Winston Smith έγραψε: 06 Ιουν 2021, 22:37
Αυτά που αναφέρεις αφορούν διαταραχές κατά τη διάρκεια ή μετά την εγκυμοσύνη. Η ΓΑΛΗ αναφέρεται σε άλλου είδους διαταραχή που αφορά μόνο τα άτομα με δυσφορία φύλου και που αφορά πολύ πριν την εγκυμοσύνη και την σύλληψη: το ότι ενώ είσαι τρανς άντρας, παίρνεις τεστοστερόνη, αποστρέφεσαι τα βιολογικά χαρακτηριστικά σου που υποδηλούν θηλυκότητα, αποφασίζεις να σταματήσεις να παίρνεις τεστοστερόνη, ώστε να συλλάβεις και να εγκυμονήσεις, κάτι που με βάση τη δυσφορία φύλου σου θα έπρεπε να αποστρέφεσαι.
Αυτο καλα θα κανουμε να το αφησουμε στα χερια της επιστημης και των επαγγελματιων της υγειας, οπως και στα ιδια τα ατομα που το αντιμετωπιζουν. Εριξα μια ματια στα γρηγορα, ειδα οτι μελετες υπαρχουν -αν και πολυ λιγες- και επιστημονες ασχολουνται με το ζητημα. Σε καμια περιπτωση ομως δεν θα πρεπε να χρησιμοποιησουμε μια ενδεχομενη μεγαλυτερη πιθανοτητα ψυχικων διαταραχων να μετατραπει σε λογο αποκλεισμου αυτων των ανθρωπων.
Μια και μόνο επιστήμες.πρεπει να επιληφθεί: Η ψυχιατρική
Gherschaagk έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:29
Επίσης λέω πως οι πράξεις μου έχουν συνέπειες. Εσύ μου λες κακώς. Τι να κάνουμε; Διαφωνούμε.
Εδω δεν μιλαμε για πραξεις, μιλαμε για ταυτοτητες. Αυτο που για σενα και για μενα ειναι αποψεις, γι αυτα τα ατομα ειναι η ζωη τους.
Οι ταυτότητές τους βασίζονται στις πράξεις τους. Όπως και όλων μας.
Δλδ αν εγώ αποφασίσω σαν παντρεμένη πως γουστάρω να είμαι πολυγαμική και πηγαίνω με τον έναν και τον άλλο, δύο τα τινά. Ο άντρας μου ή θα με χωρίσει ή θα το καταπιεί. Με το δικό σου σκεπτικό πρέπει να το υποστεί. Κι αν αρχίσουν να με συζητάνε στο σχολείο, θα πρέπει να τους τα χώσω που δεν καταλαβαίνουν πως αυτή είμαι και πως δεν έχουν το δικαίωμα να με θίγουν ή να κοροϊδεύουν το παιδί μου.
Gherschaagk έγραψε: 06 Ιουν 2021, 20:29
Δλδ αν δεις μια τρανς γυναίκα να βγάζει το πουλί έξω σε δημόσιες τουαλέτες για να κάνει πιπί της θα πεις πως όλα είναι φυσιολογικά; Δεν προκαλεί έτσι;
Θα πάει η κυρία στον γυναικολόγο και θα της λέει πως έχει υπερπλασία του προστάτη πχ. Μια χαρά.
Δεν βλέπεις τίποτα προκλητικό σε έναν άντρα που πάει να κάνει υπέρηχο κύησης; Ούτε είναι περίεργο όταν κάποια γυναίκα μισεί το στήθος της τόσο πολύ και κάνει μαστεκτομή σε υγιές στήθος. Κι αυτό το λέω εγώ που έχω συγγενικό μου πρόσωπο με μαστεκτομή από καρκίνο και κάνω μαστογραφία κάθε χρόνο λόγω αυξημένου κινδύνου.
Επίσης λέω πως οι πράξεις μου έχουν συνέπειες. Εσύ μου λες κακώς. Τι να κάνουμε; Διαφωνούμε.
Ποσες φορες εχεις δει τρανς γυναικα να βγαζει το πουλι της εξω σε γυναικειες τουαλετες; Μηπως εχουν ουρητηρια οι γυναικειες τουαλετες οπου οι γυναικες ουρουν ορθιες η μια διπλα στην αλλη; Συνειδητοποιεις οτι θεωρεις ως εξοργιστικο κατι που αφενος δεν εχεις αντιμετωπισει ποτε και ειναι καθαρα ενα δημιουργημα της αντιΛΟΑΤΚΙ προπαγανδας; Η μηπως νομιζεις πως μια τρανς γυναικα θα ηταν ασφαλης να βγαλει το πουλι της εξω σε μια αντρικη τουαλετα;
Επισης γιατι θεωρεις προκλητικο ενας τρανς αντρας να κανει υπερηχο κυησης; Πως ακριβως σε προκαλει εσενα, τι ακριβως σου προκαλει και απο που κι ως που εσυ βλαπτεσαι απο αυτο; Με την σταση σου ομως, με το να θεωρεις αυτη την ιατρικη αναγκη προκληση, συμβαλλεις στο να στερηθει αυτο το ατομο προσβαση σε υπηρεσιες υγειας και αυτο ειναι απειρως πιο βλαβερο απο την οποια τυχον προκληση βιωσες εσυ.
Οσο για την αφαιρεση του στηθους, αυτη ειναι η δυσφορια του φυλου.
Ρε συ έχουμε χάσει τη μπάλα.
Όταν έχει κάνει ο άλλος τις επιλογές του και από γυναίκα θέλει να αυτοπροσδιορίζεται σαν άντρας αλλά κάνει χρήση του αναπαραγωγικού του συστήματος καταλαβαίνεις πως δεν είμαι εγώ το πρόβλημα ούτε οι γυναίκες που μπαίνουν μέσα σε ένα γυναικολογικό ιατρείο και βλέπουν τον κύριο Παπαρίδη να είναι εκεί για το μηνιαίο τσεκ απ και να δει αν η εγκυμοσύνη του πάει καλά;
υπάρχει αυτό το επικό βίντεο που δείχνει πόσο έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο παράνοιας
του λένε στο ιατρείο ότι είναι έγκυος γιατί δεν επιτρέπεται να τον πουν ότι έχει καρκίνο του προστάτη
Δημοκράτης έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:09
υπάρχει αυτό το επικό βίντεο που δείχνει πόσο έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο παράνοιας
=2mhly2KmCIU
του λένε στο ιατρείο ότι είναι έγκυος γιατί δεν επιτρέπεται να τον πουν ότι έχει καρκίνο του προστάτη
στιβεν Κραουντερ ρε ψεκα; Σε λιγο θα ποσταρεις και Τακερ Καρλσον
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
=2mhly2KmCIU
ναι εγώ είμαι ο ψέκας, όχι όποιος πιστέυει ότι είναι οκ ο γυναικολόγος να ελέγχει αν τα τραβέλια είναι σε ενδιαφέρουσα
=2mhly2KmCIU
ναι εγώ είμαι ο ψέκας, όχι όποιος πιστέυει ότι είναι οκ ο γυναικολόγος να ελέγχει αν τα τραβέλια είναι σε ενδιαφέρουσα
Και ψεκας και βλακας εισαι, αφου γελας με τετοιες βλακειες. Ειναι προφανες πως τον πηραν χαμπαρι οι γιατροι και απλα πηγαν με τα νερα του γιατι ηταν ο πιο ευκολος τροπος να τον ξεφορωθουν.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Εδω δεν μιλαμε για πραξεις, μιλαμε για ταυτοτητες. Αυτο που για σενα και για μενα ειναι αποψεις, γι αυτα τα ατομα ειναι η ζωη τους.
Δλδ αν εγώ αποφασίσω σαν παντρεμένη πως γουστάρω να είμαι πολυγαμική και πηγαίνω με τον έναν και τον άλλο, δύο τα τινά. Ο άντρας μου ή θα με χωρίσει ή θα το καταπιεί. Με το δικό σου σκεπτικό πρέπει να το υποστεί. Κι αν αρχίσουν να με συζητάνε στο σχολείο, θα πρέπει να τους τα χώσω που δεν καταλαβαίνουν πως αυτή είμαι και πως δεν έχουν το δικαίωμα να με θίγουν ή να κοροϊδεύουν το παιδί μου.
Οκ.
Νομιζω πως δεν αντιλαμβανεσαι τι σημαινει ταυτοτητα. Πολυγαμικος μπορει να ειναι οποιοσδηποτε, ανεξαρτητως ταυτοτητας: υπαρχουν στρειτ, γκει, λεσβιες, μπαι και τρανς πολυγαμικοι, αλλα η ταυτοτητα τους δεν εχει να κανει με αυτη την προτιμηση τους.
Μα δεν του είπα να μην κόψει το στήθος που είχε σαν γυναίκα και να μην πάρει τεστοστερόνη για να βγάλει μούσια. Απλά όταν χρησιμοποιεί το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα που συνεχίζει να έχει γιατί καλές οι αλλαγές αλλά δεν είναι και τόσο χαζός για να τα ξεριζώσει όλα γιατί γουστάρει να είναι άντρας αλλά τελικά κρέας μπαίνει, κρέας βγαίνει και καταλήγει έγκυος ο κύριος Παπαρίδης. Γιατί όσο άντρας κι αν φαίνεται παραμένει γυναίκα και έμεινε έγκυος. Ε δεν του φταίει κανένας. Καλά έκαναν και τον αποκαλούσαν κυρία Παπαρίδου όταν πήγαινε για τα τσεκ απ.
Η ταυτότητα του κυρίου Παρίδη είναι τρανς άντρας. Η ικανότητα του κυρίου Παπαρίδη να μείνει έγκυος αποδεικνύει πως άσχετα πως αυτοπροσδιορίζεται ο κύριος Παπαρίδης παραμένει γυναίκα από επιλογή. Ας σταματήσει να κλαίγεται λοιπόν. Ας τα έβγαζε όλα να μην μείνει έγκυος όπως συμβαίνει με όλους τους άντρες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Και ψεκας και βλακας εισαι, αφου γελας με τετοιες βλακειες. Ειναι προφανες πως τον πηραν χαμπαρι οι γιατροι και απλα πηγαν με τα νερα του γιατι ηταν ο πιο ευκολος τροπος να τον ξεφορωθουν.
ναι ρε, προφανές. Στο προηγούμενο ποστ βέβαια μας έλεγες ότι είναι λογικότατο να κάνουν υπέρηχο σε άντρες
ναι ρε, προφανές. Στο προηγούμενο ποστ βέβαια μας έλεγες ότι είναι λογικότατο να κάνουν υπέρηχο σε άντρες
αυτοι οι αντρες ανοητε, εχουν μητρα και ωοθηκες. Ξυδακι.
wooded glade έγραψε:
αυτοι οι αντρες ανοητε, εχουν μητρα και ωοθηκες. Ξυδακι.
εσύ πιστέυεις ότι γίνεται άντρας να έχει μήτρα αλλά μιλάς για ψέκες
Kαι νόμιζα ότι η πιο διαταραγμένη περίπτωση που έχω ακούσει μέχρι σήμερα ήταν από τύπισσα που ήθελε να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, να γίνει άντρας δηλαδή, με σκοπό να τον τρώει από τον κώλο από γκέυ άντρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 07 Ιουν 2021, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οκ.
Νομιζω πως δεν αντιλαμβανεσαι τι σημαινει ταυτοτητα. Πολυγαμικος μπορει να ειναι οποιοσδηποτε, ανεξαρτητως ταυτοτητας: υπαρχουν στρειτ, γκει, λεσβιες, μπαι και τρανς πολυγαμικοι, αλλα η ταυτοτητα τους δεν εχει να κανει με αυτη την προτιμηση τους.
Μα δεν του είπα να μην κόψει το στήθος που είχε σαν γυναίκα και να μην πάρει τεστοστερόνη για να βγάλει μούσια. Απλά όταν χρησιμοποιεί το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα που συνεχίζει να έχει γιατί καλές οι αλλαγές αλλά δεν είναι και τόσο χαζός για να τα ξεριζώσει όλα γιατί γουστάρει να είναι άντρας αλλά τελικά κρέας μπαίνει, κρέας βγαίνει και καταλήγει έγκυος ο κύριος Παπαρίδης. Γιατί όσο άντρας κι αν φαίνεται παραμένει γυναίκα και έμεινε έγκυος. Ε δεν του φταίει κανένας. Καλά έκαναν και τον αποκαλούσαν κυρία Παπαρίδου όταν πήγαινε για τα τσεκ απ.
Η ταυτότητα του κυρίου Παρίδη είναι τρανς άντρας. Η ικανότητα του κυρίου Παπαρίδη να μείνει έγκυος αποδεικνύει πως άσχετα πως αυτοπροσδιορίζεται ο κύριος Παπαρίδης παραμένει γυναίκα από επιλογή. Ας σταματήσει να κλαίγεται λοιπόν. Ας τα έβγαζε όλα να μην μείνει έγκυος όπως συμβαίνει με όλους τους άντρες.
για 1000στη φορα, τα γεννητικα οργανα και οι λειτουργιες τους ειναι ενα πραγμα και η ταυτοτητα φυλου ενα αλλο. Οτι εμεινε εγγυος δεν σημαινει πως παραμενει γυναικα η ξαναγινεται γυναικα.
Ωστοσο, ΕΣΕΝΑ τι προβλημα σου δημιουργει αυτο; Γιατι δεν μπορεις ν απαντησεις σε αυτη την απλη ερωτηση;
wooded glade έγραψε:
Cecily Anne έγραψε: 06 Ιουν 2021, 23:46
Kαι νόμιζα ότι η πιο διαταραγμένη περίπτωση που έχω ακούσει μέχρι σήμερα ήταν από τύπισσα που ήθελε να κάνει εγχείρηση αλλαγής φίλου, να γίνει άντρας δηλαδή, με σκοπό να τον τρώει από τον κώλο από γκέυ άντρες.
Αν της άρεσε τόσο πολύ το anal θα μπορούσε απλά να το πει. Σίγουρα σε κάποιους άντρες αρέσει πολύ.
Απλά μην περιμένει να μείνει έγκυος έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gherschaagk την 06 Ιουν 2021, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.