!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι Σολωμού, Δούκα, Φουρέιρα, Συνατσάκη κ.α. .....ξέσπασαν....

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
nowhere

Re: Οι Σολωμού, Δούκα, Φουρέιρα, Συνατσάκη κ.α. .....ξέσπασαν....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

η γαλή ακόμα μαλώνει την φουρέιρα και τους φανταστικούς συριζαίους,αντικειμενικά πάντα :smt005:
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

αμφιβάλλω ότι έχει δει ποτέ χαρά στα σκέλια της αυτή η τύπισσα

ο τόνος της φωνής μαρτυρά πολλά
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

independent44 έγραψε: 03 Ιουν 2021, 00:53 Δηλαδή η Πατσαβουρέϊρα που έχει 6 κιλά μπογιά πάνω της με το ζόρι της την βάζουν;
Θυσιάζεται για να βγάλει το ψωμάκι της, τύπε. Δεν τα γουστάρει καθόλου αυτά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιουν 2021, 15:40
omg kai 3 lol έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:26 ο Ευθυμιαδης τα εχει πει πριν 1 βδομαδα με αφορμη τη Παπαριζου αλλα τα ναζοεθνικια προτιμουν να αλληθωριζουν με τη Σολωμου και τη Φουρειρα

https://www.instagram.com/p/CPYJdx8jNkd ... _copy_link

Η άρρωστη κοινωνία μας, δεν σταματάει ποτέ να ασχολείται με την εξωτερική εμφάνιση.
Ένας ατέλειωτος κουραστικός βαρετος διαγωνισμός ομορφιάς.

Έτσι νιώθω καλά εγώ! Αν δε σου αρέσει το σώμα μου, μη με κοιτας

Εύχομαι ο καθένας να νιώσει πραγματικά Καλά και όμορφα Μέσα στο Σώμα του, ώστε να μη χρειάζεται να σχολιάζει και να ασχολείται με τα σώματα των άλλων

:g094:
Σωστά.

Και ακριβώς γι' αυτό η Παπαρίζου απάντησε με περισσότερο χιούμορ και λακωνικότητα από τον Ευθυμιάδη.

Εκτός αν θεωρεί κάποιος το λογίδριο που ανέβασε ο ευαισθητοποιημένος Ευθυμιάδης για το πόσο υπέροχος είναι ο ίδιος, ως υπεράσπιση στην -κάθε- Παπαρίζου. Το ίδιο ισχύει και για τις απλές, φυσικές, απεριποίητες κυρίες της σώουμι μπίζ.

Κάπου έχετε μπλέξει την ανάγκη/ευκαιρία για αυτοπροβολή με τον αντιρατσισμό, καλά μου παιδιά. :P

η απαντηση της Παπαριζου θα μπορουσε να θεωρηθει απο καποιους με ελλειψη χιουμορ και που αρεσκονται στο να κρινουν τις Συνατσακοφουρειρες ως στριβειν δια του αρραβωνος

ο Ευθυμιαδης το εκανε 50αρακια μπας και το καταλαβει και το καθε ανθρωπομορφο γιδι, ειναι αληθειες που θα μπορουσε να ειχε γραψει οποιοσδηποτε ανωνυμος, ομως για αλλη μια φορα προτιμας να κοιτας το περιτυλιγμα

και ως φαινεται αν εισαι παπας με την αραδα σου θα πας :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

nowhere έγραψε: 03 Ιουν 2021, 16:31 η γαλή ακόμα μαλώνει την φουρέιρα και τους φανταστικούς συριζαίους,αντικειμενικά πάντα :smt005:
Το ότι βρίσκω χαζή την κριτική σ' αυτό το θέμα από τη φουρέιρα, δεν σημαίνει ότι μαλλώνω τη φουρέιρα.

Κατά τα άλλα, σαφώς και δεν μ' ενδιαφέρει ο ορισμός της αντικειμενικότητας από τους/τις φουρεϊράδες.

Λένε την υποκειμενική τους άποψη, λέω την υποκειμενική μου άποψη... κι όλα καλά. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

omg kai 3 lol έγραψε: 03 Ιουν 2021, 16:54
omg kai 3 lol έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:26 ο Ευθυμιαδης τα εχει πει πριν 1 βδομαδα με αφορμη τη Παπαριζου αλλα τα ναζοεθνικια προτιμουν να αλληθωριζουν με τη Σολωμου και τη Φουρειρα

https://www.instagram.com/p/CPYJdx8jNkd ... _copy_link

Η άρρωστη κοινωνία μας, δεν σταματάει ποτέ να ασχολείται με την εξωτερική εμφάνιση.

Εύχομαι ο καθένας να νιώσει πραγματικά Καλά και όμορφα Μέσα στο Σώμα του, ώστε να μη χρειάζεται να σχολιάζει και να ασχολείται με τα σώματα των άλλων

:g094:
Σωστά.

Και ακριβώς γι' αυτό η Παπαρίζου απάντησε με περισσότερο χιούμορ και λακωνικότητα από τον Ευθυμιάδη.

Εκτός αν θεωρεί κάποιος το λογίδριο που ανέβασε ο ευαισθητοποιημένος Ευθυμιάδης για το πόσο υπέροχος είναι ο ίδιος, ως υπεράσπιση στην -κάθε- Παπαρίζου. Το ίδιο ισχύει και για τις απλές, φυσικές, απεριποίητες κυρίες της σώουμι μπίζ.

Κάπου έχετε μπλέξει την ανάγκη/ευκαιρία για αυτοπροβολή με τον αντιρατσισμό, καλά μου παιδιά. :P

η απαντηση της Παπαριζου θα μπορουσε να θεωρηθει απο καποιους με ελλειψη χιουμορ και που αρεσκονται στο να κρινουν τις Συνατσακοφουρειρες ως στριβειν δια του αρραβωνος

ο Ευθυμιαδης το εκανε 50αρακια μπας και το καταλαβει και το καθε ανθρωπομορφο γιδι, ειναι αληθειες που θα μπορουσε να ειχε γραψει οποιοσδηποτε ανωνυμος, ομως για αλλη μια φορα προτιμας να κοιτας το περιτυλιγμα

Άσ' το καλό μου γιατί πάλι χάνεις το βασικό πόιντ. Σαφώς και η Παπαρίζου θίχτηκε και σαφέστερα είναι το πιθανότερο να την πείραξε το συγκεκριμένο σχόλιο, όπως πειράζει όλες τις γυναίκες που η καριέρα τους εξαρτάται άμεσα από την εμφάνιση τους. Στην επικοινωνιακή διαχείριση αναφέρομαι.

Και αυτό που κάνεις ότι δεν κατάλαβες είναι το ότι ο Ευθυμιάδης έκανε πενηνταράκια, το πόσο εμφανίσιμος και ανθεκτικός είναι στην ηλικία του... σε σχέση με ποιους ακριβώς; :)

Ξανατσεκάρισε τη φωτο που διάλεξε για περιτύλιγμα ο... απελευθερωμένος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιουν 2021, 17:14

Σωστά.

Άσ' το καλό μου γιατί πάλι χάνεις το βασικό πόιντ. Σαφώς και η Παπαρίζου θίχτηκε και σαφέστερα είναι το πιθανότερο να την πείραξε το συγκεκριμένο σχόλιο, όπως πειράζει όλες τις γυναίκες που η καριέρα τους εξαρτάται άμεσα από την εμφάνιση τους. Στην επικοινωνιακή διαχείριση αναφέρομαι.

Και αυτό που κάνεις ότι δεν κατάλαβες είναι το ότι ο Ευθυμιάδης έκανε πενηνταράκια, το πόσο εμφανίσιμος και ανθεκτικός είναι στην ηλικία του... σε σχέση με ποιους ακριβώς; :)

η ουσια των λεγομενων του Εΰθυμιαδη ειναι το μπολνταρισμενο που ανεφερα ξεχωριστα σε προηγουμενο ποστ,

απο κει και περα η αναφορα για τις επιδοσεις του ειναι η χιουμοριστικη τρολια στο ποστ,

οπως βλεπεις λοιπον ο καθενας εχει διαφορετικη αντιληψη του χιουμορ για να το αναφερεις ως βασικο επιχειρημα :D

θα ηταν καλυτερα λοιπον η Παπαριζου να πει αυτο (που το ειπε δηλαδη απλα εμεινε το αλλο):

"Η άρρωστη κοινωνία μας, δεν σταματάει ποτέ να ασχολείται με την εξωτερική εμφάνιση.

Εύχομαι ο καθένας να νιώσει πραγματικά Καλά και όμορφα Μέσα στο Σώμα του, ώστε να μη χρειάζεται να σχολιάζει και να ασχολείται με τα σώματα των άλλων"

παρα να κανει πλαγιο χιουμορ με πιτογυρα και σουβλακια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 03 Ιουν 2021, 17:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

stella έγραψε: 03 Ιουν 2021, 11:00 Μία γυναίκα που πολιτεύεται (για να απαντήσω και στον Prepon) οφείλει να έχει κατασταλαγμένες απόψεις τουλάχιστον στα βασικά. Για να είσαι γυναίκα στην πολιτική, σίγουρα έχεις φάει bullying και σε έχουν μειώσει δικοί σου και αντίπαλοι.
:o
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

omg kai 3 lol έγραψε: 03 Ιουν 2021, 17:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιουν 2021, 17:14

η ουσια των λεγομενων του Εΰθυμιαδη ειναι το μπολνταρισμενο που ανεφερα ξεχωριστα σε προηγουμενο ποστ,

απο κει και περα η αναφορα για τις επιδοσεις του ειναι η χιουμοριστικη τρολια στο ποστ,

οπως βλεπεις λοιπον ο καθενας εχει διαφορετικη αντιληψη του χιουμορ για να το αναφερεις ως βασικο επιχειρημα :D
Μα δεν αναφέρθηκα σ' αυτό αλλά στο ότι γυμνάζεται καθημερινά και έχει μεγαλύτερη ενέργεια και σθένος απ' ό,τι παλιότερα. :lol:

Η αντοχή στο σεξ σαφώς και είναι τρολιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

νύχτα έγραψε: 03 Ιουν 2021, 16:46 αμφιβάλλω ότι έχει δει ποτέ χαρά στα σκέλια της αυτή η τύπισσα

ο τόνος της φωνής μαρτυρά πολλά
Ναι, δεν έχει δει η Λατινοπούλου κι έχει δει το κάθε μπάζο του πχώρουμ.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

omg kai 3 lol έγραψε: 03 Ιουν 2021, 17:20 θα ηταν καλυτερα λοιπον η Παπαριζου να πει αυτο (που το ειπε δηλαδη απλα εμεινε το αλλο):

"Η άρρωστη κοινωνία μας, δεν σταματάει ποτέ να ασχολείται με την εξωτερική εμφάνιση.

Εύχομαι ο καθένας να νιώσει πραγματικά Καλά και όμορφα Μέσα στο Σώμα του, ώστε να μη χρειάζεται να σχολιάζει και να ασχολείται με τα σώματα των άλλων"

Αν έγραφε κάτι τέτοιο η Παπαρίζου, θα ήταν πολύ χειρότερο από τα πιτόγυρα και τα σουβλάκια.

Γιατί παίζει και η ίδια δυναμικά στο κόνσεπτ της σέξυ τραγουδίστριας.
Και δεν το λέω υποτιμητικά γιατί αυτός είναι ο επαγγελματικός χώρος της.
Αλλά σ' αυτόν τον χώρο ΠΑΝΤΑ παίζει πρωτεύοντα ρόλο η εμφάνιση.

Δεν είναι ο χώρος της Αλεξίου ή της Γαλάνη.

Και ειλικρινά έχω βαρεθεί να διαβάζω παπαρίτσες για την "άρρωστη κοινωνία" που δεν σταματάει ποτέ να ασχολείται με την εμφάνιση. Πάντα η καλή εμφάνιση ήταν ελκυστικό στοιχείο και αυτό είναι απολύτως φυσικό. Και υγιές.

Το ότι ένα μέτριο περιτύλιγμα μπορεί να έχει περισσότερο ενδιαφέρον περιεχόμενο, είναι τελείως άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

omg kai 3 lol έγραψε: 03 Ιουν 2021, 17:20

θα ηταν καλυτερα λοιπον η Παπαριζου να πει αυτο (που το ειπε δηλαδη απλα εμεινε το αλλο):

Δεν απευθυνότανε σε μιλλέννιαλς γι' αυτό είπε αυτό με το μπέργκερ και όχι αυτό που ήθελες να ακούσεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Οταν η Ντούβλη έκανε λεύκανση κωλοτρυπίδας οι Δυτικές ακόμα βγαίναν με αξύριστες μασχάλες. Πολιτισμική άβυσσος
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

vantono έγραψε: 03 Ιουν 2021, 10:57
Οι χοντροί θα μπορουσαν να λέγονται χοντροί μόνο αν αναφέρεσαι σε τρίτο προσωπο για αυτούς σε καποιον φιλο σου, υπό την απουσία τους, ή οταν δεν πάει ο χαρακτηρισμός επι προσωπικού και στοχευμένα σε καποιον. Το να έχεις καποιον χοντρό στην παρέα σου ή στο χωρο εργασιας σου και να τον προσφωνείς συνεχως "χοντρό" (ακομα κι αν το λες για πλάκα) μονο και μονο επειδη σε καταπιέζει η μπουολjιτική ουορθουότητα, ειναι παρανοικό. Δεν ειναι πυρηνική φυσική, στοιχειώδης ευγένεια είναι. Οπως δεν λες και καποιον μυτόγκα ή καράφλα, μπροστά του.
αναποδα.

η πισωπλατη αναφορα σε χοντρο, μυτογκα η οτι, ειναι αγενεια, και δεν μπορω να το κανω ποτε.

στα μουτρα καθενος ομως, εφοσον ειναι φιλος και εχω το θαρρος, παει συννεφο το ρε σαπιοκοιλια, καραφλο υποθετο, παλιογερε, βρωμοπουστα, σκυλαραπα, κλπ.τα αναλογα λενε για μενα, και γω για τον εαυτο μου. σιγα μη μετραμε και τα λογια μας μεταξυ μας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Ασέβαστος έγραψε: 03 Ιουν 2021, 18:26
vantono έγραψε: 03 Ιουν 2021, 10:57
Οι χοντροί θα μπορουσαν να λέγονται χοντροί μόνο αν αναφέρεσαι σε τρίτο προσωπο για αυτούς σε καποιον φιλο σου, υπό την απουσία τους, ή οταν δεν πάει ο χαρακτηρισμός επι προσωπικού και στοχευμένα σε καποιον. Το να έχεις καποιον χοντρό στην παρέα σου ή στο χωρο εργασιας σου και να τον προσφωνείς συνεχως "χοντρό" (ακομα κι αν το λες για πλάκα) μονο και μονο επειδη σε καταπιέζει η μπουολjιτική ουορθουότητα, ειναι παρανοικό. Δεν ειναι πυρηνική φυσική, στοιχειώδης ευγένεια είναι. Οπως δεν λες και καποιον μυτόγκα ή καράφλα, μπροστά του.
αναποδα.

η πισωπλατη αναφορα σε χοντρο, μυτογκα η οτι, ειναι αγενεια, και δεν μπορω να το κανω ποτε.

στα μουτρα καθενος ομως, εφοσον ειναι φιλος και εχω το θαρρος, παει συννεφο το ρε σαπιοκοιλια, καραφλο υποθετο, παλιογερε, βρωμοπουστα, σκυλαραπα, κλπ.τα αναλογα λενε για μενα, και γω για τον εαυτο μου. σιγα μη μετραμε και τα λογια μας μεταξυ μας.

Κ εμείς ετσι κάνουμε. Το βρίσκω πολύ ψυχοθεραπευτικο, νομίζω οτι μας βοηθάει όλους να ξεπεράσουμε τα κόμπλεξ μας. Τα "χοντρέ/ κοντε" κτλ πανε κ έρχονται. Είναι λιγο αστείο οτι κοντεύουμε να 40αρισουμε βέβαια κ λεμε τις ίδιες μαλακιες που λέγαμε στο σχολείο :oops:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”