!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελεύθεροι οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ελεύθεροι οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Αποχαιρέτα τους 8 που χάνονται.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Αύγ 2018, 21:02 Αποχαιρέτα τους 8 που χάνονται.
Τι σε κάνει να το λες αυτό; Αν τους ανταλλάξει η κυβέρνηση τώρα που ο απέναντι είναι στριμωγμένος θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Cecily Anne έγραψε: 14 Αύγ 2018, 20:59
Πάνας έγραψε: 14 Αύγ 2018, 20:47
Spiros252 έγραψε: 14 Αύγ 2018, 20:44 Γιατί να πάνε στρατοδικείο ρε σεις; Επειδή τους έπιασαν οι Τούρκοι; Δεν το βλέπετε προσχεδιασμένο από το Σουλτάνο για να τους ανταλλάξει;
Κάποιοι θεωρούν πως αν σε πιάσουν αιχμάλωτο σε καιρό ειρήνης πως είσαι άχρηστος....
Κοίτα, μεταξύ μας τώρα, αν μπερδευτείς, όντας στρατιωτικός μια χώρας "γιατί ακολουθούσες λάθος πατημασιές" και βρεθείς σε άλλη χώρα εχθρική και δεν συντρέχει ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος λόγος, τότε ναι είσαι ηλίθιος και δεν πρέπει να κουβαλάς όπλο.
Μιλάμε για χειμώνα σε χιονισμένο τοπίο... τελικά οι πατημασιές ήταν δόλωμα για να τους τραβήξουν μέσα στην Τουρκία.
Βασικά δεν υπήρχε θέμα συνόρων μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι στρατιωτικοί έπιναν καφέ με τους Τούρκους στρατιωτικούς στην Αδριανούπολη σε εξόδους. Αυτό το γνωρίζεις;

Μόνο παράνομες μετακινήσεις κυνηγούσαν οι δύο πλευρές.
the end
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

ST48410 έγραψε: 14 Αύγ 2018, 21:03
Τι σε κάνει να το λες αυτό; Αν τους ανταλλάξει η κυβέρνηση τώρα που ο απέναντι είναι στριμωγμένος θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Εννοώ ο Έρντο τους αποχαιρετά, όχι εμείς.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Spiros252 έγραψε: 14 Αύγ 2018, 20:44 Γιατί να πάνε στρατοδικείο ρε σεις; Επειδή τους έπιασαν οι Τούρκοι; Δεν το βλέπετε προσχεδιασμένο από το Σουλτάνο για να τους ανταλλάξει;
Αν τα πράγματα έγιναν όπως τα είπανε στην Τουρκία, δηλαδή "οι Τούρκοι μου είπαν οτι είμαι σε τουρκικό έδαφος, πήρα τον διοικητή μου τηλέφωνο και του είπα "θα παραδοθώ"", είναι για ΠΑΡΑ πολλά Φ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Και στην Σάμο στρατιωτικοί περνούσαν απέναντι στο Κουσάντασι για την αγορά που έχει. Κανένα πρόβλημα... Τώρα δεν ξέρω τι κάνουν...
the end
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Συριζαίος έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:48 Συγχαρητήρια για τη μυστική πολιτική του Αλέξη που συντελεσαι στην απελευθέρωση των Ελλήνων
Όταν έρθουν αναμένουμε στρατοδικειο που παρέδωσαν έτσι τα οπλα
Αυτή είναι η κομματική γραμμή;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Πάνας έγραψε: 14 Αύγ 2018, 21:04 Αυτό το γνωρίζεις;

Φυσικά εικάζω ότι έχουν πάρε δώσε οι 2 πλευρές. Άσχετο το ένα με το άλλο. Σε ό,τι αφορά τις "πατημασιές", μπορεί να τους τράβηξαν οι Τούρκοι, μπορεί να ήταν λαγός, μπορεί να ήταν θέλημα της Παναγιάς. Εγώ ξέρω ότι κόντεψαν να μας βάλουν σε διπλωματικό επεισόδιο από βλακεία. Το ότι ήταν χιονισμένα δεν είναι "δικαιολογία", χειρότερη κάνει τη θέση τους. Τεσπα. Δεν κάνω εγώ τη δίκη. Βάλτε τους και δαφνοστέφανα, ποσώς με απασχολεί.

Εμένα η γνώμη μου είναι ξύλωμα και μαρουλόφυλλο. Εσείς κάντε τους Αγίους. :102: Άλλωστε στην Ελλάδα του Σύριζα οι μετριότητες και τα μπάζα είναι ευχής έργο, όταν πάνω από το κεφάλι μας έχουμε κατιμάδες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Spiros252
Διαχειριστής

Kauldron έγραψε: 14 Αύγ 2018, 21:06
Αν τα πράγματα έγιναν όπως τα είπανε στην Τουρκία, δηλαδή "οι Τούρκοι μου είπαν οτι είμαι σε τουρκικό έδαφος, πήρα τον διοικητή μου τηλέφωνο και του είπα "θα παραδοθώ"", είναι για ΠΑΡΑ πολλά Φ.
Και τι έπρεπε να κάνουν; Εσύ τι θα έκανες;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Cecily Anne έγραψε: 14 Αύγ 2018, 21:11
Πάνας έγραψε: 14 Αύγ 2018, 21:04 Αυτό το γνωρίζεις;

Φυσικά εικάζω ότι έχουν πάρε δώσε οι 2 πλευρές. Άσχετο το ένα με το άλλο. Σε ό,τι αφορά τις "πατημασιές", μπορεί να τους τράβηξαν οι Τούρκοι, μπορεί να ήταν λαγός, μπορεί να ήταν θέλημα της Παναγιάς. Εγώ ξέρω ότι κόντεψαν να μας βάλουν σε διπλωματικό επεισόδιο από βλακεία. Το ότι ήταν χιονισμένα δεν είναι "δικαιολογία", χειρότερη κάνει τη θέση τους. Τεσπα. Δεν κάνω εγώ τη δίκη. Βάλτε τους και δαφνοστέφανα, ποσώς με απασχολεί.

Εμένα η γνώμη μου είναι ξύλωμα και μαρουλόφυλλο. Εσείς κάντε τους Αγίους. :102: Άλλωστε στην Ελλάδα του Σύριζα οι μετριότητες και τα μπάζα είναι ευχής έργο, όταν πάνω από το κεφάλι μας έχουμε κατιμάδες.
Δαφνοστέφανο δεν πρόκειται να τους βάλω αλλά δεν μπορώ να τους κατηγορήσω κιόλας, μιλάμε για ενέδρα.
the end
Άβαταρ μέλους
deCaritaine
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deCaritaine »

Δεν πρεπει να είχαν ιδέα οι κυβερνώντες για την εξέλιξη, αλλιώς θα είχαν φτιάξει κλίμα. Αλλιώς να περιμένουμε ανταλλάγματα πχ με μουφτήδες επιλογής Άγκυρας στην Θράκη. Δύσκολο να παρακάμψουν τελεσίδικες αποφάσεις για τους 8. Το πιθανότερο αυτόνομη κίνηση Ερντογαν λόγω κωλοδακτυλου τελευταίων ημερων απο Τραμπ, είτε κινηση προσέγγισης με ΕΕ (υπάρχει προηγούμενο με Γερμανία, όμηροι αντι οπλοστασίου), είτε υποταγής σε ΗΠΑ και επεται συνέχεια (δυσκολότερο).

Ακούμε για π/θ αεροσκάφος αναμένονται υποδοχή ηρώων, καραγκιοζιλίκια και αυτοεξευτελισμός της χώρας απο Τσίπρα. Οι στρατιωτικοί ελέγχονται για την δουλοπρεπή και κακομοιρικη εμφάνιση στα δικαστήρια την επόμενη της σύλληψης με την στολή τους, όχι γιατί αιχμαλωτίστηκαν.
Fuerte
Phorum.gr user: petit_bourgeois

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Αύγ 2018, 21:05
ST48410 έγραψε: 14 Αύγ 2018, 21:03
Εννοώ ο Έρντο τους αποχαιρετά, όχι εμείς.
Έδωσε υπερβολική σημασία στο θέμα των 8 χωρίς λόγο ο ερντο. Κακός σύμβουλος η αλαζονεία.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Όλα τα αμερικανοκουνημένα διεθνή μήντια λένε no sign of backing down για τον Εντογαν. Μηδέν εφφεκτ.
Ίσως απλά να ήθελε να σταματήσει να ξοδεύει το παραμικρό διπλωματικό κεφάλαιο για αυτό το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Συριζαίος έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:48 Συγχαρητήρια για τη μυστική πολιτική του Αλέξη που συντελεσαι στην απελευθέρωση των Ελλήνων
Όταν έρθουν αναμένουμε στρατοδικειο που παρέδωσαν έτσι τα οπλα
Ραγδαίες εξελίξεις: Ελεύθεροι οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί - Επιστρέφουν αύριο με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος
http://www.real.gr/politiki/arthro/ragd ... oi-488782/

:sal9:
Ξεκίνα να τους αποκαλείς ήρωες, αλλιώς άκυρα τα 0.60, ντιβοτί.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Spiros252
Διαχειριστής

Τί εμφάνιση έπρεπε να έχουν;
.
Stephen Hawking
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”