!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ρομπα εγινες και με εγκαλεις για ερευνα τη στιγμη που εσυ δεν εκανες και σερβιρες την πρωτη παπαντζα;

Το ξερεις πολυ καλα οτι οφειλεις συγγνωμη, οχι σε μενα, αλλα στον κοσμο που σε διαβασε το πρωι.

.
Άβαταρ μέλους
Stalker
Phorum.gr user: CTAΛKEP

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stalker »

Αρίστος έγραψε: 01 Ιουν 2021, 17:52
waldorf έγραψε: 01 Ιουν 2021, 17:46 Δεν φτύνεις τ`αρχίδια σου ρε Αρίστο;
Τον ξέρουμε τον Γκουριώτη,δεν χρειαζόμαστε ταυτότητα μέλους κάποιου κόμματος.
Έλα,παπάτζες με το κιλό πέτα κι όπου κάτσουν.Όχι όμως για πράγματα και ανθρώπους που γνωρίζουμε.

Αν πεις τα ιδια και για τη ΝΔ που εχει φεσωσει τα τραπεζικα δανεια που πηρε (δηλαδη τον ελληνικο λαο), που εχει πρωθυπουργο τυπο που εχει φεσωσει κρητικη τραπεζα και που εχει σαν βασικο μηντιαρχη υποστηρικτη τυπο που εκκρεμουν σε βαρος του δικες για ναρκεμποριο και που οι υπουργοι της ειχαν παρτιδες με το Φουρθιωτη...

τοτε θα πω οτι εισαι ωραιος και τα χωνεις σε ολους.

Αν σκιζεις τα ρουχα σου μονο για τον Γκουριωτη θα σε πω υποκριταρο που οταν ανοιγει το στομα του μονο μυγες βγαζει.

.
Για να άρχισε το whataboutism ο αρίστος νομίζω είναι ασφαλές συμπέρασμα ότι α) όντως είναι κάποιας ακροδεξιάς χροιάς σίχαμα το καινούριο του αφεντικό και β) το ξέρει και είναι ΟΚ με αυτό.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Αρχίσαμε αυτές τις πίπες πάλι.
"Ο Γκουριώτης είναι φασιστόμουτρο ολκής,γνωστός στα Νότια εδώ και πολλά χρόνια".
"Ναί αλλά η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες".
Μα σοβαρά τώρα;Και καλείς ειδικά εμένα να καταγγείλω τη ΝΔ;;;;;;;;;
Εμένα;;;;Που το παλεύω να γίνω αριστερόχειρας για να μην έχω τίποτα δεξιό επάνω μου;
Έλα μωρέ.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Stalker
Phorum.gr user: CTAΛKEP

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stalker »

Αρίστος έγραψε: 01 Ιουν 2021, 17:59 Ρομπα εγινες και με εγκαλεις για ερευνα τη στιγμη που εσυ δεν εκανες και σερβιρες την πρωτη παπαντζα;

Το ξερεις πολυ καλα οτι οφειλεις συγγνωμη, οχι σε μενα, αλλα στον κοσμο που σε διαβασε το πρωι.

.
Ότι το defencenet πέρασε σε σλαβικά συμφέροντα κάποια στιγμή εμφανώς δεν είναι παπάντζα, αλλιώς να ακούσουμε τι ξέρεις.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Καμια σχεση δεν εχει με ΧΑ, παλι ρομπες γινατε, απλα ο τυπος συνομιλει με ολα τα παγκοσμιοποιητικα πατριωτικα κομματα, ακομη και τη Νεα Δεξια του Φαηλου που ηταν και στο περιβαλλον του Σαμαρα.

Σε λιγο θα μου βγαλεις και Χρυσαυγιτη το Σαμαρα επειδη ο φιλος του ο Φαηλος υποστηριξε το Γκουριωτη στη Γλυφαδα.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Stalker έγραψε: 01 Ιουν 2021, 18:02
Αρίστος έγραψε: 01 Ιουν 2021, 17:59 Ρομπα εγινες και με εγκαλεις για ερευνα τη στιγμη που εσυ δεν εκανες και σερβιρες την πρωτη παπαντζα;

.
Ότι το defencenet πέρασε σε σλαβικά συμφέροντα κάποια στιγμή εμφανώς δεν είναι παπάντζα, αλλιώς να ακούσουμε τι ξέρεις.

Μην εισαι τοσο ανεντιμος να πετας την μπαλα στην εξεδρα, δεν χρειαζεται να φτανει το σκατο σου στην καλτσα. Για το pronews ηταν η κουβεντα. Πες μας που ειναι οι Βουλγαροι του pronews, Οεο;

.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

waldorf έγραψε: 01 Ιουν 2021, 18:01 Αρχίσαμε αυτές τις πίπες πάλι.
"Ο Γκουριώτης είναι φασιστόμουτρο ολκής,γνωστός στα Νότια εδώ και πολλά χρόνια".
Εμένα;;;;Που το παλεύω να γίνω αριστερόχειρας για να μην έχω τίποτα δεξιό επάνω μου;
Έλα μωρέ.
στο μεταξύ, υπάρχει ένας παραπάνω λόγος που το whataboutism περι νδ δεν έχει νόημα όταν προσπαθεί να υπερασπιστεί τον συγκεκριμένο τύπο γιατί:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Έλα μωρέ.

Φασιστομουτρο εισαι εσυ που διαβαλεις πατριωτες αντιπαγκοσμιοποιητες.

Για πες μας φασιστομουτρα δεν ηταν και ο Βοριδης με τον Μπουμπουκο και τον Πλευρη συμφωνα με τα μυαλα σου;

Κι αν ναι γιατι δεν βριζεις τη ΝΔ και τα δηθεν εγκυρα εντυπα που γλειφουν τον Μπουμπουκο;

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Βέβαια να ξεκαθαρίσω ότι ανεξάρτητα από τις ψεκασμενιές Χελληγενούς και Αρίστου θεωρώ εγκληματικό τον χειρισμό του θέματος από την κυβέρνηση.

Όχι εγκληματικό = ρητορική υπερβολή. Εγκληματικό = θα έπρεπε να είναι φυλακή και να τους βιάζουν πακιστάνια κάθε μέρα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Σενέκας έγραψε: 01 Ιουν 2021, 18:04
Έλα μωρέ.
στο μεταξύ, υπάρχει ένας παραπάνω λόγος που το whataboutism περι νδ δεν έχει νόημα όταν προσπαθεί να υπερασπιστεί τον συγκεκριμένο τύπο γιατί:

Εικόνα

Ο Γκουριωτης εχει παρτιδες με ολα τα πατριωτικα κομματα ακομη και με πατριωτικους κυκλους της ΝΔ, και μαλιστα πτερυγας της ΝΔ που ειναι ιδιαιτερα αγαπητη στο πχορουμ.

.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Αρίστος έγραψε: 01 Ιουν 2021, 18:04 ...

Μην εισαι τοσο ανεντιμος να πετας την μπαλα στην εξεδρα, δεν χρειαζεται να φτανει το σκατο σου στην καλτσα. Για το pronews ηταν η κουβεντα. Πες μας που ειναι οι Βουλγαροι του pronews, Οεο;

.
Ποιόν κατηγορείς για ανεντιμότητα και πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα;
Εδώ σου λέμε ότι ο Γκουριώτης είναι πολλά χρόνια γνωστός στα νότια,κι εσύ απαντάς ότι η ΝΔ χρωστάει.
Αυτό δεν είναι μπάλα στην εξέδρα.Είναι έβγαλα φαλτσέτα,έκοψα τη μπάλα,την κατάπια και μετά ήπια και δύο λίτρα ακουαφόρτε για να μην βρουν ίχνος στη νεκροψία.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Σε τι ειναι γνωστος ρε παπαρα ο Γκουριωτης;

Βουλγαρος δεν ειναι, Χρυσαυγιτης δεν ειναι, εχετε μια τριτη ευκαιρια.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Εδω ο Τζημερος παρουσιαζει εκδηλωση με τον Γκουριωτη.

Καλεσμένοι του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών ο Πρόεδρος του πολιτικού κόμματος «Δημιουργία Ξανά» και ο εκδότης του περιοδικού «Στρατηγική» και ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας «PRONEWS.GR» Τάσος Γκουριώτης.

https://www.facebook.com/Thanos.Tzimero ... 257369720/

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 01 Ιουν 2021, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Αρίστος έγραψε: 01 Ιουν 2021, 18:06 ...

Για πες μας φασιστομουτρα δεν ηταν και ο Βοριδης με τον Μπουμπουκο και τον Πλευρη συμφωνα με τα μυαλα σου;

Κι αν ναι γιατι δεν βριζεις τη ΝΔ και τα δηθεν εγκυρα εντυπα που γλειφουν τον Μπουμπουκο;

.
Ήταν και παραμένουν.
Εγώ δεν βρίζω την ΝΔ και τα έντυπά της;
Πας καθόλου καλά;
Μαλάκα θα αρχίσω να πιστεύω ότι είσαι μποτ και μάλιστα επόμενης γενιάς,που αναγνωρίζει φράσεις και απαντάει αυτόματα.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

waldorf έγραψε: 01 Ιουν 2021, 18:15
Αρίστος έγραψε: 01 Ιουν 2021, 18:06 ...

.
Ήταν και παραμένουν.
Εγώ δεν βρίζω την ΝΔ και τα έντυπά της;
Πας καθόλου καλά;
Μαλάκα θα αρχίσω να πιστεύω ότι είσαι μποτ και μάλιστα επόμενης γενιάς,που αναγνωρίζει φράσεις και απαντάει αυτόματα.

Μαλακα μου δεν εχω διαβασει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ποστ σου εκτος απο αυτα που μου απευθυνεσαι. Γιατι στον πουτσο πρεπει να ξερω τι ψηφιζεις; Βλεπω ομως πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ σε δικο μου νημα την εχεις πεσει στη ΝΔ αλλα την υπερπροστατευεις, γι' αυτο και το παραδειγμα.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”