βάσει των δικών τους λεγομένων.
Το ότι μπαινόβγαιναν οι στρατιωτικοί χωρίς πρόβλημα στα σύνορα δεν μπορεί να ειπωθεί δημόσια σε δικαστήριο ούτε να το υποστηρίξει κανείς Τούρκος στρατιωτικός.
Ψηλά το κεφάλι όπως ήταν στις επόμενες εμφανίσεις με τα πολιτικά τους, δεν ειναι πρεζεμποροι και εγκληματίες να φοράνε κουκούλες, να τους τρέχουν και να σκύβουν και κρύβουν πρόσωπα με τις στολές του ΕΣ και τα εθνόσημο. Άθελα και απερίσκεπτα συμμετείχαν σε ψυχολογική επιχείρηση και επίδειξη ισχύος των απέναντι.
Σιγά μην περνάγανε μίντια τρέινινγκ και σχολείο αιχμαλώτων. Πάλι καλά να λες που δεν μπήξανε τίποτα κλάματα σαν τους χρυσαυγίτες
Πάνας έγραψε: 14 Αύγ 2018, 21:04
Αυτό το γνωρίζεις;
Μόνο παράνομες μετακινήσεις κυνηγούσαν οι δύο πλευρές.
Φυσικά εικάζω ότι έχουν πάρε δώσε οι 2 πλευρές. Άσχετο το ένα με το άλλο. Σε ό,τι αφορά τις "πατημασιές", μπορεί να τους τράβηξαν οι Τούρκοι, μπορεί να ήταν λαγός, μπορεί να ήταν θέλημα της Παναγιάς. Εγώ ξέρω ότι κόντεψαν να μας βάλουν σε διπλωματικό επεισόδιο από βλακεία. Το ότι ήταν χιονισμένα δεν είναι "δικαιολογία", χειρότερη κάνει τη θέση τους. Τεσπα. Δεν κάνω εγώ τη δίκη. Βάλτε τους και δαφνοστέφανα, ποσώς με απασχολεί.
Εμένα η γνώμη μου είναι ξύλωμα και μαρουλόφυλλο. Εσείς κάντε τους Αγίους. Άλλωστε στην Ελλάδα του Σύριζα οι μετριότητες και τα μπάζα είναι ευχής έργο, όταν πάνω από το κεφάλι μας έχουμε κατιμάδες.
Στην οποια πεσαν μεσα σαν ποντικια.
ΑΤΙΜΩΤΙΗ ΑΠΟΤΑΞΗ αμεσα!
Δεν θα πληρωνουμε αλλο 2 αχρηστους καραβαναδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 14 Αύγ 2018, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
deCaritaine έγραψε: 14 Αύγ 2018, 21:15
Δεν πρεπει να είχαν ιδέα οι κυβερνώντες για την εξέλιξη, αλλιώς θα είχαν φτιάξει κλίμα. Αλλιώς να περιμένουμε ανταλλάγματα πχ με μουφτήδες επιλογής Άγκυρας στην Θράκη. Δύσκολο να παρακάμψουν τελεσίδικες αποφάσεις για τους 8. Το πιθανότερο αυτόνομη κίνηση Ερντογαν λόγω κωλοδακτυλου τελευταίων ημερων απο Τραμπ, είτε κινηση προσέγγισης με ΕΕ (υπάρχει προηγούμενο με Γερμανία, όμηροι αντι οπλοστασίου), είτε υποταγής σε ΗΠΑ και επεται συνέχεια (δυσκολότερο).
Ακούμε για π/θ αεροσκάφος αναμένονται υποδοχή ηρώων, καραγκιοζιλίκια και αυτοεξευτελισμός της χώρας απο Τσίπρα. Οι στρατιωτικοί ελέγχονται για την δουλοπρεπή και κακομοιρικη εμφάνιση στα δικαστήρια την επόμενη της σύλληψης με την στολή τους, όχι γιατί αιχμαλωτίστηκαν.
Σιγά μην περνάγανε μίντια τρέινινγκ και σχολείο αιχμαλώτων. Πάλι καλά να λες που δεν μπήξανε τίποτα κλάματα σαν τους χρυσαυγίτες
Ο Πάνος στα σύνορα πρέπει να χορηγεί το χάπι των τζιχαντιστών από εδώ και πέρα.
Spiros252 έγραψε: 14 Αύγ 2018, 20:44
Γιατί να πάνε στρατοδικείο ρε σεις; Επειδή τους έπιασαν οι Τούρκοι; Δεν το βλέπετε προσχεδιασμένο από το Σουλτάνο για να τους ανταλλάξει;
Σίγουρα πρέπει να γίνει (και θα γίνει) ΕΔΕ για τις συνθήκες που αιχμαλωτίστηκαν.
Είμαι περίεργος τι θα βγάλει αν μάθουμε ποτέ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Τέτοια φρούτα θα βρεις στο στρατό, δεν προκειται ποτέ να προσελκύσει τίποτα ιδιοφϋίες. Ούτε ο ελληνικός ούτε και κανένας άλλος.
Μια χαρά ικανότατα στρατιωτάκια αποδείχτηκαν.
There are decades where you fuck around and days where you find out