!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι Σολωμού, Δούκα, Φουρέιρα, Συνατσάκη κ.α. .....ξέσπασαν....

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σενέκας

Re: Οι Σολωμού, Δούκα, Φουρέιρα, Συνατσάκη κ.α. .....ξέσπασαν....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

BlastFromThePast έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:16
Σενέκας έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:10
BlastFromThePast έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:07

Γι' αρχή ο Μητσοτάκης, που την πρότεινε στους Έλληνες πολίτες ως μία ακόμα άριστη υποψήφια εκπρόσωπο των πολίτων.
Ωστόσο δεν εκλέχτηκε ποτέ, που σημαίνει ότι είναι περίπου όσο πολιτικό πρόσωπο είμαι κι εγώ αυτή τη στιγμή
Σ' έχει προτείνει κι εσένα για βουλευτή ο Μητσοτάκης; Δεν θα μου έκανε έκπληξη.

Το δεδομένο είναι ότι ο πρωθυπουργός της χώρας εκτιμά τον πλούτο των γνώσεων και το αδαμάντινο του χαρακτήρα της κυρίας Λατινοπούλου. Οπότε καλώς ασχολούμαστε γιατί δύσκολα θα γλιτώσουμε.
Κανονικά, θα σου έλεγα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρει να αποκτήσει πολιτική καριέρα. Εφόσον αποφασίσατε να της δώσετε τόση προβολή, ενδεχομένως αυτό να αλλάξει, αλλά και πάλι, δε νομίζω να συμβεί
BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

Σενέκας έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:19
BlastFromThePast έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:16
Σενέκας έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:10

Ωστόσο δεν εκλέχτηκε ποτέ, που σημαίνει ότι είναι περίπου όσο πολιτικό πρόσωπο είμαι κι εγώ αυτή τη στιγμή
Σ' έχει προτείνει κι εσένα για βουλευτή ο Μητσοτάκης; Δεν θα μου έκανε έκπληξη.

Το δεδομένο είναι ότι ο πρωθυπουργός της χώρας εκτιμά τον πλούτο των γνώσεων και το αδαμάντινο του χαρακτήρα της κυρίας Λατινοπούλου. Οπότε καλώς ασχολούμαστε γιατί δύσκολα θα γλιτώσουμε.
Κανονικά, θα σου έλεγα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρει να αποκτήσει πολιτική καριέρα. Εφόσον αποφασίσατε να της δώσετε τόση προβολή, ενδεχομένως αυτό να αλλάξει, αλλά και πάλι, δε νομίζω να συμβεί
Σωστά, για την πολιτική της καριέρα θα φταίνε όσοι διαφωνούν μαζί της και δεν τη ψηφίζουν και σίγουρα δεν θα ευθύνονται όσοι την ανέδειξαν σε στέλεχος, την έβαλαν στα ψηφοδέλτια και την ψηφίζουν γιατί θαυμάζουν την οξυδέρκεια της.

Συνέχισε, με διασκεδάζεις.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

nowhere έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:22 θα πω μονογιού
σ'αντίθεση με τούτη εδώ, η Μονογιού μου φαίνεται αρκετά συμπαθές άτομο. Δε θυμάμαι να προκάλεσε ποτέ για οποιοδήποτε λόγο. Πρέπει να τη μισούμε επειδή κατάφερε να μπει στη βουλή χωρίς προσόντα; Συζητήσιμο. Προσωπικά, θα έλεγα όχι :102:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Της Λατινοπούλου της βγήκε η συντιρίκλα όταν αναφέρθηκε σε πρότυπα ομορφιάς που αλλοιώνονται (είδα κι ένα βιντεάκι της όπου άβγιζε απροκάλυπτα για ένα άλλο ζήτημα).

Το θέμα είναι άλλο και διαφορετικό: Κάποιες θεωρούν ότι η τρίχα στη μασχάλη είναι επαναστατική πράξη.

Αν όμως γίνουν επανάσταση οι τρίχες, τότε υπάρχει ο κίνδυνος να φιμωθεί το ιδανικό της επανάστασης καθεαυτό.

Αυτό είναι το ζήτημα και όχι τα συντηρητικά "πρότυπα ομορφιάς". Τζάμπα ασχολήθηκε ο Κυριάκος με ένα αβγό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Στηρίζουμε Σ.Μουμτζή :g030:

Εικόνα

αρα στηρίζουμε και Λατινοπουλου..... :102:

Εικόνα

και όταν αυτοί οι δυο εκλεγούνε..... :g030:

μαντέψτε.....

αυτές......

Εικόνα

Εικόνα

το ρεύμα των νικητών θα ακολουθήσουν..... :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

BlastFromThePast έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:24 Σωστά, για την πολιτική της καριέρα θα φταίνε όσοι διαφωνούν μαζί της και δεν τη ψηφίζουν και σίγουρα δεν θα ευθύνονται όσοι την ανέδειξαν σε στέλεχος, την έβαλαν στα ψηφοδέλτια και την ψηφίζουν γιατί θαυμάζουν την οξυδέρκεια της.

Αυτό που λέει ο Σενέκας και συμφωνώ είναι ότι αν την ήξεραν χίλιοι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κομματικά, τώρα την έμαθαν μερικές δεκάδες χιλιάδες με το ντόρο που έγινε.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

ST48410 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:35
BlastFromThePast έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:24 Σωστά, για την πολιτική της καριέρα θα φταίνε όσοι διαφωνούν μαζί της και δεν τη ψηφίζουν και σίγουρα δεν θα ευθύνονται όσοι την ανέδειξαν σε στέλεχος, την έβαλαν στα ψηφοδέλτια και την ψηφίζουν γιατί θαυμάζουν την οξυδέρκεια της.

Αυτό που λέει ο Σενέκας και συμφωνώ είναι ότι αν την ήξεραν χίλιοι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κομματικά, τώρα την έμαθαν μερικές δεκάδες χιλιάδες με το ντόρο που έγινε.
Τίποτα γριέτζες θα την στηρίξουνε, που απαιτούν οι κόρες τους να ξυρίζουν το απαυτό τους για να βγούνε στο κλαρί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

ST48410 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:35 Αυτό που λέει ο Σενέκας και συμφωνώ είναι ότι αν την ήξεραν χίλιοι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κομματικά, τώρα την έμαθαν μερικές δεκάδες χιλιάδες με το ντόρο που έγινε.
Κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι την έμαθαν και δέκα - είκοσι χοντρά βαλάντια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aljawn την 04 Ιουν 2021, 08:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
ST48410

AlienWay έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:37

Τίποτα γριέτζες θα την στηρίξουνε, που απαιτούν οι κόρες τους να ξυρίζουν το απαυτό τους για να βγούνε στο κλαρί.
Δεν ξέρω ποιος θα την στηρίξει ή όχι αλλά βλέποντας να γίνεται τόσος ντόρος σε 2-3 νήματα έψαξα κι εγώ να δω γιατί είναι τόσο σημαντική και έχει αξία ή άποψή της.
BlastFromThePast

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

Άρα λέτε ότι όποτε βγαίνει κάποιος πυροβολημένος χάπατο νεοδημοκράτης να πει τις ανοησίες του, θα πρέπει οι υπόλοιποι να μην το σχολιάσουν γιατί κινδυνεύουν να τον ηρωοποιήσουν και να τον κάνουν είδωλο στα μάτια των υπόλοιπων πυροβολημένων χάπατων νεοδημοκρατών;

Και αν τα παραπάνω οδηγήσουν μελλοντικά το χάπατο σε βουλευτική έδρα, υπουργοποίηση, γιατί όχι λέω εγώ και θέση αντιπροέδρου, την ευθύνη θα την έχουν όσοι αντέδρασαν στα αρχικά σχόλια;
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Σενέκας έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:25 σ'αντίθεση με τούτη εδώ, η Μονογιού μου φαίνεται αρκετά συμπαθές άτομο. Δε θυμάμαι να προκάλεσε ποτέ για οποιοδήποτε λόγο. Πρέπει να τη μισούμε επειδή κατάφερε να μπει στη βουλή χωρίς προσόντα; Συζητήσιμο. Προσωπικά, θα έλεγα όχι :102:
όπως φαίνεται και η αγενής κότα είναι συμπαθητική για πολύ κόσμο,που σημαίνει πως δεν είναι και τόσο απίθανο να εκλεγεί
Άβαταρ μέλους
ST48410

aljawn έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:39
ST48410 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:35 Αυτό που λέει ο Σενέκας και συμφωνώ είναι ότι αν την ήξεραν χίλιοι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κομματικά, τώρα την έμαθαν μερικές δεκάδες χιλιάδες με το ντόρο που έγινε.
Κάκος κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι την έμαθαν και δέκα - είκοσι χοντρά βαλάντια.
Νομίζω ότι αν αποφασίσει κάποιος να ανοιχθεί επαγγελματικά σε τέτοιους χώρους δεν βγαίνει να το φωνάξει αλλά και πάλι δεν έχω ιδέα πως γίνονται αυτές οι δουλειές.

Για να είμαστε ειλικρινείς ενοχλεί περισσότερο το ότι ανήκει σε συγκεκριμένη παράταξη. Θα δεις ξεκάθαρα πέσιμο από αντιπάλους. Δηλαδή δύσκολα θα το έγραφες αυτό για κοπέλα που την πας πολιτικά.
Άβαταρ μέλους
ST48410

BlastFromThePast έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:40

Άρα λέτε ότι όποτε βγαίνει κάποιος πυροβολημένος χάπατο νεοδημοκράτης να πει τις ανοησίες του, θα πρέπει οι υπόλοιποι να μην το σχολιάσουν γιατί κινδυνεύουν να τον ηρωοποιήσουν και να τον κάνουν είδωλο στα μάτια των υπόλοιπων πυροβολημένων χάπατων νεοδημοκρατών;

Και αν τα παραπάνω οδηγήσουν μελλοντικά το χάπατο σε βουλευτική έδρα, υπουργοποίηση, γιατί όχι λέω εγώ και θέση αντιπροέδρου, την ευθύνη θα την έχουν όσοι αντέδρασαν στα αρχικά σχόλια;
Αν κάποιος είναι πυροβολημένος γιατί θα πρέπει να τον σχολιάσω; Αν είναι πυροβολημένος αλλά έχει εξουσία ή ισχύ σαφώς αλλάζει το πράγμα και του πρέπει κριτική. Αν είναι άγνωστος γιατί θα πρέπει να του κάνω διαφήμιση;
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

AlienWay έγραψε: 03 Ιουν 2021, 21:37

Είναι και κάτι άλλες ξετσίπωτες, δικέ μου, που τολμούν και φορούν φούστες πάνω από τον αστράγαλο. Εξώλης και προώλης!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”