άσε τον σουβλατζή. Εδώ είναι το φλέγων ζήτημα. Πόσοι προχουμίτες του στείλανε PM? Πόσοι έχουν καεί;
ανα έπρεπε να διαλέξω, θα έλεγα είναι η karolina, εκτός και αν υπάρχει κάποιο σοκαριστικό τουιστ, και είναι η naida
άσε τον σουβλατζή. Εδώ είναι το φλέγων ζήτημα. Πόσοι προχουμίτες του στείλανε PM? Πόσοι έχουν καεί;
Εγώ έναν λογαριασμό έχω. Ε;Σενέκας έγραψε: 30 Μάιος 2021, 21:53άσε τον σουβλατζή. Εδώ είναι το φλέγων ζήτημα. Πόσοι προχουμίτες του στείλανε PM? Πόσοι έχουν καεί;![]()
ανα έπρεπε να διαλέξω, θα έλεγα είναι η karolina, εκτός και αν υπάρχει κάποιο σοκαριστικό τουιστ, και είναι η naida
λυπάμαι, είστε όλες ύποπτεςNaida έγραψε: 30 Μάιος 2021, 21:57Εγώ έναν λογαριασμό έχω. Ε;Σενέκας έγραψε: 30 Μάιος 2021, 21:53άσε τον σουβλατζή. Εδώ είναι το φλέγων ζήτημα. Πόσοι προχουμίτες του στείλανε PM? Πόσοι έχουν καεί;![]()
Δεν το δέχομαι αυτό. Αν χρειαστεί θα προταξω τα στήθη μου να προστατεύσω τον κομετ.Σενέκας έγραψε: 30 Μάιος 2021, 21:58λυπάμαι, είστε όλες ύποπτεςNaida έγραψε: 30 Μάιος 2021, 21:57Εγώ έναν λογαριασμό έχω. Ε;Σενέκας έγραψε: 30 Μάιος 2021, 21:53
άσε τον σουβλατζή. Εδώ είναι το φλέγων ζήτημα. Πόσοι προχουμίτες του στείλανε PM? Πόσοι έχουν καεί;![]()
Μια που το πρότεινες, θα χρειαστούμε μια μέθοδο για να ξετρυπώσουμε τα γατόψαρα. Αν θες να κάνεις την αρχή, κανένα πρόβλημα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σενέκας έγραψε: 30 Μάιος 2021, 21:56 αν είναι η juno, να ξέρετε, εγώ αποχωρώ απο το πχορουμ εδώ και τώρα, οριστικά![]()
Θα χρειαστεί.
Ναι βεβαίως. Τι χρειάζεσαι;
φωτο. Αν δε, διακρίνονται και τα προταγμένα στήθη, ακόμα καλύτερα, θα βοηθήσει στην επιβεβαίωση