!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο χαφιεδάκος, μέσα σου.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο χαφιεδάκος, μέσα σου.
Ψάχνω να βρω μια ατάκα της Πασιφάης που έλεγε πως της αρέσει να μαστιγώνει ντυμένη SS. ΜΠορεί κάποιος να βοηθήσει;
Ordem e Progresso.
Cavaliere έγραψε: 07 Ιουν 2021, 11:35 Ψάχνω να βρω μια ατάκα της Πασιφάης που έλεγε πως της αρέσει να μαστιγώνει ντυμένη SS. ΜΠορεί κάποιος να βοηθήσει;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
τα παιδακια ναι, τα κοθμονια οχι και τοσο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Από μένα είναι όχι. Δεν συμφωνώ με τα κομμούνια, αλλά τέτοιες βλέψεις δεν είχα ποτέ.
εσυ κοιτα να το καταγραψεις στα κιτάπια σου για μελλοντική χρήση.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Αλήθεια τώρα;
Πες μου ειλικρινά,ποιός είναι ο ανώτερος άρχοντας στην Ελλάδα;
Πες μου ειλικρινά,ποιός είναι ο ανώτερος άρχοντας στην Ελλάδα;
αντιλαμβάνεσαι υποθέτω οτι κανω πλακα, έτσι?Πασιφάη έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:43Από μένα είναι όχι. Δεν συμφωνώ με τα κομμούνια, αλλά τέτοιες βλέψεις δεν είχα ποτέ.![]()
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Εγώ πάντως ανατρίχιασα με την συζήτηση για βαλσάμωμα. Τσουτσούριασα που λένε και στο χωριό μου.
σώπα καλέ. τόσα πίνουν τα κοθμόνια, λίγη φορμόλη θα τα χαλάσει?Πασιφάη έγραψε: 08 Ιουν 2021, 09:36Εγώ πάντως ανατρίχιασα με την συζήτηση για βαλσάμωμα. Τσουτσούριασα που λένε και στο χωριό μου.![]()
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Μαρή, τσουτσουριάζω είπαμε. Πρωί - πρωί με τις φορμόλες.Naranjita έγραψε: 08 Ιουν 2021, 09:47σώπα καλέ. τόσα πίνουν τα κοθμόνια, λίγη φορμόλη θα τα χαλάσει?![]()
Η ταξική πάλη απαιτεί νηφαλιότητα.