Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2021, 18:56
Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 18:51
Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2021, 18:50
Εγώ το είδα το ριποστ με τα ασπράδια αλλά δεν ήξερα τότε ότι έβλεπα κάτι ιστορικό και δεν θυμάμαι καλά.
Η φωτό έδειχνε χρήστης Κομετ IP τάδε. Άλλοι χρήστες από αυτή την IP: Ζουζουνίτσα. Είχε λοιπόν σκοπό να δείξει ότι είναι το ίδιο άτομο.
Τι υπαινίσσονται κάποιοι, ότι ο χρήστης-θύμα παραποίησε το screenshot και ότι ποτέ δεν δημοσιεύτηκε η IP απο συντονιστή;
Να το πούν ξεκάθαρα.
Εγώ δεν το υπαινίσσομαι σίγουρα. Δεν θυμάμαι καν αν στο επεξεργασμένο ποστ υπήρχε έστω μια ακάλυπτη IP. Όσο για το αρχικό ποστ, δεν το είδα ποτέ.
Η Σεσιλι εγώ καταλαβαίνω ότι λέει πως αν υπήρχαν 6 IP στο αρχικό, στο επεξεργασμένο είχε μείνει 1. Οπότε ο συντονιστής δημοσίευσε 6. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει.
Αλλά επίσης γράφτηκε ότι ζητήθηκε συγγνώμη κατ ιδίαν επομένως δεν γίνεται να μην δημοσιεύτηκε η IP.
Όχι, όταν ανοίγεις το προφίλ του χρήστη στη μέση της σελίδας ο συντονιστής βλέπει αν σκάει το όνομα με άλλο χρήστη και στο κάτω μέρος τη σελίδας βλέπει τις τελευταίς 5-6 IP. Αν πατήσεις μία μία της IP, μπορείς να δεις αν κι άλλη IP σκάει σε διπλολογαριασμό.
Η σελίδα που ανέβηκε λοιπόν ήταν αυτούσια, χωρίς κροπάρισμα ή κρύψιμο των IP (ήταν πολλές, δεν ήταν μία).
Ο κομήτης που έκανε σκρινσοτ αυτό το ποστ του συντονιστή και το ανέβασε, έσβησε το νικ του συντονιστή που ήταν στο πάνω μέρος της σελίδας και έσβησε και τις πολλαπλές IP του στο κάτω μέρος της σελίδας. Το νικ ζουζουνίτσα που έσκαγε το άφησε να φαίνεται. Όπως επίσης δεν πείραξε το φορματ της σελίδας του φόρουμ. Τα προσωπικά στοιχεία με λίγα λόγια χρωμάτισε.
Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 18:58
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 18:56
Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 18:55
Και τι ενδιαφέρει το κοινό αυτό; Aν ήταν το ίδιο άτομο και αυτό απαγορεύεται απο τον κανονισμό του ιστιοτόπου, ας του επιβαλλόταν οι σχετικές ποινές. Τι σκοπό εξυπηρέτησε η φερόμενη δημοσίευση της IP του;
Εκανε λέμε τη μαλακία και δεν έκανε κροπ τη σελίδα να εξαφανίσει τις IP ή να τις χρωματίσει να μη φαίνονται.
Όταν λέμε μαλακία, εννοούμε ξέφυγε ένα κλίκ και πάτησε λάθος κουμπί, ή απλά το άτομο αυτό δεν έχει ιδέα απο προσωπικά δεδομένα και την νόμιμη επεξεργασία τους στα πλαίσια λειτουργικότητας ενός ιστιοτόπου; Πχ,
"α, συντονιστής να ούμε, βλέπω τις IP σου, τώρα θα δείς, θα σε κρεμάσω δημόσια στα μανταλάκια!"
Ε αυτό ας το ξεκαθαρίσουν οι ίδιοι. Εγώ πιστεύω ότι πήγε να κάνει το δεύτερο και ξέχασε να κροπάρει τη φωτό μέχρι τη μέση να φαίνεται μόνο το όνομα τις ζουζουνίτσας και όχι οι IP του κομήτη. Γι'αυτό επιμένω ότι έκανε βλακεία και δεν το έκανε επίτηδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Cecily Anne την 05 Ιουν 2021, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”