!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

klg έγραψε: 05 Ιουν 2021, 14:01
enaon έγραψε: 05 Ιουν 2021, 14:00
klg έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:58 Αγορίνα μου, το port forward είναι το destination nat.
αρα dnat ε; :003:
Ναι;
απογοήτευση εισαι, στα κανονικά σου θα βριζόμασταν 2-3 σελίδες. :003:
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

alekhine έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:48 ο ΟΡ μάλλον συμπάσχει με το δράμα αλλού συντρολλου του που κάποιος συντονιστής θεώρησε πρέπον να ξεσκεπάσει ότι γράφει εδώ με 4-5 λογαριασμούς

το θέμα είναι ότι το έκανε με ένα screenshot στο οποίο φαινόταν η ΙΡ

και βρήκε ευκαιρία ο διάδοχος να το παίξει θιγμένος επειδή και καλά θίγονται τα προσωπικά του δεδομένα, έστω και αν η ταυτοποίηση του μπορεί να γίνει μόνο αν είσαι της ΕΥΠ
Αυτός ο παπάρας είναι ο διάδοχος;

Στο μεταξύ η ΙΡ δεν είναι ξέρω αν είναι σε κάθε περίπτωση προσωπικό δεδομένο, σίγουρα δεν είναι ευαίσθητο (νομίζω ο GDPR τα ορίζει πλέον ως ειδικές κατηγορίες). Περαιτέρω, από την στιγμή που η ταυτοποίηση δεν γίνεται με άμεσο τρόπο (δηλαδή δεν μπορείς να βρεις το πρόσωπο μόνο από την ΙΡ, όπως από ένα βίντεο, αλλά θέλεις την συμμετοχή του ISP), προφανώς και απομακρυνόμαστε ακόμα περισσότερο.

ΥΓ. Θέλεις να με διαολίσεις με την υπογραφή, έτσι;
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:44
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:39
Ναι, απλά δε νιώθει, νομίζει ότι θα του κλάσουν τ'αρχίδια ή απλά όντως δεν τον ενδιαφέρει το privacy του.
Εδώ που τα λέμε, από τη στιγμή που κάποιοι χρήστες γνωρίζονται μεταξύ τους, το privacy σαφώς και δεν ισχύει.

Υπάρχει και η γελοία κατηγορία των πιμάκηδων που ανταλλάσουν πληροφορίες και μετά πουλάνε μούρη της απόκρυφης γνώσης. :lol:

Κωμικοί τύποι.
Δεν ισχύει για τον Ασέβαστο κι εμένα. Προφανώς ισχύει για το Δημοκρατικό.
Σαφώς και δεν ισχύει και είναι εμφανές.
Όπως είναι εμφανές και ότι ο Δημοκρατικός έχει πάρει ανάποδες μόνον και μόνον στην ιδέα ότι θα γίνει γνωστή η ip του.

Ενιγουέι, για μένα τουλάχιστον οι χρήστες χωρίζονται σε δυο βασικές κατηγορίες.
Σ' αυτούς που θα έλεγαν τα ίδια πράγματα αν βρισκόντουσαν σε μια παρέα πχορουμιστών και στους άλλους.

Οι άλλοι (γνωστοί ή άγνωστοι) είναι όντως ευάλωτες κατηγορίες για τον χ ή ψ λόγο και δεν πρόκειται να λύσει ο συντονισμός το πρόβλημα τους. Υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν και δεν υπάρχει γραφειοκρατική αλλά μόνον προσωπική προσέγγιση και λύση για το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:29 Σε αυτό αναφέρομαι κι εγώ. Από εκεί και πέρα, εγω θα ξαναπώ την προσωπική μου γνώμη, γιατί παρερμηνεύεται, διότι έχουν δημιουργηθεί 3 κλειδωμένα ήδη νήματα και χάνεται η πληροφορία και βαριέμαι να πρέπει να εξηγώ.
1. Το ποστ με τη φωτό με τα παιδιά (πριν επεξεργαστεί τις φάτσες) ήταν μαλακία. Ο συντονιστής καλώς έψαξε το προφίλ της Ζουζουνίτσας. Άπαξ και βρήκε ότι ήταν διπλοεγγραφή, έπρεπε να το συζητήσει με την ομάδα και το διαχειριστή (διαγράφοντας προσωρινά το ποστ με τις φάτσες). Από ό,τι κατάλαβα, εφόσον μετά έγινε επεξεργασία στο ποστ και δε φαίνονταν φάτσες, δε χρειαζόταν διαγραφή τελικά, αλλά πάλι έπρεπε να συζητήσει τη διπλοεγγραφή, μπορεί και να έκανε συζήτηση, δε γνωρίζουμε.
2. Το ανέβασμα των IP (δεν ήταν μία, πρόλαβα να μετρήσω τουλάχιστον 5) ήταν ΜΑΛΑΚΙΑ.-
3. Το γεγονός ότι δεν πήρε επίσημη θέση ο διαχειριστής είναι ΜΑΛΑΚΙΑ.-
π. Το γεγονός ότι συντονίστριες ρίχνουν λάδι στη φωτιά με ειρωνικά ποστ είναι ΜΑΛΑΚΙΑ.-
5. Το γεγονός ότι μπαίνουν χρήστες (στύγιος, άγνωστος-γνωστός κλπ.) και μπαχαλεύουν τα νήματα με βρισίδια, για να κλειδώνονται είναι ΜΑΛΑΚΙΑ.-
6. Το ότι ζητάς μπαναρίσματα, εφόσον δεν έχουν νόημα είναι ΜΑΛΑΚΙΑ. Και γενικά το μπανάρισμα σαν έννοια είναι ΜΑΛΑΚΙΑ. Θα πρέπει να το αναθεωρήσουν, αλλά σε αυτό δε φταίνε, είναι δύσκολη η κατάσταση και τους κατανοώ άπειρα.
7. Ζητήθηκε συγγνώμη από το συντονιστή και πιστεύω ότι έγινε από βλακεία και όχι επίτηδες. Δεν γνωρίζω, αν πρέπει να απομακρυνθεί, αυτό είναι απόφαση του διαχειριστή, αυτό που γνωρίζω είναι ότι προσωπικά δε θεωρώ ότι το έκανε επίτηδες με στόχο να "δημοσιοποιήσει IP", ήθελε να δείξει τη διπλοεγγραφή και δεν σκέφτηκε να σβήσει τις IP. Δηλαδή δεν τον θεωρώ επικίνδυνο, τον θεωρώ χαζό. Σαφώς η βλακεία τιμωρείται, αλλά καλό είναι να βλέπουμε και την πρόθεση. Πρέπει να σκεφτείς ότι έχουν διαγράψει εκατοντάδες νικνέιμς διπλοεγγραφών και δεν είχε ξανασυμβεί (στο παρόν φόρουμ, στο παλιό είχαμε παρόμοια φάση με συντονίστρια να δίνει στεγνά χρήστρια για τον τόπο κατοικίας της).
8. Το τραβάς, χωρίς λόγο, διότι νομικά αφορά τον κομήτη και όχι εσένα. Εφόσον ο κομήτης δεν έχει δημιουργήσει θέμα, εσύ δεν έχει νόημα να σκούζεις. Άσε που το πιο γελοίο όλων είναι το άτυπο "μένω με διπλολογαριασμούς και σας τρολάρω κι εσείς δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα, γιατί κάνατε μαλακία".
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:48
Το πρόβλημα με αυτό που περιγράφεις είναι ότι ζητήθηκε μία συγγνώμη ιδιωτικά για ένα ζήτημα που αφορά ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, οπότε μένει ένα ερωτηματικό στον μέσο χρήστη για το τί συνέβη και στο ότι δεν λήφθηκαν μέτρα και κάνουν όλοι τις πάπιες. Μάλλον αυτό είναι το ζήτημα που εξοργίζει τον κάθε δημοκρατικό.
Επίσης η συγγνώμη έχει ουσία να δίνεται δημόσια σε αυτή τη φάση, γιατί αιτιολογείς την πρόθεση. Έχει διαφορά το συγγνώμη, δεν είδα τις IP καν (λέμε τώρα) με το συγγνώμη έκανα βλακεία έχεις δίκιο (τις ανέβασε δηλαδή εν γνώσει του).
Δόξα το θεό. Η φωνή της λογικής.

Κατά τα άλλα έχουμε κάνει πουτάνα το φόρουμ. Πότε; Όταν συζητάμε για πράγματα που ΔΕΝ τους αρέσουν και που οι ίδιοι για τους λόγους και τα δικά τους κριτήρια δεν θέλουν να ασχοληθούν.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

enaon έγραψε: 05 Ιουν 2021, 14:03

Ναι;
Δουλεύω σαββατιάτικα κάτι excel για δικηγορίστικες μαλακίες που χρειάζεται η σύντροφος, οπότε είμαι ένα βήμα πριν την αυτοκτονία.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Beria έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:54
sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:45
Beria έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:11 Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα αυτή η ανοησία;
:g030:
Τρέχει ο λαγός του σκοτωμού μέσα στο δάσος και ξαφνικά βλέπει το ελάφι αραχτό κάτω από ένα δένδρο, να καπνίζει χασίσι.

-Τι κάνεις εδώ; Είσαι τρελός; Είμαστε μέσα στη φύση, στον καθαρό αέρα κι εσύ ρουφάς μαύρο; Εμπρός σήκω να τρέξουμε παρέα να γυμναστούμε.

-Δίκιο έχεις λέει το ελάφι, παρατάει τα τσιγαριλίκια και αρχίζει να τρέχει με το λαγό. Εκεί που τρέχανε, συναντούν την αλεπού, να έχει πλακωθεί στην κοκαϊνη.

-Καλά ρε, λέει το ελάφι, είμαστε μέσα στο δάσος, στον καθαρό αέρα και εσύ σνιφάρεις κόκα; Έλα μαζί μας να τρέξουμε να γυμναστούμε να ανοίξουν τα πνευμόνια μας.

-Δίκιο έχετε ρε παιδιά λέει η αλεπού, κι αρχίζει να τρέχει με τους άλλους δύο. Λίγο πιο κάτω συναντούν τον λύκο που ετοιμαζόταν να χτυπήσει ηρωίνη.

-Καλά ρε δεν ντρέπεσαι; Να είμαστε μέσα στην φύση, στον καθαρό αέρα και εσύ να τρυπιέσαι; του λέει η αλεπού. Άντε σήκω και έλα μαζί μας να τρέξουμε να γυμναστούμε να ανοίξουν τα πνευμόνια μας.

Και ο λύκος:

-Ρε δεν πάτε στο διάολο πρωί πρωί λέω εγώ. Κάθε φορά που παίρνει ο λαγός ecstasy, εμείς θα τρέχουμε σαν τους μαλάκες μέσα στο δάσος;

Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο λαγός. Έτσι, παιδάκια;
:g030:
*αντί για λύκο στο τέλος εγώ το ξέρω με αρκούδα, δε ξέρω, για κάποιο λόγο μου φαίνεται πιο αστεία η εικόνα της αρκούδας με το σέο.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

- Casper - έγραψε: 05 Ιουν 2021, 14:06
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:29 Σε αυτό αναφέρομαι κι εγώ. Από εκεί και πέρα, εγω θα ξαναπώ την προσωπική μου γνώμη, γιατί παρερμηνεύεται, διότι έχουν δημιουργηθεί 3 κλειδωμένα ήδη νήματα και χάνεται η πληροφορία και βαριέμαι να πρέπει να εξηγώ.
1. Το ποστ με τη φωτό με τα παιδιά (πριν επεξεργαστεί τις φάτσες) ήταν μαλακία. Ο συντονιστής καλώς έψαξε το προφίλ της Ζουζουνίτσας. Άπαξ και βρήκε ότι ήταν διπλοεγγραφή, έπρεπε να το συζητήσει με την ομάδα και το διαχειριστή (διαγράφοντας προσωρινά το ποστ με τις φάτσες). Από ό,τι κατάλαβα, εφόσον μετά έγινε επεξεργασία στο ποστ και δε φαίνονταν φάτσες, δε χρειαζόταν διαγραφή τελικά, αλλά πάλι έπρεπε να συζητήσει τη διπλοεγγραφή, μπορεί και να έκανε συζήτηση, δε γνωρίζουμε.
2. Το ανέβασμα των IP (δεν ήταν μία, πρόλαβα να μετρήσω τουλάχιστον 5) ήταν ΜΑΛΑΚΙΑ.-
π. Το γεγονός ότι συντονίστριες ρίχνουν λάδι στη φωτιά με ειρωνικά ποστ είναι ΜΑΛΑΚΙΑ.-
5. Το γεγονός ότι μπαίνουν χρήστες (στύγιος, άγνωστος-γνωστός κλπ.) και μπαχαλεύουν τα νήματα με βρισίδια, για να κλειδώνονται είναι ΜΑΛΑΚΙΑ.-
6. Το ότι ζητάς μπαναρίσματα, εφόσον δεν έχουν νόημα είναι ΜΑΛΑΚΙΑ. Και γενικά το μπανάρισμα σαν έννοια είναι ΜΑΛΑΚΙΑ. Θα πρέπει να το αναθεωρήσουν, αλλά σε αυτό δε φταίνε, είναι δύσκολη η κατάσταση και τους κατανοώ άπειρα.
7. Ζητήθηκε συγγνώμη από το συντονιστή και πιστεύω ότι έγινε από βλακεία και όχι επίτηδες. Δεν γνωρίζω, αν πρέπει να απομακρυνθεί, αυτό είναι απόφαση του διαχειριστή, αυτό που γνωρίζω είναι ότι προσωπικά δε θεωρώ ότι το έκανε επίτηδες με στόχο να "δημοσιοποιήσει IP", ήθελε να δείξει τη διπλοεγγραφή και δεν σκέφτηκε να σβήσει τις IP. Δηλαδή δεν τον θεωρώ επικίνδυνο, τον θεωρώ χαζό. Σαφώς η βλακεία τιμωρείται, αλλά καλό είναι να βλέπουμε και την πρόθεση. Πρέπει να σκεφτείς ότι έχουν διαγράψει εκατοντάδες νικνέιμς διπλοεγγραφών και δεν είχε ξανασυμβεί (στο παρόν φόρουμ, στο παλιό είχαμε παρόμοια φάση με συντονίστρια να δίνει στεγνά χρήστρια για τον τόπο κατοικίας της).
8. Το τραβάς, χωρίς λόγο, διότι νομικά αφορά τον κομήτη και όχι εσένα. Εφόσον ο κομήτης δεν έχει δημιουργήσει θέμα, εσύ δεν έχει νόημα να σκούζεις. Άσε που το πιο γελοίο όλων είναι το άτυπο "μένω με διπλολογαριασμούς και σας τρολάρω κι εσείς δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα, γιατί κάνατε μαλακία".
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:48
Το πρόβλημα με αυτό που περιγράφεις είναι ότι ζητήθηκε μία συγγνώμη ιδιωτικά για ένα ζήτημα που αφορά ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, οπότε μένει ένα ερωτηματικό στον μέσο χρήστη για το τί συνέβη και στο ότι δεν λήφθηκαν μέτρα και κάνουν όλοι τις πάπιες. Μάλλον αυτό είναι το ζήτημα που εξοργίζει τον κάθε δημοκρατικό.
Επίσης η συγγνώμη έχει ουσία να δίνεται δημόσια σε αυτή τη φάση, γιατί αιτιολογείς την πρόθεση. Έχει διαφορά το συγγνώμη, δεν είδα τις IP καν (λέμε τώρα) με το συγγνώμη έκανα βλακεία έχεις δίκιο (τις ανέβασε δηλαδή εν γνώσει του).
Δόξα το θεό. Η φωνή της λογικής.

Κατά τα άλλα έχουμε κάνει πουτάνα το φόρουμ. Πότε; Όταν συζητάμε για πράγματα που ΔΕΝ τους αρέσουν και που οι ίδιοι για τους λόγους και τα δικά τους κριτήρια δεν θέλουν να ασχοληθούν.
Επειδή αναφέρεσαι έμμεσα σε μένα, διότι εγώ είπα την έκφραση, θες να μου διευκρινίσεις, τί παράλογο είδες στις δημοσιεύσεις μου επί του θέματος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 05 Ιουν 2021, 14:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Γιάννης έγραψε: 05 Ιουν 2021, 14:01
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:29
Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 12:10
Aν εννοείς ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να σου υποκλέψουν και να δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο παράνομα τα προσωπικά δεδομένα, προφανώς και υπάρχει, αυτονόητα πράγματα. Εξίσου αυτονόητο είναι ότι αυτός που θα το κάνει θα διωχθεί απο τον νόμο, και η πιθανότητα είναι ότι η ΔΗΕ έχει πιο εξειδικευμένες γνώσεις απο τον μέσο κακόβουλο χάκερ.
Σε αυτό αναφέρομαι κι εγώ. Από εκεί και πέρα, εγω θα ξαναπώ την προσωπική μου γνώμη, γιατί παρερμηνεύεται, διότι έχουν δημιουργηθεί 3 κλειδωμένα ήδη νήματα και χάνεται η πληροφορία και βαριέμαι να πρέπει να εξηγώ.
Συμφωνώ μέχρι κεραίας και προσυπογράφω.
απλά να συμπληρώσω ότι όλο αυτό είναι απόρροια της απειρίας των συντονιστών, που είναι φανερό εδώ και χρόνια ότι είναι όσο άπειροι και ακατάλληλοι όσο είναι φιλότιμοι, αλλά δεν είναι δικιά τους ευθύνη, είναι του σπύρου, όπως ευθύνη της διαχείρισης είναι η παντελής έλλειψη κατευθυντήριων για το τι επιτρέπεται στο πχορουμ και τι όχι, που είναι έκδηλη απο το γεγονός ότι έχει αφήσει τα πάντα στη διακριτική κρίση των ίδιων άπειρων συντονιστών, οπότε και βλέπεις άλλον να τρώει 6 μήνες επειδή έβρισε έναν και άλλον να γράφει απο 5 προφίλ και να κυκλοφορεί άνετος. Όπως είχα γράψει και πριν, το μόνο που μας σώζει είναι ότι είμαστε 10-15 άτομα όλοι κι όλοι. Γνώμη μου, αφού ούτως ή άλλως δουλειά δεν κάνουν, αφαίρεσε εντελώς τους συντονιστές εκτός απο 1-2 που θα μπαίνουν μια στο τόσο να καθαρίζουν τα πάνω πάνω
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ναι;
Ναι ρε μλκ, έχει μαλακώσει ΠΑΡΑ πολύ αυτός, σε σημείο που με κάνει να αισθάνομαι άβολα.
Ίσως θα έπρεπε να το κοιτάξουμε αυτό λίγο ε, δεν χρειάζεται να επηρεάζουμε τόσο θετικά τους ανθρώποι, δες πχ το αμπομηνέησο που δημιούργησες με το νάνο + χιαόμι + Κίνα.
:102:
:p2:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
John Dear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear »

klg έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:54
enaon έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:51
John Dear έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:49 Έχω να ασχοληθώ για την πλάκα μου πολλά χρόνια. Τελευταία φορά έβρισκα κλειδιά WEP με το air crack. Με το WPA δεν είχα κουράγιο και φυσικά ούτε κίνητρο. Επίσης με το monodevelop έφτιαχνα κάποια exe που στο κλικάρισμα σου έγραφαν στο \etc\hosts την IP του σέρβερ μου με ανεβασμένη την αρχική του φέησμπουκ με αντιγραφή του κώδικα. Μία εντολή PHP και έπαιρνα τους κωδικούς λογκίν των φίλων και γελάγαμε. Διάφορα άλλα διασκεδαστικά τότε. Αν μη τι άλλο πρόσφεραν εμπειρία και λίγη γνώση.Απλά η τάση σου να φανείς εξυπνότερος δεν θα σε ωφελήσει. Προβάλεις το στυλάκι του εγώ ξέρω τι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος και αν ασχολείται μα κάτι άλλο είναι μαλακία. Ώπα ρε μεγάλε καθοδηγητή.
Δεν έχω καμία σχέση με πληροφορική εν τω μεταξύ. Ντελιβεράς είμαι. Μπορείς να συνεχίσεις να νιώθεις σπουδαιότερος από μένα και όποιον άλλον είναι στο περιβάλλον σου και απειλεί να σε επισκιάσει. Προχώρα άτρωτε.
ωραια αντε βγηκα εγώ, μπες στο κινητό του ασέβαστου αλλά πες του να το φορτήσει, δεν εχει πολυ μπαταρία.

το νατ εσυ ξερεις τι ειναι, η εισαι σαν τον κλγ; :003:
Εγώ να υποθέσω δεν ξέρω τι είναι το nat;

Βέβαια για να είμαστε και ειλικρινείς, τόσο καρκίνος που είναι, θα προτιμούσα να μην το είχα μάθε ποτέ. :a040:
Πάει πενταετία που παίζει ο καρκίνος ως φλαγκ. Με μια μικροαλλαγή βέβαια - ήταν καρκινιά. Τώρα το λες καρκίνος. Αλλάζει ο άνθρωπος ρε συ. Για να τηρήσει και την αρχή του Ηράκλειτου τα πάντα ρει. Αναβάθμισε λίγο. μαζί με το λεξιλόγιο αναβαθμίζονται και οι έννοιες και εν τέλει οι αξιώσεις οι προσανατολισμοί και η ζωή κυλάει προοδευτικά και όμορφα.
αμάν ρε.

Φιλικά- συμβουλευτικά.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Πασιφάη έγραψε: 05 Ιουν 2021, 14:09
Επειδή αναφέρεσαι έμμεσα σε μένα, διότι εγώ είπα την έκφραση, θες να μου διευκρινίσεις, τί παράλογο είδες στις δημοσιεύσεις μου επί του θέματος;
Μήπως εσύ να εξηγήσεις γιατί κάνει πουτάνα κάποιος ένα φόρουμ επειδή εναντιώνεται σε κάτι συγκεκριμένο που παρατηρεί; Ή μόνο εσύ έχεις αυτό το δικαίωμα;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2021, 14:11

Ναι;
Ναι ρε μλκ, έχει μαλακώσει ΠΑΡΑ πολύ αυτός, σε σημείο που με κάνει να αισθάνομαι άβολα.
Ίσως θα έπρεπε να το κοιτάξουμε αυτό λίγο ε, δεν χρειάζεται να επηρεάζουμε τόσο θετικά τους ανθρώποι, δες πχ το αμπομηνέησο που δημιούργησες με το νάνο + χιαόμι + Κίνα.
:smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
klg

John Dear έγραψε: 05 Ιουν 2021, 14:11
klg έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:54
enaon έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:51

ωραια αντε βγηκα εγώ, μπες στο κινητό του ασέβαστου αλλά πες του να το φορτήσει, δεν εχει πολυ μπαταρία.

το νατ εσυ ξερεις τι ειναι, η εισαι σαν τον κλγ; :003:
Εγώ να υποθέσω δεν ξέρω τι είναι το nat;

Βέβαια για να είμαστε και ειλικρινείς, τόσο καρκίνος που είναι, θα προτιμούσα να μην το είχα μάθε ποτέ. :a040:
Πάει πενταετία που παίζει ο καρκίνος ως φλαγκ. Με μια μικροαλλαγή βέβαια - ήταν καρκινιά. Τώρα το λες καρκίνος. Αλλάζει ο άνθρωπος ρε συ. Για να τηρήσει και την αρχή του Ηράκλειτου τα πάντα ρει. Αναβάθμισε λίγο. μαζί με το λεξιλόγιο αναβαθμίζονται και οι έννοιες και εν τέλει οι αξιώσεις οι προσανατολισμοί και η ζωή κυλάει προοδευτικά και όμορφα.
αμάν ρε.

Φιλικά- συμβουλευτικά.
Χμμ; Τι θέλει να πει ο ποιητής;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Άβαταρ μέλους
klg

sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2021, 14:11

Ναι;
Μαλάκες ο μικρός είναι 9 μηνών ακόμα. Και που καταφέρνω να πληκτρολογήσω εδώ πέρα είναι άθλος. Ενώ έχω και γαμώμανα σκατόζωα στις δουλειές να γαμάνε ό,τι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους και έχει σχέση με πληροφορική.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

John Dear έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:58 Κάποιος έχει λόγο να φτιάξει και δεύτερο λογαριασμό. Και σου έχω νέα. Τυχαίνει να υπάρχουν και λόγοι στους ανθρώπους που δεν αγγίζουν εσένα. Α ναι. Επίσης δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τους ίδιους σκοπούς με σένα. καταλαβαίνω είναι σοκαριστικό :102:
μα αυτο λεω κι εγω

οτι καποιοι ειναι εδω μονο για τρολαρισμα και να γαμανε τις συζητησεις με τους διαφορετικους λογαριασμους και για αυτο τωρα γινεται η φασαρια :102: :102: :102:

εγω παλι που γραφω εδω για τις συζητησεις οσους εχουν "τους λογους τους" για πολλαπλους λογαριασμους τους εχω γραμμενους και οταν πηζουν επειδη θιγεται αυτο που θεωρουν δικαιωμα τους απλα χαζευω με το πηξιμο τους :102: :102: :102:

aljawn έγραψε: 05 Ιουν 2021, 14:05
Αυτός ο παπάρας είναι ο διάδοχος;
:g030: :g030: :g030:

aljawn έγραψε: 05 Ιουν 2021, 14:05ΥΓ. Θέλεις να με διαολίσεις με την υπογραφή, έτσι;
μαλακας εισαι; εννοειται :8)
αν και ο βασικος λογος ειναι να δειχτει οτι καποιοι σκληροι δεξιοι δεν ειχαν κανενα προβλημα με τα σημιτοσκυλα και για αυτο τα πανε σημερα μια χαρα :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”