!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Ειλικρινά, σας έχω βαρεθεί.
Κι επειδή δεν μου λέει κάτι το ignore, διευκρινίζω ότι σε όποιον θεωρώ μαλάκα και μου απευθύνει τον λόγο, απλώς δεν θα απαντώ.
Κι επειδή δεν μου λέει κάτι το ignore, διευκρινίζω ότι σε όποιον θεωρώ μαλάκα και μου απευθύνει τον λόγο, απλώς δεν θα απαντώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρίξε μια ματιά κι εδώ.ST48410 έγραψε: 02 Ιουν 2021, 16:41Ισχύει κάτι τέτοιο; Χοντρικά με βάση τον πληθυσμό μας θα έπρεπε να έχουμε 150-200 θανάτους από το εμβόλιο. Οι περιπτώσεις αυτές παίρνουν αρκετή δημοσιότητα. Πως είναι δυνατόν να είναι πραγματικό αυτό το νούμερο; Μοιάζει εξωπραγματικό.Αρίστος έγραψε: 02 Ιουν 2021, 16:06 Γι' αυτους που λενε οτι οι θανατοι ειναι ενας στο εκατομμυριο και μονο απο Astrazeneca.
Νέα στοιχεία της ΕΕ: 12.184 θάνατοι και πάνω από 1 εκατ. παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού
https://www.pronews.gr/ygeia/991420_emv ... o-kata-toy
https://www.politifact.com/factchecks/2 ... -vaccines/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 17:10
Ρίξε μια ματιά κι εδώ.![]()
https://www.politifact.com/factchecks/2 ... -vaccines/
Μονο που το λινκ της Γαλης εχει ημερομηνια 28 Μαρτιου και αυτο που ανεβασα 22 Μαιου.
.
-
talaipwros
Εντάξει, κάπου εχει ευθύνη και ο Σπύρος πλεον
Ζητας να λογοκριθει ιστοσελιδα της Ευρωπαικης Ενωσης που ανεβασα;
Εχεις ξεφυγει.
.
- hellegennes
Ε, βλέπεις δεν είναι πια συντονιστής για να διαγράφει ό,τι του καπνίσει.Αρίστος έγραψε: 02 Ιουν 2021, 17:16Ζητας να λογοκριθει ιστοσελιδα της Ευρωπαικης Ενωσης που ανεβασα;
Εχεις ξεφυγει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αλήθεια, έχει κάποιος καλή απάντηση γιατί η Astrazeneca άλλαξε το όνομα του εμβολίου της σε vaxzevria;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μα δεν αφορούσε στην επικαιρότητα αλλά σε κάποια στοιχεία αναφορικά με τον φορέα.Αρίστος έγραψε: 02 Ιουν 2021, 17:14Μονο που το λινκ της Γαλης εχει ημερομηνια 28 Μαρτιου και αυτο που ανεβασα 22 Μαιου.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 17:10
https://www.politifact.com/factchecks/2 ... -vaccines/![]()
.
Τόσο δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτή η διαφορά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2021, 17:18Ε, βλέπεις δεν είναι πια συντονιστής για να διαγράφει ό,τι του καπνίσει.Αρίστος έγραψε: 02 Ιουν 2021, 17:16Ζητας να λογοκριθει ιστοσελιδα της Ευρωπαικης Ενωσης που ανεβασα;
Εχεις ξεφυγει.
Εξ αλλου ειπα οτι η συγκεκριμενη ιστοσελιδα ειναι της Εuropean Medicines Αgency (EMA) που υπαγεται στην ΕΕ και φιλοξενει εδω και χρονια λιστα παρενεργειων και θανατων που ενημερωνουν οι ιδιοι οι πολιτες της ΕΕ. Ανεφερα οτι απο αυτους τους θανατους σημαντικα λιγοτερους εχουν παραδεχθει οι επιτροπες των ευρωπαικων χωρων που διερευνουν τους θανατους στα εμβολια αλλα η ΕΕ θελει να υπαρχει και η συγκεκριμενη λιστα. Σε οτι με αφορα θεωρω οτι η αληθεια βρισκεται καπου αναμεσα.
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 17:22Μα δεν αφορούσε στην επικαιρότητα αλλά σε κάποια στοιχεία αναφορικά με τον φορέα.Αρίστος έγραψε: 02 Ιουν 2021, 17:14Μονο που το λινκ της Γαλης εχει ημερομηνια 28 Μαρτιου και αυτο που ανεβασα 22 Μαιου.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 17:10
https://www.politifact.com/factchecks/2 ... -vaccines/![]()
.
Τόσο δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτή η διαφορά;
![]()
Ναι μονο που οι αποδομητες που χρησιμοποιησες ελεγχονται αυτες τις μερες για μεροληψια υπερ της Κινας στο θεμα της προελευσης του ιου. Ενω επιπλεον εχει ξεσπασει ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο ιδιο το fb (στην Ελλαδα δεν εχετε παρει χαμπαρι) οτι εβαζε αλγοριθμους να φακελωνουν αντιεμβολιαστικα σχολια χρηστων του.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 02 Ιουν 2021, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ε βάλε το λινκ αφού εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε πάρει χαμπάρι
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Το κορίτσι θα κάνει <<διάλογο>> μόνο με όποιον συμφωνεί μαζί της, τι δεν καταλαβαίνετε; Ο <<ψεκασμενος>> μπαρμπαριστος και ο <<παντοπώλης>> ο χελ είναι αντιδραστικά άτομα.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιουν 2021, 16:59 Ειλικρινά, σας έχω βαρεθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Echelon την 02 Ιουν 2021, 17:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας είμαστε λίγο πρακτικοί. Ασχέτως αν έχουν επιβεβαιωθεί ή απλώς καταγγελθεί οι θάνατοι ως απευθείας σχετιζόμενοι (που είναι κάτι πολύ σοβαρό αλλά δεν εξετάζουμε αυτό τώρα), πιστεύεις ότι μας αναλογούν 150-200 θάνατοι από εμβόλια; Αν ίσχυε αυτό το νούμερο θα έπρεπε να έχεις πολλαπλάσιο νούμερο με πολύ σοβαρά περιστατικά. Δηλαδή έχουμε μερικές εκατοντάδες ή και πάνω από χίλιους ανθρώπους με σοβαρές παρενέργειες και δεν έχουν ακουστεί παρά μονάχα μερικές περιπτώσεις; Πως;Αρίστος έγραψε: 02 Ιουν 2021, 16:50 Αφορα θανατους που εχουν καταγγειλει Ευρωπαιοι πολιτες σαν συσχετιζομενους απο εμβολια.
Δεν αφοραει θανατους που εχουν παραδεχθει ως συσχετιζομενους οι επιτροπες των διαφορων ευρωπαικων χωρων.
Ωστοσο η ιστοσελιδα και το προτζεκτ αυτων των αναφορων ειναι εγκυρο και βασιζεται σε πολυχρονο προτζεκτ επιτροπης της ΕΕ.
Αλήθεια σου φαίνεται λογικό ένα τέτοιο νούμερο;
enterprise-psi έγραψε: 02 Ιουν 2021, 17:26 Ε βάλε το λινκ αφού εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε πάρει χαμπάρι
Ειχε ρεπορταζ σημερα ο Παναγιωτης Λιακος στη Δημοκρατια.
Να δω ποτε θα ξυπνησουν να το ανεβασουν και οι υπολοιποι.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ποιος αυτός;Αρίστος έγραψε: 02 Ιουν 2021, 17:31enterprise-psi έγραψε: 02 Ιουν 2021, 17:26 Ε βάλε το λινκ αφού εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε πάρει χαμπάρι
Ειχε ρεπορταζ σημερα ο Παναγιωτης Λιακος στη Δημοκρατια.
Να δω ποτε θα ξυπνησουν να το ανεβασουν και οι υπολοιποι.
.

The business man whose master plan controls the world each day,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 2 Απαντήσεις