ψεκες ονομαζονται αυτοι που αρνουνται την επιστημονικη γνωση και γελοιοποιουνται με το να γραφουν βλακειες στο ιντερνετ, οπως εσυ τωρα καλη ωρα.Δημοκράτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:44εσύ πιστέυεις ότι γίνεται άντρας να έχει μήτρα αλλά μιλάς για ψέκεςJohn Brown Gun Club έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:42αυτοι οι αντρες ανοητε, εχουν μητρα και ωοθηκες. Ξυδακι.Δημοκράτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:40
ναι ρε, προφανές. Στο προηγούμενο ποστ βέβαια μας έλεγες ότι είναι λογικότατο να κάνουν υπέρηχο σε άντρες![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κινδυνεύει με αποβολή από το πανεπιστήμιο επειδή επικαλέστηκε τη βιολογία!
- John Brown Gun Club
Re: Κινδυνεύει με αποβολή από το πανεπιστήμιο επειδή επικαλέστηκε τη βιολογία!
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
https://en.wikipedia.org/wiki/Trans_manΝαύτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:44Μπαρδόν;!John Brown Gun Club έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:42 (...)
αυτοι οι αντρες ανοητε, εχουν μητρα και ωοθηκες.![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Cecily Anne
Δεν μπορούσε να μείνει γυναίκα να κάνει anal? Έπρεπε να αλλάξει φύλο; Και γιατί σώνει και ντε από γκέυ άντρες; Και στρέιτ κάνουν άναλ. Καλέ ευτυχώς επενέβησαν οι γονείς και της βρήκανε το καλύτερο τιμ να την κουράρει.Gherschaagk έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:49Αν της άρεσε τόσο πολύ το anal θα μπορούσε απλά να το πει. Σίγουρα σε κάποιους άντρες αρέσει πολύ.Cecily Anne έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:46 Kαι νόμιζα ότι η πιο διαταραγμένη περίπτωση που έχω ακούσει μέχρι σήμερα ήταν από τύπισσα που ήθελε να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, να γίνει άντρας δηλαδή, με σκοπό να τον τρώει από τον κώλο από γκέυ άντρες.
Απλά μην περιμένει να μείνει έγκυος έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 07 Ιουν 2021, 00:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έλα ρε φίλε και με κοψοχόλιασες. Τρανς λοιπόν και μάλιστα ημιτελής.John Brown Gun Club έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:50https://en.wikipedia.org/wiki/Trans_manΝαύτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:44Μπαρδόν;!John Brown Gun Club έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:42 (...)
αυτοι οι αντρες ανοητε, εχουν μητρα και ωοθηκες.![]()
Άκου άντρες με μήτρα και ωοθήκες!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έκανε αλλαγή φύλου;;Cecily Anne έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:51Δεν μπορούσε να μείνει γυναίκα να κάνει anal? Έπρεπε να αλλάξει φύλλο; Και γιατί σώνει και ντε από γκέυ άντρες; Και στρέιτ κάνουν άναλ. Καλέ ευτυχώς επενέβησαν οι γονείς και της βρήκανε το καλύτερο τιμ να την κουράρει.Gherschaagk έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:49Αν της άρεσε τόσο πολύ το anal θα μπορούσε απλά να το πει. Σίγουρα σε κάποιους άντρες αρέσει πολύ.Cecily Anne έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:46 Kαι νόμιζα ότι η πιο διαταραγμένη περίπτωση που έχω ακούσει μέχρι σήμερα ήταν από τύπισσα που ήθελε να κάνει εγχείρηση αλλαγής φίλου, να γίνει άντρας δηλαδή, με σκοπό να τον τρώει από τον κώλο από γκέυ άντρες.
Απλά μην περιμένει να μείνει έγκυος έτσι.
Δεν πάει καλά ο κόσμος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- John Brown Gun Club
Ελαχιστα τρανς ατομα κανουν χειρουργικες επεμβασεις στο αναπαραγωγικο τους συστημα. Τα περισσοτερα κρατουν τα γεννητικα οργανα με τα οποια γεννηθηκαν.Ναύτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:53Έλα ρε φίλε και με κοψοχόλιασες. Τρανς λοιπόν και μάλιστα ημιτελής.
Άκου άντρες με μήτρα και ωοθήκες!![]()
- Cecily Anne
Ρε αυτή μία μέρα είπε στους γονείς της:Gherschaagk έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:55Έκανε αλλαγή φύλου;;Cecily Anne έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:51Δεν μπορούσε να μείνει γυναίκα να κάνει anal? Έπρεπε να αλλάξει φύλο; Και γιατί σώνει και ντε από γκέυ άντρες; Και στρέιτ κάνουν άναλ. Καλέ ευτυχώς επενέβησαν οι γονείς και της βρήκανε το καλύτερο τιμ να την κουράρει.Gherschaagk έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:49
Αν της άρεσε τόσο πολύ το anal θα μπορούσε απλά να το πει. Σίγουρα σε κάποιους άντρες αρέσει πολύ.
Απλά μην περιμένει να μείνει έγκυος έτσι.![]()
Δεν πάει καλά ο κόσμος.
1. Θέλω να κάνω εγχείρηση αλλαγής φύλου και να γίνω άντρας
2. Γιατί θέλω να κάνω αποκλειστικά πρωκτικό σεξ
3. Με γκέυ άντρες
Και οι γονείς μόλις συνήλθαν από τα εγκεφαλικά, της βρήκαν ένα εξαιρετικό τιμ και την μπουζούριασε.
Όχι, δεν άλλαξε φύλο, αλλά δεν ξέρω τί άλλα θέματα είχε, σίγουρα ήταν πολλά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Δημοκράτης
Cecily Anne έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:46 Kαι νόμιζα ότι η πιο διαταραγμένη περίπτωση που έχω ακούσει μέχρι σήμερα ήταν από τύπισσα που ήθελε να κάνει εγχείρηση αλλαγής φίλου, να γίνει άντρας δηλαδή, με σκοπό να τον τρώει από τον κώλο από γκέυ άντρες.
- Cecily Anne
Διορθώστε αυτό το φύλο στις προτάσεις μου, γιατί το κινητό τα πετάει έτοιμα και το έχω γράψει με όλους τους πιθανούς άκυρους τρόπους.
Σόρρυ.
Σόρρυ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είπα κι εγώ.Cecily Anne έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:57Ρε αυτή μία μέρα είπε στους γονείς της:Gherschaagk έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:55Έκανε αλλαγή φύλου;;Cecily Anne έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:51
Δεν μπορούσε να μείνει γυναίκα να κάνει anal? Έπρεπε να αλλάξει φύλο; Και γιατί σώνει και ντε από γκέυ άντρες; Και στρέιτ κάνουν άναλ. Καλέ ευτυχώς επενέβησαν οι γονείς και της βρήκανε το καλύτερο τιμ να την κουράρει.![]()
Δεν πάει καλά ο κόσμος.
3. Με γκέυ άντρες
Και οι γονείς μόλις συνήλθαν από τα εγκεφαλικά, της βρήκαν ένα εξαιρετικό τιμ και την μπουζούριασε.
Δεν πάει καλά ο κόσμος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Φοβερό νήμα, στηρίζω
-
Δημοκράτης
ακου λουζεράκο δεν υπάρχει καμιά επιστημονική γνώση που να λέει ότι άντρας μπορεί να έχει μήτρα. Το ότι πάρχουν κάτι γκιόζηδες ψυχολόγοι ή και ψυχίατροι σήμερα που λένε λαλακίες δεν λέει κάτι. Ειδικά όταν μιλάμε για τους συγκεκριμμένους κλάδους, με την ψυχολογία να μην είναι καν επιστήμη, έχουν γίνει εγκλήματα τα τελευταία 100 χρόνια.John Brown Gun Club έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:49ψεκες ονομαζονται αυτοι που αρνουνται την επιστημονικη γνωση και γελοιοποιουνται με το να γραφουν βλακειες στο ιντερνετ, οπως εσυ τωρα καλη ωρα.Δημοκράτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:44εσύ πιστέυεις ότι γίνεται άντρας να έχει μήτρα αλλά μιλάς για ψέκεςJohn Brown Gun Club έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:42
αυτοι οι αντρες ανοητε, εχουν μητρα και ωοθηκες. Ξυδακι.![]()
![]()
![]()
Από την λοβοτομή μέχρι το κόβω πουλίά έχεις ένα μάτσο καραγκιόζηδες που βιοπορίζοντας καταστρέφοντας ζωές
- Cecily Anne
Υπάρχουν περιστατικά που έχει γεννηθεί μωρό με ambiguous genitalia ή congenital adrenal hyperplasia, δεν ξέρω καν πώς στο καλό τα έχουμε βαφτίσει στα ελληνικά. Πάντως, παρακολουθούσα ένα βίντεο κάποια στιγμή που έγινε επιλογή φύλου στη γέννηση και τελικά επιλέχθη το λάθος.Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιουν 2021, 00:04ακου λουζεράκο δεν υπάρχει καμιά επιστημονική γνώση που να λέει ότι άντρας μπορεί να έχει μήτρα. Το ότι πάρχουν κάτι γκιόζηδες ψυχολόγοι ή και ψυχίατροι σήμερα που λένε λαλακίες δεν λέει κάτι. Ειδικά όταν μιλάμε για τους συγκεκριμμένους κλάδους, με την ψυχολογία να μην είναι καν επιστήμη, έχουν γίνει εγκλήματα τα τελευταία 100 χρόνια.John Brown Gun Club έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:49ψεκες ονομαζονται αυτοι που αρνουνται την επιστημονικη γνωση και γελοιοποιουνται με το να γραφουν βλακειες στο ιντερνετ, οπως εσυ τωρα καλη ωρα.Δημοκράτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:44
εσύ πιστέυεις ότι γίνεται άντρας να έχει μήτρα αλλά μιλάς για ψέκες![]()
![]()
![]()
Από την λοβοτομή μέχρι το κόβω πουλίά έχεις ένα μάτσο καραγκιόζηδες που βιοπορίζοντας καταστρέφοντας ζωές
- John Brown Gun Club
Αυτοι γκιοζηδες ψυχολογοι και ψυχιατροι οπως τους αποκαλεις αντιπροσωπευουν ΟΛΕΣ τις μεγαλες επιστημονικες ενωσεις του κλαδου, αλλα οκ, μιλαω τωρα μ ενα τυπο που πιστευει πως ο Σορος δουλευε για τους ναζι.Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιουν 2021, 00:04ακου λουζεράκο δεν υπάρχει καμιά επιστημονική γνώση που να λέει ότι άντρας μπορεί να έχει μήτρα. Το ότι πάρχουν κάτι γκιόζηδες ψυχολόγοι ή και ψυχίατροι σήμερα που λένε λαλακίες δεν λέει κάτι. Ειδικά όταν μιλάμε για τους συγκεκριμμένους κλάδους, με την ψυχολογία να μην είναι καν επιστήμη, έχουν γίνει εγκλήματα τα τελευταία 100 χρόνια.John Brown Gun Club έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:49ψεκες ονομαζονται αυτοι που αρνουνται την επιστημονικη γνωση και γελοιοποιουνται με το να γραφουν βλακειες στο ιντερνετ, οπως εσυ τωρα καλη ωρα.Δημοκράτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:44
εσύ πιστέυεις ότι γίνεται άντρας να έχει μήτρα αλλά μιλάς για ψέκες![]()
![]()
![]()

- John Brown Gun Club
Με καθε σεβασμο, η ιστορια σου ειναι κυριολεκτικα οτι να ναι. Απ οπου και να την πιασεις δεν στεκει με τιποτα.Cecily Anne έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:57Ρε αυτή μία μέρα είπε στους γονείς της:Gherschaagk έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:55Έκανε αλλαγή φύλου;;Cecily Anne έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:51
Δεν μπορούσε να μείνει γυναίκα να κάνει anal? Έπρεπε να αλλάξει φύλο; Και γιατί σώνει και ντε από γκέυ άντρες; Και στρέιτ κάνουν άναλ. Καλέ ευτυχώς επενέβησαν οι γονείς και της βρήκανε το καλύτερο τιμ να την κουράρει.![]()
Δεν πάει καλά ο κόσμος.
3. Με γκέυ άντρες