Θα σου πω ένα πράγμα. Υπάρχουν περσόνες που μπαίνουν να ''ψαρέψουν'', στέλνοντας πμ. Δεν γνωρίζεις τον σκοπό τους, αν κάνουν πλάκα, αν, αν. Οφείλεις να είσαι προσεκτικός γενικότερα. Κι εμένα με χαλάει όταν δεν γνωρίζω με ποιόν μιλάω. Έστω και σε ιντερνετικό επίπεδο, όταν δεν έχω απέναντί μου, μια σταθερή περσόνα που ανταλλάσσω απόψεις για χρόνια. Θα μου πεις, τίποτε δεν είναι σίγουρο. Δεν είναι διαπροσωπική η επαφή. Σωστό. Αλλά υπάρχει μια κάποια ''σιγουριά'', στο πλαίσιο εκείνο που με κάνει να νοιώθω ασφάλεια.Papa John έγραψε: 31 Μάιος 2021, 00:32Φυσικά θυμάμαι αυτά που αναφέρεις.Πασιφάη έγραψε: 31 Μάιος 2021, 00:17
Αγαπημένε, μήπως θυμάσαι κανα εικοσαήμερο πίσω, που στην πέσανε; Ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά θυμάμαι που αισθάνθηκες πολύ άσχημα και έκανες κάτι μέρες να μπεις. Μήπως θυμάσαι επίσης το πέσιμο σε μένα που ήταν συνεχές για κανα μήνα σχεδόν; Όπου ''πατούσα'' κι όπου έγραφα;
Μην μπαίνεις σε τριπάκια. Το πχόρουμ έχει ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την ομαλή ροή. Προφανώς θα γίνουν και λάθη. Αλλά δεν παύει να υπάρχει ένας διαρκής έλεγχος.
Το πρόβλημά μου είναι πως,κυριολεκτικά,με ανησυχεί η ιδέα ότι τυχαίνει να "συνομιλώ" με χρήστες,που μπαίνουν και με άλλα προφίλ.
Μου είναι ακατανόητο,ακόμα και η σκέψη του να θέλεις να δημιουργείς πολλαπλά προφίλ.Ποιος ο λόγος,πέραν του ότι κάτι δεν πάει καλά με την προσωπικότητά σου ;
Για τη διαχείριση και το συντονισμό δεν ξέρω τι να υποθέσω,εννοώ,αν κάνουν καλά ή όχι το έργο τους.Δεν είμαι τόσο ψείρας για να κάθομαι να διαβάζω κανονισμούς,όρους κλπ.Μπαίνω σε ένα φόρουμ για να εκφράσω απλά κάποιες σκέψεις και να διαβάσω άλλες.Αν γίνομαι παραβατικός,θα μου το έλεγαν οι υπεύθυνοι.
Τώρα,με αυτά που διάβασα στο άλλο νήμα,η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα.
Είπα πως δεν το θεωρώ τίμιο στην προκειμένη, να υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί. Εξυπακούεται.
Όμως εδώ δεν είναι λαϊκό δικαστήριο, ούτε θα κάνω αυτά που έκαναν σε μένα. Ας αποφασίσει ο διαχειριστής.
Αυτά που μπορώ να κάνω εγώ είναι:
1. Σε κάτι κραυγαλέα ανήθικο, θα πατήσω το γαμώκουμπο της αναφοράς και στ'αρχίδια μου αν κάποιοι θα το χαρακτηρίσουν ''κάπως''.
2. Θα πω την άποψή μου κι ας στενοχωρήσω ή χαλάσω καρδιές.
3. Θα σεβαστώ όσους με αντιμετωπίζουν ανάλογα. Ίσως κάνω το μαλάκα στους άλλους, αλλά δεν θα επιτρέψω περαιτέρω επαφή. Τόσο, όσο.
Αυτό που θέλω να πω είναι ,πως παίζει ρόλο και η δική μας γαμημένη συμπεριφορά εδώ μέσα. Το να ψάχνουμε αποδιοπομπαίους τράγους, ενώ είμαστε λάθος, είναι ανεπίτρεπτο.