!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
τις ιπ και τα μάτια σας ψέκες.
ισχυει.sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:36Όχι, ελευθερία του λόγου είναι η ελευθερία του λόγου, ότι δηλαδή εσύ και η άλλη που σπάτε αρχίδια έχετε το προνόμιο να γράφετε ακόμη εδώ. Γιατί;Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 02:30 Είναι ελευθερία του λόγου η φερόμενη δημοσιoποίηση IP χρήστη (αν είναι ψέμα, να διαψευστεί) και η ανοχή σε πολλαπλά προφίλ χρήστη ενάντια στους κανονισμούς;![]()
Γιατί γράφετε στο πιο γαμάτο (από αυτήν την άποψη, τουλάχιστον, και βάλε) κοινωνικό δίχτυο - ηλεκτρονική αγορά (ιδεών) του γνωστού σύμπαντος και των συμπανακίων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εδώ που τα λέμε, από τη στιγμή που κάποιοι χρήστες γνωρίζονται μεταξύ τους, το privacy σαφώς και δεν ισχύει.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:39Ναι, απλά δε νιώθει, νομίζει ότι θα του κλάσουν τ'αρχίδια ή απλά όντως δεν τον ενδιαφέρει το privacy του.klg έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:38Γενικά παίζουν πολλά σενάρια. Εγώ πχ ξέρω κόσμο λόγω δουλειάς στον ISP που διαχειρίζεται το netblock του Ασέβαστου, οπότε εδώ έχουμε πιο απλό από το προηγούμενο που έγραψα. Anyway, το point μου είναι ότι άμα σε ενδιαφέρει το privacy σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός. Μπορείς να κάνεις πολλά πολλά πράγματα μόνο με την ip του άλλου.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:33
Σκέψου το και αλλιώς, αν έστελνε φωτό από ψάρεμα σε ποστ ή έλεγε ότι είναι για ψάρεμα, μπορεί να του ανοίξουν το σπίτι/μαγαζί.![]()
Υπάρχει και η γελοία κατηγορία των πιμάκηδων που ανταλλάσουν πληροφορίες και μετά πουλάνε μούρη της απόκρυφης γνώσης.
Κωμικοί τύποι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Δεν ισχύει για τον Ασέβαστο κι εμένα. Προφανώς ισχύει για το Δημοκρατικό.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:44Εδώ που τα λέμε, από τη στιγμή που κάποιοι χρήστες γνωρίζονται μεταξύ τους, το privacy σαφώς και δεν ισχύει.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:39Ναι, απλά δε νιώθει, νομίζει ότι θα του κλάσουν τ'αρχίδια ή απλά όντως δεν τον ενδιαφέρει το privacy του.klg έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:38
Γενικά παίζουν πολλά σενάρια. Εγώ πχ ξέρω κόσμο λόγω δουλειάς στον ISP που διαχειρίζεται το netblock του Ασέβαστου, οπότε εδώ έχουμε πιο απλό από το προηγούμενο που έγραψα. Anyway, το point μου είναι ότι άμα σε ενδιαφέρει το privacy σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός. Μπορείς να κάνεις πολλά πολλά πράγματα μόνο με την ip του άλλου.
Υπάρχει και η γελοία κατηγορία των πιμάκηδων που ανταλλάσουν πληροφορίες και μετά πουλάνε μούρη της απόκρυφης γνώσης.![]()
Κωμικοί τύποι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 05 Ιουν 2021, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κοίταξε να δεις, είναι σε ποιον ψυχασθενή θα πέσεις. Γενικά μπορείς να μαζέψεις διάφορα πράγματα για τον άλλον με την ip + social engineering, οπότε άμα θες να μπαίνεις και να τσαμπουκαλεύεσαι σε τέτοια fora (όχι ότι εσύ το κάνεις, just saying) καλό είναι να μην το κάνεις από την ip του σπιτιού σου.Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:37αδερφε δεν εχω ιδεα τι ειναι το nat.klg έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:30
Τίποτα μαν. Δεν είπα ότι θα πάθεις κάτι. Residential ip block είναι, οπότε στα παπάρια σου. Υπάρχουν κάποιοι τρόποι να κάνεις leverage αυτή την πληροφορία, αλλά είναι έξω από το scope της συζήτησης. Αλλά σκέψου αν κάποιος για κάποιο λόγo κάποιος (όχι εσύ), έχει πχ μια κάμερα με nat στο σπίτι του δεν θα ήταν καλή ιδεά να μοιράζει από εδώ και εκεί την ip του.
χτες οταν ξεκινησε αυτη η μανουρα, θελοντας να καταλαβω ποσο σπουδαιο ειναι το κακο που εκανε αυτος που δημοσιευσε ip, εκανα ενα ρημαδογκουγκλισμα τυπου "τι κακο μπορει να μου κανει οποιος ξερει την ip μου" και ο γκουγκλης απαντησε μεσες ακρες "θα σου κλασει τ αρχιδια"
ε, με αυτη τη σκιντζηδικη βασικη γνωση προχωρησα στη συζητηση γνωριζοντας οτι γινεται για το τιποτα. και σε αυτο βασισμενος εδωκα την ip μου, και απο οτι φαινεται, πραγματι τα αρχιδια μου ειναι ολιγον κλασμενα.![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:39Ναι, απλά δε νιώθει, νομίζει ότι θα του κλάσουν τ'αρχίδια ή απλά όντως δεν τον ενδιαφέρει το privacy του.klg έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:38Γενικά παίζουν πολλά σενάρια. Εγώ πχ ξέρω κόσμο λόγω δουλειάς στον ISP που διαχειρίζεται το netblock του Ασέβαστου, οπότε εδώ έχουμε πιο απλό από το προηγούμενο που έγραψα. Anyway, το point μου είναι ότι άμα σε ενδιαφέρει το privacy σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός. Μπορείς να κάνεις πολλά πολλά πράγματα μόνο με την ip του άλλου.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:33
Σκέψου το και αλλιώς, αν έστελνε φωτό από ψάρεμα σε ποστ ή έλεγε ότι είναι για ψάρεμα, μπορεί να του ανοίξουν το σπίτι/μαγαζί.![]()
ε μωρε, 100 χρονια δωμεσα, 1000 πληροφοριες εχω δωσει, αμα καποιος θελει, με βρισκει. τι α καμς;
συγκεκριμμενα, εχει συμβει. καποια μερα ηρθε φορουμιτης και με επισκεφτηκε, αιφνιδιαστικά. ευτυχως δεν ηταν απο τους μουρλους.
- Dwarven Blacksmith
Τελείως γενικά μιλώντας, το privacy είναι μια περίεργη έννοια, απόρροια της αστικοποίησης. Στα παλιά χρόνια ήταν δεδομένο ότι όλοι ξέρουν ποιός είσαι και περίπου που είσαι ανά πάσα στιγμή.
Ο μέσος άνθρωπος όντως δεν έχει κάτι να φοβηθεί ακόμα και αν φοράει καρτέλακι με το όνομα του (το οποίο σε μερικές δουλειές, είναι υποχρεωτικό)
Ο μέσος άνθρωπος όντως δεν έχει κάτι να φοβηθεί ακόμα και αν φοράει καρτέλακι με το όνομα του (το οποίο σε μερικές δουλειές, είναι υποχρεωτικό)
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ο ΟΡ μάλλον συμπάσχει με το δράμα αλλού συντρολλου του που κάποιος συντονιστής θεώρησε πρέπον να ξεσκεπάσει ότι γράφει εδώ με 4-5 λογαριασμούςaljawn έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:39 Ρε δεν μπορώ....
Τι ακριβώς θέλει να μας πει ο ΟΡ, με απλά λογάκια, γιατί δεν έχω πλέον χρόνο να διαβάζω 10 σελίδες.
Για ξεκίνα να δούμε κάτι...
το θέμα είναι ότι το έκανε με ένα screenshot στο οποίο φαινόταν η ΙΡ
και βρήκε ευκαιρία ο διάδοχος να το παίξει θιγμένος επειδή και καλά θίγονται τα προσωπικά του δεδομένα, έστω και αν η ταυτοποίηση του μπορεί να γίνει μόνο αν είσαι της ΕΥΠ
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Cecily Anne
Ναι, δεν αντιλέγω. Το ίδιο ισχύει και για μας. Έχει σκάσει τύπος στη δουλειά του άντρα και ήταν από τους φυσιολογικούς. Όμως εμένα κι εσένα ήταν επιλογή μας, καταλαβαίνεις τη διαφορά;Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:47Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:39Ναι, απλά δε νιώθει, νομίζει ότι θα του κλάσουν τ'αρχίδια ή απλά όντως δεν τον ενδιαφέρει το privacy του.klg έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:38
Γενικά παίζουν πολλά σενάρια. Εγώ πχ ξέρω κόσμο λόγω δουλειάς στον ISP που διαχειρίζεται το netblock του Ασέβαστου, οπότε εδώ έχουμε πιο απλό από το προηγούμενο που έγραψα. Anyway, το point μου είναι ότι άμα σε ενδιαφέρει το privacy σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός. Μπορείς να κάνεις πολλά πολλά πράγματα μόνο με την ip του άλλου.
ε μωρε, 100 χρονια δωμεσα, 1000 πληροφοριες εχω δωσει, αμα καποιος θελει, με βρισκει. τι α καμς;
συγκεκριμμενα, εχει συμβει. καποια μερα ηρθε φορουμιτης και με επισκεφτηκε, αιφνιδιαστικά. ευτυχως δεν ηταν απο τους μουρλους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έχω να ασχοληθώ για την πλάκα μου πολλά χρόνια. Τελευταία φορά έβρισκα κλειδιά WEP με το air crack. Με το WPA δεν είχα κουράγιο και φυσικά ούτε κίνητρο. Επίσης με το monodevelop έφτιαχνα κάποια exe που στο κλικάρισμα σου έγραφαν στο \etc\hosts την IP του σέρβερ μου με ανεβασμένη την αρχική του φέησμπουκ με αντιγραφή του κώδικα. Μία εντολή PHP και έπαιρνα τους κωδικούς λογκίν των φίλων και γελάγαμε. Διάφορα άλλα διασκεδαστικά τότε. Αν μη τι άλλο πρόσφεραν εμπειρία και λίγη γνώση.Απλά η τάση σου να φανείς εξυπνότερος δεν θα σε ωφελήσει. Προβάλεις το στυλάκι του εγώ ξέρω τι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος και αν ασχολείται μα κάτι άλλο είναι μαλακία. Ώπα ρε μεγάλε καθοδηγητή.
Δεν έχω καμία σχέση με πληροφορική εν τω μεταξύ. Ντελιβεράς είμαι. Μπορείς να συνεχίσεις να νιώθεις σπουδαιότερος από μένα και όποιον άλλον είναι στο περιβάλλον σου και απειλεί να σε επισκιάσει. Προχώρα άτρωτε.
Τι λες; Τι σχέση έχει το τι πληροφορίες μοιράζω εγώ με το τι πληροφορίες θέλω να μοιράζουν οι άλλοι για μένα; Πας καλά;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:44Εδώ που τα λέμε, από τη στιγμή που κάποιοι χρήστες γνωρίζονται μεταξύ τους, το privacy σαφώς και δεν ισχύει.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:39Ναι, απλά δε νιώθει, νομίζει ότι θα του κλάσουν τ'αρχίδια ή απλά όντως δεν τον ενδιαφέρει το privacy του.klg έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:38
Υπάρχει και η γελοία κατηγορία των πιμάκηδων που ανταλλάσουν πληροφορίες και μετά πουλάνε μούρη της απόκρυφης γνώσης.![]()
Κωμικοί τύποι.
τέλος πάντων, κάποια στιγμή πρέπει να το κόψεις αυτό το παιχνιδάκι του να βρίσκεις παντού αντιφάσεις. Σε κάποιο σημείο καταντάει γελοίο...καλή ώρα
ωραια αντε βγηκα εγώ, μπες στο κινητό του ασέβαστου αλλά πες του να το φορτήσει, δεν εχει πολυ μπαταρία.John Dear έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:49 Έχω να ασχοληθώ για την πλάκα μου πολλά χρόνια. Τελευταία φορά έβρισκα κλειδιά WEP με το air crack. Με το WPA δεν είχα κουράγιο και φυσικά ούτε κίνητρο. Επίσης με το monodevelop έφτιαχνα κάποια exe που στο κλικάρισμα σου έγραφαν στο \etc\hosts την IP του σέρβερ μου με ανεβασμένη την αρχική του φέησμπουκ με αντιγραφή του κώδικα. Μία εντολή PHP και έπαιρνα τους κωδικούς λογκίν των φίλων και γελάγαμε. Διάφορα άλλα διασκεδαστικά τότε. Αν μη τι άλλο πρόσφεραν εμπειρία και λίγη γνώση.Απλά η τάση σου να φανείς εξυπνότερος δεν θα σε ωφελήσει. Προβάλεις το στυλάκι του εγώ ξέρω τι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος και αν ασχολείται μα κάτι άλλο είναι μαλακία. Ώπα ρε μεγάλε καθοδηγητή.
Δεν έχω καμία σχέση με πληροφορική εν τω μεταξύ. Ντελιβεράς είμαι. Μπορείς να συνεχίσεις να νιώθεις σπουδαιότερος από μένα και όποιον άλλον είναι στο περιβάλλον σου και απειλεί να σε επισκιάσει. Προχώρα άτρωτε.
το νατ εσυ ξερεις τι ειναι, η εισαι σαν τον κλγ;
Εσύ τι πρόβλημα έχεις με τα παράπονα ή τις ενστάσεις των άλλων και σπεύδεις να τα καταστείλεις λέγοντας πως στα έχουν κάνει τσουρέκια. Κι εσύ τσουρέκια τα κάνεις σε άλλους όταν επιμένεις για πράγματα που σε ενδιαφέρουν πολύ. Εκτός αν θέτεις θέμα κριτηρίου για το πρέπει να μας ενδιαφέρει πολύ και όχι. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι το κριτήριο του Ό,τι γουστάρω ήταν αρκετό. Έκανα λάθος ε;Ναύτης έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:37Διακρίνω μια εχθροπάθεια ενάντια στην τέχνη μου.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:36Ναύτης έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:35 Μαζευτείτε θ' απαγγείλω!
Την αϊπί μου μάθανε, δημόσια τη βγάλανε
Την έκρυψα με πρόξι, με μπανάρανε
Την άλλαξα στο φόρουμ· ανησύχησα
Την έγραψα στ' αρχίδια μου κι ησύχασα![]()
Άλλος χέλης μα βρήκε παναΐα μου.
ναι μωρε, μα και τ αλλουνου, επιλογη του ηταν να δωσει 100 πληροφοριες, ε δωθηκε και μια απο αλλον, παρανομως, ενταξει, αλλα η φοραδα στο αλωνι κοντευει να παθει αφυδατωση.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:48
Ναι, δεν αντιλέγω. Το ίδιο ισχύει και για μας. Έχει σκάσει τύπος στη δουλειά του άντρα και ήταν από τους φυσιολογικούς. Όμως εμένα κι εσένα ήταν επιλογή μας, καταλαβαίνεις τη διαφορά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 23 Απαντήσεις