!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:21Kαταρχάς εσύ ποιός είσαι πάλι;John Dear έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:21Υπήρχε περίπτωση να είναι σωστός; Αναιδής και καθυστέρας ήτανε και προκαλούσε. και μπήκες εσύ στη μέση να μουν την πεις δικαιώνοντας τον.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:15
Αν είχε πει κάτι σωστό, γιατί να μην το στηρίξω; Γενικά είμαι πιο αντικειμενική πεθαίνεις. Σόρρυ.
Α, ΟΚ, thanks.![]()
Σας είχε τσούξει που ο κόσμος ψήφιζε και πάλι Τσίπρα παρόλο που εξαναγκάστηκε ε υποχώρηση. κάτι τέτοιο ήταν το θέμα.
Πάντως πράγματι είσαι πιο ώριμη και πιο γλυκιά τελευταία. Είδες ρε άμα μεγαλώνει ο άνθρωπος;
θα χεις πατήσει τα 45 να υποθέσω;![]()
Ο Τζον Ντίαρ.
Εμ κουτσομπόλης εμ όλο μούφες πιστεύεις και υιοθετείς και διαδίδεις. Η Ζουζουνίτσα είναι η ΕΣΘΗΡ. Εγώ απλά στο παλιό έναν λογαριασμό είχα Τυχαίο. Τυχαιάκιας ήμουν
δεν υπάρχουν κουτσομπολιδες εδώ, ασε που δεν με νοιαζει να μαθω κατι, τα ηξερα και για τον στέλιο και για την πολεοδομία.John Dear έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:28 Εμ κουτσομπόλης εμ όλο μούφες πιστεύεις και υιοθετείς και διαδίδεις. Η Ζουζουνίτσα είναι η ΕΣΘΗΡ. Εγώ απλά στο παλιό έναν λογαριασμό είχα Τυχαίο. Τυχαιάκιας ήμουν![]()
εσυ έχεις σχέση με φεγγάρι ε;
- Δημοκρατικός
Α, δηλαδή μπορεί και να μας διαβάζουν και τα πμ δηλαδή.talaipwros έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:13https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &sk=t&sd=aCecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:11Δεν έχω ιδέα αν γίνεται ούτε γνώσεις να το ψάξω.Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:08
PM χρηστών με phpBB πως διαβάζουμε;
Εγκυκλοπαιδική η ερώτηση.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
-
talaipwros
σε ενα ελευθερο βοθρο, απο οτι λενε το εκαναν συστηματικα και μπαναραν οσους ελεγαν σε πμ σε αλλους χρηστες οτι ανοιξε τουτο εδω το πχορουμΔημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:31Α, δηλαδή μπορεί και να μας διαβάζουν και τα πμ δηλαδή.
Φαντασου ποσο αναξιοπρεπη λαμογια πρεπει να ηταν οι συντονιστες του
οχι οτι σε αφορα βεβαια, κουβεντα να γινεται
Το οποίο φυσικά θα μπορούσε να είναι και λάθος. Δύσκολη σύμπτωση, αλλά σε κοινόχρηστους χώρους πολλοί χρήστες εμφανίζονται με την ίδια ΙΡ προς τα έξω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2021, 18:56
Εγώ το είδα το ριποστ με τα ασπράδια αλλά δεν ήξερα τότε ότι έβλεπα κάτι ιστορικό και δεν θυμάμαι καλά.
Η φωτό έδειχνε χρήστης Κομετ IP τάδε. Άλλοι χρήστες από αυτή την IP: Ζουζουνίτσα. Είχε λοιπόν σκοπό να δείξει ότι είναι το ίδιο άτομο.
Δεν καταλαβαίνω το γριφώδες πνεύμα σου. Τι είναι η σχέση με φεγγάρι; Κάποιο λογοπαίγνιο με το μουν; Μου τα χώνεις τύπου διακριτικά όπως κάνουν τα σκουπίδια οι δεξιοί και νομίζουν ότι είναι και πνευματώδεις; Γιατί δεν με λες μουνί στα ίσια; Από κορεκτίλα.enaon έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:31δεν υπάρχουν κουτσομπολιδες εδώ, ασε που δεν με νοιαζει να μαθω κατι, τα ηξερα και για τον στέλιο και για την πολεοδομία.John Dear έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:28 Εμ κουτσομπόλης εμ όλο μούφες πιστεύεις και υιοθετείς και διαδίδεις. Η Ζουζουνίτσα είναι η ΕΣΘΗΡ. Εγώ απλά στο παλιό έναν λογαριασμό είχα Τυχαίο. Τυχαιάκιας ήμουν![]()
εσυ έχεις σχέση με φεγγάρι ε;![]()
- Cecily Anne
Ή θα μπορούσε να είναι 2 μέλη από το ίδιο σπίτι.sharp έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:37Το οποίο φυσικά θα μπορούσε να είναι και λάθος. Δύσκολη σύμπτωση, αλλά σε κοινόχρηστους χώρους πολλοί χρήστες εμφανίζονται με την ίδια ΙΡ προς τα έξω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2021, 18:56
Εγώ το είδα το ριποστ με τα ασπράδια αλλά δεν ήξερα τότε ότι έβλεπα κάτι ιστορικό και δεν θυμάμαι καλά.
Η φωτό έδειχνε χρήστης Κομετ IP τάδε. Άλλοι χρήστες από αυτή την IP: Ζουζουνίτσα. Είχε λοιπόν σκοπό να δείξει ότι είναι το ίδιο άτομο.
Ή θα μπορούσε να είναι από ίντερνετ καφέ.
Ή θα μπορούσε να είναι από εταιρία από την οποία μπαίνουν παραπάνω χρήστες.
κλπ κλπ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Ο χρήστης Διάδοχος ήταν συντονιστής τότε σε εκείνο το φόρουμ;talaipwros έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:34σε ενα ελευθερο βοθρο, απο οτι λενε το εκαναν συστηματικα και μπαναραν οσους ελεγαν σε πμ σε αλλους χρηστες οτι ανοιξε τουτο εδω το πχορουμ
- Cecily Anne
Ε ναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:40Ο χρήστης Διάδοχος ήταν συντονιστής τότε σε εκείνο το φόρουμ;talaipwros έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:34σε ενα ελευθερο βοθρο, απο οτι λενε το εκαναν συστηματικα και μπαναραν οσους ελεγαν σε πμ σε αλλους χρηστες οτι ανοιξε τουτο εδω το πχορουμ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Διαπιστώνω ότι οι υπάλληλοι της εταιρίας είναι ανειδίκευτοι. Θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω.
το διπλοτσεκάρουν δεν υπάρχει λάθος, διαβαζουν και τα πμ να ειναι σίγουροι.sharp έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:37 Το οποίο φυσικά θα μπορούσε να είναι και λάθος. Δύσκολη σύμπτωση, αλλά σε κοινόχρηστους χώρους πολλοί χρήστες εμφανίζονται με την ίδια ΙΡ προς τα έξω.
Ετσι πιασαμε και την ζουζουνίτσα.

Στο παλιό είχε λογαριασμό και η κοπέλα μου και έγραφε. Ούτε η IP άλλαζε ούτε φυσικά και τα cookies. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με αυτό. Το πρόβλημα ήταν οι συντονιστές του και ο ίδιος ο διαχειριστής βεβαίως.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:40Ο χρήστης Διάδοχος ήταν συντονιστής τότε σε εκείνο το φόρουμ;talaipwros έγραψε: 05 Ιουν 2021, 19:34σε ενα ελευθερο βοθρο, απο οτι λενε το εκαναν συστηματικα και μπαναραν οσους ελεγαν σε πμ σε αλλους χρηστες οτι ανοιξε τουτο εδω το πχορουμ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis