Ρουβιτσα;Papa John έγραψε: 31 Μάιος 2021, 18:24Από τότε που όλα σχεδόν τα νήματά του ξεπερνούν τις 100 σελίδες και από τότε επίσης που βγάζει λεφτά γράφοντας τις απόψεις του σε έντυπα και ιστοσελίδες της επιλογής του - και αυτό δεν χωνεύεται με τίποτα από τους μικρόψυχους που του επιτίθενται ομαδόν,εδώ,στο φόρουμ των ημίτρελλων φανατικών και διπλοπερσόνωνGewponos90 έγραψε: 31 Μάιος 2021, 16:42Papa John έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:45 Να κάνω μία μικρή παρέμβαση για να υπενθυμίσω ότι πρέπει να δίνουμεανά τακτά διαστήματα στον Αρίστο για τον πόνο που σπέρνει
![]()
Μην το ξεχνάμε !![]()
Συνεχίστε![]()
Σπέρνει πονο ο άριστος; Από πότε;![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Όχι,αντικειμενικίτσα.
Καί οι δύο πλευρές είναι λάθος.Papa John έγραψε: 31 Μάιος 2021, 18:24Από τότε που όλα σχεδόν τα νήματά του ξεπερνούν τις 100 σελίδες και από τότε επίσης που βγάζει λεφτά γράφοντας τις απόψεις του σε έντυπα και ιστοσελίδες της επιλογής του - και αυτό δεν χωνεύεται με τίποτα από τους μικρόψυχους που του επιτίθενται ομαδόν,εδώ,στο φόρουμ των ημίτρελλων φανατικών και διπλοπερσόνωνGewponos90 έγραψε: 31 Μάιος 2021, 16:42Papa John έγραψε: 31 Μάιος 2021, 15:45 Να κάνω μία μικρή παρέμβαση για να υπενθυμίσω ότι πρέπει να δίνουμεανά τακτά διαστήματα στον Αρίστο για τον πόνο που σπέρνει
![]()
Μην το ξεχνάμε !![]()
Συνεχίστε![]()
Σπέρνει πονο ο άριστος; Από πότε;![]()
![]()
Ούτε η ποσότητα του νήματος καθορίζει την ποιότητα της συζήτησης, ούτε οι ομαδικές επιθέσεις σκιαγραφούν την ποιότητα του λόγου του εκάστοτε συνομιλητή.
Το γεγονός ότι διαφωνώ με τον Αρίστο δεν σημαίνει κάτι ούτε για τον ένα, ούτε για τον άλλο.
Θα ήθελα ποιοτικότερη παράθεση επιχειρημάτων, αντί απλά μόνιμου κόπι πέιστ από εφημερίδες.
Σε αυτο το νημα εχουμε δει πολυ ωραια ποστ και απο τις δυο πλευρες και δυστυχως καθε λιγο και λιγακι μεσολαβουν σελιδες με επιθεσεις που διαλυουν καθε σοβαρη κουβεντα. Δεν με ενοχλουν οι επιθεσεις προσωπικα, δεν εχω καταγγειλει κανενα, μπορει και να απολαμβανω να αποκρουω με κοντρα καρφι αλλα ειναι κριμα να γαμιεται το νημα. Πιχι ο χελι και ο stavmanr που συζητανε σοβαρα δεν φταινε σε τιποτα να χανονται τα μηνυματα τους κατω απο σελιδες καφριλας.
.
.
Παλι Κρητη.
Κρήτη: Ιερέας υπέστη εγκεφαλικό μετά το εμβόλιο της AstraZeneca - Αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα
Ιερέας από την Κρήτη έπαθε ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο οκτώ ημέρες μετά τη χορήγηση της πρώτης δόσης του εμβολίου της AstraZeneca.
Ο άνδρας διεκομίσθη, στο ΠΑΓΝΗ και νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες.
Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα στη δεξιά πλευρά και αναγκάζεται να υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες.
«Είμαι ένας άνθρωπος με συνέπεια και συνέχεια όμως δεν σας κρύβω ότι προβληματίζομαι να κάνω τη δεύτερη δόση. Δεν με αφήνουν και τα παιδιά μου που ανησυχούν ακόμα και για τη ζωή μου» ανέφερε.
00:04 / 01:00
Σύμφωνα με τους γιατρούς του το εγκεφαλικό μπορεί να προκλήθηκε από άλλα υφιστάμενα προβλήματα υγείας όπως το σάκχαρο, η χοληστερίνη ή η υπέρταση.
Ο ιερέας εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca και πριν εμβολιαστεί έδωσε πλήρες ιατρικό ιστορικό και γραπτώς.
Στη συνέχεια και οκτώ ημέρες μετά, ο άνδρας βρισκόταν σε εκκλησάκι το οποίο καθάριζε και ένιωσε το δεξί πόδι να μουδιάζει και σταδιακά όλη η πλευρά.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και από εκεί στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, που επικαλείται τον γιατρό του, το γεγονός ότι έπαιρνε αντιπηκτική αγωγή λόγω γνωστού προβλήματος υπήρξε σωτήριο.
«Αν δεν έπαιρνα αντιπηκτική αγωγή θα ήμουν ή φυτό ή πεθαμένος μου είπε ο γιατρός» σημειώνει.
Ο άνδρας νοσηλεύτηκε τρεις ημέρες στο νοσοκομείο και 15 ημέρες αργότερα επανεκτιμήθηκε η κατάσταση του.
«Τώρα κάνω ακόμα φυσικοθεραπείες. Ακόμα έχω πρόβλημα σε όλη τη δεξιά πλευρά. Έχω μία μικρή βελτίωση στο πόδι αλλά ακόμα παραμένω εκτός υπηρεσίας» ανέφερε.
https://www.pronews.gr/ygeia/991063_kri ... strazeneca
.
Κρήτη: Ιερέας υπέστη εγκεφαλικό μετά το εμβόλιο της AstraZeneca - Αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα
Ιερέας από την Κρήτη έπαθε ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο οκτώ ημέρες μετά τη χορήγηση της πρώτης δόσης του εμβολίου της AstraZeneca.
Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα στη δεξιά πλευρά και αναγκάζεται να υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες.
«Είμαι ένας άνθρωπος με συνέπεια και συνέχεια όμως δεν σας κρύβω ότι προβληματίζομαι να κάνω τη δεύτερη δόση. Δεν με αφήνουν και τα παιδιά μου που ανησυχούν ακόμα και για τη ζωή μου» ανέφερε.
Σύμφωνα με τους γιατρούς του το εγκεφαλικό μπορεί να προκλήθηκε από άλλα υφιστάμενα προβλήματα υγείας όπως το σάκχαρο, η χοληστερίνη ή η υπέρταση.
Ο ιερέας εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca και πριν εμβολιαστεί έδωσε πλήρες ιατρικό ιστορικό και γραπτώς.
Στη συνέχεια και οκτώ ημέρες μετά, ο άνδρας βρισκόταν σε εκκλησάκι το οποίο καθάριζε και ένιωσε το δεξί πόδι να μουδιάζει και σταδιακά όλη η πλευρά.
Σύμφωνα με τον ίδιο, που επικαλείται τον γιατρό του, το γεγονός ότι έπαιρνε αντιπηκτική αγωγή λόγω γνωστού προβλήματος υπήρξε σωτήριο.
«Αν δεν έπαιρνα αντιπηκτική αγωγή θα ήμουν ή φυτό ή πεθαμένος μου είπε ο γιατρός» σημειώνει.
Ο άνδρας νοσηλεύτηκε τρεις ημέρες στο νοσοκομείο και 15 ημέρες αργότερα επανεκτιμήθηκε η κατάσταση του.
«Τώρα κάνω ακόμα φυσικοθεραπείες. Ακόμα έχω πρόβλημα σε όλη τη δεξιά πλευρά. Έχω μία μικρή βελτίωση στο πόδι αλλά ακόμα παραμένω εκτός υπηρεσίας» ανέφερε.
.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αρίστος έγραψε: 31 Μάιος 2021, 19:25 Σε αυτο το νημα εχουμε δει πολυ ωραια ποστ και απο τις δυο πλευρες και δυστυχως καθε λιγο και λιγακι μεσολαβουν σελιδες με επιθεσεις που διαλυουν καθε σοβαρη κουβεντα. Δεν με ενοχλουν οι επιθεσεις προσωπικα, μπορει και να απολαμβανω να αποκρουω με κοντρα καρφι αλλα ειναι κριμα να γαμιεται το νημα. Πιχι ο χελι και ο stavmanr που συζητανε σοβαρα δεν φταινε σε τιποτα να χανονται τα μηνυματα τους κατω απο σελιδες καφριλας.
.
Καλά τα λες, αλλά σε παρακαλώ ξεκαθάρισε για άλλη μια φορα ότι είσαι κατά ΟΛΩΝ των εμβολίων του κορονοιου, κατά των μασκών, κατά των self test, κατά των lockdown γιατί βλέπω τις τελευταίες μέρες αρκετοί μπερδεύονται και νομίζουν πως απλά είσαι λίγο σκεπτικιστής με τα εμβόλια που όντως βγήκαν πολύ γρήγορα
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Gewponos90 έγραψε: 31 Μάιος 2021, 19:35Αρίστος έγραψε: 31 Μάιος 2021, 19:25 Σε αυτο το νημα εχουμε δει πολυ ωραια ποστ και απο τις δυο πλευρες και δυστυχως καθε λιγο και λιγακι μεσολαβουν σελιδες με επιθεσεις που διαλυουν καθε σοβαρη κουβεντα. Δεν με ενοχλουν οι επιθεσεις προσωπικα, μπορει και να απολαμβανω να αποκρουω με κοντρα καρφι αλλα ειναι κριμα να γαμιεται το νημα. Πιχι ο χελι και ο stavmanr που συζητανε σοβαρα δεν φταινε σε τιποτα να χανονται τα μηνυματα τους κατω απο σελιδες καφριλας.
.
Καλά τα λες, αλλά σε παρακαλώ ξεκαθάρισε για άλλη μια φορα ότι είσαι κατά ΟΛΩΝ των εμβολίων του κορονοιου, κατά των μασκών, κατά των self test, κατά των lockdown γιατί βλέπω τις τελευταίες μέρες αρκετοί μπερδεύονται και νομίζουν πως απλά είσαι λίγο σκεπτικιστής με τα εμβόλια που όντως βγήκαν πολύ γρήγορα
Τα εχω πει 100 φορες, γι' αυτο τα χρωματιζω κιολας, μπας και εμπεδωθουν.
α) Ειμαι υπερ των μασκων σε εσωτερικους χωρους με συνωστισμο και οχι αν καποιος αθλειται σε παρκο η περπαταει.
β) Ειμαι υπερ των lockdowns σε ηλικιωμενους και ευπαθεις, οχι σε νεους, παραγωγικες ηλικιες και υγιεις.
γ) Ο βασικοτερος τροπος ελεγχου του ιου και ο μονος πετυχημενος ειναι τα ομαδικα τεστ ΠΡΙΝ δημιουργηθει μεγαλη διασπορα και η σοβαρη ιχνηλατηση. Οσες χωρες βασιστηκαν σε αυτη τη μεθοδο δεν πηγαν σε lockdown η το εφαρμοσαν για ελαχιστο διαστημα.
δ) Ειμαι κατα των γενετικων εμβολιων αλλα και των φαστ τρακ, δεν εχω αμφισβητησει ποτε ομως τα παραδοσιακα εμβολια. Ειμαι ομως υπερ των μονοκλωνικων και αλλων φαρμακων που περιεργως πολλοι τα απορριπτουν εδω μεσα με χαζες δικαιολογιες που εχουν καταρριφθει 100 φορες.
.
- Bill Hicks
Papa John έγραψε: 31 Μάιος 2021, 18:24
Από τότε που όλα σχεδόν τα νήματά του ξεπερνούν τις 100 σελίδες και από τότε επίσης που βγάζει λεφτά γράφοντας τις απόψεις του σε έντυπα και ιστοσελίδες της επιλογής του - και αυτό δεν χωνεύεται με τίποτα από τους μικρόψυχους που του επιτίθενται ομαδόν,εδώ,στο φόρουμ των ημίτρελλων φανατικών και διπλοπερσόνων![]()
μερικοί δεν εκτιμούν το έργο τού Αρίστουμας που είναι ένας - αγαθιάρης για κάποιους, πονηρούλης κατ'άλλους - μικρός θεούλης ανάμεσά μας.
αλλά μετά το πας στο άλλο άκρο και υποτιμάς την συμβολή τών πχωρουμικών του "αντιπάλων" στο φαινόμενο "Αρίστος" όταν και ο ίδιος έχει γράψει ότι έχει αντλήσει ιδέες και σφυριλατήσει επιχειρήματα μέσα από το πχωρουμάκιμας.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Bill Hicks
Papa John έγραψε: 31 Μάιος 2021, 18:28Καλώς να μας έρθει !Αρίστος έγραψε: 31 Μάιος 2021, 16:45
Θνξ.Τις επομενες μερες θα σας συστησω εναν Αρίστο Χ 10 που επιπλεον ειναι και γιατρος.
Ετοιμαζει ενα φοβερο ντοκυμαντερ γι' αυτα που συζηταμε με συμμετοχη και πανεπιστημιακων.
.
Ελπίζω να είναι καλός "τερματοφύλακας" σαν εσένα και να αποκρούει τα πάντα,γιατί εδώ η ζήλεια και η κακία πάει σύννεφο![]()

Αρίστος έγραψε: 31 Μάιος 2021, 19:02
Δεν θα τον φερω εδω, το βιντεο του θα ανεβασω που ειναι συλλογικη εργασια, περιμενω να ολοκληρωθει τις επομενες μερες.![]()
.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
Gewponos90
Αρίστος έγραψε: 31 Μάιος 2021, 19:34 Παλι Κρητη.
.
Ο τύπος είχε σάκχαρο, υπέρταση και χοληστερίνη. Επίσης για άλλον λόγο έπαιρνε αντιπηκτική αγωγή.
Σιγουρα το εμβόλιο φταιει
Εκατονταδες χιλιαδες ανθρωποι εχουν αυτα τα προβληματα και με φαρμακευτικη αγωγη ζουν κανονικοτατα.Gewponos90 έγραψε: 31 Μάιος 2021, 20:23Αρίστος έγραψε: 31 Μάιος 2021, 19:34 Παλι Κρητη.
.
Ο τύπος είχε σάκχαρο, υπέρταση και χοληστερίνη. Επίσης για άλλον λόγο έπαιρνε αντιπηκτική αγωγή.
-
Gewponos90
Lord Snow έγραψε: 31 Μάιος 2021, 20:33Εκατονταδες χιλιαδες ανθρωποι εχουν αυτα τα προβληματα και με φαρμακευτικη αγωγη ζουν κανονικοτατα.Gewponos90 έγραψε: 31 Μάιος 2021, 20:23Αρίστος έγραψε: 31 Μάιος 2021, 19:34 Παλι Κρητη.
.
Και εκατοντάδες χιλιάδες παθαίνουν εμφράγματα και εγκεφαλικά χωρίς να έχουν εμβολιαστεί. Μαλακές μου σοβαρά μιλάμε τωρα;
Συνηθως αυτοι που παθαινουν εγκεφαλικα ειναι αυτοι που δεν ξερουν καν οτι εχουν θεμα ή το παιζουν τρελιτσα. Μην λεμε μαλακιες τωρα. Αν πηγαινε ετσι η μιση Ελλαδα θα ειχε πεθανει.Gewponos90 έγραψε: 31 Μάιος 2021, 20:48Lord Snow έγραψε: 31 Μάιος 2021, 20:33Εκατονταδες χιλιαδες ανθρωποι εχουν αυτα τα προβληματα και με φαρμακευτικη αγωγη ζουν κανονικοτατα.Gewponos90 έγραψε: 31 Μάιος 2021, 20:23
Και εκατοντάδες χιλιάδες παθαίνουν εμφράγματα και εγκεφαλικά χωρίς να έχουν εμβολιαστεί. Μαλακές μου σοβαρά μιλάμε τωρα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν πας άρρωστος να κάνεις εμβόλιο ακόμη κι αν νοσεί το μικρό σου δαχτυλάκι. Τώρα αν είσαι ασυμπτωματικός, δεν το ήξερες. Αν αρρωστήσεις λίγες μέρες μετά επίσης είναι λαχείο και έχει συμβεί. Γνωρίζω ζευγάρι που νόσησε 2 μέρες μετά το εμβόλιο, είχαν κολλήσει λίγες μέρες πριν, και το πέρασαν και σχετικά ζόρικα αλλά δεν νοσηλεύτηκαν και στο νοσοκομείο που πήγαν τους είπαν πως το εμβόλιο τους γλύτωσε απ' τα χειρότερα. Εννοείται τους έστειλαν σπίτι.opsimasmenos έγραψε: 31 Μάιος 2021, 18:03Αν νοσεί με κοβιτ λέω. Εκεί που κάτι πήγες να πεις για τον κοβιτ το γύρισες στην κνιδωση που δεν ξέρω τι είναι. Ο έλεγχος για κοβιτ γίνεται με πισιαρ(με την όποια αξιοπιστία του) και δεν κάνουν όσοι πηγαίνουν να εμβολιαστούν.Gherschaagk έγραψε: 31 Μάιος 2021, 17:54Να σου πω.opsimasmenos έγραψε: 31 Μάιος 2021, 17:01
Ποιος εξετάζει αν νοσεί ο προσερχόμενος στο μπόλι; άρπα κόλλα δουλειές γίνονται.
Έπρεπε να εξετάσουν και αυτή την περίπτωση στις κλινικές μελέτες της εταιρειάρας.
Στην περίπτωση του παιδιού, ο παιδίατρος το εξετάζει και αν διαπιστώσει πως το παιδί είναι άρρωστο δεν προχωράει στον εμβόλιασμό.
Στην περίπτωση του κόβιντ, ο ενήλικας, που υποτίθεται ξέρει τι του γίνεται, αν δεν είναι ή δεν νοιώθει καλά το γνωστοποιεί. Εγώ πχ είπα πως είμαι με κνίδωση κι έδωσα πλήρες ιστορικό και πήγα με χαρτάκι όπου έγραφα τις αλλεργίες μην ξεχάσω καμία αλλά και με το βιβλιάριο υγείας μην τυχόν χρειαστεί. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Κάθε φορά τα ίδια κάνω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πάντως στο νοσοκομείο στην πόλη μου αρκετοί είναι με κόβιντ που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου. Ξέρω και άτομο που πέθανε και είχε κάνει και τις 2 δόσεις εμβολίου. Επίσημα λέγεται οτι το εμβόλιο προσφέρει κάποια προστασία (60 με 75%) 15 με 20 μέρες μετά την πρώτη δόση για το Pfizer, λίγο παραπάνω για το Αστρα Ζένεκα. Στο μεσοδιάστημα υπάρχει ελάχιστη εως καθόλου προστασία.Gherschaagk έγραψε: 31 Μάιος 2021, 20:55Δεν πας άρρωστος να κάνεις εμβόλιο ακόμη κι αν νοσεί το μικρό σου δαχτυλάκι. Τώρα αν είσαι ασυμπτωματικός, δεν το ήξερες. Αν αρρωστήσεις λίγες μέρες μετά επίσης είναι λαχείο και έχει συμβεί. Γνωρίζω ζευγάρι που νόσησε 2 μέρες μετά το εμβόλιο, είχαν κολλήσει λίγες μέρες πριν, και το πέρασαν και σχετικά ζόρικα αλλά δεν νοσηλεύτηκαν και στο νοσοκομείο που πήγαν τους είπαν πως το εμβόλιο τους γλύτωσε απ' τα χειρότερα. Εννοείται τους έστειλαν σπίτι.opsimasmenos έγραψε: 31 Μάιος 2021, 18:03Αν νοσεί με κοβιτ λέω. Εκεί που κάτι πήγες να πεις για τον κοβιτ το γύρισες στην κνιδωση που δεν ξέρω τι είναι. Ο έλεγχος για κοβιτ γίνεται με πισιαρ(με την όποια αξιοπιστία του) και δεν κάνουν όσοι πηγαίνουν να εμβολιαστούν.Gherschaagk έγραψε: 31 Μάιος 2021, 17:54
Να σου πω.
Στην περίπτωση του παιδιού, ο παιδίατρος το εξετάζει και αν διαπιστώσει πως το παιδί είναι άρρωστο δεν προχωράει στον εμβόλιασμό.
Στην περίπτωση του κόβιντ, ο ενήλικας, που υποτίθεται ξέρει τι του γίνεται, αν δεν είναι ή δεν νοιώθει καλά το γνωστοποιεί. Εγώ πχ είπα πως είμαι με κνίδωση κι έδωσα πλήρες ιστορικό και πήγα με χαρτάκι όπου έγραφα τις αλλεργίες μην ξεχάσω καμία αλλά και με το βιβλιάριο υγείας μην τυχόν χρειαστεί. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Κάθε φορά τα ίδια κάνω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 2 Απαντήσεις