Να προτάξεις τα στήθη σου. Έστω το ένα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοι είναι oi θηλυκοί λογαριασμοί του κομήτη
Re: Ποιοι είναι oi θηλυκοί λογαριασμοί του κομήτη
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
εν τω μεταξύ στοίχημα ότι αυτοί που το παίζουν χαλαροί, αυτή τη στιγμή κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Πόσοι πχορουμιτες άραγε στείλανε ιασο κοκλα στον κομήτη; 
Σενέκας έγραψε: 30 Μάιος 2021, 22:16φωτο. Αν δε, διακρίνονται και τα προταγμένα στήθη, ακόμα καλύτερα, θα βοηθήσει στην επιβεβαίωση
Μα δεν είναι σωστό. Αντε καλά αφού είναι για καλό. σκοπό.
Spoiler

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω πως ο νήμας άνοιξε επειδή ακριβώς ο κομήτης δεν προσβάλει και δεν ενοχλεί κανέναν.
Ordem e Progresso.
- Dwarven Blacksmith
Η καλόκαρδη κοπελίτσα που θέλουμε όλοι δηλαδή.Cavaliere έγραψε: 30 Μάιος 2021, 22:32 Νομίζω πως ο νήμας άνοιξε επειδή ακριβώς ο κομήτης δεν προσβάλει και δεν ενοχλεί κανέναν.
Δεν είναι αυτή η αναγωγή μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2021, 22:40Η καλόκαρδη κοπελίτσα που θέλουμε όλοι δηλαδή.Cavaliere έγραψε: 30 Μάιος 2021, 22:32 Νομίζω πως ο νήμας άνοιξε επειδή ακριβώς ο κομήτης δεν προσβάλει και δεν ενοχλεί κανέναν.
Ordem e Progresso.
Μ έπνιξες σατανάDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2021, 22:40Η καλόκαρδη κοπελίτσα που θέλουμε όλοι δηλαδή.Cavaliere έγραψε: 30 Μάιος 2021, 22:32 Νομίζω πως ο νήμας άνοιξε επειδή ακριβώς ο κομήτης δεν προσβάλει και δεν ενοχλεί κανέναν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2021, 22:40Η καλόκαρδη κοπελίτσα που θέλουμε όλοι δηλαδή.Cavaliere έγραψε: 30 Μάιος 2021, 22:32 Νομίζω πως ο νήμας άνοιξε επειδή ακριβώς ο κομήτης δεν προσβάλει και δεν ενοχλεί κανέναν.
Αγαπημένε, μήπως θυμάσαι κανα εικοσαήμερο πίσω, που στην πέσανε; Ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά θυμάμαι που αισθάνθηκες πολύ άσχημα και έκανες κάτι μέρες να μπεις. Μήπως θυμάσαι επίσης το πέσιμο σε μένα που ήταν συνεχές για κανα μήνα σχεδόν; Όπου ''πατούσα'' κι όπου έγραφα;Papa John έγραψε: 30 Μάιος 2021, 22:45Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2021, 22:40Η καλόκαρδη κοπελίτσα που θέλουμε όλοι δηλαδή.Cavaliere έγραψε: 30 Μάιος 2021, 22:32 Νομίζω πως ο νήμας άνοιξε επειδή ακριβώς ο κομήτης δεν προσβάλει και δεν ενοχλεί κανέναν.![]()
![]()
Μην μπαίνεις σε τριπάκια. Το πχόρουμ έχει ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την ομαλή ροή. Προφανώς θα γίνουν και λάθη. Αλλά δεν παύει να υπάρχει ένας διαρκής έλεγχος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
the comet the course the tail
θα ήθελα να είμαι η νύχτα ή η - Casper - ή η Καραμελίτσας
είσαι
δίνω νεφρό για σένα. και τα δυο
κι άμα αντίο εσύ, αντίο κι εγώ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Φυσικά θυμάμαι αυτά που αναφέρεις.Πασιφάη έγραψε: 31 Μάιος 2021, 00:17
Αγαπημένε, μήπως θυμάσαι κανα εικοσαήμερο πίσω, που στην πέσανε; Ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά θυμάμαι που αισθάνθηκες πολύ άσχημα και έκανες κάτι μέρες να μπεις. Μήπως θυμάσαι επίσης το πέσιμο σε μένα που ήταν συνεχές για κανα μήνα σχεδόν; Όπου ''πατούσα'' κι όπου έγραφα;
Μην μπαίνεις σε τριπάκια. Το πχόρουμ έχει ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την ομαλή ροή. Προφανώς θα γίνουν και λάθη. Αλλά δεν παύει να υπάρχει ένας διαρκής έλεγχος.
Το πρόβλημά μου είναι πως,κυριολεκτικά,με ανησυχεί η ιδέα ότι τυχαίνει να "συνομιλώ" με χρήστες,που μπαίνουν και με άλλα προφίλ.
Μου είναι ακατανόητο,ακόμα και η σκέψη του να θέλεις να δημιουργείς πολλαπλά προφίλ.Ποιος ο λόγος,πέραν του ότι κάτι δεν πάει καλά με την προσωπικότητά σου ;
Για τη διαχείριση και το συντονισμό δεν ξέρω τι να υποθέσω,εννοώ,αν κάνουν καλά ή όχι το έργο τους.Δεν είμαι τόσο ψείρας για να κάθομαι να διαβάζω κανονισμούς,όρους κλπ.Μπαίνω σε ένα φόρουμ για να εκφράσω απλά κάποιες σκέψεις και να διαβάσω άλλες.Αν γίνομαι παραβατικός,θα μου το έλεγαν οι υπεύθυνοι.
Τώρα,με αυτά που διάβασα στο άλλο νήμα,η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα.
Η αμηχανη στιγμη που το μισο φορα φλερταρε το ιδιο κομενακι που ητο κομετακιΣενέκας έγραψε: 30 Μάιος 2021, 22:26 εν τω μεταξύ στοίχημα ότι αυτοί που το παίζουν χαλαροί, αυτή τη στιγμή κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Πόσοι πχορουμιτες άραγε στείλανε ιασο κοκλα στον κομήτη;![]()
-
the comet the course the tail
προφανώς έχεις κάποιες βλέψεις παραπάνω. εννοώ πέρα από την πλατφόρμα του πχορουμ. δλδ σε ενδιαφέρει το "φυσικό πρόσωπο" πίσω από μια περσόνα. γιατί;Papa John έγραψε: 31 Μάιος 2021, 00:32Φυσικά θυμάμαι αυτά που αναφέρεις.Πασιφάη έγραψε: 31 Μάιος 2021, 00:17
Αγαπημένε, μήπως θυμάσαι κανα εικοσαήμερο πίσω, που στην πέσανε; Ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά θυμάμαι που αισθάνθηκες πολύ άσχημα και έκανες κάτι μέρες να μπεις. Μήπως θυμάσαι επίσης το πέσιμο σε μένα που ήταν συνεχές για κανα μήνα σχεδόν; Όπου ''πατούσα'' κι όπου έγραφα;
Το πρόβλημά μου είναι πως,κυριολεκτικά,με ανησυχεί η ιδέα ότι τυχαίνει να "συνομιλώ" με χρήστες,που μπαίνουν και με άλλα προφίλ.
Μου είναι ακατανόητο,ακόμα και η σκέψη του να θέλεις να δημιουργείς πολλαπλά προφίλ.Ποιος ο λόγος,πέραν του ότι κάτι δεν πάει καλά με την προσωπικότητά σου ;
Για τη διαχείριση και το συντονισμό δεν ξέρω τι να υποθέσω,εννοώ,αν κάνουν καλά ή όχι το έργο τους.Δεν είμαι τόσο ψείρας για να κάθομαι να διαβάζω κανονισμούς,όρους κλπ.Μπαίνω σε ένα φόρουμ για να εκφράσω απλά κάποιες σκέψεις και να διαβάσω άλλες.Αν γίνομαι παραβατικός,θα μου το έλεγαν οι υπεύθυνοι.
Τώρα,με αυτά που διάβασα στο άλλο νήμα,η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 101 Απαντήσεις
- 3495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 8 Απαντήσεις