Ξεφτιλα αυτα.Rocco Siffredi έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:51 προεδρικο αεροσκαφος λεει και θα τους φερουν Αθηνα για υποδοχη![]()
Δεν ειναι ηρωες οι τυποι. Ως συνανθρωποι χαιρομαστε για την εξελιξη της απελευθερωσης του, δεν εχουν κανει ομως τιποτε το ηρωικο.
Ξεφτιλα αυτα.Rocco Siffredi έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:51 προεδρικο αεροσκαφος λεει και θα τους φερουν Αθηνα για υποδοχη![]()
ετοιμαστείτε για σόουRocco Siffredi έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:51 προεδρικο αεροσκαφος λεει και θα τους φερουν Αθηνα για υποδοχη![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ασέβαστος έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:52οοοχι μαστορα. εσυ ειπες οτι η μικροχαρη καθαρισε για τους φανταρους, αφου πρωτα περιμενε να σιτεψουν καλα η προσευχες για να τις απαντησει. εσυ να ανεβασεις το τουιτ απαντηση της παναγιας. εσυ εβαλες την φανταστικη σου φιλη στην κουβεντα.stergiosbik έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:47 Να τις καταθεσεις για να σε πιστεψουμε.
Αλλιως εισαι κι εσυ εχθρος του Πολεμαρχου.
οι υπολοιποι ψαχνουμε τους λογους που μπορει να αφεθηκαν, στον πραγματικο κοσμο. εσυ εχωσες το υπερφυσικο.
δηλαδη αν σουλεγα εγω οτι τους λεφτερωσε ο σπαιντερμαν, δεν θαπρεπε εγω να φερω και τις αποδειξεις;
Εχεις ξεφυγει.Φιλικα στο λεω.
το ακριβως αντιθετο του ηρωικου. βασικα μας ξεφτιλισαν.Maspoli έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:54Ξεφτιλα αυτα.Rocco Siffredi έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:51 προεδρικο αεροσκαφος λεει και θα τους φερουν Αθηνα για υποδοχη![]()
Δεν ειναι ηρωες οι τυποι. Ως συνανθρωποι χαιρομαστε για την εξελιξη της απελευθερωσης του, δεν εχουν κανει ομως τιποτε το ηρωικο.
Οχι οτι θα χασουν την ευκαιρια οι Συριζανελ!Lugozzi έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:54ετοιμαστείτε για σόουRocco Siffredi έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:51 προεδρικο αεροσκαφος λεει και θα τους φερουν Αθηνα για υποδοχη![]()
Ο ευσεβης Ταγιπ αυτη τη μερα διαλεξε-αρα αντικειμενικα η μερα που ειναι αφιερωμενη στην Κοιμηση της Θεοτοκου επαιξε το ρολο της.Ασέβαστος έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:52οοοχι μαστορα. εσυ ειπες οτι η μικροχαρη καθαρισε για τους φανταρους, αφου πρωτα περιμενε να σιτεψουν καλα η προσευχες για να τις απαντησει. εσυ να ανεβασεις το τουιτ απαντηση της παναγιας. εσυ εβαλες την φανταστικη σου φιλη στην κουβεντα.stergiosbik έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:47 Να τις καταθεσεις για να σε πιστεψουμε.
Αλλιως εισαι κι εσυ εχθρος του Πολεμαρχου.
οι υπολοιποι ψαχνουμε τους λογους που μπορει να αφεθηκαν, στον πραγματικο κοσμο. εσυ εχωσες το υπερφυσικο.
δηλαδη αν σουλεγα εγω οτι τους λεφτερωσε ο σπαιντερμαν, δεν θαπρεπε εγω να φερω και τις αποδειξεις;
το πιστευω οτι θα με πιστευες.stergiosbik έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:55
Εγω παντως θα σε πιστευα οτι τους απελευθερωσε ο Σπαιντερμαν και χωρις αποδειξεις!
μηπως ειναι αυριο η μερα που λες;Maspoli έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:56
Ο ευσεβης Ταγιπ αυτη τη μερα διαλεξε-αρα αντικειμενικα η μερα που ειναι αφιερωμενη στην Κοιμηση της Θεοτοκου επαιξε το ρολο της.
Το σημαντικο ειναι οτι θα γυρισουν τα παιδια πισω.Το οτι τα ερπετα θα κανουν show ειναι ασημαντο.Lugozzi έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:54ετοιμαστείτε για σόουRocco Siffredi έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:51 προεδρικο αεροσκαφος λεει και θα τους φερουν Αθηνα για υποδοχη![]()
ευκαιρία να αλλάξει και η πολιτική ατζένταLugozzi έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:54ετοιμαστείτε για σόουRocco Siffredi έγραψε: 14 Αύγ 2018, 19:51 προεδρικο αεροσκαφος λεει και θα τους φερουν Αθηνα για υποδοχη![]()