Και ξαναλέω ότι δεν είναι ποστ στον τοίχο κάποιου τυχαίου αλλά ότι η ΝΔ την πρότεινε για βουλευτή.ST48410 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:44Αν κάποιος είναι πυροβολημένος γιατί θα πρέπει να τον σχολιάσω; Αν είναι πυροβολημένος αλλά έχει εξουσία ή ισχύ σαφώς αλλάζει το πράγμα και του πρέπει κριτική. Αν είναι άγνωστος γιατί θα πρέπει να του κάνω διαφήμιση;BlastFromThePast έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:40Άρα λέτε ότι όποτε βγαίνει κάποιος πυροβολημένος χάπατο νεοδημοκράτης να πει τις ανοησίες του, θα πρέπει οι υπόλοιποι να μην το σχολιάσουν γιατί κινδυνεύουν να τον ηρωοποιήσουν και να τον κάνουν είδωλο στα μάτια των υπόλοιπων πυροβολημένων χάπατων νεοδημοκρατών;ST48410 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:35
Αυτό που λέει ο Σενέκας και συμφωνώ είναι ότι αν την ήξεραν χίλιοι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κομματικά, τώρα την έμαθαν μερικές δεκάδες χιλιάδες με το ντόρο που έγινε.
Και αν τα παραπάνω οδηγήσουν μελλοντικά το χάπατο σε βουλευτική έδρα, υπουργοποίηση, γιατί όχι λέω εγώ και θέση αντιπροέδρου, την ευθύνη θα την έχουν όσοι αντέδρασαν στα αρχικά σχόλια;
Αυτό σας ενοχλεί καθόλου; Ούτε αυτό βρίσκετε άξιο σχολιασμού, να προτείνει το κόμμα των αρίστων πυροβολημένους για βουλευτές;
Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι απλά προσπαθείτε να μεταθέσετε ευθύνες;