EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Ιουν 2021, 18:36 Είναι λιγο αστείο οτι κοντεύουμε να 40αρισουμε βέβαια κ λεμε τις ίδιες μαλακιες που λέγαμε στο σχολείο![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι Σολωμού, Δούκα, Φουρέιρα, Συνατσάκη κ.α. .....ξέσπασαν....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Οι Σολωμού, Δούκα, Φουρέιρα, Συνατσάκη κ.α. .....ξέσπασαν....
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
το αστειο ειναι που ενας χοντρος πηγε κι αδυνατισε κι εγινε ανθρωπος, και μεις ακομη χοντρο τονε λεμεEKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Ιουν 2021, 18:36
Κ εμείς ετσι κάνουμε. Το βρίσκω πολύ ψυχοθεραπευτικο, νομίζω οτι μας βοηθάει όλους να ξεπεράσουμε τα κόμπλεξ μας. Τα "χοντρέ/ κοντε" κτλ πανε κ έρχονται. Είναι λιγο αστείο οτι κοντεύουμε να 40αρισουμε βέβαια κ λεμε τις ίδιες μαλακιες που λέγαμε στο σχολείο![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιουν 2021, 17:49Αν έγραφε κάτι τέτοιο η Παπαρίζου, θα ήταν πολύ χειρότερο από τα πιτόγυρα και τα σουβλάκια.omg kai 3 lol έγραψε: 03 Ιουν 2021, 17:20 θα ηταν καλυτερα λοιπον η Παπαριζου να πει αυτο (που το ειπε δηλαδη απλα εμεινε το αλλο):
"Η άρρωστη κοινωνία μας, δεν σταματάει ποτέ να ασχολείται με την εξωτερική εμφάνιση.
Ένας ατέλειωτος κουραστικός βαρετος διαγωνισμός ομορφιάς.
Έτσι νιώθω καλά εγώ! Αν δε σου αρέσει το σώμα μου, μη με κοιτας
Εύχομαι ο καθένας να νιώσει πραγματικά Καλά και όμορφα Μέσα στο Σώμα του, ώστε να μη χρειάζεται να σχολιάζει και να ασχολείται με τα σώματα των άλλων"
παρα να κανει πλαγιο χιουμορ με πιτογυρα και σουβλακια
Γιατί παίζει και η ίδια δυναμικά στο κόνσεπτ της σέξυ τραγουδίστριας.
Και δεν το λέω υποτιμητικά γιατί αυτός είναι ο επαγγελματικός χώρος της.
Αλλά σ' αυτόν τον χώρο ΠΑΝΤΑ παίζει πρωτεύοντα ρόλο η εμφάνιση.
Δεν είναι ο χώρος της Αλεξίου ή της Γαλάνη.
Και ειλικρινά έχω βαρεθεί να διαβάζω παπαρίτσες για την "άρρωστη κοινωνία" που δεν σταματάει ποτέ να ασχολείται με την εμφάνιση. Πάντα η καλή εμφάνιση ήταν ελκυστικό στοιχείο και αυτό είναι απολύτως φυσικό. Και υγιές.
Το ότι ένα μέτριο περιτύλιγμα μπορεί να έχει περισσότερο ενδιαφέρον περιεχόμενο, είναι τελείως άλλο θέμα.
AlienWay έγραψε: 03 Ιουν 2021, 17:57
Δεν απευθυνότανε σε μιλλέννιαλς γι' αυτό είπε αυτό με το μπέργκερ και όχι αυτό που ήθελες να ακούσεις.
δηλαδη η Παπαριζου αντεχει της οποιας κριτικης γιατι ειναι διασημη και αρα μπορει να το ξεπερασει με ενα 3ημερο στην Ψαρου,
εχει το αλλοθι δηλαδη για κοινωνικο κραξιμο
και μπραβο της ή κριμα της που ενω μπορει δεν πηγαινει σε ενα λιποδιαλυτικο κεντρο να ξαναγινει 20χρονο φιγουρινι κοντρα στα προτυπα της καθε λασποπουλου
αρα λοιπον καταληγουμε και συμφωνουμε στο οτι
αν εισαι παπας με την αραδα σου θα πας
οσον αφορα για το αν το περιτυλιγμα ειναι τελειως αλλο θεμα, κι ομως ειναι η αλλη οψη του ιδιου νομισματος.
αυτο που ειναι εντελως αλλο θεμα ειναι η εμπορευματικοποιηση της ομορφιας και η κριτικη του διπλανου μας συνανθρωπου
αποτι φαινεται αυτη ειναι η μονη διασκεδαση που μας εχει απομεινει, μας εχουν δωθει ολα τα απαραιτητα εργαλεια για να τηλεκριτικαρουμε απο το καναπε μας οτι βλεπουμε να κινειται, επι παντος επιστητου, σαν κριτικη επιτροπη τηλεριαλιτι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 03 Ιουν 2021, 19:34, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
νύχτα έγραψε: 03 Ιουν 2021, 16:46 αμφιβάλλω ότι έχει δει ποτέ χαρά στα σκέλια της αυτή η τύπισσα
ο τόνος της φωνής μαρτυρά πολλά
Εξαιρετικό σχόλιο από ένα προφίλ που χαρακτηρίζεται για την ευαισθησία του
νύχτα έγραψε: 21 Μάιος 2021, 22:05 Όταν αγκαλιάζεις, αγκαλιάζεις σπλήνες, νεφρά, καρδιά, στομάχι, έντερα, πνευμόνια.
Αγκαλιάζεις μονίμως όλο το μηχανισμό της ζωής του άλλου. Αίμα και υγρά.
Αγκαλιάζεις το ζεστό κορμί του άλλου. Την αγνότητά του και τις λέξεις του.
Η αγκαλιά είναι εφαρμοσμένη βουλιμία. Έχει και αγριότητα μέσα και φλογερό πόθο διείσδυσης,
αφήνοντας πάντα τη λεπτή στάχτη της ποίησης γύρω εκεί, στον τόπο όπου οι κυβερνήσεις ψεύδονται
και τα κράτη γκαστρώνουν τους λαούς με αυταπάτες. Σε αγκαλιάζω σημαίνει πως θέλω να σε διαπεράσω.
Να ξαναγίνουμε η μονάδα. Το Ένα. Το συμπαντικό μέγα Τίποτε.
Σε αγκαλιάζω σημαίνει πως εγώ ο λύκος εισβάλω στο μαντρί της σιωπής.
Εφάπτομαι στο καρδιοχτύπι και στο γουργουρητό των εντέρων. Μπορώ να σε μυρίσω και να κλείσω τα μάτια
και να χασμουρηθώ. Κλέφτης αχόρταγος. Τσιγγάνος όλο επιθυμίες, έτοιμος να διαβρώσω το ατσάλι των λέξεων,
ανθρώπων που δεν αγκαλιάζουν και δεν αγκαλιάζονται. Ανθρώπων που χτίζουν εργοστάσια
για να κατασκευάσουν την ευτυχία και παλάτια για να γαμήσουν και τράπεζες για να αγοράζουν ξύγκι απ’ τους πεθαμένους.
Η αγκαλιά σου ξυπνά τα σπλάχνα. Σε ερεθίζει. Σε κρατάει ζωντανό. Σε σπρώχνει στον κομουνισμό του έρωτα.
Τα στήθια στα στήθια της καταργούν τη μεταφυσική. Το χνώτο της στο λαιμό σου.
Η κρυψώνα σου σ’ έναν παράλογο κόσμο που παρακάμπτει την καρδιά. Ένα στερέωμα όχι γεμάτο φριχτές
προφητείες αλλά πτήσεις σκανδαλώδους φαντασίας. Ηδονής. Ο ηδονισμός της αγκαλιάς υπερασπίζεται τους τρελούς
και τους ανόητους. Την αιωνιότητα στα μάτια των ζώων.
Τα αριστεία, τα πτυχία, τα βραβεία, οι διακρίσεις, είναι αγκάθια για τις αγκαλιές.
Είναι η βαρβαρότητα του πνεύματος που αρρώστησε και τρομοκρατεί.
Που ναρκισσεύεται στο χρηματιστήριο του πολιτιστικού μας καζίνου.
Που δεν αγκαλιάζει αλλά κατηχεί, με όλη την κλουβίσια νεύρωση του κακογαμημένου.
Αγκαλιάζω σημαίνει αφοσιώνομαι σε κάποιον πέραν του εαυτού μου.
Αφοσιώνομαι σ’ αυτόν που δεν αφοσιώνεται στον εαυτό του αλλά σ’ εμένα.
Όντα απείρως εκστατικά απείρως πάσχοντα.
https://dromos.wordpress.com/2015/06/16 ... %BF%CF%82/
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Uppercut έγραψε: 03 Ιουν 2021, 17:42
Ναι, δεν έχει δει η Λατινοπούλου κι έχει δει το κάθε μπάζο του πχώρουμ.
δεν είμαι προφίλ, αγαπητό ρομπότ
αν η τύπισσα πάψει να ασχολείται με τις σαχλαμάρες, ίσως
μάθει κι εκείνη πώς είναι η χαρά που φέρνει στα σκέλια, το
ναγκαλιάζεις σπλήνες και να γλείφεις ραγάδες
η ειρωνεία σου ήταν άχρηστη και άνευ ουσίας, παρεμπιπτόντως
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
the comet the course the tail
ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΡΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΡΑΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.νύχτα έγραψε: 03 Ιουν 2021, 19:52Uppercut έγραψε: 03 Ιουν 2021, 17:42
Ναι, δεν έχει δει η Λατινοπούλου κι έχει δει το κάθε μπάζο του πχώρουμ.![]()
https://www.instagram.com/p/CPprgn9hDmN/
κόμετ, δεν εννόησα ότι δεν πηδιέται, ή ότι δεν τη γουστάρουν οι άνδρες,
αυτό ακριβώς που λες εννόησα, ότι αποκλείεται να το απολαμβάνει
σιγά τη γκόμενα.κανονικά πρέπει να της απαγορεύσουν να ανεβάζει βίντεο.δεν είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε τα χάλια της
-
the comet the course the tail
ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ ΤΡΟΜΑΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟ 00:04"νύχτα έγραψε: 03 Ιουν 2021, 19:59 https://www.instagram.com/p/CPprgn9hDmN/
Δεν σε ειρωνεύτηκα προφίλ με το nickname νύχτανύχτα έγραψε: 03 Ιουν 2021, 19:52Uppercut έγραψε: 03 Ιουν 2021, 17:42
Ναι, δεν έχει δει η Λατινοπούλου κι έχει δει το κάθε μπάζο του πχώρουμ.![]()
....το αντίθετο.....

......δεν πειράζει όμως....

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
τότε με συγχωρείς αγαπητό Μπάσο, μου φάνηκε ότι παρεξήγησεςgeorgebi έγραψε: 03 Ιουν 2021, 20:13 Δεν σε ειρωνεύτηκα προφίλ με το nickname νύχτα
....το αντίθετο.....
......δεν πειράζει όμως....
![]()
και μετά με τη σειρά μου παρεξήγησα κι εγώ και μετά κι εμείς
είπαμε στην αρχή και μετά είπαμε δε θα γίνει και μετά κι εκείνοι
είπανε ότι ότι δε θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι και μετά το
αλλάξαμε και μετά εμείς δε δεχτήκαμε αυτό ακριβώς-τίποτ άλλο
-
Uppercut
Επειδή εγώ είμαι μπάζο, η κοπέλα αυτή που είναι πιο ωραία από μένα, δεν κάνει καλό σεξ.νύχτα έγραψε: 03 Ιουν 2021, 19:59 https://www.instagram.com/p/CPprgn9hDmN/
μάθε να διαβάζεις εσύ μικούλικο, ούτε αυτό είπαUppercut έγραψε: 03 Ιουν 2021, 20:20 Επειδή εγώ είμαι μπάζο, η κοπέλα αυτή που είναι πιο ωραία από μένα, δεν κάνει καλό σεξ.
θεσπέσια όψη έχει στο βίντεο αλλά όπως λέει και το Σοφάκι,
ένας κόμπος από πάνω ως κάτω, κι αυτό είναι το λιγότερο ίσως
-
Uppercut
Βρε, το ξέρω ότι αναγνωρίζεις πως έχει θεσπέσια όψη. Το ότι συμπέρανες πως δεν ξέρει να γαμιέται από αυτό το βίντεο έχει την εξήγηση που έδωσα. Αλλιώς, ότι δε μπορείς να χωνέψεις πως μία ωραία γυναίκα, που μπορεί να γαμιέται και μια χαρά, λέει πράγματα που δε σου αρέσουν. Μπορεί και τα δύο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 03 Ιουν 2021, 20:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
εμένα δεν μαρέσει.κακώς της επιτρέπουν να ανεβάζει βίντεο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
-